נכון מאוד, וגם אמרתי את זה בכמה הזדמנויות.Sir Alex Ferguson כתב: איך אמר לי מישהו לאחרונה, לאופיר יש חוזה לעוד שנתיים, בעלות נמוכה, אין שום סיבה להנהלה למהר ולסגור איתו. זה כל הסיפור וזאת הסיבה למה אופיר לא חתם על חוזה חדש. אם החוזה של אופיר היה נגמר בקיץ או בינואר, הכל היה נראה אחרת...
לא יודע בדיוק מה הציעו לאופיר, אבל בסופו של דבר כל הדוגמאות של גל אראל ומאור בוזגלו בכלל לא רלוונטיות מבחינתי.
אופיר הוא שחקן תחת חוזה מחייב בקבוצה. הוא סיים שירות צבאי וזכה להצעה משודרגת שלדעתי (מהסכומים ששמעתי) ולדעת
ראשי המועדון היא הצעה מכובדת. אופיר החליט לפוצץ את המו"מ ולא לקבל את ההצעה. זכותו. שימשיך לקבל שקל וחצי לחודש
מבחירה, לי זה בטוח לא מפריע.
הבעיה עם אופיר היא שהוא תופס את עצמו ככוכב, או כמינימום אחד השחקנים המובילים בסגל. עם כל הכבוד, האהבה וההערכה
(ויש כאלה!!!) הוא שחקן בינוני ולא יותר. אתם יכולים להמשיך להלל ולפאר אותו אבל בסך הכל הוא לא שונה מבחינתי כמעט משום
שחקן צעיר פוטנציאלי אחר במדינת ישראל. רוצה חוזה של מאה אלף דולר? על מה? קודם כל שישחק כמו שחקן ששווה את הסכומים
האלה, אחרי זה נדבר.
אותי מעצבן הניצול הציני של כל הסיטואציה שנוצרה במועדון. כולם צמאים לשחקני בית ואופיר משחק על זה קלף. תמשיכו לתמוך
בו ונראה לאן נגיע, אני רק חוזר ומזכיר לך משה - בסופו של דבר הדיון הזה רק פוגע בו.
וכמו שכבר אמרתי, ניפגש בשנה הבאה. כמה משחקים ביציע ויהיה חוזה חדש. אופיר לא יילך לשום מקום.