פוניבז'- הפועל באר שבע, חמישי, 19:00

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
oren2792

Re: פוניבז'- הפועל באר שבע, חמישי, 19:00

שליחה על ידי oren2792 »

CrazyRed7 כתב:
03 אוגוסט 2023, 20:06
כמה נקודות דירוג וכסף התבזבזו בתיקו המיותר הזה?
קבוצתית? לא איבדת כלום כי אתה מקבל ניקוד על העפלה, למדינה הלך 0.125 נקודות דירוג שזה מעניין לי את הביצה. גם כסף לא הפסדת (מקבלים לפי שלב במוקדמות).

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

עד כה מסתמן שלהחליף את מיכה, שאפי, שכטר ואנסה בסטוינאנוב, בדש, תורג'מן ופטרסון זה רחוק מלהיות חיזוק.

אני באופן אישי לא הייתי משחרר את שאפי ומיכה.

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

M.I.O.E כתב:
03 אוגוסט 2023, 21:37
אתם מופתעים כאילו לא ראיתם את הקבוצה בשנתיים האחרונות.
כל עוד ספורי זה הכוכב(מתנהל ככה במגרש) ימשיך להיות לנו כואב בעיניים במשחק השוטף. מזלו המצבים הנייחים מצילים אותו ומשפרים לו דרמטית את המספרים.
הכדורגל הכי טוב שלנו היה במשך חודשיים שהוא היה בחוץ ומיכה היה בעל הבית. הכל רץ ונע מהר. עד שברדה החליט משום מקום לספסל את מיכה ולהחזיר את ספורי להרכב.
איפה צוות המאמנים? איך הם לא רואים את זה?
איך הם לא עוצרים את הכדרורים המיותרים גם של יחזקאל?
נכון לעכשיו הזרים נראים לא טוב. מקווה מאוד שעם הזמן זה ישתפר אחרת צפוי לאלונה קיץ לא פשוט עונה הבאה עם הזרים.

לגבי אליה,מאז שחזרנו מפגרת המונדיאל עונה שעברה ישר להפסד באשדוד(באשמתו הישירה) משהו בקבוצה,יותר נכון בשליטה שלו ובמה שהוא רוצה לראות התחיל להסדק.
הכדורגל הפך להיות אפור ומשעמם.
מיכה לא פה ובלי ספורי לא יהיה לנו גם את המעט שיש היום בהתקפה.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

בגלל זה צריך להביא שחקן כזה שיעשה את העבודה כי עם ספורי לא נגיע רחוק , במשחק שוטף הוא לא תורם לכלום רק בנייחים.
זה אצל רוני לוי סבלנו כבר.
תמונה

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

לא נראה טוב.
אבל עוד מוקדם מאוד לחרוץ גורלות ולקבוע את עתיד הקבוצה.

כל משחק וכל שלב באירופה יעזור לנו להתקדם ולהשתפר מקצועית.
כל ניצחון יעלה את הביטחון והאמונה ואולי בסוף תהיה פה קבוצה שרצה טוב ויודעת מה המאמן שיחה רוצה ממנה.
כרגע היא לא יודעת.
חשוב לזכור את הסטירה ממכבי שייקח עוד זמן להשכיח.
חשוב לזכור שגם בתחילת עונה קודמת נראינו רע ואחכ זה השתפר משמעותית.

כרגע זה על ברדה.

טקטית, לא מבין איך ברדה לא רואה ששני קשרים קשיחים באמצע בקו אחד פשוט לא עובד.
גם הנעת כדור לא טובה וגם המון חורים דווקא מהאמצע.
גם בעונה שעברה המשחקים הכי רעים שלנו טקטית היו כשבאריירו ואליאס שיחקו יחד.

חוץ מזה ספורי בלתי נסבל.

יאללה שבוע הבא שלב הבא, צעד צעד.
עקב בצד אגודל אולי זה יתחבר
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

חברים, סבלנות.
כמו שנה שעברה, זה יהיה תלוי באליניב שיצליח להוציא מהסגל יותר ממה שהוא שווה.
גם השנה אין לנו שרי או זהבי בקבוצה.
כרגע גם אליניב לא עושה עבודה טובה אז המוגבלות בולטת, אבל להתחיל לדבר על שאפי או אנסה כאיזה עילוי שהיה משנה את המציאות זה לאנוס את המציאות, בטח כשאנחנו מדברים על שחקני רכש שעדין מתאקלמים בקבוצה (חלקם בארץ חדשה עם כל המשתמע מכך).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

קודם שיוציא מהסגל מה שהוא שווה.
תפסיק לגנוב דעת ולרמות בשבילו. הוא מעל זה ולא צריך את ההודעות העלק מתוחכמות שלך שמטפטפות שכביכול הוא הקורבן ואין לו יד בדבר.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

CrazyRed7 כתב:
04 אוגוסט 2023, 10:28
קודם שיוציא מהסגל מה שהוא שווה.
תפסיק לגנוב דעת ולרמות בשבילו. הוא מעל זה ולא צריך את ההודעות העלק מתוחכמות שלך שמטפטפות שכביכול הוא הקורבן ואין לו יד בדבר.
אני לא צריך כלום.
אני לא מתהפך כמו חביתה כמו הרבה כאן, שבלי לראות את שחקני הרכש דקה הפכו אותנו למועמדת הבולטת לאליפות ועכשיו הופכים אותנו לקבוצת פלייאוף תחתון.
בסוף זה הכל על אליניב, כמו שנה שעברה אין לנו שחקן שובר שיווין, אין שחקן הכרעה, אין מישהו ברמה של שרי וזהבי, ואליניב כמו שנה שעברה יצטרך להוציא מהסגל כיחידה יותר ממה שהוא שווה כבודדים, זה כרגע לא קורה כי אליניב לא עושה עבודה טובה, אבל אם אתה חושב שפיטורים של אליניב והבאת מאמן אחר פתאום יהפכו את ספר תוך לילה לכוכב כדורגל אתה יותר כותב מטעם ממה שחשבתי.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

אתה ממשיך לטפטף את הדברים האלה.

אני אחליף את כל סגל השחקנים אלף פעם לפני שאחליף את ברדה. אל תגיד לי מי זה ברדה בשבילי.
כנראה אתה זה שלא מעריך ולא מחזיק ממנו אם אתה מרגיש צורך לרפד הכל סביבו עם מגוון של תירוצים וזריקת אחריות במקרה של כישלון.

ברור שזה הכל על ברדה. כמו שזה היה הכל על בכר. זה תמיד המאמן.
ולהביא "שרי או זהבי" כזה. ממש קל. עניין של בחירה, להביא תותח שובר שיוויון או לא להביא תותח שובר שיוויון.
בגלל זה אצילי הלך ולא הגיע מחליף. בגלל זה אבו פאני ולביא הלכו ורגע לפני הסיבוב השלישי חיפה לא מצליחה להביא קשר זר ראוי. בגלל זה מכבי תל אביב כבר שנתיים מסתכלת עלינו מלמטה.
בדיבורים הכל קל.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

CrazyRed7 כתב:
04 אוגוסט 2023, 10:47
אתה ממשיך לטפטף את הדברים האלה.

אני אחליף את כל סגל השחקנים אלף פעם לפני שאחליף את ברדה. אל תגיד לי מי זה ברדה בשבילי.
כנראה אתה זה שלא מעריך ולא מחזיק ממנו אם אתה מרגיש צורך לרפד הכל סביבו עם מגוון של תירוצים וזריקת אחריות במקרה של כישלון.

ברור שזה הכל על ברדה. כמו שזה היה הכל על בכר. זה תמיד המאמן.
ולהביא "שרי או זהבי" כזה. ממש קל. עניין של בחירה, להביא תותח שובר שיוויון או לא להביא תותח שובר שיוויון.
בגלל זה אצילי הלך ולא הגיע מחליף. בגלל זה אבו פאני ולביא הלכו ורגע לפני הסיבוב השלישי חיפה לא מצליחה להביא קשר זר ראוי.
בדיבורים הכל קל.
אני כל הקיץ דיברתי על הפרופיל של השחקנים ואתה כמו תמיד חיפשת רק להגן על המועדון בצורה עיוורת.
ממש מפתיע שלשחקן בפרופיל של ספר לוקח זמן, כאילו לא חפרתי כל הקיץ שזה סופר בעייתי למועדון כמו שלנו ללכת על שחקן בפרופיל הזה בגלל הלחץ והציפיות כאן מהרגע הראשון.

ברור שהבעיה הכי גדולה היא כרגע העובדה שאליניב לא עושה עבודה מספיק טובה, השאלה כשמסתכלים קדימה לאן החומר הזה יקח אותך, כי בניגוד אליהם אליניב כבר הראה בשנה שעברה שיש לו את האיכויות, השאלה אחרי שהקבוצה תתייצב תחת אליניב לאן החומר הנוכחי יכול לקחת אותך?

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

ואו איזה מרשים אתה. ידעת שלספר יקח זמן?ואני הייתי בטוח שהוא יפגיז מהשניה הראשונה שלו בדרך לעונה של דאבל-פיגרס.

למה הביאו שחקן צעיר לא בשל?צריך לשאול את הצוות המקצועי. זה לא נחת משום מקום. עקבו אחריו המון זמן וניסו להביא אותו לפחות פעמיים לפני הקיץ הנוכחי.

לא יודע לאן הסגל הנוכחי יכול להביא.
לתחושתי עם צירוף של זר שישי טוב לאמצע אנחנו כן שידרגנו את הסגל מהעונה שעברה, יש לנו מעט יותר גיוון לעבוד איתו, על הנייר.
איך זה יסתיים בפועל אני לא יודע. נדרשת כאן עבודת אימון רצינית ואני מאמין גדול בברדה ומליקסון. הם מסוגלים והם ממש לא זקוקים לתירוצים ובכי בלתי פוסק שלא הגיע לכאן ליאו מסי וסרחיו בוסקטס.

סמל אישי של משתמש
hb7
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי hb7 »

בשנה שעברה היכולת הייתה מובנת ,אבל אתמול היו רק שלושה שחקנים חדשים בהרכב,כולם מכירים את כולם,מה אנחנו מבקשים שישחקו כמו שנה שעברה,לא מבין מה הבעיה?ב180 דקות לא ראיתי כמעט כלום

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

CrazyRed7 כתב:
04 אוגוסט 2023, 11:02
ואו איזה מרשים אתה. ידעת שלספר יקח זמן?ואני הייתי בטוח שהוא יפגיז מהשניה הראשונה שלו בדרך לעונה של דאבל-פיגרס.

למה הביאו שחקן צעיר לא בשל?צריך לשאול את הצוות המקצועי. זה לא נחת משום מקום. עקבו אחריו המון זמן וניסו להביא אותו לפחות פעמיים לפני הקיץ הנוכחי.

לא יודע לאן הסגל הנוכחי יכול להביא.
לתחושתי עם צירוף של זר שישי טוב לאמצע אנחנו כן שידרגנו את הסגל מהעונה שעברה, יש לנו מעט יותר גיוון לעבוד איתו, על הנייר.
איך זה יסתיים בפועל אני לא יודע. נדרשת כאן עבודת אימון רצינית ואני מאמין גדול בברדה ומליקסון. הם מסוגלים והם ממש לא זקוקים לתירוצים ובכי בלתי פוסק שלא הגיע לכאן ליאו מסי וסרחיו בוסקטס.
אבל למה אתה בורח מהאמת?
למה לדעתך הביאו את ספר?
למה להביא למועדון לחוץ כמו שלנו ששואף להתמודד על תארים זר בפרופיל של ספר?
לדעתך ספר בעלות כרטיס של 1.5 מיליון יורו ועוד 300 אלף שכר מגיע? אתה באמת עד כדי כך מגונן על ההנהלה שאתה לא מוכן להודות שבגלל התקציב והכסף שהקציבו לזרים הוא הגיע? שבגלל העלות הנמוכה של הכרטיס והשכר לקחו את ההימור איתו?

לא ברור לך שבכסף הנוכחי אתה יכול להחתים רק זרים בפרופיל מאוד מסוים? או צעירים שלא התפוצצו או כאלה שהקרירה שלהם בירידה ואתה מקווה שאצלך זה יתפוצץ (קלימלה, פטרסון)?

זה לא מגביל אותך מראש?

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

hb7 כתב:
04 אוגוסט 2023, 11:10
בשנה שעברה היכולת הייתה מובנת ,אבל אתמול היו רק שלושה שחקנים חדשים בהרכב,כולם מכירים את כולם,מה אנחנו מבקשים שישחקו כמו שנה שעברה,לא מבין מה הבעיה?ב180 דקות לא ראיתי כמעט כלום
יש ליקויים של פתיחת עונה (כושר, חדות, תיאום) ובעיקר אליניב לא עושה עבודה טובה מספיק, זה הבסיס להכל, בניגוד לאחרים כאן שיגנו בצורה עיוורת אנחנו צריכים להיות כנים ולבקר את כולם כולל ברדה.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

hb7 כתב:
04 אוגוסט 2023, 11:10
אתה צודק וזה מאכזב. אולי עדיין מנסים לאסוף את השברים ולהעלות את הביטחון אחרי הזפטה שהקבוצה קיבלה נגד ת"א.
בכל מקרה גם אם נרצה וגם אם לא במשחק הבא הרמה עולה נגד קבוצה התקפית וטובה.
אם נגיע לשחק בחצי הליכה ובצורה כ"כ שבלונית אז שוב נקבל בראש.

שלח תגובה