בכר והחבר'ה- צוות לעניין

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ran

Re: בכר והחבר'ה- צוות לעניין

שליחה על ידי ran »

gooner כתב:לא יודע מה אלונה ברקת מונעת מהקבוצה ואם היא כבויה או לא,
אולי גם לא נבחרו בדיוק השחקנים הכי מתאימים,
אבל לדעתי אילו תירוצים.

יש כמה עקרונות שמיושמים בכל קבוצה שמשחקת כדורגל מודרני:
לחץ גבוה, יציאה מהירה להתקפות מעבר, תנועה ללא כדור,
וגם יסודות שהיו נכונים תמיד כמו מגן שנצמד לקיצוני ולא מאפשר הגבהה.
אלו כשלים בסיסיים שאת רובם כבר ראינו באליפות השלישית, וחלק גם קודם לכן.

לכן לדעתי יש פה קודם כל כשל מיקצועי.
!!!
הכי פשוט והכי מדויק.
ממליץ לכולם לשבת בבית, לראות את המשחקים המלאים נגד נס ציונה ובני יהודה ולראות דברים בסיסיים של אימון שלא מתקיימים בהפועל ב״ש.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

לחץ גבוה זה שם המשחק בליגת הפח פה , תעשה לחץ גבוה במשך 10-20 דקות אתה תחטוף את הכדור ליריבה 30 מטר מהשער שלה ובסוף אתה תעשה את הגול או שניים .
אבל מהאליפות השלישית יש פה כושר גופני נוראי לשחקנים שבדקה 65-70 נראים כאילו הם בחודש מאי בדקה 120 .
תמונה

סמל אישי של משתמש
REDZED
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי REDZED »

ReDo כתב: גם אחרי אינטר וסהוטהאפטון הוא היה טרמפיסט?
אפשר להגיד הרבה דברים על בכר הנוכחי, אבל לזלזל בהישגי העבר שלו זה כבר גובל בטמטום.
טמטום?
טמטום זה ללכת אחריו כאילו הוא הוא מלך ולפחד כמו ילדה קטנה עם קוקיות שאין עתיד בלעדיו,
טמטום אולי זה חוסר קליטה שהוא זכה לקבל שני יהלומים ושחקני קישור מנוסים (שחקנים ברמה של אירופה על מגש) ומחויבים שאיתם המשימה שלו הייתה פשוט לא להפריע וליצור קבוצה יציבה
(משימה שבה לרוב הוא צלח)

לא שוכח שהוא היה שם, אבל גם לא שוכח מי הוביל אותו להישגים.
וכן לשחקנים היה ערך לא פחות גדול ממנו והוא היה תלוי בהם
יותר ממה שהם היו תלויים בו.

ויודע מה?
הדעה שלי לא מתבססת רק על השנה וחצי האחרונות בלי וואקמה,
גם במהלך התארים היו דברים לא ברורים שנעשו כבר אז, שרמזו על עתיד שחור בלי הניגרים ומאור (ביחד עם צוות מקצועי וניהולי כושל).

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

מעניין לקרוא את העמודים האחרונים בפוסט הזה, רק חבל שהוויכוחים הענייניים הופכים להקנטות אישיות...

לעניין,
נראה שיש הסכמה די גורפת שבכר כנראה מיצה את עצמו כאן,
נראה שיש הסכמה די גורפת שהכבוד שלו במקומו מונח ואין סיבה לבזות אותו עם פיטורים...
אני מקווה שגם במועדון מבינים את זה, ויסכמו איתו שזאת העונה האחרונה שלו כאן, ויתחילו לעבוד על פתרון לעונה הבאה.

עד אז, כדאי מאוד שיבואו אליו בדרישות קונקרטיות ויעדים גם ליתר העונה הנוכחית.
להתחיל לבנות את השלד לעונה הבאה (גולדברג, ע.ביטון, שמיר, סבג, יוספי ומרין), להריץ אותם עד סוף העונה.
תאמינו לי, יותר גרוע מאיך שנראינו זה כבר לא יראה.
בלי התחשבנויות, בלי משחקי אגו ובלי לחשוב על כמה שילמו על מי.

אפשר להשיג עוד לא מעט דברים העונה, כמו בניית השלד שדיברתי עליה, תרגול ויצירת סגנון משחק ושיטת משחק אטרקטיביים, אירופה, גביע...

העונה לא ניקח אליפות, כנראה שוב בפער... לא להתרגש, להמשיך בדרך ולהיבנות לעונה הבאה.

עוד משהו קטן,
נאמר פה שניכר שאלונה כבר לא ממש אלונה... בעיקר בגלל כל מיני דמויות שעזבו אותנו ולא ממש הגיעו תחליפים,
נראה לי שהגיע הזמן שגם היא תעשה סוף לשמועות ולבלאגן כי זה באמת מתחיל להיראות לא טוב.
נמאס לה? סבבה לגמרי, תגידי את זה ותני לנו להתארגן. את איתנו עד הסוף? עוד יותר טוב, תראי את זה!

חשוב לציין, דווקא במחלקות הילדים והנערים נעשית עבודה הרבה יותר יסודית וטובה שבוודאות תניב תוצאות.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
REDZED

שליחה על ידי REDZED »

nitsande כתב:מעניין לקרוא את העמודים האחרונים בפוסט הזה, רק חבל שהוויכוחים הענייניים הופכים להקנטות אישיות...

לעניין,
נראה שיש הסכמה די גורפת שבכר כנראה מיצה את עצמו כאן,
נראה שיש הסכמה די גורפת שהכבוד שלו במקומו מונח ואין סיבה לבזות אותו עם פיטורים...
אני מקווה שגם במועדון מבינים את זה, ויסכמו איתו שזאת העונה האחרונה שלו כאן, ויתחילו לעבוד על פתרון לעונה הבאה.

עד אז, כדאי מאוד שיבואו אליו בדרישות קונקרטיות ויעדים גם ליתר העונה הנוכחית.
להתחיל לבנות את השלד לעונה הבאה (גולדברג, ע.ביטון, שמיר, סבג, יוספי ומרין), להריץ אותם עד סוף העונה.
תאמינו לי, יותר גרוע מאיך שנראינו זה כבר לא יראה.
בלי התחשבנויות, בלי משחקי אגו ובלי לחשוב על כמה שילמו על מי.

אפשר להשיג עוד לא מעט דברים העונה, כמו בניית השלד שדיברתי עליה, תרגול ויצירת סגנון משחק ושיטת משחק אטרקטיביים, אירופה, גביע...

העונה לא ניקח אליפות, כנראה שוב בפער... לא להתרגש, להמשיך בדרך ולהיבנות לעונה הבאה.

עוד משהו קטן,
נאמר פה שניכר שאלונה כבר לא ממש אלונה... בעיקר בגלל כל מיני דמויות שעזבו אותנו ולא ממש הגיעו תחליפים,
נראה לי שהגיע הזמן שגם היא תעשה סוף לשמועות ולבלאגן כי זה באמת מתחיל להיראות לא טוב.
נמאס לה? סבבה לגמרי, תגידי את זה ותני לנו להתארגן. את איתנו עד הסוף? עוד יותר טוב, תראי את זה!

חשוב לציין, דווקא במחלקות הילדים והנערים נעשית עבודה הרבה יותר יסודית וטובה שבוודאות תניב תוצאות.
כתבת יפה,
אני דווקא הייתי רוצה לדבר על ה״שלד״ לעונה הבאה..

לדעתי שחקנים כמו סהר, ממן צריכים להיות על המדף וכמה שיותר מהר.

ספורי שחקן טוב עם פוטנציאל טוב שסובל מחוסר ביטחון לא קטן
הוא לא יכול להיות שחקן מחליף, זה או שמגלים עמדה שהוא יפתיע בה(אחמ אחמ חלוץ) או שמוצאים לו קבוצה אחרת לעונה הבאה.

זריהן יכול להמשיך להיות אופציה כלשהי מהספסל.

זוסוא סבג ושמיר עם עוד קשר אחורי חזק יכול לסגור אמצע נהדר.

קלטינס הייתי מנסה מגן ימני במקום בן לפעמים,
בלם זר זה משהו שהייתי שוקל.

משטקוס הייתי שוקל להיפרד כי כבר ראינו שגם עם שוער ישראלי טוב אפשר לעשות דברים גדולים ואין בהכרח סיבה לבזבז מקום של זר.

בגדול צריך לסנן את השחקנים שעבר זמנם כמו ממן,סהר
לשקול עזיבה לשחקנים לא יציבים כמו נייג’ל וספורי.
לדלל או להשאיל את השחקנים שהביאו ולא משחקים,(לוי, יוספי..)

מבחינת רכש(בתקווה שמשהו ישתנה בסקאוט)
לחפש קשר אחורי,לחפש קשרי אגף.

הרכב לגיטימי לעתיד:

חלוץ ישראלי עם פוטנציאל

מרין שמיר/סבג זוסוא זר טוב מנייג׳ל/נייג’ל
קשר אחורי זר

קלטינס ביטון ויטור גולדברג

לויטה

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

REDZED כתב:
כתבת יפה,
אני דווקא הייתי רוצה לדבר על ה״שלד״ לעונה הבאה..

לדעתי שחקנים כמו סהר, ממן צריכים להיות על המדף וכמה שיותר מהר.

ספורי שחקן טוב עם פוטנציאל טוב שסובל מחוסר ביטחון לא קטן
הוא לא יכול להיות שחקן מחליף, זה או שמגלים עמדה שהוא יפתיע בה(אחמ אחמ חלוץ) או שמוצאים לו קבוצה אחרת לעונה הבאה.

זריהן יכול להמשיך להיות אופציה כלשהי מהספסל.

זוסוא סבג ושמיר עם עוד קשר אחורי חזק יכול לסגור אמצע נהדר.

קלטינס הייתי מנסה מגן ימני במקום בן לפעמים,
בלם זר זה משהו שהייתי שוקל.

משטקוס הייתי שוקל להיפרד כי כבר ראינו שגם עם שוער ישראלי טוב אפשר לעשות דברים גדולים ואין בהכרח סיבה לבזבז מקום של זר.

בגדול צריך לסנן את השחקנים שעבר זמנם כמו ממן,סהר
לשקול עזיבה לשחקנים לא יציבים כמו נייג’ל וספורי.
לדלל או להשאיל את השחקנים שהביאו ולא משחקים,(לוי, יוספי..)

מבחינת רכש(בתקווה שמשהו ישתנה בסקאוט)
לחפש קשר אחורי,לחפש קשרי אגף.

הרכב לגיטימי לעתיד:

חלוץ ישראלי עם פוטנציאל

מרין שמיר/סבג זוסוא זר טוב מנייג׳ל/נייג’ל
קשר אחורי זר

קלטינס ביטון ויטור גולדברג

לויטה
מסכים לגבי שהר, ממן וספורי...
לא מבין איך אתה נותן לזריהן עוד קרדיט...
שטקוס טוב אבל מיותר להפסיד בשבילו עמדה של זר.
לדעתי גם זמנו של מיגל עבר... עונה הבאה צריך למצוא לו מחליף.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
REDZED

שליחה על ידי REDZED »

nitsande כתב: מסכים לגבי שהר, ממן וספורי...
לא מבין איך אתה נותן לזריהן עוד קרדיט...
שטקוס טוב אבל מיותר להפסיד בשבילו עמדה של זר.
לדעתי גם זמנו של מיגל עבר... עונה הבאה צריך למצוא לו מחליף.
זריהן האמת לא באמת משנה אם ישאר או לא..
אבל ויטור? אחי פה נראה לי אתה טועה, גם עוד 3 שנים הוא הבלם הכי טוב בארץ וכל עוד הוא כשיר אין לו תחליף, זו קבוצה חולה מאוד על כבול מתה עד כדי כך שאפילו בלם טופ אירופי לא יעזור.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

למה כולם ממהרים להחליט על עונה הבאה?

מגיע לבכר קרדיט עד סוף העונה זה ברור. בסוף העונה צריך למדוד אותו לפי ההופעות של הקבוצה. אם נראה עד סוף העונה קבוצה שעובדת, ונראה שהברק חזר לבכר, אין סיבה שלא ימשיך עוד.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

ברור למי ולמה? עונה שעברה הוא כשל מאוגוסט עד מאי, למה שהשנה זה יהיה שונה כשהוא זה שחירב את מה שהיה טוב בקבוצה?
לא צריך לפטר כי מלכתיחלה אני לא מפטר מישהו שיש לו חוזה עצום לעוד כמה שנים + אין תחלופה. אבל כבר אין לי אמון מקצועי בבכר.

בכל אופן... נראה שבמועדון ממשיכים בגישה המלטפת. "להחזיר את הביטחון", "הם רצו ולא הצליחו", "מאמינים בכם"... גם בעונה שעברה נקטו באותה גישה. אחרי הרביעייה בטרנר מול ת"א אסי רחמים נכנס לחדר הלבשה והחמיא (!!!) לשחקנים על ההישג בדמות העפלה לאירופה (!!!). נראה אם הפעם זה יצליח להם... אני בספק רב. אין פה עניין של חוסר ביטחון, יש כאן עניין של כשל מקצועי.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

מצטער, התירוצים לא מתקבלים.
סגל פחות טוב, הרכב עם בינונים, הרכב עם שחקנים שלא עובדים על המגרש (מי בחר לפתוח איתם?), ציפיות לא ריאליות, מעטפת פחות טובה, הכל תירוצים. הפסדנו בשני המשחקים האחרונים לקבוצות עם סגלים הרבה פחות טובים, עם תקציבים ומעטפת שהיא כלום ושום דבר לעומת מה שיש לנו.
אפשר לדבר על הדברים למעלה במבט כולל על מאבק אליפות מול קבוצות כמו מכבי חיפה או מכבי תל אביב או אחרי הפסד למכבי בבלומפילד, לא אחרי שני משחקים שבהם השחקנים הלכו על המגרש, שבהם הקבוצה שיחקה כמו קבוצה לא מאומנת, שבהם הקבוצה הייתה סופר שבירה מנטלית, שבהם ברק לא הגיב בזמן וגם כשהגיב מדובר היה בחילופים מהבית ולאחר מכן להעיף כדורים למעלה למיגל שמשחק כחלוץ, או במילים אחרות שני משחקים שאם לא הייתי יודע הייתי טועה לחשוב שמי שמאמן אותנו זה אלישע לוי.
הכישלון בשני המשחקים האחרונים הוא קודם כל של ברק, ולאור הכישלונות הקודמים שלו העונה הם הובילו לכך שכבר עכשיו העונה שלנו נגמרה ונשאר לנו המאבק עם חיפה על מקומות 2 - 3 ואולי מפעל הגביע.
בלי שלוש האליפויות ועם שוק שונה מבחינת איכות המאמנים, אולי גם אני הייתי חושב שברק צריך ללכת הביתה. אבל כרגע עזיבה של ברק מפחידה אותי, כי עם ברק התחתית היא מקום 3, אז בלי ברק ומאמן אחר (והיו לנו ניסיון עם מספיק כאלה לאורך השנים), אז התחתית יכולה להיות גם התרסקות לפלייאוף תחתון והריסה של כל מסורת הצמרת שבנינו כאן, ולכן לדעתי צריך להמתין לפחות עד סוף השנה לפני שמחליטים לחזור למאמנים כמו גיא עזורי/ניר קלינגר/אלישע לוי ושאר "המוצלחים" על הקווים שלנו (וכן, יש סיכוי לפגיעה במאמן זר איכותי או לפגיעה עם איזה יוסי אבוקסיס כזה שיצליח גם בקבוצה גדולה, אבל הסיכוי הוא נמוך בהרבה מהסיכוי שניפול על מאמן פחות טוב מברק שיקח אותנו למקומות נמוכים בהרבה).

סמל אישי של משתמש
red bend

שליחה על ידי red bend »

אל תשכחו לעולם שלפרק הרבה יותר קל מלהרכיב...
אבל זה ממש לא מצדיק יכולת שכזו לעולם לא.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

דיי כבר עם הפחד שברק בכר יעזוב, אם גם העונה הזאת הוא יכשל זה יוכיח שהוא לא יודע לבנות קבוצות ושאלישע לוי ואיזי שירצקי בנו לו קבוצות.
ותגידו מה שאתם רוצים על אלישע הוא בנה פה את הקבוצה.

או שברק בכר יעזוב או שיביאו לפה מנהל מקצועי.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

דר אדום בנשמה כתב:דיי כבר עם הפחד שברק בכר יעזוב, אם גם העונה הזאת הוא יכשל זה יוכיח שהוא לא יודע לבנות קבוצות ושאלישע לוי ואיזי שירצקי בנו לו קבוצות.
ותגידו מה שאתם רוצים על אלישע הוא בנה פה את הקבוצה.

או שברק בכר יעזוב או שיביאו לפה מנהל מקצועי.
תראה מי מאמן את חיפה ובית״ר ואולי תתחיל לפחד.
מאמנים פח חסרי מושג. בכר שבע לוקח אותם בעיניים עצומות(בהנחה שהסגלים שווים).

אין לנו את האופציה להנחית מאמנים זרים כמו בוס, איביץ, סוזה וכו׳. לא מבחינת שכר ולא מבחינת מוניטין.

כולם כולל כולם צריכים להתאפס. אם זה לא יקרה גם קלופ לא יעזור כאן.
אי אפשר ללכת לתהליך מסוים שהתחיל לא רע ואז לזרוק הכל לפח כי אנחנו במרחק נגיעה ממקום ראשון בסיבוב הראשון. אי אפשר לרצות קבוצה שעובדת קשה כל דקה ודקה ואז להרכיב את זריהן, ממן, ספורי וכו׳.
ציפיתי מבכר לחזור לבסיס של תחילת העונה עם שלישיית קישור, מארין, נייג’ל ושהר בהתקפה. במקום זה קיבלנו שוב שחקנים שדורכים אחד על השני(ספורי וממן) ואמצע פריך.
מאכזב אבל עדיין מאמין בבכר וביכולת שלו להסיק מסקנות. מקווה שבינואר נקבל מספר שחרורים(ולא מארין ביניהם).

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

חלאס עם השקר הזה של אלישע בנה לו את הקבוצה.
זה גניבת הדעת הכי גדולה שהייתה פה מאז שגיא לוי עלה ממקום 5 לליגת העל.
אלישע מקסימום לא הפריע, רוב השחקנים בכלל הובאו ע'י אלונה או הקהל. ולא אלישע (וואקמה, צדק, ראדי, ברדה, בוזגלו, מליקסון). את האחרים הוא כמעט פספס או הציב בעמדות שגרמו לנו לרצות לשחרר אותם (הובאן ואוגו)

כל אבל כל מאמן בליגה שעולה לגמר ההוא לא חוזר עם 6 חתיכות וידיים משולבות כאילו אומר 'נה נה בננה'.

חלאס פשוט חלאס, זה נרטיב של אדם אחד שכשל בכל מקום מאז ולא מפסיק להלל את עצמו 'בנחמדות' על איזה חלק ענק היה לו בשושלת שלנו. אז לא, לא היה לו אפילו גרם של אחריות לזכותו, אם כבר הוא עשה יותר נזק כי השאיר קבוצה חבולה שחטפה 14 גולים בשבוע ובטוחה שמקום שני זה הכי הרבה שהיא תשיג בחייה העלובים, עם מאמן על הקווים שעושה שביתה איטלקית.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

CrazyRed7 כתב: תראה מי מאמן את חיפה ובית״ר ואולי תתחיל לפחד.
מאמנים פח חסרי מושג. בכר שבע לוקח אותם בעיניים עצומות(בהנחה שהסגלים שווים).
אני לא חושב שבכר צריך לעזוב, אבל לא מכובד לקרוא למאמנים כמו בלבול או במיוחד רוני לוי "פח חסרי מושג".

שלח תגובה