מוקדמות קונפרנס סיבוב 2 : הפועל ב"ש-צ'רנו מורה, חמישי 25.7, 20:00

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Red Tiger
Title: קרייזי-רד

Re: מוקדמות קונפרנס סיבוב 2 : הפועל ב"ש-צ'רנו מורה, חמישי 25.7, 20:00

שליחה על ידי Red Tiger »

ForeverRed כתב:
26 יולי 2024, 10:56
הדיון הוא על המאמן.
אבל על המאמן אסור לדבר כי הוא ״אימן משחק וחצי״ ו״אין לו כלים״. אז עוברים לדבר על מי שהעמיד (או יותר נכון לא העמיד) לרשותו את הכלים האלה.
אופס, גם את זה אסור. הצנזורה לא מאפשרת.

במילים אחרות, מה שלא תואם לפוזיציה לא מעניין.
בוא נסגור את הפורום וזהו.
דבר על מה שאתה רוצה מה איכפת לי, רק אל תקשקש במוח שטובת המועדון לנגד עיניך,ואל תקשקש על צנזורה ומשטרת מחשבות וכל שאר הבילבולי ביצים שאתה כל מה שאתה עושה כאן בשנתיים האחרונות ואף יותר זה להגיד מה שאתה חושב.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

מותר הכל.
זה פשוט מצחיק שהמאמן הקודם, זה שבנה את אותו סגל שכולם מתלוננים עליו, ואימן פה 3 שנים קיבל הנחות מכאן ועד ללפלנד.
אבל הבחור החדש שפה חודש וחצי, שלא רוצה את הזרים הקיימים שגם רוב הפורום חושב שהם לא טובים, לא מקבל מקבל שבוע חסד.

וברדה כמובן לא לבדו.
אני מסכים עם הטענה שאם אלונה יצאה מהשוק הישראלי, היא הייתה צריכה לתת כלים לזרים יותר מרשימים. אי אפשר גם לצאת מהשוק הישראלי וגם להביא זרים שהם הימור לתוך סיר לחץ של ציפיות שהם צריכים להרים את הרמה של כולם.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Red Tiger כתב:
26 יולי 2024, 11:02
דבר על מה שאתה רוצה מה איכפת לי, רק אל תקשקש במוח שטובת המועדון לנגד עיניך,ואל תקשקש על צנזורה ומשטרת מחשבות וכל שאר הבילבולי ביצים שאתה כל מה שאתה עושה כאן בשנתיים האחרונות ואף יותר זה להגיד מה שאתה חושב.
אני בהחלט אמשיך לדבר על מה שאני רוצה.
וטובת המועדון תמיד לנגד עיניי. לצעוד בעיוורון לתהום זה פחות הקטע שלי. כל אחד ומה שעושה לו את זה.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

אני אמשיך להגיד שגם לטיעון "אין כלים" יש סקאלה.

אין כלים לברדה לקחת אליפות, יש כלים לא לחטוף רביעיות רבע מהפלייאוף ולא להגיע לשער חודשיים.
אין כלים לקוזוק לשלב בתים, יש כלים לנצח בסיבוב ראשון מול יריבה כל כך חלשה.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

yedidel כתב:
26 יולי 2024, 11:29
אני אמשיך להגיד שגם לטיעון "אין כלים" יש סקאלה.

אין כלים לברדה לקחת אליפות, יש כלים לא לחטוף רביעיות רבע מהפלייאוף ולא להגיע לשער חודשיים.
אין כלים לקוזוק לשלב בתים, יש כלים לנצח בסיבוב ראשון מול יריבה כל כך חלשה.
היריבה הכל כך חלשה סיימה מקום שני בבולגריה בעונה שעברה.
מה נראה לך שאומרים בבולגריה אחרי שהם ראו את הפועל ב"ש? מבחינתם זה לא יהיה פספוס ענק לא לעבור?

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

yossi כתב:
26 יולי 2024, 11:03
מותר הכל.
זה פשוט מצחיק שהמאמן הקודם, זה שבנה את אותו סגל שכולם מתלוננים עליו, ואימן פה 3 שנים קיבל הנחות מכאן ועד ללפלנד.
אבל הבחור החדש שפה חודש וחצי, שלא רוצה את הזרים הקיימים שגם רוב הפורום חושב שהם לא טובים, לא מקבל מקבל שבוע חסד.

וברדה כמובן לא לבדו.
אני מסכים עם הטענה שאם אלונה יצאה מהשוק הישראלי, היא הייתה צריכה לתת כלים לזרים יותר מרשימים. אי אפשר גם לצאת מהשוק הישראלי וגם להביא זרים שהם הימור לתוך סיר לחץ של ציפיות שהם צריכים להרים את הרמה של כולם.

הדברים שכתבתי שנה שעברה, בצמד המשחקים מול פוניבז' כשאליניב ברדה היה המאמן:

Sir Alex Ferguson כתב:
27 יולי 2023, 22:08
היינו עם הרכב מאוד כבד בהתחלה. בדש כרגע לא קשור לרמה. אבו עביד מאט אותנו המון. משחק מאוד מאכזב מול יריבה מאוד חלשה. אנחנו נראים סופר לא מחוברים.

Sir Alex Ferguson כתב:
27 יולי 2023, 23:56
מה שהכי מפריע לי שכל הקטע בבנית הסגל מוקדם ובמחנה אימון ארוך הוא להגיע מוכנים ומחוברים כבר מתחילת הדרך וזה רחוק משם. זה הרגיש כאילו לא עשינו מחנה אימונים ורק עכשיו התחלנו להתאמן ולשחק. מכל הבחינות, פיזיות, אינטנסיביות, מהירות המשחק, מאוד מאוד מאכזב.

Sir Alex Ferguson כתב:
02 אוגוסט 2023, 22:23
מה יש להרחיב?
גם המשחק הקודם היה רע.
לא מעט התקפות עם שחקן אחד או שנים בלבד שמצטרפים.
המון שטח בין השחקנים השונים.
הנעת הכדור מאוד איטית ושקופה שמאפשרת ליריבה להסתדר הגנתית.
מאוד מאכזב.

Sir Alex Ferguson כתב:
04 אוגוסט 2023, 11:16
יש ליקויים של פתיחת עונה (כושר, חדות, תיאום) ובעיקר אליניב לא עושה עבודה טובה מספיק, זה הבסיס להכל, בניגוד לאחרים כאן שיגנו בצורה עיוורת אנחנו צריכים להיות כנים ולבקר את כולם כולל ברדה.

עכשיו מותר לי לכתוב שהמשחק אתמול היה מאכזב ושגם קוזוך לא עושה בשני המשחקים האחרונים עבודה טובה? תודה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

הפועלעולה כתב:
26 יולי 2024, 11:34
היריבה הכל כך חלשה סיימה מקום שני בבולגריה בעונה שעברה.
מה נראה לך שאומרים בבולגריה אחרי שהם ראו את הפועל ב"ש? מבחינתם זה לא יהיה פספוס ענק לא לעבור?
מקום שני בבולגריה זאת יריבה שקבוצה ישראלית צריכה לעבור גם בסגל לא מוכן. זאת ליגה עם לודוגורץ וכל השאר.
ברור שהם אומרים שזה יהיה פספוס מבחינתם אחרי שראו אותנו משחקים. עדיין אין שם שחקן אחד שלהם שנכנס אלינו לסגל

סמל אישי של משתמש
Melikson24
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Melikson24 »

אתה אשכרה לא רואה את ההבדל אה :מתגלגל מצחוק:
אתה גדול משה

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

yedidel כתב:
26 יולי 2024, 12:03
מקום שני בבולגריה זאת יריבה שקבוצה ישראלית צריכה לעבור גם בסגל לא מוכן. זאת ליגה עם לודוגורץ וכל השאר.
ברור שהם אומרים שזה יהיה פספוס מבחינתם אחרי שראו אותנו משחקים. עדיין אין שם שחקן אחד שלהם שנכנס אלינו לסגל
ממש לא נכון. ללבסקי בעונה שעברה הייתה קבוצה טובה (תראה את המכירות שלהם מאז ותעקוב אחרי המכירות העתידיות שלהם), גם צסק"א קבוצה עם הרבה כסף.
את צ'רנו לא הכרתי אבל המאמן שלהם איתם כבר 6 שנים ובכל שנה הם עושים התקדמות קטנה עד שבעונה שעברה סיימו במקום השני.

אף אחד לא נכנס לסגל? אני מניח שעשית מחקר מעמיק על הסגל שלהם אבל תרשה לי להאמין שיש להם כמה שחקנים שיכולים להדיח את בלוריאן, בדש, חטואל, ריגן, דדיה, מרציאנו ושאר ענקי הכדורגל שמעטרים את הסגל המפואר שלנו.
מדהים איך שנה אחרי שנה אותן אמירות חוזרות על עצמן לא משנה אם היריבה משוויץ, רומניה, קפריסין או בולגריה. מי אנחנו שנזלזל בהם?

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

Sir Alex Ferguson כתב:
26 יולי 2024, 11:40
הדברים שכתבתי שנה שעברה, בצמד המשחקים מול פוניבז' כשאליניב ברדה היה המאמן:

עכשיו מותר לי לכתוב שהמשחק אתמול היה מאכזב ושגם קוזוך לא עושה בשני המשחקים האחרונים עבודה טובה? תודה.
עברת עכשיו לקטע של הסתלבטות או מה?
אתה מראה לנו שביקרת מאמן שהיה שנתיים בתפקיד כדי להכשיר ביקורת על מאמן ששעה בתפקיד?
אני שוב חוזר,האם אנחנו מטומטמים?

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

לא רוצה להיכנס פה לויכוחי ברדה כי זה מסיט את הנושא, אני גם לא רוצה לצבוע את הביקורת נטו בקוז׳וק כי הבנאדם פה בסך הכל חודשיים.
מה שכן, יש אמת בביקורת. אני כן יכול להבין למה אנשים מתחרפנים כששחקן כמו קיניונס נשאר על הספסל רוב המשחק לטובת בדש שלא מתאים בשום צורה (גם אני כועס על זה).
מתבקש שהוא יעדכן כלפי מעלה את הרף הנדרש שלו משחקנים שבכלל ראויים לשחק פה, הוא חייב לעשות בראש את הסוויץ׳ בין נתניה/פ״ת לבאר שבע ויפה שעה אחת קודם.

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

Red Tiger כתב:
26 יולי 2024, 07:47
פשוט מביך שהפכתם את הסיטואציה לבעד ונגד ברדה.
כמה שלא תנסו לא תצליחו.
ואגב כל מה שאתה מדבר עליו קרה אחרי ההדחה והתבוסה למכבי.
שורה תחתונה מאמן בוחנים לאורך זמן ולא אחרי משחק ורבע שעוד חסרים לו שחקנים.
ואם כן מבקרים אז נא להיות עיקביים ולבקר את כולם ולא רק את מי שבא לכם.
החוסר חיבה לאלונה מעוור אתכם,הפכתם זומבים מוכים.
אנחנו הפכנו את זה לבעד או נגד ברדה??????? אנחנו?????
בכל דיון שני אתה שולף נגד מי שמביע דעה על משהו ששנה שעברה כשברדה היה סתמנו את הפה... כשאתה מחליט להעלות דברים מהתקופה שלו, אל תצפה שלא נתייחס.
ואנחנו לא נתנצל על זה שברדה קיבל יותר קרדיט מכל אדם אחר בהפועל ב״ש. באותה מידה שאלונה קיבלה קרדיט שנים על גבי שנים, באותה מידה שברק קיבל קרדיט בעונת הנפילה וגם אחריה (מרובנו) כי בזכותם אנחנו בכלל יכולים לדבר על הפועל ב״ש בצורה הזו.

מתישהו תבינו,
אין חוסר חיבה לאלונה, חייבים לה המון על כל מה שהיא עשתה בשביל הפועל ב״ש.
יש הרבה תלונות *מוצדקות*, לא משנה איך תהפוך את זה, על ההתנהלות, על הדרך, על השיטה ועל מצב המועדון כתוצאה מזה. הסיכוי היחיד שמשהו ישתנה זה שאנחנו לא נשתוק, זה לא עסק פרטי רגיל ואנחנו נמשיך לשמור עליו

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

RedRock כתב:
26 יולי 2024, 13:59
בכל דיון שני אתה שולף נגד מי שמביע דעה על משהו ששנה שעברה כשברדה היה סתמנו את הפה... כשאתה מחליט להעלות דברים מהתקופה שלו, אל תצפה שלא נתייחס.
ואנחנו לא נתנצל על זה שברדה קיבל יותר קרדיט מכל אדם אחר בהפועל ב״ש. באותה מידה שאלונה קיבלה קרדיט שנים על גבי שנים, באותה מידה שברק קיבל קרדיט בעונת הנפילה וגם אחריה (מרובנו) כי בזכותם אנחנו בכלל יכולים לדבר על הפועל ב״ש בצורה הזו.

מתישהו תבינו,
יש הרבה תלונות *מוצדקות*, לא משנה איך תהפוך את זה, על ההתנהלות, על הדרך, על השיטה ועל מצב המועדון כתוצאה מזה. הסיכוי היחיד שמשהו ישתנה זה שאנחנו לא נשתוק, זה לא עסק פרטי רגיל ואנחנו נמשיך לשמור עליו
+++

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

RedRock כתב:

מתישהו תבינו,

+ כמה שתרצו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

RedRock כתב:

מתישהו תבינו,
אתה יכול להמשיך לדבר בסיסמאות ולקבל כפיים מהבייס,
שורה תחתונה לבקר מאמן אחרי חודש בכזאת החלטיות זה
א. לא הגון
ב. לא טובת הפועל ב״ש
ואם תמשיך ככה לשמור על העסק הוא יפשוט את הרגל.
תודה.

שלח תגובה