איזה כיף לקרא אותך ככה .ran כתב: ↑28 יולי 2024, 00:56למה אתם חושבים שהוא עושה דווקא אבל או להוכיח שלפניו לא היה פה כלום? זה שהוא בוחר לספסל שחקנים מסויימים זה כי אנחנו כנראה לא יודעים הכל.
הוא רואה אותם באימונים, לדוגמה קניונס כבר הבנו שהם לא היו מרוצים ממנו כבר במחנה אימונים, אם שחקן לא מגיע טוב למחנה מבחינת משקל/רצינות ומאמן רואה את זה, אני עם המאמן ב-100% שהוא לא צריך לשחק. זה שהמחליף של קניונס זה בדש והוא אשפה בפני עצמו זה משהו אחר, בסוף אלה הכלים של המאמן, הוא לא יכול להמציא שחקנים, הוא צריך חיזוק!
לגבי שאר השחקנים כמו ספר ושושנאצ׳ב, הם בדרך החוצה, לא רואה סיבה לשתף אותם אם הם עוד מעט לא יהיו פה, איזו מוטיבציה יש להם להשקיע כשהם תכף עפים מפה? תוסיפו את זה שאם הם משחקים באירופה (אם אני לא טועה) אז הם לא יוכלו לשחק עוד באירופה בקבוצה הבאה שלהם במידה והיא במפעלים.
לגבי בריירו, הרבן בתקופות נוראיות, כל פעם שנכנס להרכב עושה פדיחה, אדומים, טעויות של גולים ובלאגן, זה לא אותו אחד שהגיע לפה, נראה שהוא כבר לא מרוכז, לא בכושר, איטי מאוד, העמדה הטבעית שלו כבר לא רלוונטית עבורו וגם בעמדת הבלם הוא מפשל, אם המאמן רואה שבלוריאן עדיף עליו גם פיזית, גם בגובה, מהירות ועוד אספקטים, אני הולך איתו גם פה.
אם בלוריאן לא בהכרח מתאים להפועל ב״ש זה משהו אחר. אם אתם שואלים אותי רוב הסגל הזה לא ראוי בכלל לשחק בהפועל ב״ש, לרובם התמזל המזל.
כל מילה