אמיר גנאח

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

Re: אמיר גנאח

שליחה על ידי הפועלעולה »

גם קלטינס ושבירו עובדים, דבר איתי בכדורגל.
הקונספט של שחקני בית לא מעניין אותי אבל מתחילת העונה מקשקשים על ביטון וגנאח בזמן שסטויאנוב בקצב של איבוד כדור לכל דקת משחק. זה לא רציני.
אם זה לא ב-3 בלמים הוא לא אמור לפתוח בהרכב עם כל הרצון הטוב וכמה שהוא חמודי.

לגבי גנאח, גם אני קיוויתי שיעשה גלוך ויהפוך למפלצת שנה אחרי הבכורה בבוגרים אבל זה לא קרוב להיות שם.
בינתיים עם כל המגרעות שלו הוא עדיין השחקן הטוב ביותר שלנו בקו שמאל ולכן צריך להמשיך. כשתהיה אלטרנטיבה אז שישב בצד, גם אני יותר אוהב אותו כסופרסאב. כל השאר זה בבל"ת ורעשי רקע לא מעניינים.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

בלי קשר לגנאח שקצת מגזימים איתו (וגם עם ביטון) זו עמדה שמחייבת התייחסות לקראת העונה הבאה.
זועק לשמיים החוסר במהירות והסטטיות בחלק הקדמי.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

יש תחושה שהיציע מתחיל לפתח אנטי נגדו.
חבל, כי לדעתי שחקן מצויין.
ואני לא חושב שהוא אגואיסט. אני כן חושב שהוא טועה המון פעמים בקבלת ההחלטות.

הוא עדיין צעיר. אל תחמירו איתו.

סמל אישי של משתמש
Melikson24

שליחה על ידי Melikson24 »

שמעון א כתב:
15 מרץ 2025, 19:13
יש תחושה שהיציע מתחיל לפתח אנטי נגדו.
חבל, כי לדעתי שחקן מצויין.
ואני לא חושב שהוא אגואיסט. אני כן חושב שהוא טועה המון פעמים בקבלת ההחלטות.

הוא עדיין צעיר. אל תחמירו איתו.
האוהדים זה הבעיה האחרונה שלו.
חלק מהשחקנים מאוד מתעצבנים אחרי מהלכים מטופשים שלו. היום זה היה עם קינגס שזעם עליו כי לא לחץ.
ועוד החזיר לו ב"שקט".

צעיר?שחקן צעיר צריך גם לשחק בצורה צנועה ולא יהירה ובעיקר לעבוד קשה. אם היה עושה את זה לא היינו מדברים על קבלת החלטות שלו.
בסוף הוא יאבד את האמון של כולם ובעיקר של קוז'וך ויפגוש את היציע ובהמשך את הדרך החוצה. שישאל את חטואל.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

Melikson24 כתב:
15 מרץ 2025, 19:19
האוהדים זה הבעיה האחרונה שלו.
חלק מהשחקנים מאוד מתעצבנים אחרי מהלכים מטופשים שלו. היום זה היה עם קינגס שזעם עליו כי לא לחץ.
ועוד החזיר לו ב"שקט".

צעיר?שחקן צעיר צריך גם לשחק בצורה צנועה ולא יהירה ובעיקר לעבוד קשה. אם היה עושה את זה לא היינו מדברים על קבלת החלטות שלו.
בסוף הוא יאבד את האמון של כולם ובעיקר של קוז'וך ויפגוש את היציע ובהמשך את הדרך החוצה. שישאל את חטואל.
היום היה מצב שאיבד בשלומיאליות. נתניה יצאה למתפרצת 4 שחקנים שלנו רצים בטירוף אחרי השחקנים שלהם למנוע מצב אבל הוא לא בפריים בכלל.

סמל אישי של משתמש
maxkid22

שליחה על ידי maxkid22 »

אני דווקא ראיתי נקודת אור ממנו היום, נתן כדורים טובים לתנועה של לופס, משהו שלא ממש ראיתי ממנו היום, בטח שלא יותר מפעם במשחק.
יש עוד המון עבודה, אבל אם הוא ימשיך בדרך הזאת ופחות ראש בקיר, יהיה ענק

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

אני גם מסכים שהיום ראינו ממנו אלמנטים שפחות ראינו בעבר, אם זה יותר כדורים ללופז והיה גם כמה פעמים שלא חיכה לכדור אלא עשה תנועה בלי כדור.
הלך גם לקו ויצא מזה בעיקר קרנות.

לא יום הכי טוב שלו, אבל בעיניי כן הראה יותר גיוון וזה מה שמצופה.

סמל אישי של משתמש
סימיוני

שליחה על ידי סימיוני »

yossi כתב:
15 מרץ 2025, 19:58
אני גם מסכים שהיום ראינו ממנו אלמנטים שפחות ראינו בעבר, אם זה יותר כדורים ללופז והיה גם כמה פעמים שלא חיכה לכדור אלא עשה תנועה בלי כדור.
הלך גם לקו ויצא מזה בעיקר קרנות.

לא יום הכי טוב שלו, אבל בעיניי כן הראה יותר גיוון וזה מה שמצופה.
מסכים!

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

Melikson24 כתב:
15 מרץ 2025, 19:19
צעיר?שחקן צעיר צריך גם לשחק בצורה צנועה
אבל גם להיות עם חוצפה חיובית. ואני חושב שיש לו את זה בענק.

כמו שכתבתי, לא מעט פעמים הוא טועה בענק בקבלת החלטות. אבל אני חושב שהוא רחוק מלהיות יהיר/שחצן.

סמל אישי של משתמש
Melikson24

שליחה על ידי Melikson24 »

שמעון א כתב:
15 מרץ 2025, 20:02
אבל גם להיות עם חוצפה חיובית. ואני חושב שיש לו את זה בענק.

כמו שכתבתי, לא מעט פעמים הוא טועה בענק בקבלת החלטות. אבל אני חושב שהוא רחוק מלהיות יהיר/שחצן.
אם אתה קורא לזה חוצפה חיובית אז מה אגיד לך.
לגמרי חוצפה. חיובית - לא לטעמי. הוא מפתח סימפטומים של תומר יוספי בקדנציה לפני שהושאל להפועל חיפה.

יש לו כישרון אדיר ברגליים אבל שם זה נגמר. ואם הוא ימשיך ככה לא יהיה לו מקום אפילו בהפועל באר שבע, אחרי שדיברנו בהתחלה על חומר לאירופה.

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

Melikson24 כתב:
15 מרץ 2025, 20:13
לגמרי חוצפה. חיובית - לא לטעמי. הוא מפתח סימפטומים של תומר יוספי בקדנציה לפני שהושאל להפועל חיפה.

יש לו כישרון אדיר ברגליים אבל שם זה נגמר. ואם הוא ימשיך ככה לא יהיה לו מקום אפילו בהפועל באר שבע, אחרי שדיברנו בהתחלה על חומר לאירופה.
זאת בסה"כ העונה השניה שלו בבוגרים.
הוא לא מנור סולומון, זה ברור לנו.

סמל אישי של משתמש
red ultras

שליחה על ידי red ultras »

Melikson24 כתב:
15 מרץ 2025, 20:13

בסופו של דבר שחקן לא יכול לפרוץ בלי לעשות מהלכים אישיים. לפעמים זה הולך ואתה תופס תראש, ולפעמים חוטפים לו ואז אתה אומר אגואיסט. נגד ביתר היה לו משחק בלהות. היום היה ממש בסדר. אני אגיד יותר מזה, בעיניי קצת הרגו אותו. זוכר את המשחקים הראשונים שלו אצלנו הוא היה הרבה יותר ״פראי״ אני חושב שיותר מחמיא לו שחקן ״קשר ימני״ שבה מאחורה ונכנס לאמצע מאשר כנף שאיך שהוא מקבל את הכדור שחקן יריב אחד זוגר לו את האמצע ועוד אחד סוגר לו את הקו. בנוסף - התבנית היא שגנאח מקבל בכנף ולופז נכנס לאמצע מה שאומר שכשהוג מקבל את הכדור הוא מבודד לחלוטין. כמעט ואין לו עקיפה, הוא תלוי בקינגס שיבוא אליו קרוב ואם אין לו אז הוא חייב ללכת לדריבל.

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

אם הקהל יגמור לו את הביטחון אנחנו נהיה בבעיה בשאר הפליאוף.
במשחקים מול בונקר חייב את האחד על אחד שלו כי בעיקר זה מה שיכול לפתוח משחק.
הוא תמיד משחק לעומק ותמיד שהכדור אצלו הוא מסוכן. כן יש לו מלא לאן להשתפר בקבלת ההחלטות,
יש לו בעיה שהוא עושה את העוד אחד המיותר הזה, אבל לא להוריד לו את הביטחון, שימשיך ושינסה, ככה הוא ילמד.
יש לו עד גיל 25 להיות יותר חכם, לא יהיה? תהיה לו קריירה בינונית.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

הביקורות עליו נכונות, הטון מוגזם מאוד. מדובר בעונה שנייה בבוגרים וראשונה בהרכב, ביחס לרוב מוחלט של צעירים בגילו גרף ההתקדמות שלו לכל הפחות סביר, לדעתי האישית מתקדם יפה.
תזכרו שהוא רק בן 20 ומשחק עם לחץ של ריצה לתארים, אם היה כל כך קל להפוך בשנייה שחקני כנף ישראלים לקילרים היינו מעצמת כדורגל, קל וחומר כשמדובר בהפועל באר שבע שלא ידועה בפס הייצור שלה. אפילו מנור סולומון לא היה מנפק מי יודע מה מספרים פה (והוא עוד שיחק בקבוצה שלא מחנים מולה אוטובוסים)

סמל אישי של משתמש
MikiRed
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי MikiRed »

שמעתי את הפודקאסט עם דובב גבאי, ואני חושב שהוא שם את האצבע על הבעיה של אמיר.
יש לו תרגיל אחד (או שניים) והוא לא למד לבצע תנועה בלי כדור ולהיכנס לשטח מת בין הבלמים.
זהבי אומן בזה וגם אחמד עושה את זה טוב ממנו.

חושב שאם אנחנו קבוצה גדולה, צריך להצמיד לו שחקן עבר (דובב גבאי?) ולגוןן את התנועות שלו.
עובדתית הוא לא מראה התקדמות. כשרון יש בשפע, צריך לכוון אותו וללמד אותו תנועות מגוונות יותר.

שלח תגובה