אופיר דודזאדה - סאגת החוזה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: פערים כספיים עם אופיר דודזאדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אדום זקן כתב:יאללה שתחררו יש דברים יותר חשובים לנו כאוהדים להתעסק איתם כמו למשל.....
לאחד את כל אירגוני האוהדים תחת קורת גג אחת.
כמו למשל....... לשנות פאזה ולהחליט שגם אם לא הולך לקבוצה מעודדים בכל הכוח ובכל מחיר
כמו למשל... איך מגדילים את הגוש המעודד בשער 5 ליותר מ70 תותחים והופכים אותו לתואם שער 5 בבלומפילד,שער ג' בקריית אליעזר, ומי שלא מעודד שייעלם!!!
כבר אמרתי בעבר, כותבים כאן חייבים לעשות הפרדה בין המגרש לאינטרנט.
במגרש אנחנו באים לעודד ולתמוך בקבוצה, גם שקשה, גם בפיגור, גם כשהכדורגל הוא רע.
באינטרנט אנחנו באים "לשפוך את הלב" ולנסות להסיק את המסקנות הנחוצות, לטוב או לרע.
זאת לפחות ההפרדה שאני עושה.

כאחד שהיה שותף להקמת שער 5 בתחילת דרכו, וכאחד שעד היום חוזר צרוד הביתה מידי שבוע, גם אני מתפלל ליום שהגוש המעודד יהיה גדול יותר.
עם זאת, הקהל שלנו עבר הרבה מאוד משברים בשנים האחרונות וזה גרם לפיצול בקהל. אנשים טובים שהיו נותנים את הקול (והכול) מידי משחק לקחו צעד אחורה וזה מורגש, בטח למי שזוכר את שער 5 בתחילת דרכו.
מתי יבוא השינוי? כשתהיה קבוצה שתרוץ בצמרת ותציג כדורגל חיובי וכשיהיו שחקנים בקבוצה שנוכל להזדהות איתם.

ואם לקשר את ההערה האחרונה שלי לאופיר, הכעס הגדול בהתנהלות של ההנהלה מול אופיר היא בגלל שאופיר הוא מסוג השחקנים שיוצרים זהות, שמחברים בין הקבוצה לקהל. לא רק כי הוא שחקן בית, אלא גם כי הוא משאיר את הלב במגרש בכל משחק ומשחק.
אנחנו מצפים מההנהלה לחבק שחקנים כאלה, לעשות הכל כדי שהם ישארו כאן לעוד הרבה שנים. כשזה לא קורה, כשדווקא מול שחקנים כאלה ההנהלה עושה שרירים, אז נוצר תסכול וכעס כלפי ההנהלה.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

Sir Alex Ferguson כתב: כבר אמרתי בעבר, כותבים כאן חייבים לעשות הפרדה בין המגרש לאינטרנט.
במגרש אנחנו באים לעודד ולתמוך בקבוצה, גם שקשה, גם בפיגור, גם כשהכדורגל הוא רע.
באינטרנט אנחנו באים "לשפוך את הלב" ולנסות להסיק את המסקנות הנחוצות, לטוב או לרע.
זאת לפחות ההפרדה שאני עושה.

כאחד שהיה שותף להקמת שער 5 בתחילת דרכו, וכאחד שעד היום חוזר צרוד הביתה מידי שבוע, גם אני מתפלל ליום שהגוש המעודד יהיה גדול יותר.
עם זאת, הקהל שלנו עבר הרבה מאוד משברים בשנים האחרונות וזה גרם לפיצול בקהל. אנשים טובים שהיו נותנים את הקול (והכול) מידי משחק לקחו צעד אחורה וזה מורגש, בטח למי שזוכר את שער 5 בתחילת דרכו.
מתי יבוא השינוי? כשתהיה קבוצה שתרוץ בצמרת ותציג כדורגל חיובי וכשיהיו שחקנים בקבוצה שנוכל להזדהות איתם.

ואם לקשר את ההערה האחרונה שלי לאופיר, הכעס הגדול בהתנהלות של ההנהלה מול אופיר היא בגלל שאופיר הוא מסוג השחקנים שיוצרים זהות, שמחברים בין הקבוצה לקהל. לא רק כי הוא שחקן בית, אלא גם כי הוא משאיר את הלב במגרש בכל משחק ומשחק.
אנחנו מצפים מההנהלה לחבק שחקנים כאלה, לעשות הכל כדי שהם ישארו כאן לעוד הרבה שנים. כשזה לא קורה, כשדווקא מול שחקנים כאלה ההנהלה עושה שרירים, אז נוצר תסכול וכעס כלפי ההנהלה.
אנני מכיר אותך אישית,אבל אני בטוח שכל מה שאתה רושם מגיע ממקום של איכפתיות,
מה שבאמת התכוונתי הוא: תראה,אני אוהד את הקבוצה יותר מ30 שנה ומודה שאני אנני נמנה על יושבי שער 5 והגוש המעודד,אני עוד מהאסכולה הישנה שעומד עם צעיף במרום הטריבונה,משלב ידיים ושצריך לצעוק אני צועק,
אני אוהב להיכנס לאתר ולראות בעיקר מה חושבים האוהדים ומה דעתם בנושאים שונים,ואני אומר לך שאף פעם לא ראיתי דיון רציני בדברים שאוהדים צריכים באמת להתעסק איתם כמו: העלאת רמת העידוד,תורמים וכספים שצריכים לאביזרי עידוד ותאמין לי שיש פה הרבה כאילו שיכולים לעזור בזה,אבל כשלא מעוניינים לשתף והכל נעשה בחדרי חדרים (אם בכלל) איך אפשר לעזור??
אז מה שנשאר פה לאנשים זה לדבר על דברים באמת לא אקוטים כרגע כמו שיטה וסגנון,וכמו שפתח פה מישהו נושא על זה שכלום לא השתנה,נו באמת!!
מה עם איזה מיזם של האוהדים בנוגע להכנת דור העתיד של אוהדי ב"ש,מימון מנויים לילדים שידם אינה משגת,פתיחת חשבון בנק לתרומות,
מה עם כל זה?? זה מה שיהפוך אותנו למועדון גדול באמת.
תבדוק ותראה מה עושים ארגוני האוהדים של הקבוצות הגדולות שאנחנו חושבים שאנחנו חלק מהם.
לבוא 10 11 אלף למשחקים קובעים נגד הירידה זו לא חוכמה,צריך שכל שבת תהיה אווירה כזאת,ואני אומר לך אין שום קשר לאם הקבוצה תצליח או לא,היא תצליח רק בזכות זה שהאוהדים שלה עומדים ותומכים בה,תאמין לי אני זוכר משחקים בסוף שנות ה90 ובתחילתם שגם נאבקנו בתחתית,כל משחק לא פחות מ6-7 תשאל את הותיקים הם יגידו לך,
צריך להחזיר עטרה ליושנה ועכשיו!!

סמל אישי של משתמש
Amit M
Title: South Side

שליחה על ידי Amit M »

אדום זקן כתב: אנני מכיר אותך אישית,אבל אני בטוח שכל מה שאתה רושם מגיע ממקום של איכפתיות,
מה שבאמת התכוונתי הוא: תראה,אני אוהד את הקבוצה יותר מ30 שנה ומודה שאני אנני נמנה על יושבי שער 5 והגוש המעודד,אני עוד מהאסכולה הישנה שעומד עם צעיף במרום הטריבונה,משלב ידיים ושצריך לצעוק אני צועק,
אני אוהב להיכנס לאתר ולראות בעיקר מה חושבים האוהדים ומה דעתם בנושאים שונים,ואני אומר לך שאף פעם לא ראיתי דיון רציני בדברים שאוהדים צריכים באמת להתעסק איתם כמו: העלאת רמת העידוד,תורמים וכספים שצריכים לאביזרי עידוד ותאמין לי שיש פה הרבה כאילו שיכולים לעזור בזה,אבל כשלא מעוניינים לשתף והכל נעשה בחדרי חדרים (אם בכלל) איך אפשר לעזור??
אז מה שנשאר פה לאנשים זה לדבר על דברים באמת לא אקוטים כרגע כמו שיטה וסגנון,וכמו שפתח פה מישהו נושא על זה שכלום לא השתנה,נו באמת!!
מה עם איזה מיזם של האוהדים בנוגע להכנת דור העתיד של אוהדי ב"ש,מימון מנויים לילדים שידם אינה משגת,פתיחת חשבון בנק לתרומות,
מה עם כל זה?? זה מה שיהפוך אותנו למועדון גדול באמת.
תבדוק ותראה מה עושים ארגוני האוהדים של הקבוצות הגדולות שאנחנו חושבים שאנחנו חלק מהם.
לבוא 10 11 אלף למשחקים קובעים נגד הירידה זו לא חוכמה,צריך שכל שבת תהיה אווירה כזאת,ואני אומר לך אין שום קשר לאם הקבוצה תצליח או לא,היא תצליח רק בזכות זה שהאוהדים שלה עומדים ותומכים בה,תאמין לי אני זוכר משחקים בסוף שנות ה90 ובתחילתם שגם נאבקנו בתחתית,כל משחק לא פחות מ6-7 תשאל את הותיקים הם יגידו לך,
צריך להחזיר עטרה ליושנה ועכשיו!!

כל הדברים שציינת קיימים, ואפילו מעבר לכך.
מבחינת כלל הפעילויות של ארגוני אוהדים אנחנו פה בב"ש לא נופלים מאלו של חיפה או ת"א.

מבחינת רמת עידוד וכמות אוהדים זה כבר תלוי לא מעט בקבוצה עצמה.. שיהיו הצלחות יהיה גם עידוד מסיבי יותר וקהל גדול יותר.
:דופק את הראש בקיר:

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

כל הדברים שציינת קיימים, ואפילו מעבר לכך.
מבחינת כלל הפעילויות של ארגוני אוהדים אנחנו פה בב"ש לא נופלים מאלו של חיפה או ת"א.

מבחינת רמת עידוד וכמות אוהדים זה כבר תלוי לא מעט בקבוצה עצמה.. שיהיו הצלחות יהיה גם עידוד מסיבי יותר וקהל גדול יותר.[/quote]
קיימים?! איפוא בדיוק ומי יודע על זה? עצם העובדה שאני שואל אותך אומר שאני והרבה כמוני לא מכירים (ואני לא אומר שאתם לא עושים)
חבל,אולי גם אנחנו יכולים לתת עצה טובה להביא ספונסרים,כי לא מכירים את הפעילות שאתם עושים סימן שאמם מפספסים הרבה בדרך,וזה לא פחות גרוע אגב מהשיווק של הקבוצה שאתם מלינים עליו.
זה הדברים העיקריים שעליהם צריך לדבר בפורום הזה בתקופה הזאת,
ושוב אין קשר בין רמת העידוד לקבוצה.

סמל אישי של משתמש
Amit M
Title: South Side

שליחה על ידי Amit M »

אדום זקן כתב: קיימים?! איפוא בדיוק ומי יודע על זה? עצם העובדה שאני שואל אותך אומר שאני והרבה כמוני לא מכירים (ואני לא אומר שאתם לא עושים)
חבל,אולי גם אנחנו יכולים לתת עצה טובה להביא ספונסרים,כי לא מכירים את הפעילות שאתם עושים סימן שאמם מפספסים הרבה בדרך,וזה לא פחות גרוע אגב מהשיווק של הקבוצה שאתם מלינים עליו.
זה הדברים העיקריים שעליהם צריך לדבר בפורום הזה בתקופה הזאת,
ושוב אין קשר בין רמת העידוד לקבוצה.
קיים בפורומי האוהדים השונים (גם פה יש לפעמים), קיים בפייסבוק, קיים באצטדיון עצמו בשערים 2,5 ולפעמים גם 6 ו-3.
דברים גדולים יותר שהיובעבר היו גם בשלטי חוצות בעיר (ערב ההוקרה למשל), היו פעילויות שפורסמו במקומונים, באתרי החדשות באינטרנט, פלאיירים וכו'..
לא רק פעילויות, אלא גם חיפוש אנשים שיתרמו או יהיו מעיין"ספונסר" לאוהדים. ויש כמה אנשים טובים שעזרו ותרמו לא מעט, בין אם בכסף ובין אם בציוד.

האמת?! לא יודע איך פספסת הכל... אולי אתה לא מחפש או לא מסתכל מספיק טוב (לא אומר בקטע רע).
אבל זה לא פסול שלא 100 יודעים.
אני בטוח שאם תשאל גם אוהד חיפאי אם הוא יודע על כל מה שעושים האוהדים שם הוא יענה לך שלא.

לא חושב שמפספסים הרבה.. אמנם לא היה ניתן להגיע לכולם, אבל במרבית המקרים מי שהיה צריך לדעת ידע. מיש שעוקב ומתעניין יודע. מי שבא יודע.

אל תחפש רק בפורום כזה או אחר.. תסתכל גם מסביב.

אני אמנם היום כבר לא מתעסק בזה, אבל יודע שאלו שממשיכים שם עושים אחלה עבודה.

ברור שיש יחס ישיר בין הצלחות הקבוצה לרמת העידוד.. אם אתה לא מצליח להבין את זה אז חבל.
לא רק פה בב"ש, בכל מקום כמעט.
:דופק את הראש בקיר:

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

אופיר דוידזאדה לא שווה 90 או 100 אלף דולר לעונה אבל גל אראל שווה 200 אלף דולר לעונה. נו טוב...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
OMERREMO

שליחה על ידי OMERREMO »

650:4=200 ?????
עד עכשיו לא התערבתי בדיון אבל לשאלתך כן אופיר לא שווה אפילו 100 אלף
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Sir Alex Ferguson כתב:אופיר דוידזאדה לא שווה 90 או 100 אלף דולר לעונה אבל גל אראל שווה 200 אלף דולר לעונה. נו טוב...
עוד פעם התחלת? אופיר לא שווה 100 אלף וזה בכלל לא משנה כמה האחרים מרוויחים.
עופר ורטה האריך חוזה באשדוד.. הוא לא שחקן פחות טוב מאופיר. כמה אתה חושב שהוא מקבל? אפילו לא קרוב ל-100 אלף.
כנ"ל לגבי ניר ביטון וכל שאר הכישרונות מהנבחרת הצעירה שלא משחקים במכבי חיפה\מכבי תל אביב.
ואני בכלל לא בטוח שאראל מקבל את הסכומים שאתה רושם פה. תפסיק לרשום פה סכומים בצורה חד משמעית כאילו
אתה ישבת וסגרת איתו את החוזה.

אם אתה מנסה לעשות פה טובה לאופיר ולגרום לאנשים לאנשים להזדהות איתו אז רק תדע שאתה משיג בדיוק את התוצאה
ההפוכה. מרוב כל החפירות שלכם על הנושא הזה כולם פה רק הולכים ומפתחים נגדו אנטי. שתחררו מהעניין הזה כבר.
נערך לאחרונה על ידי ForeverRed ב 21 יולי 2013, 17:06, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
noam1976

שליחה על ידי noam1976 »

https://www.one.co.il/Article/220250.html" onclick="window.open(this.href);return false;
הנה ההוכחה על הסכומים

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

noam1976 כתב:https://www.one.co.il/Article/220250.html
הנה ההוכחה על הסכומים
מה אני אגיד לך.. הוכחה חותכת!
האתר הזה הוא בכלל צהובון ו-90 אחוזים מהדברים שרשומים בו הם שקרים ורכילות.
ואני שוב אומר, גם אם זה נכון, אין קשר לאופיר. הוא לא שווה לדעתי 100 אלף דולר.
שיסתכל על עצמו ולא על אחרים.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

OMERREMO כתב:650:4=200 ?????
עד עכשיו לא התערבתי בדיון אבל לשאלתך כן אופיר לא שווה אפילו 100 אלף
דיברתי על עלות למערכת. עכשיו קח מחשבון, 650 אלף דולר לארבע עונות + 500 אלף ₪ דמי השבחה (139 אלף דולר) = 789 אלף דולר לארבע שנים שזה 197 אלף דולר לעונה.
וזה אגב נטו!

ForeverRed
הפרסום על הסכומים היה של יגאל ברמן, הכתב הכי אמין שלנו.

לסיכום, העלות של גל אראל למערכת היא 197 אלף דולר נטו לעונה. ליד סכום כזה 100 אלף דולר לאופיר לעונה היא עסקת השנה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
red ultras

שליחה על ידי red ultras »

ForeverRed כתב:
מה אני אגיד לך.. הוכחה חותכת!
האתר הזה הוא בכלל צהובון ו-90 אחוזים מהדברים שרשומים בו הם שקרים ורכילות.
ואני שוב אומר, גם אם זה נכון, אין קשר לאופיר. הוא לא שווה לדעתי 100 אלף דולר.
שיסתכל על עצמו ולא על אחרים.
סבבה.
אני רוצה לראות אותך עובד במקום עבודה ונחשב לאחד מהבטחות העתיד של החברה. ואחד העובדים המצטיינים.
ומנגד, החברה מגייסת עובדים חדשים שמרוויחים כפול ממך אפילו שהם לא עובדים טובים ממך.
עזוב כולכם כאן נעשיתם חכמים בלילה..
ההתנהלות מול אופיר היא מתחת לכל ביקורת.
נצלנות לשמה

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

red ultras כתב:
סבבה.
אני רוצה לראות אותך עובד במקום עבודה ונחשב לאחד מהבטחות העתיד של החברה. ואחד העובדים המצטיינים.
ומנגד, החברה מגייסת עובדים חדשים שמרוויחים כפול ממך אפילו שהם לא עובדים טובים ממך.
נצלנות לשמה
תתפלא אבל זה קורה והרבה.. אלה החיים.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

זה רק גורם לי להיות בטוח שהמועדון הציע לו סכום יפה תמורת הארכת החוזה והוא לא הסכים.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

Sir Alex Ferguson כתב: דיברתי על עלות למערכת. עכשיו קח מחשבון, 650 אלף דולר לארבע עונות + 500 אלף ₪ דמי השבחה (139 אלף דולר) = 789 אלף דולר לארבע שנים שזה 197 אלף דולר לעונה.
וזה אגב נטו!

ForeverRed
הפרסום על הסכומים היה של יגאל ברמן, הכתב הכי אמין שלנו.

לסיכום, העלות של גל אראל למערכת היא 197 אלף דולר נטו לעונה. ליד סכום כזה 100 אלף דולר לאופיר לעונה היא עסקת השנה.
הניסיונות האלה כבר עלובים.
תגיד לי..מי פיצץ את המו"מ?המועדון או השחקן?השחקן. אז תבוא אליו בטענות.
גם גל אראל ניהל מו"מ ולא קיבל ישר את ההצעה הסופית. עם ברדה ניהלו מו"מ כל כך ארוך ובסוף הגיעו לעמק השווה.
נמאס כבר מפרימדונות שלא קרעו נעל בחייהם ובאים עם פוזה של כוכב, לשולחן המו"מ ולדשא.
אם אדון דוידזאדה היה רוצה להאריך חוזה, זה היה נסגר גם ביותר מ100 אלף דולר.

שלח תגובה