הפועל באר שבע - מלאדה בולסלאב, חמישי, 15.8, Lovech Stadium

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

Re: הפועל באר שבע - מלאדה בולסלאב, חמישי, 15.8, Lovech Stadium

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

Sir Alex Ferguson כתב:
12 אוגוסט 2024, 23:52
בעמדת הבלמים יש לך בלם אחד שהוא עילוי ועוד שני בלמי ליגה טובים מאוד ועוד אחד שאני לא מחזיק ממנו אבל חלק מהקהל שלנו כן חושב שהוא יכול לתפקד כבלם הרביעי.
זה הרבה יותר מעמדת המגן הימני שם אין לך כלום הגנתית.
חשוב שיבוא בלם הקיץ אבל חשוב לא פחות ואולי אפילו יותר (תלוי בכשירות של מיגל כמובן) שיבוא מגן ימני.
בריירו כבר לא בלם טוב איבד את היכולות שלו אחרי כל הפציעות, אם אתה לא תביא בלם זר אתה שוב תסתכן בלחטוף תבוסות
ראינו איך ההגנה נראתה עם בריירו בשלהי העונה
העובדה היא שיש לנו 4 בלמים, 1 בלם שעוד מעט פורש אבל בלם ליגה טוב, השני איבד את היכולות, השלישי פצוע ואי אפשר לדעת איך הוא יחזור מהפציעה ובל נשכח שבלעדיו ההגנה שלנו נראית רע
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

מציעים לי פה שחקנים שלא יודעים לתת פס נורמלי כאופציות למגן.
באמת שאיבדתם את זה.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

מעבר לזה שאין בסגל אופציות טובות לעמדת המגן הימני יהיה מאוד לא חכם לשנות משהו בהגנה כל עוד אנחנו בנוקאאוט. זה אולי ממש לא אידיאלי אבל אני בעד לרוץ עם אותה הגנה שבונה תיאום עד סוף המוקדמות, את השינויים שיעשו מהקישור ומעלה

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

yossi כתב:
13 אוגוסט 2024, 08:42
מציעים לי פה שחקנים שלא יודעים לתת פס נורמלי כאופציות למגן.
באמת שאיבדתם את זה.
אם אתה מתכוון לזה שהגבתי למשה על הרעיון לשים את בלוריאן מגן אז כמובן שזה אופציה מעניינת אבל גם זמנית, התקפית זה בעייתי.
תמיד אעדיף מגן שיודע יותר הגנה מאשר התקפה, בטח באירופה ובמיוחד כשיש את לופז בצד שני שכל הזמן עולה.
ואם אתה קורא את ההודעות שלי אתה אמור לדעת מה אני חושב על הסגל הבינוני הזה. למשחק הקרוב זו אופציה מעניינת בלוריאן מגן.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

ran כתב:
13 אוגוסט 2024, 08:48
אם אתה מתכוון לזה שהגבתי למשה על הרעיון לשים את בלוריאן מגן אז כמובן שזה אופציה מעניינת אבל גם זמנית, התקפית זה בעייתי.
תמיד אעדיף מגן שיודע יותר הגנה מאשר התקפה, בטח באירופה ובמיוחד כשיש את לופז בצד שני שכל הזמן עולה.
ואם אתה קורא את ההודעות שלי אתה אמור לדעת מה אני חושב על הסגל הבינוני הזה. למשחק הקרוב זו אופציה מעניינת בלוריאן מגן.
זה לא כלפיי אף אחד באופן ישיר, זה בכללי על השיח.
אתם מנתקים את העמדה הזו כאילו היא בועה צפה, מבלי לדבר על מה הדרישות של המאמן מהתפקיד, איך שזה משפיע על כל הקבוצה.
המאמן רוצה שם שחקן טכני, שעולה גבוה, שנכנס למרכז, עם חלק אחורי שמניע כדור.
מה בדיוק מהרשימה הזו מסוגל למלא בריירו או בלוריאן?
ברור שזה שינוי רדיקלי בצורה של כל הקבוצה, ואפשר לחשוב ששמים לי שם איזה סטופר מדהים הגנתית שיהיה שווה את זה. ולבלוריאן ובריירו אין מושג בלהתמצא בסגירה באגף. זה שונה מאוד מלעמוד במרכז המגרש.
אז לוקחים שחקן הגנה לא מדהים מלכתחילה, כדי לשים אותו באזור זר לו לחלוטין, ומשבשים על הדרך חלק לא קטן מהסגנון הקבוצתי.
סטויאנוב הוא מחליף יותר רלוונטי, בעיניי שחקן פחות טוב.

כתבתי בעבר שצריך לנסות להבין קצת לעומק איך איוש של תפקיד ספציפי משפיע על הקבוצה כולה. זה יהפוך את הדיון ליותר רלוונטי ומעניין בעיניי.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

yossi כתב:
13 אוגוסט 2024, 10:18
זה לא כלפיי אף אחד באופן ישיר, זה בכללי על השיח.
אתם מנתקים את העמדה הזו כאילו היא בועה צפה, מבלי לדבר על מה הדרישות של המאמן מהתפקיד, איך שזה משפיע על כל הקבוצה.
המאמן רוצה שם שחקן טכני, שעולה גבוה, שנכנס למרכז, עם חלק אחורי שמניע כדור.
מה בדיוק מהרשימה הזו מסוגל למלא בריירו או בלוריאן?
ברור שזה שינוי רדיקלי בצורה של כל הקבוצה, ואפשר לחשוב ששמים לי שם איזה סטופר מדהים הגנתית שיהיה שווה את זה. ולבלוריאן ובריירו אין מושג בלהתמצא בסגירה באגף. זה שונה מאוד מלעמוד במרכז המגרש.
אז לוקחים שחקן הגנה לא מדהים מלכתחילה, כדי לשים אותו באזור זר לו לחלוטין, ומשבשים על הדרך חלק לא קטן מהסגנון הקבוצתי.
סטויאנוב הוא מחליף יותר רלוונטי, בעיניי שחקן פחות טוב.

כתבתי בעבר שצריך לנסות להבין קצת לעומק איך איוש של תפקיד ספציפי משפיע על הקבוצה כולה. זה יהפוך את הדיון ליותר רלוונטי ומעניין בעיניי.

כדורגל הוא משחק פשוט.
אם אתה משחק עם שחקן הגנה רע בצד ימין (רך ולכן הפסיד גם במאבקי הגובה וגם במאבקי הקרקע, לא יודע לבצע פעולות הגנתיות בסיסיות כמו שמירה על שחקן בשטח או להימנע מעבירות באזורים מסוכנים כשהשחקן בפינה או עם הגב לשער), אתה תשלם מחיר, בטח כשאין לך בהרכב את מיגל שיחפה על הטעויות שלו.
זה מבחינת הדיון הבסיס להכל.
אם אתה חושב שההתאמה שלו לסגנון או למערך או לאני מאמין של קוזוך שווה את השער שתספוג בגללו או יותר, אז אפשר לנהל דיון.
אני בדעה אחרת, אני בדעה שכדורגל זה לא כדורסל, התוצאה היא לא גבוהה ולכן אתה יכול על טעות אחת שלו בהגנה להפסיד את המשחק או לשנות את כל המומנטום של המשחק או לתת ביטחון ליריבה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

Sir Alex Ferguson כתב:
13 אוגוסט 2024, 10:30
כדורגל הוא משחק פשוט.
אם אתה משחק עם שחקן הגנה רע בצד ימין (רך ולכן הפסיד גם במאבקי הגובה וגם במאבקי הקרקע, לא יודע לבצע פעולות הגנתיות בסיסיות כמו שמירה על שחקן בשטח או להימנע מעבירות באזורים מסוכנים כשהשחקן בפינה או עם הגב לשער), אתה תשלם מחיר, בטח כשאין לך בהרכב את מיגל שיחפה על הטעויות שלו.
זה מבחינת הדיון הבסיס להכל.
אם אתה חושב שההתאמה שלו לסגנון או למערך או לאני מאמין של קוזוך שווה את השער שתספוג בגללו או יותר, אז אפשר לנהל דיון.
אני בדעה אחרת, אני בדעה שכדורגל זה לא כדורסל, התוצאה היא לא גבוהה ולכן אתה יכול על טעות אחת שלו בהגנה להפסיד את המשחק או לשנות את כל המומנטום של המשחק או לתת ביטחון ליריבה.
ואפשר ששינוי בצורת המשחק שמתאמנים עליה כבר לא מעט זמן, תגרום למשחק רע ולזה שנעוף בכל מקרה.

וכן, אני מאלה שחושב ששווה ל"לשלם" בשער על מגן כזה.
שוב, אפשר לחשוב שאתה מציע לי שם את סונדגרדן בשיא כתחליף. אם התחליף זה בלוריאן, אז תודה אבל לא.

גם מהאגף של לופז הכניסו כדורים מסוכנים מאוד שבמזל לא נגמרו בשער, אליאסי במשחק שלו גרם לנו להרבה יותר סיכון מאשר מזרחי.
עליהם יש בקושי מילה וחצי.
כשמחליטים פה ליפול על מישהו.. אז זה פשוט עד הסוף.

סמל אישי של משתמש
oren2792

שליחה על ידי oren2792 »

yossi כתב:
13 אוגוסט 2024, 10:56
ואפשר ששינוי בצורת המשחק שמתאמנים עליה כבר לא מעט זמן, תגרום למשחק רע ולזה שנעוף בכל מקרה.

שוב, אפשר לחשוב שאתה מציע לי שם את סונדגרדן בשיא כתחליף. אם התחליף זה בלוריאן, אז תודה אבל לא.

גם מהאגף של לופז הכניסו כדורים מסוכנים מאוד שבמזל לא נגמרו בשער, אליאסי במשחק שלו גרם לנו להרבה יותר סיכון מאשר מזרחי.
+1

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

yossi כתב:
13 אוגוסט 2024, 10:56

זכותך לחשוב ששווה לשלם על גיא מזרחי שער.
אני ממשיך לחשוב שהגישה שלך לכדורגל היא אוטופית מידי, וחוטאת למטרה של הכדורגל שהיא לנצח משחקים ולהגיע להישגים ספורטיביים.
אם גיא מזרחי יעזור לקדם את המשחק אבל יעלה לנו בשערים בצד השני ונודח, אף אחד לא יזכור את זה כמשהו חיובי כי בספורט תחרותי זה משני למטרה שהיא להבקיע שערים או במקרה שלנו לא לספוג שערים.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

Sir Alex Ferguson כתב:
13 אוגוסט 2024, 11:07
אני ממשיך לחשוב שהגישה שלך לכדורגל היא אוטופית מידי, וחוטאת למטרה של הכדורגל שהיא לנצח משחקים ולהגיע להישגים ספורטיביים.
אם גיא מזרחי יעזור לקדם את המשחק אבל יעלה לנו בשערים בצד השני ונודח, אף אחד לא יזכור את זה כמשהו חיובי כי בספורט תחרותי זה משני למטרה שהיא להבקיע שערים או במקרה שלנו לא לספוג שערים.
ולספוג שער כי בריירו ובלוריאן יהיו גרועים ממזרחי זה יותר טוב?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

Sir Alex Ferguson כתב:
המטרה לנצח ואתם מתעסקים במגן ימני( טוב או בינוני לא משנה)
אין לנו שחקני התקפה שמסוגלים לעבור בדריבל שלא לדבר על להבקיע......קבלת החלטות גרועה

אז תשים את המגן הכי טוב שעולה על דעתך ולא תספוג( כי זה רק על המגן הימני הרי בדיון ולא נניח שוער שמשמיט וכו)
מי יבקיע? כמה פעמים תגנוב גול

עדיף.לספוג על המגן או הבלם או האפסנאי מצידי גול או שניים אבל לתת 3-4 וגם להנות על הדרך ובשביל זה צריך שחקני התקפה

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

Sir Alex Ferguson כתב:
לקחת משפט אחד ממה שהוא אמר והתעלמת לגמרי מכל השאר.
הפואנטה שלו היא שהוא מוכן לשלם על גיא מזרחי מחיר כי על בלוריאן הוא כנראה ישלם מחיר יותר גבוה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אין טעם להתעסק עם ההגנה בשלב הזה.
זה מה שהמאמן החליט ותרגל ועם זה צריך ללכת עד סיום המוקדמות באירופה.

בחלק הקדמי לעומת זאת, חייבים לשנות או שנמשיך להסתמך על נייחים ועל התחת של גרנט.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

ForeverRed כתב:
13 אוגוסט 2024, 12:02
אין טעם להתעסק עם ההגנה בשלב הזה.
זה מה שהמאמן החליט ותרגל ועם זה צריך ללכת עד סיום המוקדמות באירופה.

בחלק הקדמי לעומת זאת, חייבים לשנות או שנמשיך להסתמך על נייחים ועל התחת של גרנט.
לפי הדיווחים מנסים להכשיר את בדש, ככה שלפחות שינוי אחד בהתקפה כניראה יהיה :דופק את הראש בקיר:

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Sir Alex Ferguson כתב:
13 אוגוסט 2024, 12:13
לפי הדיווחים מנסים להכשיר את בדש, ככה שלפחות שינוי אחד בהתקפה כניראה יהיה :דופק את הראש בקיר:
הכוכב של הקבוצה :בוכה:

שלח תגובה