האקסיומות שלך מאוד צורמות לי . "בחר לספסל" , "הוא חייב לנסות למקסם"... בלי סיבה .Sir Alex Ferguson כתב: ↑26 יולי 2024, 08:40מי בחר לספסל אתמול שלושה זרים ולשים עוד אחד ביציע?
זאת בדיוק הביקורת כרגע על קוזוך.
אירופה חשובה מאוד לדירוג ולייצר הכנסה כלכלית, ואי אפשר לעלות לאירופה עם הרכב של 10 ישראלים בטח בינונים כמו שלנו.
יש בסגל הנוכחי מגבלות והוא רחוק מלהיות סופי, אבל הוא חייב לנסות למקסם את מה שיש לו עכשיו, גם אם חלק מהזרים לא יהיו כאן בהמשך הדרך.
כבר נכתב שקיניונס הגיע למחנה במשקל עודף ולא בכושר בניגוד לשאר חבריו ששמרו על עצמם בקיץ אז הדרך שלו לכשירות מלאה ארוכה יותר . זה לא עניין של מחזיקים ממנו או לא , זו ככל הנראה כשירות .
שושנאצ'ב כולם פה כבר חתכו אותו אבל אתה ממשיך לרשום שהמאמן בוחר לא לשלב אותו . אני בכל אופן לא ראיתי אותו מופעל מספיק כדי לחוות עליו דעה .
ספר , שאני מאוד מחזיק ממנו , לא רוצה להישאר כאן אז ברור למה לא מריצים אותו ע"ח שחקן שכן רוצים . כמו אימראן - רק שלו כן הצליחו למצוא קבוצה שתיקח אותו .
פוקו עבר כל גבול והושעה בצדק וככל הנראה לא יישאר כאן .
אתה עושה הנחות לכל הבעייתיים רק כדי להשיג תוצאה ? אז מה אם הם שחקנים טובים ? מה זה משדר לכל השאר שכן בסדר ?
אם אתה יודע דברים מבפנים - קטונתי . אבל מי אמר לך שעם מה שיש כרגע לא רוצים למקסם ? כל המועדון עובד 24/7 כדי למקסם הצלחה ב-90 דק' מידי שבוע .
קוז'וך בהזדמנות חייו לא רוצה להצליח ? איזו מין חשיבה זו ?