בינינו, ההודעה הקודמת שלך שהופנתה אלי, מתאימה אליך בול עכשיו. יפה לראות שאתה יודע מה הייתי אומר ואיך.אביאל כתב: בינינו? אם אופיר היה שחקן רכש היית אומר שזאת בושה שמריצים אותו על חשבון שי לוק כי גם ככה הוא עושה פוזות ולא רוצה להאריך את החוזה.
לך תחפש את התגובות שלי על אביתר אילוז גם בקיץ הנוכחי וגם בקיץ הקודם ואז תחזור אלי.
אני אוהב את אליניב ברדה, אוהב מאוד. לאופיר דוידזאדה יש דרך ארוכה מאוד אם הוא רוצה להגיע למעמד של אליה. הצגתי את המשכורות של 10 שחקנים בקבוצה, לא רק את השכר של אליה אלא את השכר של עשרה שחקנים, שכולם אמורים להיות בתמונת ההרכב בשנה הקרובה.אלדר כתב:רק דבר אחרון
אנשים פה משווים בין השכר של ברדה לאופיר ומחשבים לי ממוצעים והסתברויות (שאין ביניהם קשר למציאות) של שכר.
לפנייייי שאתה מזכיר את ברדה ואופיר באותה נשימה
שעל נעליך מעל רגליך
זה מקומם ומעליב
לא יצא לאופיר עדיין יבלת ברגל וכבר אתה משווה בין השכר שלהם
ברדה סבל בקור האירופאי התרחק ממשפחתו התייבש בספסל והוא מכיר כל הגדרה בסקייפ שלא נדבר על חגים ללא משפחה וארועים חיי לילה ככדורגלן ישראלי חדר כושר בלי הפסקה תז.ונה נכונה (וחא תמיד טעימה) ועוד הרבה כדי להגיע לאן שהגיע!!
אני אוהב את אופיר מקווה שיצליח ויפרוץ כבר ויתן לכולנו לאכול את הכובע אבל מספיק יש גבול עם החוסר אובייקטיביות הזאת!
העלות של שחקן הרכב בהפועל באר שבע היא לפחות 150 אלף דולר לעונה. אלה המספרים. אם היו שואלים אותי, אליניב הוא מהבודדים שכן ראוים לסכום הזה.
וגם אם שחקני בית מרוויחים פחות או עולים למערכת פחות בגלל הערך המוסף שלהם, יש הבדל בין מצב שאתה עולה למערכת 100 אלף דולר ולא 150 אלף דולר מאשר שהמערכת מבקשת ממך שתעלה לה 60 אלף דולר בזמן שכל שחקן אחר במעמד שלך עולה למערכת 150 אלף דולר.
לטעון שאמרתי שאופיר הוא במעמדו של אליה או ראוי לשכר דומה זה דמגוגיה. הדבר היחידי שהצגתי היה להראות שהעלות של שחקן הרכב להפועל באר שבע היא לפחות 150 אלף דולר לשנה.
אם אופיר לא יחתום על חוזה בקיץ הבא הוא ימכר. לא רואה מצב שהקבוצה נותנת לו להגיע לקיץ 2015 כשהוא שחקן חופשי ומה שהקבוצה תקבל זה רק דמי השבחה.גיל שגיב כתב:משה, אני מת לראות אותך ברגע שיתברר לך שאופיר חותר לכיוון קבוצה אחרת, בכירה יותר בליגת העל....מעניין גם איך תתרץ זאת בפורום.....מצטער, אבל באינטואיציה שלי אופיר הולך לאכזב אותך בקרוב.
אם המועדון היה נותן לאופיר את השכר ששחקנים אחרים במעמדו בקבוצה (וגם במעמד פחות) מקבלים אז אופיר כבר היה חותם על חוזה ארוך טווח.CrazyRed7 כתב: כמובן שיאשים את המועדון ש"גרם לו לעזוב" עם הצעה מעליבה ויחס מעליב ובלה בלה בלה.