nitsande כתב:מעניין לקרוא את העמודים האחרונים בפוסט הזה, רק חבל שהוויכוחים הענייניים הופכים להקנטות אישיות...
לעניין,
נראה שיש הסכמה די גורפת שבכר כנראה מיצה את עצמו כאן,
נראה שיש הסכמה די גורפת שהכבוד שלו במקומו מונח ואין סיבה לבזות אותו עם פיטורים...
אני מקווה שגם במועדון מבינים את זה, ויסכמו איתו שזאת העונה האחרונה שלו כאן, ויתחילו לעבוד על פתרון לעונה הבאה.
עד אז, כדאי מאוד שיבואו אליו בדרישות קונקרטיות ויעדים גם ליתר העונה הנוכחית.
להתחיל לבנות את השלד לעונה הבאה (גולדברג, ע.ביטון, שמיר, סבג, יוספי ומרין), להריץ אותם עד סוף העונה.
תאמינו לי, יותר גרוע מאיך שנראינו זה כבר לא יראה.
בלי התחשבנויות, בלי משחקי אגו ובלי לחשוב על כמה שילמו על מי.
אפשר להשיג עוד לא מעט דברים העונה, כמו בניית השלד שדיברתי עליה, תרגול ויצירת סגנון משחק ושיטת משחק אטרקטיביים, אירופה, גביע...
העונה לא ניקח אליפות, כנראה שוב בפער... לא להתרגש, להמשיך בדרך ולהיבנות לעונה הבאה.
עוד משהו קטן,
נאמר פה שניכר שאלונה כבר לא ממש אלונה... בעיקר בגלל כל מיני דמויות שעזבו אותנו ולא ממש הגיעו תחליפים,
נראה לי שהגיע הזמן שגם היא תעשה סוף לשמועות ולבלאגן כי זה באמת מתחיל להיראות לא טוב.
נמאס לה? סבבה לגמרי, תגידי את זה ותני לנו להתארגן. את איתנו עד הסוף? עוד יותר טוב, תראי את זה!
חשוב לציין, דווקא במחלקות הילדים והנערים נעשית עבודה הרבה יותר יסודית וטובה שבוודאות תניב תוצאות.
כתבת יפה,
אני דווקא הייתי רוצה לדבר על ה״שלד״ לעונה הבאה..
לדעתי שחקנים כמו סהר, ממן צריכים להיות על המדף וכמה שיותר מהר.
ספורי שחקן טוב עם פוטנציאל טוב שסובל מחוסר ביטחון לא קטן
הוא לא יכול להיות שחקן מחליף, זה או שמגלים עמדה שהוא יפתיע בה(אחמ אחמ חלוץ) או שמוצאים לו קבוצה אחרת לעונה הבאה.
זריהן יכול להמשיך להיות אופציה כלשהי מהספסל.
זוסוא סבג ושמיר עם עוד קשר אחורי חזק יכול לסגור אמצע נהדר.
קלטינס הייתי מנסה מגן ימני במקום בן לפעמים,
בלם זר זה משהו שהייתי שוקל.
משטקוס הייתי שוקל להיפרד כי כבר ראינו שגם עם שוער ישראלי טוב אפשר לעשות דברים גדולים ואין בהכרח סיבה לבזבז מקום של זר.
בגדול צריך לסנן את השחקנים שעבר זמנם כמו ממן,סהר
לשקול עזיבה לשחקנים לא יציבים כמו נייג’ל וספורי.
לדלל או להשאיל את השחקנים שהביאו ולא משחקים,(לוי, יוספי..)
מבחינת רכש(בתקווה שמשהו ישתנה בסקאוט)
לחפש קשר אחורי,לחפש קשרי אגף.
הרכב לגיטימי לעתיד:
חלוץ ישראלי עם פוטנציאל
מרין שמיר/סבג זוסוא זר טוב מנייג׳ל/נייג’ל
קשר אחורי זר
קלטינס ביטון ויטור גולדברג
לויטה