כבר אמרתי בעבר, כותבים כאן חייבים לעשות הפרדה בין המגרש לאינטרנט.אדום זקן כתב:יאללה שתחררו יש דברים יותר חשובים לנו כאוהדים להתעסק איתם כמו למשל.....
לאחד את כל אירגוני האוהדים תחת קורת גג אחת.
כמו למשל....... לשנות פאזה ולהחליט שגם אם לא הולך לקבוצה מעודדים בכל הכוח ובכל מחיר
כמו למשל... איך מגדילים את הגוש המעודד בשער 5 ליותר מ70 תותחים והופכים אותו לתואם שער 5 בבלומפילד,שער ג' בקריית אליעזר, ומי שלא מעודד שייעלם!!!
במגרש אנחנו באים לעודד ולתמוך בקבוצה, גם שקשה, גם בפיגור, גם כשהכדורגל הוא רע.
באינטרנט אנחנו באים "לשפוך את הלב" ולנסות להסיק את המסקנות הנחוצות, לטוב או לרע.
זאת לפחות ההפרדה שאני עושה.
כאחד שהיה שותף להקמת שער 5 בתחילת דרכו, וכאחד שעד היום חוזר צרוד הביתה מידי שבוע, גם אני מתפלל ליום שהגוש המעודד יהיה גדול יותר.
עם זאת, הקהל שלנו עבר הרבה מאוד משברים בשנים האחרונות וזה גרם לפיצול בקהל. אנשים טובים שהיו נותנים את הקול (והכול) מידי משחק לקחו צעד אחורה וזה מורגש, בטח למי שזוכר את שער 5 בתחילת דרכו.
מתי יבוא השינוי? כשתהיה קבוצה שתרוץ בצמרת ותציג כדורגל חיובי וכשיהיו שחקנים בקבוצה שנוכל להזדהות איתם.
ואם לקשר את ההערה האחרונה שלי לאופיר, הכעס הגדול בהתנהלות של ההנהלה מול אופיר היא בגלל שאופיר הוא מסוג השחקנים שיוצרים זהות, שמחברים בין הקבוצה לקהל. לא רק כי הוא שחקן בית, אלא גם כי הוא משאיר את הלב במגרש בכל משחק ומשחק.
אנחנו מצפים מההנהלה לחבק שחקנים כאלה, לעשות הכל כדי שהם ישארו כאן לעוד הרבה שנים. כשזה לא קורה, כשדווקא מול שחקנים כאלה ההנהלה עושה שרירים, אז נוצר תסכול וכעס כלפי ההנהלה.