אופיר דודזאדה - סאגת החוזה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Re: פערים כספיים עם אופיר דודזאדה

שליחה על ידי ForeverRed »

Sir Alex Ferguson כתב: איך אמר לי מישהו לאחרונה, לאופיר יש חוזה לעוד שנתיים, בעלות נמוכה, אין שום סיבה להנהלה למהר ולסגור איתו. זה כל הסיפור וזאת הסיבה למה אופיר לא חתם על חוזה חדש. אם החוזה של אופיר היה נגמר בקיץ או בינואר, הכל היה נראה אחרת...
נכון מאוד, וגם אמרתי את זה בכמה הזדמנויות.
לא יודע בדיוק מה הציעו לאופיר, אבל בסופו של דבר כל הדוגמאות של גל אראל ומאור בוזגלו בכלל לא רלוונטיות מבחינתי.
אופיר הוא שחקן תחת חוזה מחייב בקבוצה. הוא סיים שירות צבאי וזכה להצעה משודרגת שלדעתי (מהסכומים ששמעתי) ולדעת
ראשי המועדון היא הצעה מכובדת. אופיר החליט לפוצץ את המו"מ ולא לקבל את ההצעה. זכותו. שימשיך לקבל שקל וחצי לחודש
מבחירה, לי זה בטוח לא מפריע.
הבעיה עם אופיר היא שהוא תופס את עצמו ככוכב, או כמינימום אחד השחקנים המובילים בסגל. עם כל הכבוד, האהבה וההערכה
(ויש כאלה!!!) הוא שחקן בינוני ולא יותר. אתם יכולים להמשיך להלל ולפאר אותו אבל בסך הכל הוא לא שונה מבחינתי כמעט משום
שחקן צעיר פוטנציאלי אחר במדינת ישראל. רוצה חוזה של מאה אלף דולר? על מה? קודם כל שישחק כמו שחקן ששווה את הסכומים
האלה, אחרי זה נדבר.
אותי מעצבן הניצול הציני של כל הסיטואציה שנוצרה במועדון. כולם צמאים לשחקני בית ואופיר משחק על זה קלף. תמשיכו לתמוך
בו ונראה לאן נגיע, אני רק חוזר ומזכיר לך משה - בסופו של דבר הדיון הזה רק פוגע בו.
וכמו שכבר אמרתי, ניפגש בשנה הבאה. כמה משחקים ביציע ויהיה חוזה חדש. אופיר לא יילך לשום מקום.

סמל אישי של משתמש
אלדר

Re: פערים כספיים עם אופיר דודזאדה

שליחה על ידי אלדר »

ForeverRed כתב:
נכון מאוד, וגם אמרתי את זה בכמה הזדמנויות.
לא יודע בדיוק מה הציעו לאופיר, אבל בסופו של דבר כל הדוגמאות של גל אראל ומאור בוזגלו בכלל לא רלוונטיות מבחינתי.
אופיר הוא שחקן תחת חוזה מחייב בקבוצה. הוא סיים שירות צבאי וזכה להצעה משודרגת שלדעתי (מהסכומים ששמעתי) ולדעת
ראשי המועדון היא הצעה מכובדת. אופיר החליט לפוצץ את המו"מ ולא לקבל את ההצעה. זכותו. שימשיך לקבל שקל וחצי לחודש
מבחירה, לי זה בטוח לא מפריע.
הבעיה עם אופיר היא שהוא תופס את עצמו ככוכב, או כמינימום אחד השחקנים המובילים בסגל. עם כל הכבוד, האהבה וההערכה
(ויש כאלה!!!) הוא שחקן בינוני ולא יותר. אתם יכולים להמשיך להלל ולפאר אותו אבל בסך הכל הוא לא שונה מבחינתי כמעט משום
שחקן צעיר פוטנציאלי אחר במדינת ישראל. רוצה חוזה של מאה אלף דולר? על מה? קודם כל שישחק כמו שחקן ששווה את הסכומים
האלה, אחרי זה נדבר.
אותי מעצבן הניצול הציני של כל הסיטואציה שנוצרה במועדון. כולם צמאים לשחקני בית ואופיר משחק על זה קלף. תמשיכו לתמוך
בו ונראה לאן נגיע, אני רק חוזר ומזכיר לך משה - בסופו של דבר הדיון הזה רק פוגע בו.
וכמו שכבר אמרתי, ניפגש בשנה הבאה. כמה משחקים ביציע ויהיה חוזה חדש. אופיר לא יילך לשום מקום.
מההה קרה לך אופיר המגן שמאלי השני הכי טוב בארץ!!!
לדקל קינן יש יותר שערים ממנו... 90 אחוז מההגבהות שלו הלכו לשמיים... וכל השערים שספגנו בגלל החוסר ניסיון שלו+יכולת הגנתית משובחת להפליא. לא פחות מ150 א״ד לעונה!!
על זה נאמר ״כל קוץ במדבר הוא פרח״

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

אופיר דוידזאדה - היכונו למלחמת עולם !

שליחה על ידי גיל שגיב »

כן, היום אתם שומעים שקט בגיזרה.....אבל אל תטעו, זה השקט שלפני הסערה.

לא סתם אופיר דוחה הצעה להעלאה בשכר שכרוכה בחתימה על חוזה ארוך טווח (יש לו חוזה לעוד שתי עונות...), אופיר מקבל שכר נמוך כיום ביחס למעמדו ולמה שהוא אמור לקבל בכל קבוצה אליה יעבור אבל....שותק.

זו שתיקה רועמת ! שתיקה שכל תכליתה הוא אחד - אופיר דוידזאדה קיבל החלטה לעזוב את הקבוצה מקסימום בעוד שתי עונות ויתכן אף לפני כן....

זה ההסבר היחיד לשתיקה ולסירוב.

והקבוצה ? בקבוצה כנראה מבינים ולא ממש לוחצים....שם אומרים - מקסימום בתחילת העונה הבאה אם אופיר לא מאריך את החוזה נעביר אותו את השיעור שהעברנו את סיראז' נאסר קיץ שעבר.

להזכירכם - סיראז' יובש, התאמן בצד.....ועד שחתם ירד בכושרו וביכולתו ובעצם שרף עונה שלמה.

האם זו הדרך הנכונה ? האם אין פתרון טוב יותר ?

ימים יגידו.....

מה שבטוח, מלחמה תהיה ועוד איך.

:יריות: :סייף: :יריות:

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

Re: אופיר דוידזאדה - היכונו למלחמת עולם !

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

מזל שהביאו את בן תורג'מן שחקן לא רע.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

ההרגשה שלי? ההנהלה לא לחוצה לחתום כי יש לאופיר חוזה לעוד שנתיים בשכר מאוד נמוך יחסית למעמדו, ולכן ההנהלה לא לחוצה להחתים אותו כבר עכשיו. אופיר לא לחוץ לחתום, בטח בסכומים שמציעים לו, כי הוא יודע שבשנה הבאה הוא יהיה שנה לפני סוף חוזה והכל יהיה אחרת, גם הסכומים שיציעו לו וגם הלחץ על ההנהלה (אם לא יחתום בקיץ הבא הוא יהיה שחקן חופשי בעוד שנתיים מה שיפעיל על ההנהלה לחץ).

במילים אחרות, אם לא יקרה משהו מפתיע, בקיץ הבא יהיה חם...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

בקיצור משה אני אמציא מכונת זמן ואגיד לך מה היה בקיץ הבא? חחחח

תאמינו לי שהנושא הזה פשוט מוזר, אני לא יודע למה להאמין כבר...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

מיותר לדון בזה כרגע, מספיק מילים נשפכו פה בנושא הזה.
יותר רלוונטי לשנה הבאה...

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

המגן השמאלי הטוב בארץ. הפסד רק שלנו.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Sir Alex Ferguson כתב:ההרגשה שלי? ההנהלה לא לחוצה לחתום כי יש לאופיר חוזה לעוד שנתיים בשכר מאוד נמוך יחסית למעמדו, ולכן ההנהלה לא לחוצה להחתים אותו כבר עכשיו. אופיר לא לחוץ לחתום, בטח בסכומים שמציעים לו, כי הוא יודע שבשנה הבאה הוא יהיה שנה לפני סוף חוזה והכל יהיה אחרת, גם הסכומים שיציעו לו וגם הלחץ על ההנהלה (אם לא יחתום בקיץ הבא הוא יהיה שחקן חופשי בעוד שנתיים מה שיפעיל על ההנהלה לחץ).

במילים אחרות, אם לא יקרה משהו מפתיע, בקיץ הבא יהיה חם...
מסכים לגמרי בעניין הזה.
כרגע אין לחץ משני הצדדים לסגור עסקה.
לקראת העונה הבאה העניין הזה יצבור תאוצה, אופיר יקבל חוזה גדול יותר ממה שמוצע לו כרגע (בהנחה שיוכיח את עצמו), ההנהלה
תחסוך עלויות בעונה הנוכחית, ואולי אולי כולם יצאו מרוצים בסופו של דבר.
מה שבטוח - יהיה חם! :שמש:

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

שמעון א כתב:המגן השמאלי הטוב בארץ. הפסד רק שלנו.
רוברטו קרלוס הבא, אה?
אף שחקן לא מעל המועדון. מי שלא רוצה לשחק פה שילך קיבינימט.

יודע איך מתנהג שחקן שאוהב את המועדון ורוצה לשחק בו?
https://www.one.co.il/Article/160711.html
ככה.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

ForeverRed כתב:מיותר לדון בזה כרגע, מספיק מילים נשפכו פה בנושא הזה.
יותר רלוונטי לשנה הבאה...
לשנה הבאה ?

לא בטוח.

אני לפחות רואה כבר ירידה מסויימת ביכולת של אופיר....יש בו משהו פחות מרוכז והוא שותף פעיל כבר לספיגת שני שערים בשני משחקי אימון בחודש האחרון - מול נתניה ואתמול.

יש לי תחושה שאופיר לא שלם עם ההחלטה שלו (להרויח שכר קטן שכזה עוד שנה....) ובנוסף הוא מודע למה שהוא הולך לעבור עוד עונה (הוא בטח מאמין שיעבירו אותו את סדרת החינוך שעבר נאסר) כל זה פוגם ביכולת שלו לדעתי.

וכאן אני חוזר לשאלה בה סיימתי בפתיחת הנושא - האם אין דרך אחרת לסיים את הסאגה עוד לפני הבלאגן כדי שכל הצדדים יהיו מרוצים ונקבל את אופיר רגוע וביכולת טובה גם העונה ?

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

CrazyRed7 כתב: רוברטו קרלוס הבא, אה?
אף שחקן לא מעל המועדון. מי שלא רוצה לשחק פה שילך קיבינימט.

יודע איך מתנהג שחקן שאוהב את המועדון ורוצה לשחק בו?
https://www.one.co.il/Article/160711.html
ככה.
נו באמת 1.
מאור מליקסון, עם כל האהבה אליו, היה זה שהפעיל מכבש של לחצים על הקבוצה, בינואר! כדי שישחררו אותו לפולין.
לא ספרד, לא אנגליה, לא גרמניה, לא איטליה ולא צרפת, אלא פולין. ולא בקיץ כשיש זמן להביא מחליף, אלא בינואר. הוא עשה הכל (כולל פגישות אישיות עם אלונה) כדי לעזוב כשהוא ראה הזדמנות להתקדם מקצועית ובעיקר כלכלית.

נו באמת 2.
אחת הסיבות המרכזיות לעזיבה של מאור מליקסון הייתה ההבדל בשכר בין פולין לבין ישראל.
אם באותו קיץ ההנהלה הייתה משדרגת למאור את השכר אז ההבדלים מפולין היו קטנים יותר ואז הפיתוי הכלכלי לעזוב היה קטן יותר.

ההנהלה לקחה סיכון עם מאור (בדיוק כמו שהיא לוקחת עם אופיר) בכך שהיא לא מוכנה לשדרוג גדול בשכר של שחקן, גם אם מדובר בשחקן שקפץ מכישרון לא ממומש לישראלי הכי טוב בארץ (מליקסון) או משחקן נוער ללא הופעה בבוגרים (דוידזאדה) לשחקן הרכב קבוע בבוגרים ושחקן שמוזמן באופן קבוע לנבחרות ישראל.

בשני המקרים לשחקנים יש חוזה אותו הם צריכים לכבד וזה זכותה של ההנהלה לא לשדרג להם את החוזה. בשני המקרים ההנהלה לוקחת סיכון שאם היא לא תשדרג להם את החוזה תבוא קבוצה אחרת שתציע להם שדרוג שיגרום להם לעזוב תקבוצה.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

אני מסכים.
ככה באמת לשחקנים יש רצון לעזוב ברגע שמתקבלת הצעה נורמלית.
אני חושב שחייבים לסגור עם אופיר את החוזה, עוד לפני תחילת העונה.

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

אפשר להתחיל להושיב אותו בספסל.
אני מאוד אוהב את הבחור הזה וכמובן שאת יכולתו אבל - הבלון התנפח יותר מידי.
יש דברים שניתן להבין רק דרך ישיבה על הספסל.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

אביאל כתב:אפשר להתחיל להושיב אותו בספסל.
אני מאוד אוהב את הבחור הזה וכמובן שאת יכולתו אבל - הבלון התנפח יותר מידי.
יש דברים שניתן להבין רק דרך ישיבה על הספסל.
מדובר בשחקן מקצוען שגם מתאמן חזק וגם נותן הכל על המגרש. הוא משחק בעמדה בעייתית מאוד בכדורגל הישראלי. הוא כרגע יושב על חוזה נמוך מאוד בהשוואה למעמדו (שחקן הרכב קבוע).
איזה סיבה יש להוריד אותו לספסל?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

שלח תגובה