הפועל ב"ש- הפועל קרית שמונה, שבת, 19:00, טרנר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

Re: הפועל ב"ש- הפועל קרית שמונה, שבת, 19:00, טרנר

שליחה על ידי RedRock »

סתיו אלימלך כתב:אני בכלל לא עולה עם ויטור במשחק הזה. טהא וביטון נגד קש, זה לא רע, בלי טיפה זילזול ביריב. הלב שלי לא יחזיק מעמד עם כל נפילה או גליץ שלו , לפני המשחק בבלומפילד.
אפשר גם סתם לסגור על הפסד מינימלי וזהו...
שנזכיר לך מה אומרת הסטטיסטיקה?

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Sir Alex Ferguson כתב: אולי התגובות הם בגלל שנמאס לנו אחרי שנה שעברה לראות שחקני כדורגל מקצועניים שפותחים בהרכב ואחרי 30 דקות כבר לא יכולים לעזור הגנתית ואחרי 60 דקות כבר צריכים לצאת בחילוף כאילו הם בני 40.
אולי התגובות הם כי אחרי 3 שנים ואולי 10 משחקים טובים בכללי במדים שלנו קצת נמאס לנו להמר על זריהן ולחכות שישתפר באספקטים כל כך בסיסים ואנחנו מעדיפים שמישהו מחויב יותר שמתנהל פי אלף במקצועונות מזריהן יקבל את הדקות והביטחון.
יש בי עדין תקווה שזריהן יתפוצץ, אבל היא תקווה קטנה, אני כמעט לגמרי השלמתי עם העובדה שהמקסימום שיצא מזריהן זה סופר סאב שיעלה מהספסל ויביא לשינוי, הוא מאוד פציע, מאוד לא יציב, ובעיקר לא מקצוען בהתנהלות שלו (אין סיבה ששחקן בגילו יראה 0 שיפור בנושא הגופני אחרי 3 שנים במועדון כמו שלנו, הוא גם עדין וואן טריק פוני שזה יכול לעבוד בליגה החלשה שלנו בטח כשהוא רענן והמגן עייף אבל כשהוא לא מצליח הוא תקוע ומגביל אותנו מאוד).
אז כן, גם במבט לעתיד אני והרוב כאן מאמינים הרבה יותר במארין, וגם במבט להווה, בטח בקבוצה שבנו השנה, אנחנו מעריכים מאוד את המחויבות והכושר הגופני של מארין לעומת חוסר המחויבות והכושר הגופני הלקוי של זריהן.
בוא נרגיע עם ה"כושר ל-30 דקות".
אתה קצת קצת מגזים, גם אתה לא מאמין לעצמך.
זריהן נלחם ועובד על המגרש וגם המספרים תומכים בזה.

ונגיד שזריהן לא מספיק טוב.
יש יהושוע, יש ספורי. לשניהם מגיע לשחק לא פחות ממארין שנראה כמו שחקן נוער ברוב דקות הבוגרים שלו עד כה.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

חח בסוף בכר יפתח 442 יהלום עם יהושוע מתחת לחלוצים(נייג'ל ושהר), ומארין וזריהן יהיו בספסל

סמל אישי של משתמש
Marin

שליחה על ידי Marin »

שמעון א כתב:חח בסוף בכר יפתח 442 יהלום עם יהושוע מתחת לחלוצים(נייג'ל ושהר), ומארין וזריהן יהיו בספסל
אני חושב שזה ההרכב שנראה בהמשך העונה. ספציפית למשחק הקרוב לדעתי זאת תהיהמטעות לפתוח ככה. יש לקריית שמונה בעיה חמורה בעמדת המגינים.אין להם מגן שמאלי(שיש פצוע, בן שמעון מורחק),כנראה בעמדת המגן השמאלי יפתח בלם מהנוער ובעמדת המגן הימני גם שחקן נוער. אנחנו חייבים לנצל את זה ובגלל זה הייתי פותח עם זריהן ונייגל באגפים.

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

yanivnew91 כתב: רילקס אפיפיור.

א. אני לא חייב לך דין וחשבון על איך ולמה נתקלתי בו אבל אם כבר שאלת אז הוא היה אחרי בתור לפיתה דרוזית והמשפחה לא הייתה איתו באותו רגע. אתה רגיל לדמיין כל מיני הפרעות והצקות לאנשים אז עכשיו יש לך עוד משהו לדמיין ולחשוב עליו- מה הוא ביקש שימרחו לו על הפיתה.

ב. אני לא מהמצטלמים עם שחקנים/מאמן אבל הוא היה ממש לידנו ואשתי ביקשה ממנו להצטלם איתי. אם לא היא, זה לא היה קורה.

ג. אתה באמת חושב שהוא יגיד לי מי הולך לפתוח בהרכב? כתבתי את זה כדי שהויכוח פה על מרין או זריהן יקבל גם אופציה שלישית של אף לא אחד מהם בהרכב. צא עליי עכשיו על זה שהמצאתי.

ד״ש לאסי
אל תרתח אדון עזריאל. אסי, דגים הוא מהטובים.
חבל שלא שאלת אותו למה הפסקנו לשים שחקן בעיגול החצי בקרנות של היריבה.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

Sir Alex Ferguson כתב:מחויבות זה לא רק לתת הכל על המגרש. מחויבות, לשחקן כדורגל מקצועני, זה גם להתנהל נכון מחוץ למגרש. תזונה נכונה, השקעה באימונים, לעבוד קשה כדי להשתפר ולהתקדם.
שחקן שמחויב למועדון שלו צריך להתנהל בצורה מקצוענית.
אם בדקה ה-30 זריהן לא יכול כבר לתת ספרינט חזרה להגנה כשהוא צריך כי הוא כבר שומר כוחות בגלל כושר גופני לקוי, אז הוא לא מחויב מבחינתי.
כושר גופני זאת לא גזירה משמיים. תעבוד קשה, תתאמן קשה, תחיי חיים ספורטיביים, תהיה מחויב למועדון שלך, תשיג את זה. מי שלא השיג את זה אחרי 3 שנים הוא לא מחויב למועדון שלו מבחינתי.
אשמח אם תתייחס לזריהן 2019. כי עושה רושם שאתה מתעקש למסמס את הגישה המצוינת שהוא הגיע איתה מהקיץ וזה פשוט לא הוגן.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

Totti כתב: אשמח אם תתייחס לזריהן 2019. כי עושה רושם שאתה מתעקש למסמס את הגישה המצוינת שהוא הגיע איתה מהקיץ וזה פשוט לא הוגן.
זריהן 2019, מי ישמע הוא כל משחק שם צמד...
לא יותר טוב ממרין ועם כושר גופני של מעשן כבד...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

Totti כתב:איך לעזעזאל אפשר לבוא בטענות ליציבות של זריהן כשהתחרוץ היא מול מרין, שחקן שהרבה ניתן לומר עליו, יציב הוא ודאי לא.

אף אחד לא מהלל את זריהן, מי שמנסה לקחת לשם את הדיון הוא גנב דעת ממדרגה ראשונה.

ב-90% מהמצאפים של זריהן מול כל שחקן התקפה בסגל, אני אעדיף כנראה את השני, גם אם לא מדובר בתפקודו הטבעי.

אבל מול מרין בכושרו הנוכחי אחרי סדרה של 3-4 משחקים שהוא הכי חלש על המגרש, מקווה לראות את האלטרנטיבה.

האלטרנטיבה אגב, לא דוברת לטינית, לא לוחצת על כל המגרש ולא ממושמעת טקטית. אפשר אפילו לומר שהוא רחוק מאלו, אבל הוא הגיע בגישה טובה מאוד לעונה, הוא מסוכן מאוד לשער ויש לו הרבה יותר איכויות ממרין בשליש האחרון של המגרש.

ואגב הדיבורים על אוויר ל-60 דקות. שיתן הכל 60 וירד. מקום בהרכב הוא שווה בהינתן התחרות החלשה.
באים בטענות ליציבות שלו לא על רקע מאצ'-אפ עם מרין. וגם את זה לא הייתי עושה אלמלא האנלוגיה הדי כוזבת עם נאסר. חוץ מעניין היציבות, נאסר גם להט פי כמה.

בשורה התחתונה, לא חושב שבמכלול של הדברים, יש סיבה לנחרצות הזו לטובת זריהן.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

לדעתי...
אם פותחים עם זריהן, אז שלישיית הקישור צריכה להיות: קלטינס, שמיר, סבג.

אם פותחים עם מארין, אז שלישיית הקישור צריכה להיות: קלטינס, שמיר, יהושוע.

בכל מקרה, כאב ראש לא קטן לבכר והצוות.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

Totti כתב: אשמח אם תתייחס לזריהן 2019. כי עושה רושם שאתה מתעקש למסמס את הגישה המצוינת שהוא הגיע איתה מהקיץ וזה פשוט לא הוגן.
יש שיפור, ואני גם אפילו נתתי לו מחמאה ואמרתי שיכול להיות כמו אורן סגרון ב-97, אבל גם השנה, תזכיר לי כמה פעמיים זריהן הצליח לסיים 90 דקות של כדורגל?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

Sir Alex Ferguson כתב: יש שיפור, ואני גם אפילו נתתי לו מחמאה ואמרתי שיכול להיות כמו אורן סגרון ב-97, אבל גם השנה, תזכיר לי כמה פעמיים זריהן הצליח לסיים 90 דקות של כדורגל?
שכטר לא מסיים 90 מ-2011, זה לא מפריע לו ולמאמניו לתת לו מפתחות ולקחת בדקה 70.

שיתן 70. מה מארין מראה בינתיים שהוא באנקר?!

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אורי אדום בנשמה כתב:
באים בטענות ליציבות שלו לא על רקע מאצ'-אפ עם מרין. וגם את זה לא הייתי עושה אלמלא האנלוגיה הדי כוזבת עם נאסר. חוץ מעניין היציבות, נאסר גם להט פי כמה.

בשורה התחתונה, לא חושב שבמכלול של הדברים, יש סיבה לנחרצות הזו לטובת זריהן.
לא יודע מה שראית מנאסר יותר מזריהן. בעיניי הוא שחקן הרבה פחות טוב.

אבל לעניינו, הטענות כלפי זריהן לא משקפות את הגישה שלו העונה. בכל משחק שעלה, נתן תחושה שהוא לגמרי איתנו, להבדיל מבעבר.

לעניין האוויר ל-90 דקות (מהרגעים שהפורום מתחפש לדר ומשנן סיסמאות בלי הרף), ע"ע הדוגמא של שכטר (שגם עליה ברור לי מה יגידו-"כשישפיע כמו שכטר)

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

שמעון א כתב:חח בסוף בכר יפתח 442 יהלום עם יהושוע מתחת לחלוצים(נייג'ל ושהר), ומארין וזריהן יהיו בספסל
תאכלס? זה מה שאני הייתי עושה. לדעתי ייתן לנו אינטנסיביות במשחק האמצע
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

Totti כתב: לא יודע מה שראית מנאסר יותר מזריהן. בעיניי הוא שחקן הרבה פחות טוב.

אבל לעניינו, הטענות כלפי זריהן לא משקפות את הגישה שלו העונה. בכל משחק שעלה, נתן תחושה שהוא לגמרי איתנו, להבדיל מבעבר.

לעניין האוויר ל-90 דקות (מהרגעים שהפורום מתחפש לדר ומשנן סיסמאות בלי הרף), ע"ע הדוגמא של שכטר (שגם עליה ברור לי מה יגידו-"כשישפיע כמו שכטר)
לא אמרתי שנאסר טוב יותר, אלא שבאותה נק' זמן, קרי השליש-חצי הראשון של 13/14, הוא להט הרבה יותר ממה שזריהן לוהט כעת, עד כמה שניתן לקרוא לזה לוהט...

ואין טענות לזריהן, מצידי לפחות. נטו זה שלא חד משמעי שהוא עדיף על מרין...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

סבג מחוץ לסגל בעקבות כאבים.

שלח תגובה