אופיר דודזאדה - סאגת החוזה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: פערים כספיים עם אופיר דודזאדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אביאל כתב: בינינו? אם אופיר היה שחקן רכש היית אומר שזאת בושה שמריצים אותו על חשבון שי לוק כי גם ככה הוא עושה פוזות ולא רוצה להאריך את החוזה.
בינינו, ההודעה הקודמת שלך שהופנתה אלי, מתאימה אליך בול עכשיו. יפה לראות שאתה יודע מה הייתי אומר ואיך.
לך תחפש את התגובות שלי על אביתר אילוז גם בקיץ הנוכחי וגם בקיץ הקודם ואז תחזור אלי.
אלדר כתב:רק דבר אחרון
אנשים פה משווים בין השכר של ברדה לאופיר ומחשבים לי ממוצעים והסתברויות (שאין ביניהם קשר למציאות) של שכר.
לפנייייי שאתה מזכיר את ברדה ואופיר באותה נשימה
שעל נעליך מעל רגליך
זה מקומם ומעליב
לא יצא לאופיר עדיין יבלת ברגל וכבר אתה משווה בין השכר שלהם
ברדה סבל בקור האירופאי התרחק ממשפחתו התייבש בספסל והוא מכיר כל הגדרה בסקייפ שלא נדבר על חגים ללא משפחה וארועים חיי לילה ככדורגלן ישראלי חדר כושר בלי הפסקה תז.ונה נכונה (וחא תמיד טעימה) ועוד הרבה כדי להגיע לאן שהגיע!!

אני אוהב את אופיר מקווה שיצליח ויפרוץ כבר ויתן לכולנו לאכול את הכובע אבל מספיק יש גבול עם החוסר אובייקטיביות הזאת!
אני אוהב את אליניב ברדה, אוהב מאוד. לאופיר דוידזאדה יש דרך ארוכה מאוד אם הוא רוצה להגיע למעמד של אליה. הצגתי את המשכורות של 10 שחקנים בקבוצה, לא רק את השכר של אליה אלא את השכר של עשרה שחקנים, שכולם אמורים להיות בתמונת ההרכב בשנה הקרובה.
העלות של שחקן הרכב בהפועל באר שבע היא לפחות 150 אלף דולר לעונה. אלה המספרים. אם היו שואלים אותי, אליניב הוא מהבודדים שכן ראוים לסכום הזה.
וגם אם שחקני בית מרוויחים פחות או עולים למערכת פחות בגלל הערך המוסף שלהם, יש הבדל בין מצב שאתה עולה למערכת 100 אלף דולר ולא 150 אלף דולר מאשר שהמערכת מבקשת ממך שתעלה לה 60 אלף דולר בזמן שכל שחקן אחר במעמד שלך עולה למערכת 150 אלף דולר.

לטעון שאמרתי שאופיר הוא במעמדו של אליה או ראוי לשכר דומה זה דמגוגיה. הדבר היחידי שהצגתי היה להראות שהעלות של שחקן הרכב להפועל באר שבע היא לפחות 150 אלף דולר לשנה.
גיל שגיב כתב:משה, אני מת לראות אותך ברגע שיתברר לך שאופיר חותר לכיוון קבוצה אחרת, בכירה יותר בליגת העל....מעניין גם איך תתרץ זאת בפורום.....מצטער, אבל באינטואיציה שלי אופיר הולך לאכזב אותך בקרוב.
אם אופיר לא יחתום על חוזה בקיץ הבא הוא ימכר. לא רואה מצב שהקבוצה נותנת לו להגיע לקיץ 2015 כשהוא שחקן חופשי ומה שהקבוצה תקבל זה רק דמי השבחה.
CrazyRed7 כתב: כמובן שיאשים את המועדון ש"גרם לו לעזוב" עם הצעה מעליבה ויחס מעליב ובלה בלה בלה.
אם המועדון היה נותן לאופיר את השכר ששחקנים אחרים במעמדו בקבוצה (וגם במעמד פחות) מקבלים אז אופיר כבר היה חותם על חוזה ארוך טווח.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

Sir Alex Ferguson כתב:[quote=".
אם המועדון היה נותן לאופיר את השכר ששחקנים אחרים במעמדו בקבוצה (וגם במעמד פחות) מקבלים אז אופיר כבר היה חותם על חוזה ארוך טווח.[/quote]

תודה.

אז עכשיו הבנתי שאתה לא חזק במיוחד במשאים ומתנים.

צר לי, אבל אם זה מה שאתה תבין במידה ואופיר יעזוב לקבוצה אחרת......

תבין אחת ולתמיד, אופיר נכון לקיץ זה ניהל משא ומתן של 'כאילו', אתה מתעקש לאכול את זה....זכותך.

רוצה לומר, לדעתי ורק לדעתי וזה על סמך ההתנהלות של אופיר ונציגיו....אם הייתי נכנס למחשבות של אופיר הקיץ זה מה שהייתי קורא :

" הם מבקשים להעלות לי את השכר במקביל להארכת החוזה....אבל יותר מהעלאת שכר מתאים לי עוד שנתיים להתקדם לקבוצה אחרת שתשחק כמעט בודאות בליגה האירופית ואפילו בליגת האלופות ומישם אוכל להגיע אולי לאירופה, אז על הארכת החוזה אין מה לדבר.......מה אני עושה עכשיו כדי להרויח זמן ובמקביל לא להכעיס את הקהל וההנהלה.....מצאתי ! אני אסרב כמובן להעלאת השכר אבל לא אומר כי הסיבה היא הארכת החוזה אלא כי אני מבקש הרבה יותר....הם כמובן לא יסכימו ואני אשחק אותה שבשלב זה אני יורד מהסיפור ומוכן להמשיך ולשחק בשכר הקיים....נכון, אני אפסיד כסף בעונה הזו, אבל ארויח זמן יקר שעלי לשרוף עד לתום מועד החוזה מבלי שינקטו כנגדי צעדי ענישה כמו שעשו לנאסר.....בקיץ הבא שיקפצו לי כי גם ככה החוזה יסתיים בינואר ואז אני אהיה הרבה יותר חזק מולם...."

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

גיל שגיב כתב: אם המועדון היה נותן לאופיר את השכר ששחקנים אחרים במעמדו בקבוצה (וגם במעמד פחות) מקבלים אז אופיר כבר היה חותם על חוזה ארוך טווח.
תודה.

תבין אחת ולתמיד, אופיר נכון לקיץ זה ניהל משא ומתן של 'כאילו', אתה מתעקש לאכול את זה....זכותך.

רוצה לומר, לדעתי ורק לדעתי וזה על סמך ההתנהלות של אופיר ונציגיו....אם הייתי נכנס למחשבות של אופיר הקיץ זה מה שהייתי קורא :

" הם מבקשים להעלות לי את השכר במקביל להארכת החוזה....אבל יותר מהעלאת שכר מתאים לי עוד שנתיים להתקדם לקבוצה אחרת שתשחק כמעט בודאות בליגה האירופית ואפילו בליגת האלופות ומישם אוכל להגיע אולי לאירופה, אז על הארכת החוזה אין מה לדבר.......מה אני עושה עכשיו כדי להרויח זמן ובמקביל לא להכעיס את הקהל וההנהלה.....מצאתי ! אני אסרב כמובן להעלאת השכר אבל לא אומר כי הסיבה היא הארכת החוזה אלא כי אני מבקש הרבה יותר....הם כמובן לא יסכימו ואני אשחק אותה שבשלב זה אני יורד מהסיפור ומוכן להמשיך ולשחק בשכר הקיים....נכון, אני אפסיד כסף בעונה הזו, אבל ארויח זמן יקר שעלי לשרוף עד לתום מועד החוזה מבלי שינקטו כנגדי צעדי ענישה כמו שעשו לנאסר.....בקיץ הבא שיקפצו לי כי גם ככה החוזה יסתיים בינואר ואז אני אהיה הרבה יותר חזק מולם...."[/quote]גיל יש לך טעות הוא יעזוב אותנו סופית ורשמית רק ביוני 2015, בינואר 2015 הוא יוכל לנהל מגעים עם קבוצות בנוגע ליוני 2015...
עד אז הוא שחקן שלנו...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

דר אדום בנשמה כתב:
תודה.

" הם מבקשים להעלות לי את השכר במקביל להארכת החוזה....אבל יותר מהעלאת שכר מתאים לי עוד שנתיים להתקדם לקבוצה אחרת שתשחק כמעט בודאות בליגה האירופית ואפילו בליגת האלופות ומישם אוכל להגיע אולי לאירופה, אז על הארכת החוזה אין מה לדבר.......מה אני עושה עכשיו כדי להרויח זמן ובמקביל לא להכעיס את הקהל וההנהלה.....מצאתי ! אני אסרב כמובן להעלאת השכר אבל לא אומר כי הסיבה היא הארכת החוזה אלא כי אני מבקש הרבה יותר....הם כמובן לא יסכימו ואני אשחק אותה שבשלב זה אני יורד מהסיפור ומוכן להמשיך ולשחק בשכר הקיים....נכון, אני אפסיד כסף בעונה הזו, אבל ארויח זמן יקר שעלי לשרוף עד לתום מועד החוזה מבלי שינקטו כנגדי צעדי ענישה כמו שעשו לנאסר.....בקיץ הבא שיקפצו לי כי גם ככה החוזה יסתיים בינואר ואז אני אהיה הרבה יותר חזק מולם...."
גיל יש לך טעות הוא יעזוב אותנו סופית ורשמית רק ביוני 2015, בינואר 2015 הוא יוכל לנהל מגעים עם קבוצות בנוגע ליוני 2015...
עד אז הוא שחקן שלנו...[/quote]

דר ידידי, זה כמעט אותו הדבר....המטרה של אופיר לדעתי היא להרויח זמן, ואם זה אכן כך אז הוא גם הצליח.

ועוד דבר, אני חייב לציין כי אני רואה בצעד שלו כצעד לגיטימי ואין כאן אקט של סחטנות לא ראויה.

יחד עם זאת, חשוב לי שקהל האוהדים יבין את התמונה כפי שאני מבין.....הלוואי ואני טועה ומשה אוחיון צודק בהבנתו את ההתרחשויות, כי אז אופיר באמת ישאר וכולנו נרוויח אותו לשנים הבאות.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

גיל ודר, אני מציע לכם לקרוא את התגובות של ניצן, שמעון, ועוד כמה אנשים כאן שלבטח דיברו עם השחקן/משפחתו/מקורבים לשחקן.
כולם אומרים בלי יוצא מהכלל שאופיר רוצה להאריך חוזה אך הוא רוצה לעשות זאת עם חוזה שתואם את מעמדו.
גם אני שמעתי דברים דומים מהאנשים שאיתם דיברתי.
אם אופיר היה רוצה לעזוב, הוא היה מגיש בקשה לוועדה למעמד השחקן, היה נקבע לו מחיר, והוא היה יכול לסגור בכל קבוצה שהייתה מוכנה לשלם את המחיר עבור השחרור שלו.
הוא לא היה מחכה שנתיים שבהם הוא הולך להרוויח סכום של 3,500 ₪ בחודש.

אופיר לדעתי עוד מאמין שהקבוצה תציע לו חוזה משודרג, אולי אם יציג יכולת מרשימה בשנה הבאה, אולי אם יקבל זימון לבוגרת, אולי בקיץ הבא כשהוא יהיה שנה לפני סוף החוזה, ולכן הוא כרגע מסתפק בחוזה הנוכחי כדי שבעתיד הוא יקבל חוזה טוב יותר, אולי אפילו טוב יותר משהוא ביקש בקיץ הנוכחי.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

Sir Alex Ferguson כתב:גיל ודר, אני מציע לכם לקרוא את התגובות של ניצן, שמעון, ועוד כמה אנשים כאן שלבטח דיברו עם השחקן/משפחתו/מקורבים לשחקן.
אם אופיר היה רוצה לעזוב, הוא היה מגיש בקשה לוועדה למעמד השחקן, היה נקבע לו מחיר, והוא היה יכול לסגור בכל קבוצה שהייתה מוכנה לשלם את המחיר עבור השחרור שלו.
.
אתה טועה טעות מרה.

פנייה לוועדה למעמד השחקן מבוצעת רק בזמן שחוזה נגמר ויש מחלוקת בנוגע לגובה דמי השבחה, במקרה של גל אראל זה אמור היה לקרות אם יואב כץ היה מתעקש על 1000000 בעד הכרטיס.

במקרה של אופיר מדובר על שחקן עם חוזה חתום לעוד שנתיים, פנייה לוועדה ניתנת רק במקרה בו הקבוצה מפרה תנאי יסודי בהסכם (כמו אי עמידה בתשלום שכר וכד') מכיוון שלא כך הם פני הדברים אזי גם אין לאופיר כל אפשרות לעשות פנייה שכזו.

בנוגע לגולשים שאתה מאמין שדיברו.....אז אתה מאמין.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Sir Alex Ferguson כתב:גיל ודר, אני מציע לכם לקרוא את התגובות של ניצן, שמעון, ועוד כמה אנשים כאן שלבטח דיברו עם השחקן/משפחתו/מקורבים לשחקן.
כולם אומרים בלי יוצא מהכלל שאופיר רוצה להאריך חוזה אך הוא רוצה לעשות זאת עם חוזה שתואם את מעמדו.
גם אני שמעתי דברים דומים מהאנשים שאיתם דיברתי.

אופיר לדעתי עוד מאמין שהקבוצה תציע לו חוזה משודרג, אולי אם יציג יכולת מרשימה בשנה הבאה, אולי אם יקבל זימון לבוגרת, אולי בקיץ הבא כשהוא יהיה שנה לפני סוף החוזה, ולכן הוא כרגע מסתפק בחוזה הנוכחי כדי שבעתיד הוא יקבל חוזה טוב יותר, אולי אפילו טוב יותר משהוא ביקש בקיץ הנוכחי.
הוויכוח האמתי מבחינתי הוא לא אם אופיר מעוניין להאריך חוזה, אלא מהו מעמדו.
אופיר, בדומה למספר גולשים כאן בפורום, כנראה רואה את עצמו כשחקן מוביל בקבוצה ולכן דורש סכומים לא מבוטלים. אם שואלים אותי,
זה ממש לא המצב. אופיר הוא עוד שחקן בהרכב הקבוצה, שהערך המוסף העיקרי שלו נובע בעיקר מהיותו שחקן הבית היחידי שתפס מקום
בהרכב הקבוצה בשנים האחרונות. ככה כנראה שגם הקבוצה רואה אותו ומכאן גם הפער העצום במו"מ.
למרות הכל אני יכול להבין את אופיר, הבנאדם רוצה חוזה שיבטיח לו שקט כלכלי ויקבע את מעמדו. לדעתי אחת הבעיות במו"מ היא
שאופיר מפחד להתחייב לטווח ארוך בסכומים שמציעים לו כרגע, כי בעוד שנתיים יכול להיות שהוא יהיה שווה שכר הרבה יותר גבוה
ועדיין יהיה תקוע עם חוזה נמוך, שתואם את מעמדו בהווה אבל לא בהכרח בעתיד.
הוא לא רוצה להיות תלוי בחסדים של אסי ואלונה בנוגע לשדרוג החוזה ולכן כנראה ממשיך להתעקש.
ולכן אני אומר, תנו לילד שקט תעשייתי, שימשיך לשחק העונה בהרכב ויראה שיפור ביכולת - ואז הוא יזכה לחוזה ראוי במונחים שלו,
וגם הקבוצה תרגיש שלמה יותר עם השכר שתשלם לו. אם הוא ייתן עונה טובה באמת, אני הראשון שייצא להגנתו במידה ולא יקבל חוזה
ראוי בסוף העונה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

בואו נגיד את זה ככה אם שחקן שלא גדל במועדון היה עושה מה שאופיר עשה באמצע העונה הוא היה נתלה פה, לא מקבל ביקורת לבבית ממשה, אלא נתלה, אבל דיי כבר לחזור לעבר, דיי לדוש בנושא הזה, חאלס הקבוצה אולי טעתה אופיר אולי טעה זה נושא עקר כרגע וזהו...

סמל אישי של משתמש
red ultras

שליחה על ידי red ultras »

ForeverRed כתב:
אופיר, בדומה למספר גולשים כאן בפורום, כנראה רואה את עצמו כשחקן מוביל בקבוצה ולכן דורש סכומים לא מבוטלים. אם שואלים אותי,
זה ממש לא המצב. אופיר הוא עוד שחקן בהרכב הקבוצה, שהערך המוסף העיקרי שלו נובע בעיקר מהיותו שחקן הבית היחידי שתפס מקום
בהרכב הקבוצה בשנים האחרונות. ככה כנראה שגם הקבוצה רואה אותו ומכאן גם הפער העצום במו"מ.
למרות הכל אני יכול להבין את אופיר, הבנאדם רוצה חוזה שיבטיח לו שקט כלכלי ויקבע את מעמדו. לדעתי אחת הבעיות במו"מ היא
שאופיר מפחד להתחייב לטווח ארוך בסכומים שמציעים לו כרגע, כי בעוד שנתיים יכול להיות שהוא יהיה שווה שכר הרבה יותר גבוה
הוא לא רוצה להיות תלוי בחסדים של אסי ואלונה בנוגע לשדרוג החוזה ולכן כנראה ממשיך להתעקש.
ולכן אני אומר, תנו לילד שקט תעשייתי, שימשיך לשחק העונה בהרכב ויראה שיפור ביכולת - ואז הוא יזכה לחוזה ראוי במונחים שלו,
וגם הקבוצה תרגיש שלמה יותר עם השכר שתשלם לו. אם הוא ייתן עונה טובה באמת, אני הראשון שייצא להגנתו במידה ולא יקבל חוזה
ראוי בסוף העונה.
הפעם קלעת.
ועדיין אני חושב שכ״עוד שחקן בהרכב הקבוצה״ מגיע לו להשתכר כמו שאר שחקני ההרכב, משמע לא פחות מ100-120 אלף דולר. בגיל 22 גם 80 אלף דולר נטו זה אחלה רק שאז כמו שאמרת הוא יהיה נתון לחסדיהם של אסי ואלונה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

ForeverRed כתב:
ראוי בסוף העונה.
אני דווקא לא חושב שהערך המוסף של אופיר הוא רק היותו שחקן בית.
אני חושב שהעובדה שכל משחק הוא עובד בלי הפסקה (כושר גופני מצוין) בתוספת לגיל שלו נותנים לו את הערך המוסף.
וכן גם העובדה שמדובר במגן שמשחק בליגה ללא מגינים איכותים הופכת אותו למצרך מבוקש (מכבי ת"א בשנה שעברה שיחקה עם שני בלמים כמגינים בחלקים גדולים של העונה בגלל הקושי למצוא מגן ישראלי איכותי).

דר, אופיר דוידזאדה הגיב בצורה לא נכונה ועזב אימון כאות מחאה. הוא גם קיבל את העונש על כך. על דבר כזה לא תולים שחקן ולא מסיימים לו את הקרירה במועדון, בטח כשמדובר בשחקן צעיר.

אני מקווה מאוד שגם אלה שחושבים שאופיר טעה בהתנהלות שלו, יכבדו אותו כשהוא ישחק, ויזכרו שבסופו של יום הצלחה של אופיר זה הצלחה של כולנו. אם הוא יעשה את קפיצת המדרגה שהוא יכול וצריך לעשות, כולנו נרוויח.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

Sir Alex Ferguson כתב:
אני דווקא לא חושב שהערך המוסף של אופיר הוא רק היותו שחקן בית.
אני חושב שהעובדה שכל משחק הוא עובד בלי הפסקה (כושר גופני מצוין) בתוספת לגיל שלו נותנים לו את הערך המוסף.
וכן גם העובדה שמדובר במגן שמשחק בליגה ללא מגינים איכותים הופכת אותו למצרך מבוקש (מכבי ת"א בשנה שעברה שיחקה עם שני בלמים כמגינים בחלקים גדולים של העונה בגלל הקושי למצוא מגן ישראלי איכותי).

דר, אופיר דוידזאדה הגיב בצורה לא נכונה ועזב אימון כאות מחאה. הוא גם קיבל את העונש על כך. על דבר כזה לא תולים שחקן ולא מסיימים לו את הקרירה במועדון, בטח כשמדובר בשחקן צעיר.

אני מקווה מאוד שגם אלה שחושבים שאופיר טעה בהתנהלות שלו, יכבדו אותו כשהוא ישחק, ויזכרו שבסופו של יום הצלחה של אופיר זה הצלחה של כולנו. אם הוא יעשה את קפיצת המדרגה שהוא יכול וצריך לעשות, כולנו נרוויח.
שלא תטעה אף לא לרגע אני לא יודע מה באמת קרה בין המועדון לאופיר אבל ברגע שהשחקן עולה למגרש אני אוהד אותו כמו את כל השחקנים ואם הוא ימשיך לתת מעצמו כמו שהוא נתן עד עכשיו אז לא תהיה לי סיבה לא לכבד אותו.
וגם אם הוא זה שטועה ולא המועדון אני עדיין חושב שהוא שחקן טוב שצריך רק להשתפר בפאן הטכני.

בכל מקרה הקבוצה מעל הכל.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

https://sports.walla.co.il/?w=/156/2677882" onclick="window.open(this.href);return false;

"בינתיים, ההופעות של אופיר דוידזאדה במדי הנבחרת (שני בישולים בשני המשחקים מול רוסיה ואזרבייג'אן) רק מעלות את מפלס הלחץ במועדון בכל הנוגע לעתידו של השחקן הצעיר (22).
המגן השמאלי לא חתם בתחילת העונה על חוזה חדש לחמש שנים, והוא מחזיק בחוזה עד יוני 2015, כלומר עד תום העונה הבאה, וייתכן שבקרוב מאוד יוחלט לחדש עימו את המשא ומתן...

בבאר שבע טוענים כי דוידזאדה בן ה-23 דרש בתחילת העונה חוזה בגובה 100 אלף דולר לעונה, אך במועדון הודיעו לשחקן כי החליטו להכפיל את שכרו, ביחס לחוזה החייל שהשתכר עד שחרורו מצה"ל".

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

Sir Alex Ferguson כתב:https://sports.walla.co.il/?w=/156/2677882

"בינתיים, ההופעות של אופיר דוידזאדה במדי הנבחרת (שני בישולים בשני המשחקים מול רוסיה ואזרבייג'אן) רק מעלות את מפלס הלחץ במועדון בכל הנוגע לעתידו של השחקן הצעיר (22).
המגן השמאלי לא חתם בתחילת העונה על חוזה חדש לחמש שנים, והוא מחזיק בחוזה עד יוני 2015, כלומר עד תום העונה הבאה, וייתכן שבקרוב מאוד יוחלט לחדש עימו את המשא ומתן...

בבאר שבע טוענים כי דוידזאדה בן ה-23 דרש בתחילת העונה חוזה בגובה 100 אלף דולר לעונה, אך במועדון הודיעו לשחקן כי החליטו להכפיל את שכרו, ביחס לחוזה החייל שהשתכר עד שחרורו מצה"ל".
גם אם ההצעה הראשונה הייתה שנקל לחודש..זה מו"מ..מה ציפה שיסכימו לדרישות שלו ישר?
גם ברדה ניהל מו"מ ארוך ובסוף הגיעו לעמק השווה. כי הוא רצה להיות פה.
אם אופיר ירצה להיות פה הוא יהיה ועם שכר יפה מאוד. אלונה מוציאה סכומים מטורפים ולא נראה לי שפתאום יחליטו לחסוך על אופיר דוידזאדה אחד 20-40 אלף דולר.
תחושה שלי - אופיר(עם לחץ של מקורביו) רוצה להיות שחקן חופשי.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

טענתי ואני ממשיך לטעון
כל המשחק פה זה שהוא רוצה להיות שחקן חופשי ולתת לכולם לריב עליו או לחילופין מעבר קליל לאירופה.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

אני מקוה שעכשיו יחתימו אותו על חוזה כפול ממה שדרש מלכתחילה.... כדי שגאוני המו'מ יבינו שעדיף להתגמש לפעמים קצת מאשר להתעקש ולשלם ביוקר. ...

שלח תגובה