אריק כתב:
תתפלא אבל הציפיות שלי הרבה יותר נמוכות ממה שאתה חושב. הציפיות שלי כאוהד
של קבוצה עם סגל ברמה גבוהה מאוד הוא לראות כדורגל טוב, קבוצה בריאה ושחקנים מחויבים
בשביל אלו שבאו לראות אותם. אין לי בעיה שנסיים מקום 4-5 אבל יהיה כדורגל חיובי, נראה דרך,
ניראה כמו קבוצה גם בהפסדים ובעיקר שהטובים ביותר יהיו על כר הדשא ללא קשר לשכר/ללאום שלהם.
כל עוד מכבי ת"א נמצאת ברמת התקציבים הזו, אפשר לגנוב לה אליפות פעם ב-5-6 שנים.
ההזויים הם אתה וחברייך שחושבים שהם "שומרים" על המועדון ומנסים לטייח/לטשטש את הכישלון
החרוץ של המאמן, שמה לעשות נכשל בעיקר במבחן הדרך לאורך שלוש השנים שלו כאן.
הכישלון הוא אבסולוטי בדרך, בכך שאין טביעת אצבע של מאמן בקבוצה, בזה שאין שום שיטת משחק
והכל אלתורים, בזה ששחקנים זורקים *** ועושים מה בא להם כי המאמן לא מספיק חזק לתת להם בראש,
בזה שמאמללים את שחקני הסגל ואין תחרות בריאה על ההרכב כי צריך לעשות כבוד לסמלים, לסורוקאים
ולמאור האלוהים, בזה שבמשחק החוץ האחרון הוא אומר ש-"צריך לשנות את הגישה במשחקי החוץ" ומרמה
אותנו וכבר אין לי כוח להמשיך. כל מה שציינתי אלו עובדות שקשה מאוד להתווכח איתן. אבל אתם רוצים
לשכתב את ההיסטוריה, שיבושם לכם.
בוא אני אעשה לך את זה יותר קל.
נכון צודקים,אין שיטה,אין הטווית דרך מקצועית,מאמן שקיבל באמת סגל איכותי ולא השכיל לנצל עונה בינונית של מכבי ת"א שספק אם תחזור.
אמרתי כבר אתמול שלא זכור לי כאוהד עונה כזאת מפוספסת.
הסיפורים האילו על דרך ומקום רביעי חמישי וכדורגל טוב,הרי ביננו אתה יודע שזה בולשיט,אני רוצה גם כדורגל טוב וגם צמרת,עזוב תסיפורים.
ואחרי שאמרתי את כל זה,מה יעזור אם תמשיכו לנגן שהוא לא מאמן? מה זה בדיוק ייתן כאן?
ההבדל ביננו הוא שאנחנו רואים בזה עונה מפוספסת,אתם כישלון קולסאלי וזה סלע המחלוקת.
הרי ברור לך שאף אחד לא יזרוק אף אחד עכשיו,ואם זה היה קורה אני הייתי מאוד מודאג מהתנהלות הטביבית הזאת.
ברוך השם אנחנו לא שם,ואני בטוח שגם אתה לא רוצה שנהיה שם.
לכן צריך עכשיו לתעל את האנרגיות למקום חיובי ואולי ממש אולי נבליח איזה גביע.
תבינו אלישע כרגע הוא לא האישיו,כי הוא לא הולך להישאר כאן.
לנו כקבוצה לעומת זאת עדיין יש מטרות ואסור שהאנרגיות הרעות האילו על אלישע יחלחלו למטה ויפגעו במטרות.
להמשיך הוא לא ימשיך גם אם בטעות יביא גביע.