אפשר גם סתם לסגור על הפסד מינימלי וזהו...סתיו אלימלך כתב:אני בכלל לא עולה עם ויטור במשחק הזה. טהא וביטון נגד קש, זה לא רע, בלי טיפה זילזול ביריב. הלב שלי לא יחזיק מעמד עם כל נפילה או גליץ שלו , לפני המשחק בבלומפילד.
שנזכיר לך מה אומרת הסטטיסטיקה?
אפשר גם סתם לסגור על הפסד מינימלי וזהו...סתיו אלימלך כתב:אני בכלל לא עולה עם ויטור במשחק הזה. טהא וביטון נגד קש, זה לא רע, בלי טיפה זילזול ביריב. הלב שלי לא יחזיק מעמד עם כל נפילה או גליץ שלו , לפני המשחק בבלומפילד.
בוא נרגיע עם ה"כושר ל-30 דקות".Sir Alex Ferguson כתב: אולי התגובות הם בגלל שנמאס לנו אחרי שנה שעברה לראות שחקני כדורגל מקצועניים שפותחים בהרכב ואחרי 30 דקות כבר לא יכולים לעזור הגנתית ואחרי 60 דקות כבר צריכים לצאת בחילוף כאילו הם בני 40.
אולי התגובות הם כי אחרי 3 שנים ואולי 10 משחקים טובים בכללי במדים שלנו קצת נמאס לנו להמר על זריהן ולחכות שישתפר באספקטים כל כך בסיסים ואנחנו מעדיפים שמישהו מחויב יותר שמתנהל פי אלף במקצועונות מזריהן יקבל את הדקות והביטחון.
יש בי עדין תקווה שזריהן יתפוצץ, אבל היא תקווה קטנה, אני כמעט לגמרי השלמתי עם העובדה שהמקסימום שיצא מזריהן זה סופר סאב שיעלה מהספסל ויביא לשינוי, הוא מאוד פציע, מאוד לא יציב, ובעיקר לא מקצוען בהתנהלות שלו (אין סיבה ששחקן בגילו יראה 0 שיפור בנושא הגופני אחרי 3 שנים במועדון כמו שלנו, הוא גם עדין וואן טריק פוני שזה יכול לעבוד בליגה החלשה שלנו בטח כשהוא רענן והמגן עייף אבל כשהוא לא מצליח הוא תקוע ומגביל אותנו מאוד).
אז כן, גם במבט לעתיד אני והרוב כאן מאמינים הרבה יותר במארין, וגם במבט להווה, בטח בקבוצה שבנו השנה, אנחנו מעריכים מאוד את המחויבות והכושר הגופני של מארין לעומת חוסר המחויבות והכושר הגופני הלקוי של זריהן.
אני חושב שזה ההרכב שנראה בהמשך העונה. ספציפית למשחק הקרוב לדעתי זאת תהיהמטעות לפתוח ככה. יש לקריית שמונה בעיה חמורה בעמדת המגינים.אין להם מגן שמאלי(שיש פצוע, בן שמעון מורחק),כנראה בעמדת המגן השמאלי יפתח בלם מהנוער ובעמדת המגן הימני גם שחקן נוער. אנחנו חייבים לנצל את זה ובגלל זה הייתי פותח עם זריהן ונייגל באגפים.שמעון א כתב:חח בסוף בכר יפתח 442 יהלום עם יהושוע מתחת לחלוצים(נייג'ל ושהר), ומארין וזריהן יהיו בספסל
אל תרתח אדון עזריאל. אסי, דגים הוא מהטובים.yanivnew91 כתב: רילקס אפיפיור.
א. אני לא חייב לך דין וחשבון על איך ולמה נתקלתי בו אבל אם כבר שאלת אז הוא היה אחרי בתור לפיתה דרוזית והמשפחה לא הייתה איתו באותו רגע. אתה רגיל לדמיין כל מיני הפרעות והצקות לאנשים אז עכשיו יש לך עוד משהו לדמיין ולחשוב עליו- מה הוא ביקש שימרחו לו על הפיתה.
ב. אני לא מהמצטלמים עם שחקנים/מאמן אבל הוא היה ממש לידנו ואשתי ביקשה ממנו להצטלם איתי. אם לא היא, זה לא היה קורה.
ג. אתה באמת חושב שהוא יגיד לי מי הולך לפתוח בהרכב? כתבתי את זה כדי שהויכוח פה על מרין או זריהן יקבל גם אופציה שלישית של אף לא אחד מהם בהרכב. צא עליי עכשיו על זה שהמצאתי.
ד״ש לאסי
אשמח אם תתייחס לזריהן 2019. כי עושה רושם שאתה מתעקש למסמס את הגישה המצוינת שהוא הגיע איתה מהקיץ וזה פשוט לא הוגן.Sir Alex Ferguson כתב:מחויבות זה לא רק לתת הכל על המגרש. מחויבות, לשחקן כדורגל מקצועני, זה גם להתנהל נכון מחוץ למגרש. תזונה נכונה, השקעה באימונים, לעבוד קשה כדי להשתפר ולהתקדם.
שחקן שמחויב למועדון שלו צריך להתנהל בצורה מקצוענית.
אם בדקה ה-30 זריהן לא יכול כבר לתת ספרינט חזרה להגנה כשהוא צריך כי הוא כבר שומר כוחות בגלל כושר גופני לקוי, אז הוא לא מחויב מבחינתי.
כושר גופני זאת לא גזירה משמיים. תעבוד קשה, תתאמן קשה, תחיי חיים ספורטיביים, תהיה מחויב למועדון שלך, תשיג את זה. מי שלא השיג את זה אחרי 3 שנים הוא לא מחויב למועדון שלו מבחינתי.
זריהן 2019, מי ישמע הוא כל משחק שם צמד...Totti כתב: אשמח אם תתייחס לזריהן 2019. כי עושה רושם שאתה מתעקש למסמס את הגישה המצוינת שהוא הגיע איתה מהקיץ וזה פשוט לא הוגן.
באים בטענות ליציבות שלו לא על רקע מאצ'-אפ עם מרין. וגם את זה לא הייתי עושה אלמלא האנלוגיה הדי כוזבת עם נאסר. חוץ מעניין היציבות, נאסר גם להט פי כמה.Totti כתב:איך לעזעזאל אפשר לבוא בטענות ליציבות של זריהן כשהתחרוץ היא מול מרין, שחקן שהרבה ניתן לומר עליו, יציב הוא ודאי לא.
אף אחד לא מהלל את זריהן, מי שמנסה לקחת לשם את הדיון הוא גנב דעת ממדרגה ראשונה.
ב-90% מהמצאפים של זריהן מול כל שחקן התקפה בסגל, אני אעדיף כנראה את השני, גם אם לא מדובר בתפקודו הטבעי.
אבל מול מרין בכושרו הנוכחי אחרי סדרה של 3-4 משחקים שהוא הכי חלש על המגרש, מקווה לראות את האלטרנטיבה.
האלטרנטיבה אגב, לא דוברת לטינית, לא לוחצת על כל המגרש ולא ממושמעת טקטית. אפשר אפילו לומר שהוא רחוק מאלו, אבל הוא הגיע בגישה טובה מאוד לעונה, הוא מסוכן מאוד לשער ויש לו הרבה יותר איכויות ממרין בשליש האחרון של המגרש.
ואגב הדיבורים על אוויר ל-60 דקות. שיתן הכל 60 וירד. מקום בהרכב הוא שווה בהינתן התחרות החלשה.
יש שיפור, ואני גם אפילו נתתי לו מחמאה ואמרתי שיכול להיות כמו אורן סגרון ב-97, אבל גם השנה, תזכיר לי כמה פעמיים זריהן הצליח לסיים 90 דקות של כדורגל?Totti כתב: אשמח אם תתייחס לזריהן 2019. כי עושה רושם שאתה מתעקש למסמס את הגישה המצוינת שהוא הגיע איתה מהקיץ וזה פשוט לא הוגן.
שכטר לא מסיים 90 מ-2011, זה לא מפריע לו ולמאמניו לתת לו מפתחות ולקחת בדקה 70.Sir Alex Ferguson כתב: יש שיפור, ואני גם אפילו נתתי לו מחמאה ואמרתי שיכול להיות כמו אורן סגרון ב-97, אבל גם השנה, תזכיר לי כמה פעמיים זריהן הצליח לסיים 90 דקות של כדורגל?
לא יודע מה שראית מנאסר יותר מזריהן. בעיניי הוא שחקן הרבה פחות טוב.אורי אדום בנשמה כתב:
באים בטענות ליציבות שלו לא על רקע מאצ'-אפ עם מרין. וגם את זה לא הייתי עושה אלמלא האנלוגיה הדי כוזבת עם נאסר. חוץ מעניין היציבות, נאסר גם להט פי כמה.
בשורה התחתונה, לא חושב שבמכלול של הדברים, יש סיבה לנחרצות הזו לטובת זריהן.
תאכלס? זה מה שאני הייתי עושה. לדעתי ייתן לנו אינטנסיביות במשחק האמצעשמעון א כתב:חח בסוף בכר יפתח 442 יהלום עם יהושוע מתחת לחלוצים(נייג'ל ושהר), ומארין וזריהן יהיו בספסל
לא אמרתי שנאסר טוב יותר, אלא שבאותה נק' זמן, קרי השליש-חצי הראשון של 13/14, הוא להט הרבה יותר ממה שזריהן לוהט כעת, עד כמה שניתן לקרוא לזה לוהט...Totti כתב: לא יודע מה שראית מנאסר יותר מזריהן. בעיניי הוא שחקן הרבה פחות טוב.
אבל לעניינו, הטענות כלפי זריהן לא משקפות את הגישה שלו העונה. בכל משחק שעלה, נתן תחושה שהוא לגמרי איתנו, להבדיל מבעבר.
לעניין האוויר ל-90 דקות (מהרגעים שהפורום מתחפש לדר ומשנן סיסמאות בלי הרף), ע"ע הדוגמא של שכטר (שגם עליה ברור לי מה יגידו-"כשישפיע כמו שכטר)