הפינה האופטימית למחזור 25

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
גדי

Re: הפינה האופטימית למחזור 25

שליחה על ידי גדי »

doctorslayer כתב:
מישהו אמר שאני נוסע עם הקבוצה לכל מקום בארץ?
יש לי מנוי , אני מגיע למשחקי בית , למשחקי חוץ אחת ל.. , ממש לא באופן קבוע

אני לא שלילי אגב , אני אומר פשוט את מה שאני חושב שהוא ריאלי , וכאוהד ששילם על מנוי , זכותי להביע את אכזבתי מהקבוצה באיזה דרך שארצה וכמה פרובוקטיבי שאוכל
מי שלא טוב לו , יכול לקנות נעלי ספורט ולקפוץ.
זכותך המלאה להיות ביקורתי, מגמתי, פרובקטיבי ועוד. כל דעה לגיטימית ואין שום תנאי לאובייקטיביות. אין פה שאלה בכלל.
אבל ברור שכל דעה של כל אחד חשופה לביקורת.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

doctorslayer כתב:
הלוואי והיה לי משהו אחד חיובי להגיד עליו מקצועית.
אני פשוט חושב שהוא לא מאמן , תראה את התגובה שלי בפינה הפסימית ותבין על מה אני מדבר.
מתוך 3 עונות , 2 עונות כישלון מוחלט!! - תסלח לי אם זה נקרא "לדכא" אז כנראה שאתה צריך לחפש שוב את המונח הזה במילון.

לא צריך את פפ או סימאונה וגם לא את קלופ בשביל להביא לפה כדורגל אטרקטיבי , בטח שלא עם חומר השחקנים הטוב שיש פה.
צריך פשוט להיות מאמן כדורגל , מה שאין לך כרגע , ואם אני לא מספיק משכנע אתה מוזמן לחפש חבר אוהד מכבי חיפה , שאולי הוא יסביר לך כמה הם תופסים מהמאמן שהביא להם 2 אליפויות.
שחקנים אפילו לא יודעים איפה לעמוד על המגרש ,כל התקפה נראית כמו סלט אחד גדול , כדורגל הוא אומר לי , מאמן..
דוקטור, שלא תיתן לאיש לפקפק בביקורת שלך, אתה הקול השפוי של אוהד הקבוצה הממוצע.
אנשים מתעקשים לשפוט מאמנים ושחקנים לפי הקורות חיים שלהם ומתעלמים לחלוטין מהיכולת בפועל.
לגבי הזיות האליפות, כדוקטור אולי תוכל להמליץ לאותם אנשים על רופא טוב.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

אריק כתב:
אנשים מתעקשים לשפוט מאמנים ושחקנים לפי הקורות חיים שלהם ומתעלמים לחלוטין מהיכולת בפועל.
ההזיות על האליפות הן שלך וחברייך שמגדירים הצלחה כאליפות בלבד ולכן זה הכול שחור כי אין לבן.
הסתכלות מפוקחת על סגל הקבוצה שלנו תביא למסקנה שאליפות זה חלום. זה נכון שמכבי מבחינתה מאכזבת אבל ההבדל בין הקבוצות זה לא רק הפרש הנקודות בטבלה.
למאמן יש חלק בזה שהקבוצה לא ממצה את עצמה אבל הכושר של מספר שחקנים לא קטן הוא הרבה מתחת לפוטנציאל שלהם.

בכל מקרה קשה מאוד לנהל שיח עם אנשים שמבחינתם העונה היא כישלון קולוסאלי ללא שום נקודות אור.
אם זה כישלון אבסולוטי אז איך תגדירו את העונה של מכבי חיפה ?
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

אריק כתב:
לכולם יש ביקורת על אלישע. אני כבר 3 שנים טוען שהוא אטום! אבל נישאר לנו 11 משחקים לסיום העונה ויש מצב גם לזכות בגביע. חשוב לשמור על אנרגיות טובות כדי לסיים את העונה הזאת הכי טוב שאפשר למרות האכזבה העצומה.
זה ברור שאלישע לא ימשיך בב"ש. כולם יודעים את זה. אז בואו ניתן את הכל עד לסיום העונה כי אין ברירה אחרת.

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

גדי כתב:
ההזיות על האליפות הן שלך וחברייך שמגדירים הצלחה כאליפות בלבד ולכן זה הכול שחור כי אין לבן.
הסתכלות מפוקחת על סגל הקבוצה שלנו תביא למסקנה שאליפות זה חלום. זה נכון שמכבי מבחינתה מאכזבת אבל ההבדל בין הקבוצות זה לא רק הפרש הנקודות בטבלה.
למאמן יש חלק בזה שהקבוצה לא ממצה את עצמה אבל הכושר של מספר שחקנים לא קטן הוא הרבה מתחת לפוטנציאל שלהם.

בכל מקרה קשה מאוד לנהל שיח עם אנשים שמבחינתם העונה היא כישלון קולוסאלי ללא שום נקודות אור.
תתפלא אבל הציפיות שלי הרבה יותר נמוכות ממה שאתה חושב. הציפיות שלי כאוהד
של קבוצה עם סגל ברמה גבוהה מאוד הוא לראות כדורגל טוב, קבוצה בריאה ושחקנים מחויבים
בשביל אלו שבאו לראות אותם. אין לי בעיה שנסיים מקום 4-5 אבל יהיה כדורגל חיובי, נראה דרך,
ניראה כמו קבוצה גם בהפסדים ובעיקר שהטובים ביותר יהיו על כר הדשא ללא קשר לשכר/ללאום שלהם.
כל עוד מכבי ת"א נמצאת ברמת התקציבים הזו, אפשר לגנוב לה אליפות פעם ב-5-6 שנים.
ההזויים הם אתה וחברייך שחושבים שהם "שומרים" על המועדון ומנסים לטייח/לטשטש את הכישלון
החרוץ של המאמן, שמה לעשות נכשל בעיקר במבחן הדרך לאורך שלוש השנים שלו כאן.
הכישלון הוא אבסולוטי בדרך, בכך שאין טביעת אצבע של מאמן בקבוצה, בזה שאין שום שיטת משחק
והכל אלתורים, בזה ששחקנים זורקים *** ועושים מה בא להם כי המאמן לא מספיק חזק לתת להם בראש,
בזה שמאמללים את שחקני הסגל ואין תחרות בריאה על ההרכב כי צריך לעשות כבוד לסמלים, לסורוקאים
ולמאור האלוהים, בזה שבמשחק החוץ האחרון הוא אומר ש-"צריך לשנות את הגישה במשחקי החוץ" ומרמה
אותנו וכבר אין לי כוח להמשיך. כל מה שציינתי אלו עובדות שקשה מאוד להתווכח איתן. אבל אתם רוצים
לשכתב את ההיסטוריה, שיבושם לכם.

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

אריק כתב:
+1

גדי , נשבע לך שאם היה כדורגל אטרקטיבי , גם אם היינו מסיימים מקום 6 לא היית שומע ממני מילה.
הבעיה שאי אפשר להגדיר את מה שאנחנו רואים ככדורגל , יותר כ-11 גברים רנדומליים רצים עם כדור , ורוצים אותו או בדיוק ברגל, או כמה שיותר רחוק מהם
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אריק כתב:
של קבוצה עם סגל ברמה גבוהה מאוד הוא לראות כדורגל טוב, קבוצה בריאה ושחקנים מחויבים
בשביל אלו שבאו לראות אותם. אין לי בעיה שנסיים מקום 4-5 אבל יהיה כדורגל חיובי, נראה דרך,
ניראה כמו קבוצה גם בהפסדים ובעיקר שהטובים ביותר יהיו על כר הדשא ללא קשר לשכר/ללאום שלהם.
ההזויים הם אתה וחברייך שחושבים שהם "שומרים" על המועדון ומנסים לטייח/לטשטש את הכישלון
הכישלון הוא אבסולוטי בדרך, בכך שאין טביעת אצבע של מאמן בקבוצה, בזה שאין שום שיטת משחק
והכל אלתורים, בזה ששחקנים זורקים *** ועושים מה בא להם כי המאמן לא מספיק חזק לתת להם בראש,
בזה שמאמללים את שחקני הסגל ואין תחרות בריאה על ההרכב כי צריך לעשות כבוד לסמלים, לסורוקאים
ולמאור האלוהים, בזה שבמשחק החוץ האחרון הוא אומר ש-"צריך לשנות את הגישה במשחקי החוץ" ומרמה
אותנו וכבר אין לי כוח להמשיך. כל מה שציינתי אלו עובדות שקשה מאוד להתווכח איתן. אבל אתם רוצים
בוא אני אעשה לך את זה יותר קל.
נכון צודקים,אין שיטה,אין הטווית דרך מקצועית,מאמן שקיבל באמת סגל איכותי ולא השכיל לנצל עונה בינונית של מכבי ת"א שספק אם תחזור.
אמרתי כבר אתמול שלא זכור לי כאוהד עונה כזאת מפוספסת.
הסיפורים האילו על דרך ומקום רביעי חמישי וכדורגל טוב,הרי ביננו אתה יודע שזה בולשיט,אני רוצה גם כדורגל טוב וגם צמרת,עזוב תסיפורים.
ואחרי שאמרתי את כל זה,מה יעזור אם תמשיכו לנגן שהוא לא מאמן? מה זה בדיוק ייתן כאן?
ההבדל ביננו הוא שאנחנו רואים בזה עונה מפוספסת,אתם כישלון קולסאלי וזה סלע המחלוקת.
הרי ברור לך שאף אחד לא יזרוק אף אחד עכשיו,ואם זה היה קורה אני הייתי מאוד מודאג מהתנהלות הטביבית הזאת.
ברוך השם אנחנו לא שם,ואני בטוח שגם אתה לא רוצה שנהיה שם.
לכן צריך עכשיו לתעל את האנרגיות למקום חיובי ואולי ממש אולי נבליח איזה גביע.
תבינו אלישע כרגע הוא לא האישיו,כי הוא לא הולך להישאר כאן.
לנו כקבוצה לעומת זאת עדיין יש מטרות ואסור שהאנרגיות הרעות האילו על אלישע יחלחלו למטה ויפגעו במטרות.
להמשיך הוא לא ימשיך גם אם בטעות יביא גביע.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

אריק כתב:
אם כך אנחנו מסכימים על לא מעט דברים.
אני גם חושב שהכדורגל שאנחנו משחקים בכלל לא משכנע והיו מעט יחסית רגעים של כדורגל טוב במובן המקצועי.
אני יותר מתחבר לרגעי הקסם שהיו בעיקר בשנה שעברה בהם לא האמנו שהקבוצה שלנו היא זו שמנצחת, עושה מהפכים, מנצחת ברגע האחרון והכי חשוב החיבור הנהדר עם הקהל.
משחקים משכנעים היו ממש מעט. כמו השנה גם שנה שעברה סבלנו ממחציות ראשונות רעות.

נכון שאנחנו חלוקים על חלקו של המאמן והאחריות שלו על רמת הכדורגל. גם אני לא הייתי שלם אם ההחתמה שלו שנה שעברה. גם אני הרגשתי שהוא מיצא את עצמו אחרי העונה השנייה אבל כיבדתי את החלטת המועדון. אני לא משכתב מציאות כי גם אני מפוקח. לא תמצא משהו שכתבתי שסותר את מה שכתבתי כאן אבל שוב אני בא לכל משחק ולכן לא מחפש לסבול בכוח. חגגתי עד השמיים שנה שעברה שניצחנו 3-1 את הפועל תל אביב למרות משחק לא טוב.
חגגתי בטירוף בבלומפילד אחרי המהפך נגד בני יהודה בחוץ למרות משחק חלש מאוד עד הדקה ה-90. היו כמובן עוד הרבה דוגמאות כאלו.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

גדי כתב:

גדי אני אומר לך את האמת אני מעדיף שלא נזכה באף תואר מאשר שאלישע ישאר פה אני סובל מהכדורגל ומהיכולת הכללית, במיוחד העונה ולפניי שנתיים וגם בפלייאוף, ולא בגלל התוצאות אלא בגלל היכולת, אים לקבוצה בסיס של כדורגל...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

גדי כתב:
אם כך אנחנו מסכימים על לא מעט דברים.
אני גם חושב שהכדורגל שאנחנו משחקים בכלל לא משכנע והיו מעט יחסית רגעים של כדורגל טוב במובן המקצועי.
אני יותר מתחבר לרגעי הקסם שהיו בעיקר בשנה שעברה בהם לא האמנו שהקבוצה שלנו היא זו שמנצחת, עושה מהפכים, מנצחת ברגע האחרון והכי חשוב החיבור הנהדר עם הקהל.
משחקים משכנעים היו ממש מעט. כמו השנה גם שנה שעברה סבלנו ממחציות ראשונות רעות.

נכון שאנחנו חלוקים על חלקו של המאמן והאחריות שלו על רמת הכדורגל. גם אני לא הייתי שלם אם ההחתמה שלו שנה שעברה. גם אני הרגשתי שהוא מיצא את עצמו אחרי העונה השנייה אבל כיבדתי את החלטת המועדון. אני לא משכתב מציאות כי גם אני מפוקח. לא תמצא משהו שכתבתי שסותר את מה שכתבתי כאן אבל שוב אני בא לכל משחק ולכן לא מחפש לסבול בכוח. חגגתי עד השמיים שנה שעברה שניצחנו 3-1 את הפועל תל אביב למרות משחק לא טוב.
חגגתי בטירוף בבלומפילד אחרי המהפך נגד בני יהודה בחוץ למרות משחק חלש מאוד עד הדקה ה-90. היו כמובן עוד הרבה דוגמאות כאלו.
שמח שאנחנו מסכימים על הרוב. תאמין לי שבמהלך המשחקים אני לא משכיב מארבים ומחכה למעידה, אני מעודד בכל הכוח
ושומר את הביקורת לסוף, אני אריב עם המקללים גם אם אני חושב שבמהות הם צודקים, אבל לא אשמור בבטן את דעותיי.
שלא תתבלבל, זה לא שיילך אלישע והכל יסתדר, יכול להיות שזה שאחריו ישיג פחות, רק לדעתי הוא כבר מיצה כאן.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

דר אדום בנשמה כתב:גדי אני אומר לך את האמת אני מעדיף שלא נזכה באף תואר מאשר שאלישע ישאר פה אני סובל מהכדורגל ומהיכולת הכללית, במיוחד העונה ולפניי שנתיים וגם בפלייאוף, ולא בגלל התוצאות אלא בגלל היכולת, אים לקבוצה בסיס של כדורגל...
למה תמיד שמתפתח דיון עינייני,אתה מכניס את ההערות הסתומות שלך??
אדם שמעדיף שהמאמן לא ימשיך גם על חשבון תואר שהקבוצה שלו תיקח,במקרה הזה אליפות,הוא לא אוהד,אלה אחד שמאוהב בתובנות של עצמו.
ביום שתלמד את זה אולי נראה ממך כמה תובנות נורמליות,למה מפעם לפעם אתה מאבד את זה.
ומי שחושב כמוך הזוי לא פחות ממך.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

מזל גדול שהעונה לא התחילה בינואר- במצב הזה אנחנו מקום 8 בלחץ.
כמו שנה שעברה בפלייאוף העליון, אם אני לא טועה 2 ניצחונות מתוך 10 משחקים.
שצריכים להגיע מסודרים, רעננים, אפקטיבים שלכל אחד יש תפקיד מוגדר, אנחנו תמיד מפשלים.
למה? כי יש לנו צוות מקצועי של ליגה א' ( בשנת 2015, אולי לפני 10 שנים הוא היה נחשב בטופ 'בכדורפח הישראלי').

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

דר אדום בנשמה כתב:גדי אני אומר לך את האמת אני מעדיף שלא נזכה באף תואר מאשר שאלישע ישאר פה אני סובל מהכדורגל ומהיכולת הכללית, במיוחד העונה ולפניי שנתיים וגם בפלייאוף, ולא בגלל התוצאות אלא בגלל היכולת, אים לקבוצה בסיס של כדורגל...
אז עדיין לא חווית מספיק אכזבות או שנים עקרות.
אולי אחרי 80 שנה בלי אליפות ו-34 שנים בלי גביע תעדיף לראות זכיה בתואר לפני כל דבר אחר.
בתור אוהד של קרדיף סיטי, מועדון שלא ראה תואר נורמלי מאז הזכיה בגביע האנגלי ב-1927 (כולל הפסד מתסכל במיוחד בגמר הגביע האנגלי ב-2008) אני יכול להגיד לך שתואר הוא מעל הכל.
אז בניגוד אליך ממש לא מעניין אותי מי המאמן כשיש תואר על הכף. מצידי שיחזירו את עזורי.
קודם תעשה את המקסימום לזכות בתואר העונה ואח"כ תפטר את אלישע, תחתים את מי שבא לך ותשחק טיקי טאקה עד שהשופט ימחא לך כפיים.

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

אדום זקן כתב: בוא אני אעשה לך את זה יותר קל.
נכון צודקים,אין שיטה,אין הטווית דרך מקצועית,מאמן שקיבל באמת סגל איכותי ולא השכיל לנצל עונה בינונית של מכבי ת"א שספק אם תחזור.
אמרתי כבר אתמול שלא זכור לי כאוהד עונה כזאת מפוספסת.
הסיפורים האילו על דרך ומקום רביעי חמישי וכדורגל טוב,הרי ביננו אתה יודע שזה בולשיט,אני רוצה גם כדורגל טוב וגם צמרת,עזוב תסיפורים.
ואחרי שאמרתי את כל זה,מה יעזור אם תמשיכו לנגן שהוא לא מאמן? מה זה בדיוק ייתן כאן?
ההבדל ביננו הוא שאנחנו רואים בזה עונה מפוספסת,אתם כישלון קולסאלי וזה סלע המחלוקת.
הרי ברור לך שאף אחד לא יזרוק אף אחד עכשיו,ואם זה היה קורה אני הייתי מאוד מודאג מהתנהלות הטביבית הזאת.
ברוך השם אנחנו לא שם,ואני בטוח שגם אתה לא רוצה שנהיה שם.
לכן צריך עכשיו לתעל את האנרגיות למקום חיובי ואולי ממש אולי נבליח איזה גביע.
תבינו אלישע כרגע הוא לא האישיו,כי הוא לא הולך להישאר כאן.
לנו כקבוצה לעומת זאת עדיין יש מטרות ואסור שהאנרגיות הרעות האילו על אלישע יחלחלו למטה ויפגעו במטרות.
להמשיך הוא לא ימשיך גם אם בטעות יביא גביע.
זו ממש לא סלע המחלוקת. איך אפשר להגיד על קבוצה עם התקציב ה-3 בגודלו בליגה כישלון קולוסאלי
אם היא מקום 3 במרחק נקודות ספורות מאלה שלפניה?
מבחינת מבחן התוצאה זה ממש לא כישלון קולוסאלי, אתה פחות או יותר איפה שאתה צריך להיות, גם
בליגה וגם בגביע. הכישלון הוא בדרך שבה הקבוצה משחקת ומתנהלת, וגרוע מכך, בזה שהמאמן מנסה
לצייר מציאות שקרית ומרמה אותנו. האנרגיות הרעות על אלישע כבר חילחלו ואם נפסיק לבקר אותו כאן,
זה לא אומר שזה יפסיק, עדיין זה לגיטימי להביע את דעתי עליו ועל הבינוניות שלו בכל שבת מחדש.
אשמח אם יביא גביע, ארים אותו על הכתפיים, יגיד שהוא מלך ואציע לו טרמפ לקבוצתו הבאה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אריאל2 כתב: אז עדיין לא חווית מספיק אכזבות או שנים עקרות.
אולי אחרי 80 שנה בלי אליפות ו-34 שנים בלי גביע תעדיף לראות זכיה בתואר לפני כל דבר אחר.
בתור אוהד של קרדיף סיטי, מועדון שלא ראה תואר נורמלי מאז הזכיה בגביע האנגלי ב-1927 (כולל הפסד מתסכל במיוחד בגמר הגביע האנגלי ב-2008) אני יכול להגיד לך שתואר הוא מעל הכל.
אז בניגוד אליך ממש לא מעניין אותי מי המאמן כשיש תואר על הכף. מצידי שיחזירו את עזורי.
קודם תעשה את המקסימום לזכות בתואר העונה ואח"כ תפטר את אלישע, תחתים את מי שבא לך ותשחק טיקי טאקה עד שהשופט ימחא לך כפיים.
זאת בדיוק הבעיה, במספר מקורות תקשורת כמו וואלה וגם וואן כתבו שבמידה ונזכה בגביע אלישע ישאר, ואני מעדיף לא לראות העונה ואולי לראות בעתיד מאשר לראות תואר העונה ולהמשיך עם הכדורגל הגועלי שכבר הגיע למצב שאני בוכה ושנמאס לי לראות את הקבוצה שאני אוהד.
ולא, אני לא מצפה לכדורגל סטייל ברצלונה, אבל גם כדורגל סטייל רעננה אני לא רואה, זה יותר כדורגל סטייל הפועל ג'לג'וליה או משהו בסגנון ליגה א'...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

שלח תגובה