אמיר גנאח
Re: אמיר גנאח
גם קלטינס ושבירו עובדים, דבר איתי בכדורגל.
הקונספט של שחקני בית לא מעניין אותי אבל מתחילת העונה מקשקשים על ביטון וגנאח בזמן שסטויאנוב בקצב של איבוד כדור לכל דקת משחק. זה לא רציני.
אם זה לא ב-3 בלמים הוא לא אמור לפתוח בהרכב עם כל הרצון הטוב וכמה שהוא חמודי.
לגבי גנאח, גם אני קיוויתי שיעשה גלוך ויהפוך למפלצת שנה אחרי הבכורה בבוגרים אבל זה לא קרוב להיות שם.
בינתיים עם כל המגרעות שלו הוא עדיין השחקן הטוב ביותר שלנו בקו שמאל ולכן צריך להמשיך. כשתהיה אלטרנטיבה אז שישב בצד, גם אני יותר אוהב אותו כסופרסאב. כל השאר זה בבל"ת ורעשי רקע לא מעניינים.
הקונספט של שחקני בית לא מעניין אותי אבל מתחילת העונה מקשקשים על ביטון וגנאח בזמן שסטויאנוב בקצב של איבוד כדור לכל דקת משחק. זה לא רציני.
אם זה לא ב-3 בלמים הוא לא אמור לפתוח בהרכב עם כל הרצון הטוב וכמה שהוא חמודי.
לגבי גנאח, גם אני קיוויתי שיעשה גלוך ויהפוך למפלצת שנה אחרי הבכורה בבוגרים אבל זה לא קרוב להיות שם.
בינתיים עם כל המגרעות שלו הוא עדיין השחקן הטוב ביותר שלנו בקו שמאל ולכן צריך להמשיך. כשתהיה אלטרנטיבה אז שישב בצד, גם אני יותר אוהב אותו כסופרסאב. כל השאר זה בבל"ת ורעשי רקע לא מעניינים.
- ForeverRed
בלי קשר לגנאח שקצת מגזימים איתו (וגם עם ביטון) זו עמדה שמחייבת התייחסות לקראת העונה הבאה.
זועק לשמיים החוסר במהירות והסטטיות בחלק הקדמי.
זועק לשמיים החוסר במהירות והסטטיות בחלק הקדמי.
יש תחושה שהיציע מתחיל לפתח אנטי נגדו.
חבל, כי לדעתי שחקן מצויין.
ואני לא חושב שהוא אגואיסט. אני כן חושב שהוא טועה המון פעמים בקבלת ההחלטות.
הוא עדיין צעיר. אל תחמירו איתו.
חבל, כי לדעתי שחקן מצויין.
ואני לא חושב שהוא אגואיסט. אני כן חושב שהוא טועה המון פעמים בקבלת ההחלטות.
הוא עדיין צעיר. אל תחמירו איתו.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
האוהדים זה הבעיה האחרונה שלו.
חלק מהשחקנים מאוד מתעצבנים אחרי מהלכים מטופשים שלו. היום זה היה עם קינגס שזעם עליו כי לא לחץ.
ועוד החזיר לו ב"שקט".
צעיר?שחקן צעיר צריך גם לשחק בצורה צנועה ולא יהירה ובעיקר לעבוד קשה. אם היה עושה את זה לא היינו מדברים על קבלת החלטות שלו.
בסוף הוא יאבד את האמון של כולם ובעיקר של קוז'וך ויפגוש את היציע ובהמשך את הדרך החוצה. שישאל את חטואל.
- dardasmiley
היום היה מצב שאיבד בשלומיאליות. נתניה יצאה למתפרצת 4 שחקנים שלנו רצים בטירוף אחרי השחקנים שלהם למנוע מצב אבל הוא לא בפריים בכלל.Melikson24 כתב: ↑15 מרץ 2025, 19:19האוהדים זה הבעיה האחרונה שלו.
חלק מהשחקנים מאוד מתעצבנים אחרי מהלכים מטופשים שלו. היום זה היה עם קינגס שזעם עליו כי לא לחץ.
ועוד החזיר לו ב"שקט".
צעיר?שחקן צעיר צריך גם לשחק בצורה צנועה ולא יהירה ובעיקר לעבוד קשה. אם היה עושה את זה לא היינו מדברים על קבלת החלטות שלו.
בסוף הוא יאבד את האמון של כולם ובעיקר של קוז'וך ויפגוש את היציע ובהמשך את הדרך החוצה. שישאל את חטואל.
אני דווקא ראיתי נקודת אור ממנו היום, נתן כדורים טובים לתנועה של לופס, משהו שלא ממש ראיתי ממנו היום, בטח שלא יותר מפעם במשחק.
יש עוד המון עבודה, אבל אם הוא ימשיך בדרך הזאת ופחות ראש בקיר, יהיה ענק
יש עוד המון עבודה, אבל אם הוא ימשיך בדרך הזאת ופחות ראש בקיר, יהיה ענק
אני גם מסכים שהיום ראינו ממנו אלמנטים שפחות ראינו בעבר, אם זה יותר כדורים ללופז והיה גם כמה פעמים שלא חיכה לכדור אלא עשה תנועה בלי כדור.
הלך גם לקו ויצא מזה בעיקר קרנות.
לא יום הכי טוב שלו, אבל בעיניי כן הראה יותר גיוון וזה מה שמצופה.
הלך גם לקו ויצא מזה בעיקר קרנות.
לא יום הכי טוב שלו, אבל בעיניי כן הראה יותר גיוון וזה מה שמצופה.
אבל גם להיות עם חוצפה חיובית. ואני חושב שיש לו את זה בענק.
כמו שכתבתי, לא מעט פעמים הוא טועה בענק בקבלת החלטות. אבל אני חושב שהוא רחוק מלהיות יהיר/שחצן.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
אם אתה קורא לזה חוצפה חיובית אז מה אגיד לך.
לגמרי חוצפה. חיובית - לא לטעמי. הוא מפתח סימפטומים של תומר יוספי בקדנציה לפני שהושאל להפועל חיפה.
יש לו כישרון אדיר ברגליים אבל שם זה נגמר. ואם הוא ימשיך ככה לא יהיה לו מקום אפילו בהפועל באר שבע, אחרי שדיברנו בהתחלה על חומר לאירופה.
זאת בסה"כ העונה השניה שלו בבוגרים.Melikson24 כתב: ↑15 מרץ 2025, 20:13אם אתה קורא לזה חוצפה חיובית אז מה אגיד לך.
לגמרי חוצפה. חיובית - לא לטעמי. הוא מפתח סימפטומים של תומר יוספי בקדנציה לפני שהושאל להפועל חיפה.
יש לו כישרון אדיר ברגליים אבל שם זה נגמר. ואם הוא ימשיך ככה לא יהיה לו מקום אפילו בהפועל באר שבע, אחרי שדיברנו בהתחלה על חומר לאירופה.
הוא לא מנור סולומון, זה ברור לנו.
- red ultras
בסופו של דבר שחקן לא יכול לפרוץ בלי לעשות מהלכים אישיים. לפעמים זה הולך ואתה תופס תראש, ולפעמים חוטפים לו ואז אתה אומר אגואיסט. נגד ביתר היה לו משחק בלהות. היום היה ממש בסדר. אני אגיד יותר מזה, בעיניי קצת הרגו אותו. זוכר את המשחקים הראשונים שלו אצלנו הוא היה הרבה יותר ״פראי״ אני חושב שיותר מחמיא לו שחקן ״קשר ימני״ שבה מאחורה ונכנס לאמצע מאשר כנף שאיך שהוא מקבל את הכדור שחקן יריב אחד זוגר לו את האמצע ועוד אחד סוגר לו את הקו. בנוסף - התבנית היא שגנאח מקבל בכנף ולופז נכנס לאמצע מה שאומר שכשהוג מקבל את הכדור הוא מבודד לחלוטין. כמעט ואין לו עקיפה, הוא תלוי בקינגס שיבוא אליו קרוב ואם אין לו אז הוא חייב ללכת לדריבל.Melikson24 כתב: ↑15 מרץ 2025, 20:13אם אתה קורא לזה חוצפה חיובית אז מה אגיד לך.
אם הקהל יגמור לו את הביטחון אנחנו נהיה בבעיה בשאר הפליאוף.
במשחקים מול בונקר חייב את האחד על אחד שלו כי בעיקר זה מה שיכול לפתוח משחק.
הוא תמיד משחק לעומק ותמיד שהכדור אצלו הוא מסוכן. כן יש לו מלא לאן להשתפר בקבלת ההחלטות,
יש לו בעיה שהוא עושה את העוד אחד המיותר הזה, אבל לא להוריד לו את הביטחון, שימשיך ושינסה, ככה הוא ילמד.
יש לו עד גיל 25 להיות יותר חכם, לא יהיה? תהיה לו קריירה בינונית.
במשחקים מול בונקר חייב את האחד על אחד שלו כי בעיקר זה מה שיכול לפתוח משחק.
הוא תמיד משחק לעומק ותמיד שהכדור אצלו הוא מסוכן. כן יש לו מלא לאן להשתפר בקבלת ההחלטות,
יש לו בעיה שהוא עושה את העוד אחד המיותר הזה, אבל לא להוריד לו את הביטחון, שימשיך ושינסה, ככה הוא ילמד.
יש לו עד גיל 25 להיות יותר חכם, לא יהיה? תהיה לו קריירה בינונית.
הביקורות עליו נכונות, הטון מוגזם מאוד. מדובר בעונה שנייה בבוגרים וראשונה בהרכב, ביחס לרוב מוחלט של צעירים בגילו גרף ההתקדמות שלו לכל הפחות סביר, לדעתי האישית מתקדם יפה.
תזכרו שהוא רק בן 20 ומשחק עם לחץ של ריצה לתארים, אם היה כל כך קל להפוך בשנייה שחקני כנף ישראלים לקילרים היינו מעצמת כדורגל, קל וחומר כשמדובר בהפועל באר שבע שלא ידועה בפס הייצור שלה. אפילו מנור סולומון לא היה מנפק מי יודע מה מספרים פה (והוא עוד שיחק בקבוצה שלא מחנים מולה אוטובוסים)
תזכרו שהוא רק בן 20 ומשחק עם לחץ של ריצה לתארים, אם היה כל כך קל להפוך בשנייה שחקני כנף ישראלים לקילרים היינו מעצמת כדורגל, קל וחומר כשמדובר בהפועל באר שבע שלא ידועה בפס הייצור שלה. אפילו מנור סולומון לא היה מנפק מי יודע מה מספרים פה (והוא עוד שיחק בקבוצה שלא מחנים מולה אוטובוסים)
שמעתי את הפודקאסט עם דובב גבאי, ואני חושב שהוא שם את האצבע על הבעיה של אמיר.
יש לו תרגיל אחד (או שניים) והוא לא למד לבצע תנועה בלי כדור ולהיכנס לשטח מת בין הבלמים.
זהבי אומן בזה וגם אחמד עושה את זה טוב ממנו.
חושב שאם אנחנו קבוצה גדולה, צריך להצמיד לו שחקן עבר (דובב גבאי?) ולגוןן את התנועות שלו.
עובדתית הוא לא מראה התקדמות. כשרון יש בשפע, צריך לכוון אותו וללמד אותו תנועות מגוונות יותר.
יש לו תרגיל אחד (או שניים) והוא לא למד לבצע תנועה בלי כדור ולהיכנס לשטח מת בין הבלמים.
זהבי אומן בזה וגם אחמד עושה את זה טוב ממנו.
חושב שאם אנחנו קבוצה גדולה, צריך להצמיד לו שחקן עבר (דובב גבאי?) ולגוןן את התנועות שלו.
עובדתית הוא לא מראה התקדמות. כשרון יש בשפע, צריך לכוון אותו וללמד אותו תנועות מגוונות יותר.