אנטוניו ספר חתם ל4 עונות

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
4 לב אדום
Title: CrazyRed

Re: אנטוניו ספר חתם ל4 עונות

שליחה על ידי 4 לב אדום »

ran כתב:
28 יולי 2024, 00:56
למה אתם חושבים שהוא עושה דווקא אבל או להוכיח שלפניו לא היה פה כלום? זה שהוא בוחר לספסל שחקנים מסויימים זה כי אנחנו כנראה לא יודעים הכל.
הוא רואה אותם באימונים, לדוגמה קניונס כבר הבנו שהם לא היו מרוצים ממנו כבר במחנה אימונים, אם שחקן לא מגיע טוב למחנה מבחינת משקל/רצינות ומאמן רואה את זה, אני עם המאמן ב-100% שהוא לא צריך לשחק. זה שהמחליף של קניונס זה בדש והוא אשפה בפני עצמו זה משהו אחר, בסוף אלה הכלים של המאמן, הוא לא יכול להמציא שחקנים, הוא צריך חיזוק!
לגבי שאר השחקנים כמו ספר ושושנאצ׳ב, הם בדרך החוצה, לא רואה סיבה לשתף אותם אם הם עוד מעט לא יהיו פה, איזו מוטיבציה יש להם להשקיע כשהם תכף עפים מפה? תוסיפו את זה שאם הם משחקים באירופה (אם אני לא טועה) אז הם לא יוכלו לשחק עוד באירופה בקבוצה הבאה שלהם במידה והיא במפעלים.
לגבי בריירו, הרבן בתקופות נוראיות, כל פעם שנכנס להרכב עושה פדיחה, אדומים, טעויות של גולים ובלאגן, זה לא אותו אחד שהגיע לפה, נראה שהוא כבר לא מרוכז, לא בכושר, איטי מאוד, העמדה הטבעית שלו כבר לא רלוונטית עבורו וגם בעמדת הבלם הוא מפשל, אם המאמן רואה שבלוריאן עדיף עליו גם פיזית, גם בגובה, מהירות ועוד אספקטים, אני הולך איתו גם פה.
אם בלוריאן לא בהכרח מתאים להפועל ב״ש זה משהו אחר. אם אתם שואלים אותי רוב הסגל הזה לא ראוי בכלל לשחק בהפועל ב״ש, לרובם התמזל המזל.
איזה כיף לקרא אותך ככה .
כל מילה :כל הכבוד:
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

ran כתב:
28 יולי 2024, 00:56
למה אתם חושבים שהוא עושה דווקא אבל או להוכיח שלפניו לא היה פה כלום? זה שהוא בוחר לספסל שחקנים מסויימים זה כי אנחנו כנראה לא יודעים הכל.
הוא רואה אותם באימונים, לדוגמה קניונס כבר הבנו שהם לא היו מרוצים ממנו כבר במחנה אימונים, אם שחקן לא מגיע טוב למחנה מבחינת משקל/רצינות ומאמן רואה את זה, אני עם המאמן ב-100% שהוא לא צריך לשחק. זה שהמחליף של קניונס זה בדש והוא אשפה בפני עצמו זה משהו אחר, בסוף אלה הכלים של המאמן, הוא לא יכול להמציא שחקנים, הוא צריך חיזוק!
לגבי שאר השחקנים כמו ספר ושושנאצ׳ב, הם בדרך החוצה, לא רואה סיבה לשתף אותם אם הם עוד מעט לא יהיו פה, איזו מוטיבציה יש להם להשקיע כשהם תכף עפים מפה? תוסיפו את זה שאם הם משחקים באירופה (אם אני לא טועה) אז הם לא יוכלו לשחק עוד באירופה בקבוצה הבאה שלהם במידה והיא במפעלים.
לגבי בריירו, הרבן בתקופות נוראיות, כל פעם שנכנס להרכב עושה פדיחה, אדומים, טעויות של גולים ובלאגן, זה לא אותו אחד שהגיע לפה, נראה שהוא כבר לא מרוכז, לא בכושר, איטי מאוד, העמדה הטבעית שלו כבר לא רלוונטית עבורו וגם בעמדת הבלם הוא מפשל, אם המאמן רואה שבלוריאן עדיף עליו גם פיזית, גם בגובה, מהירות ועוד אספקטים, אני הולך איתו גם פה.
אם בלוריאן לא בהכרח מתאים להפועל ב״ש זה משהו אחר. אם אתם שואלים אותי רוב הסגל הזה לא ראוי בכלל לשחק בהפועל ב״ש, לרובם התמזל המזל.

כי האופציה השנייה הרבה יותר מפחידה במבט לעתיד ומבחינת האיכות שלו כאיש מקצוע.
אם באמת הוא מעדיף את אליאס בעמדה קדמית יותר או את סטויאנוב כ"10" על פני ספר מבחינה מקצועית, ואם הוא באמת מעדיף את בדש על קאניוניס מבחינה מקצועית, ואת בלוריאן על באריירו מבחינה מקצועית, ואפילו את תורג'מן כחלוץ פותח, אז יש כאן כישלון מקצועי גדול מאוד ובעיקר עבודה חובבנית שלו בלהכיר את הקבוצה (שהיה אמור להכיר אותה מאוד יסודי לאור העובדה שאימן שנה שעברה בליגה והכין במשך שבועות את הקבוצה שלו אלינו לקראת הגמר).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
אודי

שליחה על ידי אודי »

תפסיקו לבלבל את המוח על האהבה שלכם לספר
אם כל הכבוד הוא לא זר משדרג לקבוצה ששואפת לקחת תארים
אם אפשר להביא זר הרבה יותר טוב ממנו אז בהחלט לוותר
רוב השערים שלו זה מפנדלים ובעיטות חופשיות
במאני טיים הוא בחיים לא הופיע

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

יכול להיות שהוא לא השר המשדרג אבל הוא זר שיותר טוב מהישראלים שמשחקים לפניו (לא שזה קשה כל כך אבל זו המציאות).
תמונה

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

באמת שאני לא יודע באיזה ליגה אתם צופים.
שחקן התקפה זר, בגיל כזה, שמעמיד מספרים של 8 ו-6 בלי "תקופת התאקלמות" וכל החארטות הרגילות?
זה נדיר ברמת הליגה, לא רק אצלנו.
לאן הוא יכול להגיע? לא יודע. אבל להגיד לא זר משדרג?

סמל אישי של משתמש
Melikson24

שליחה על ידי Melikson24 »

yedidel כתב:
28 יולי 2024, 10:41
שחקן התקפה זר, בגיל כזה, שמעמיד מספרים של 8 ו-6 בלי "תקופת התאקלמות" וכל החארטות הרגילות?
זה לא קשור למספרים.

אם אני זוכר נכון אתה היית חלק מהמבקרים של ספורי(כמוני) שלמרות המספרים הוא לא מספיק טוב לנו מסיבות כאלה ואחרות.
אז ספר אותו רעיון רק בגלל הלקויות שלו במספר אספקטים. שחקן התקפה שלא מסוגל לעבור קונוס זה שחקן מוגבל בטח ובטח אם אנחנו מכוונים לקבוצה אטרקטיבית, שלוחצת ויושבת על היריבה.

ספר לא הבעיה וספר לא הפתרון. במיוחד כשבעמדה שלו יש את דיינר ובדש.
כרגע יש 2 זרים אחרים שצריך להתמקד בהחלפה שלהם(פוקו וארתור) והבא אחריהם צריך להיות ספר.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

yedidel כתב:
די נו, זה כל כך לא מתאים לך.
כשמדובר בשחקנים ישראלים המספרים פחות מעניינים אותך.

אפשר להתווכח על היכולות של ספר כאינדיבידואל.
כשמסתכלים על המכלול ההתקפי הקיים בקבוצה שהיא נטולת פיזיות, נטולת מהירות, נטולת תנועה לעומק, בעומסים הקיימים בעמדות שהוא משחק ובמציאות של 6 זרים על הדשא, אין לו מקום.

אי אפשר להשאיר את אותם שחקנים ואז להתפלא שזה נראה כמו כלום.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

Sir Alex Ferguson כתב:
28 יולי 2024, 09:40
כי האופציה השנייה הרבה יותר מפחידה במבט לעתיד ומבחינת האיכות שלו כאיש מקצוע.
אם באמת הוא מעדיף את אליאס בעמדה קדמית יותר או את סטויאנוב כ"10" על פני ספר מבחינה מקצועית, ואם הוא באמת מעדיף את בדש על קאניוניס מבחינה מקצועית, ואת בלוריאן על באריירו מבחינה מקצועית, ואפילו את תורג'מן כחלוץ פותח, אז יש כאן כישלון מקצועי גדול מאוד ובעיקר עבודה חובבנית שלו בלהכיר את הקבוצה (שהיה אמור להכיר אותה מאוד יסודי לאור העובדה שאימן שנה שעברה בליגה והכין במשך שבועות את הקבוצה שלו אלינו לקראת הגמר).
אתה מדבר על מבחינת כשרון פה מדובר על מקצועית ברגע נתון, יכול להיות שהחברה שציינת לא בפוקוס? מתאמנים בעצלתיים אולי הוא מרבה להעיר להם והוא לא חושב שהם מתאימים כרגע

גם ברדה העדיף את סטויאנוב תקופה ארוכה ואליאס גם שיחק איתו לא מעט אז גם הוא חסר מושג?
אולי זההסגל כמושאתה תמיד אומר?

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

yedidel כתב:
כי הוא לא וירטואז , אתלט , מהיר
הוא "רק" מבקיע הרי את זה כולם יכולים לעשות.....

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

שיש כתב:
28 יולי 2024, 11:59
אתה מדבר על מבחינת כשרון פה מדובר על מקצועית ברגע נתון, יכול להיות שהחברה שציינת לא בפוקוס? מתאמנים בעצלתיים אולי הוא מרבה להעיר להם והוא לא חושב שהם מתאימים כרגע

גם ברדה העדיף את סטויאנוב תקופה ארוכה ואליאס גם שיחק איתו לא מעט אז גם הוא חסר מושג?
אולי זההסגל כמושאתה תמיד אומר?

כולם לא מתאמנים טוב?
קאניוניס וספר היו הכי טובים במחנה.
סטויאנוב יכול לפתוח מקסימום בשמאל.
חטואל כבר הוכיח שנה שעברה שהוא יכול לפתוח רק כחלוץ או חלוץ מדומה, כקיצוני שמאלי מאה מטר מהשער הוא לא תורם כלום כשהוא פותח (מקסימום כמחליף שהמגן ליד עייף).
זה שאליאס שיחק בעמדה קדמית והגיע למצבים אומר הכל עלינו, ככה לא נגיע רחוק התקפית.

ושוב, אני מצפה ממי שאימן בישראל והכין את הקבוצה שלנו אלינו במשך שבועות לדעת את הבסיס.
ונניח ועלית לסמי ככה, לא תסיק את המסקנות במשחק לאחר מכן?
ונניח ועלית בבולגריה ככה, לא תסיק את המסקנות במחצית שגם אליה חזרנו ללא שינוייים?

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

Sir Alex Ferguson כתב:
28 יולי 2024, 12:08
כולם לא מתאמנים טוב?
קאניוניס וספר היו הכי טובים במחנה.
סטויאנוב יכול לפתוח מקסימום בשמאל.
חטואל כבר הוכיח שנה שעברה שהוא יכול לפתוח רק כחלוץ או חלוץ מדומה, כקיצוני שמאלי מאה מטר מהשער הוא לא תורם כלום כשהוא פותח (מקסימום כמחליף שהמגן ליד עייף).
זה שאליאס שיחק בעמדה קדמית והגיע למצבים אומר הכל עלינו, ככה לא נגיע רחוק התקפית.

ושוב, אני מצפה ממי שאימן בישראל והכין את הקבוצה שלנו אלינו במשך שבועות לדעת את הבסיס.
ונניח ועלית לסמי ככה, לא תסיק את המסקנות במשחק לאחר מכן?
ונניח ועלית בבולגריה ככה, לא תסיק את המסקנות במחצית שגם אליה חזרנו ללא שינוייים?
ראית את קניונס במחנה? אני לא אז לאיכול להסיק
אין לי ספק שקניונס כמה רמות מעל אבל ניתן למאמן להנות מהספק

אליאס שיחק קידמי גם אצל ברדה מעניין ששני המאמנים האלה הולכים עם הנגר כקדמי יותר( במקרה הזה אני ברמת לא מבין איך)

סטויאנוב שיחק בלי סוף אצל ברדה וגם חטואל היה בשפיץ ובשמאל

איך שלא נסובב הם לא מספיק טובים והמאמן משתמש אולי כי זה מה יש, מה שכן אולי הייתי מצפה לא להתעקש על מה שלא עבד אצל ברדה ולא להעתיק מה שהוא עשה כי בסוף זה נכשל

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

דיון סרק, כל ההתקפה שלנו בינונית, כולם פחות או יותר באותה רמה.
לא רואה הבדל משמעותי בין שחקנים, זה לא ממש משנה מי פותח לפני מי.
בסוף למאמן יש כלים לא טובים, מה הוא בוחר לעשות עם הבינוניאדה זה כבר שלו ומה הוא רואה באימונים.
אם הוא יספסל את קנגאווה לטובת אליאס אז נוכל לבוא אליו בטענות. עד אז הוא מאמן שלקח את משרת חייו, הבטיח לאלונה שיוכל להוציא יותר מהבינוניים (הטעות הגדולה שלו היחידה עד כה)
וזהו. כל עוד לא נוחתים לו לפחות 4 שחקנים ברמה אני לא אבוא אליו בטענות בכלל. בקרוב נתחיל להעריך את ברדה יותר, כשנבין שעם סגל אשפה הוא הוציא פה זהב. שניהם מאמנים טובים ומודרניים, זה לא רוני לוי ואבוקסיס שהם אנטי כדורגל וטכנולוגיה.
אם זה קצה היכולת שהם יכולים להביא את הסגל הזה אז זה מה יש.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

ran כתב:
28 יולי 2024, 13:31
דיון סרק, כל ההתקפה שלנו בינונית, כולם פחות או יותר באותה רמה.
לא רואה הבדל משמעותי בין שחקנים, זה לא ממש משנה מי פותח לפני מי.
בסוף למאמן יש כלים לא טובים, מה הוא בוחר לעשות עם הבינוניאדה זה כבר שלו ומה הוא רואה באימונים.
אם הוא יספסל את קנגאווה לטובת אליאס אז נוכל לבוא אליו בטענות. עד אז הוא מאמן שלקח את משרת חייו, הבטיח לאלונה שיוכל להוציא יותר מהבינוניים (הטעות הגדולה שלו היחידה עד כה)
וזהו. כל עוד לא נוחתים לו לפחות 4 שחקנים ברמה אני לא אבוא אליו בטענות בכלל. בקרוב נתחיל להעריך את ברדה יותר, כשנבין שעם סגל אשפה הוא הוציא פה זהב. שניהם מאמנים טובים ומודרניים, זה לא רוני לוי ואבוקסיס שהם אנטי כדורגל וטכנולוגיה.
אם זה קצה היכולת שהם יכולים להביא את הסגל הזה אז זה מה יש.
בגדול אתה צודק וכתבתי על זה הרבה בעונה שעברה.
עדיין יש החלטות ספציפיות שקשה להבין ולקבל.
מסכים גם עם מה שכתבת על ההתחייבות שלו לאלונה. קצת חוסר מודעות אבל זה כבר שלו להתמודד עם ההשלכות.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

שיש כתב:
28 יולי 2024, 13:26
ראית את קניונס במחנה? אני לא אז לאיכול להסיק
אין לי ספק שקניונס כמה רמות מעל אבל ניתן למאמן להנות מהספק

אליאס שיחק קידמי גם אצל ברדה מעניין ששני המאמנים האלה הולכים עם הנגר כקדמי יותר( במקרה הזה אני ברמת לא מבין איך)

סטויאנוב שיחק בלי סוף אצל ברדה וגם חטואל היה בשפיץ ובשמאל

איך שלא נסובב הם לא מספיק טובים והמאמן משתמש אולי כי זה מה יש, מה שכן אולי הייתי מצפה לא להתעקש על מה שלא עבד אצל ברדה ולא להעתיק מה שהוא עשה כי בסוף זה נכשל

אז גם באריירו לא מתאמן טוב?
חברים יש כאן מגמה ברורה לנקות את מה שהיה לפני.
זאת זכותו כמובן של המאמן, אבל מצד שני זכותי להגיד שלהעדיף את בלוריאן על באריירו זה הזוי, ושכל עוד הזרים כאן להעדיף עליהם ישראלים הרבה פחות טובים זה גם הזוי.
מילא התוצאות או היכולת היו מלמדים אחרת, אבל גם במבחן המציאות זה בולט, ושוב לא מדובר באליאל פרץ או קינגס או מזרחי שאפשר לדבר על זה שאנחנו לא מכירים אותם מספיק לעומק, אלא על שחקנים כמו בדש וסטויאנוב ותורג׳מן שברור לנו מה הם מביאים ובעיקר מה הם לא מביאים (איכות בפעולה האחרונה).

סמל אישי של משתמש
Melikson24

שליחה על ידי Melikson24 »

גם לופס וטיבי זה "מה שהיה".

בחייאת מספיק עם הקשקושים האלה משה.

שלח תגובה