השאלה מה זה עיסקה טובה? 200 אלף וגרופר או 400 אלף וגרופר (שעלה להם 100 אלף יורו בזמנו) זה לדעתך עיסקה טובה כלכלית גם אם לדעתך סטויאנוב לא יעלה במחיר בשנים הבאות?yossi כתב: ↑07 יוני 2024, 16:061. תנסה מי אמר שתצליח?
2. לא תמכור החלון, גם את מה שיכולת להוציא סיכוי טוב מאוד שלא תוכל להוציא עליו עוד ומכאן המחיר רק ירד.
אם מישהו בונה על זה שעונה הבאה זה ייראה אחרת לגמרי אז סעיף 2 כמובן לא תקף לגביו.
אם זה היה שחקן טוב הייתי מבין את ההתלבטות. ברגע שזה לא, אני רואה פה אחלה נקודת יציאה.
זה כמו שעל אליאס אני ממש לא אבקש סכומים מופרזים, תן לי את מה שהשקעתי ואני מבסוט.
את אותו מיתוג אתה עושה דרך שחקן מוביל, ולא שחקן שיש לך אינטרס ברור למכור כדי להרוויח שעוד אפשר.
יוני סטויאנוב חתם ל-4 עונות בהפועל "מחסני השוק" באר שבע
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: יוני סטויאנוב חתם ל-4 עונות בהפועל "מחסני השוק" באר שבע
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
הוא נתפס כשחקן צעיר עם לא מעט פוטנציאל, במגמת עלייה והיה שחקן הרכב בקבוצה גדולה בישראל ושחקן נבחרת בולגריה, חוזה לעוד שלוש/ארבע שנים.
פחות משני מיליון יורו על פרופיל כזה זה פשע, קטנות מוציאות מחירים כאלה על הרבה פחות.
פחות משני מיליון יורו על פרופיל כזה זה פשע, קטנות מוציאות מחירים כאלה על הרבה פחות.
בשוק הישראלי הדל אני לא הייתי ממהר למכור אותו. אני רואה בו פוטנציאל והוא סה"כ עוד צעיר. ואם כן, אז רק בעסקה משמעותית.
החלטת שלא מדובר בשחקן טוב ולכן למכור זה העיקר , אני חולק עליךyossi כתב: ↑07 יוני 2024, 16:061. תנסה מי אמר שתצליח?
2. לא תמכור החלון, גם את מה שיכולת להוציא סיכוי טוב מאוד שלא תוכל להוציא עליו עוד ומכאן המחיר רק ירד.
אם מישהו בונה על זה שעונה הבאה זה ייראה אחרת לגמרי אז סעיף 2 כמובן לא תקף לגביו.
אם זה היה שחקן טוב הייתי מבין את ההתלבטות. ברגע שזה לא, אני רואה פה אחלה נקודת יציאה.
זה כמו שעל אליאס אני ממש לא אבקש סכומים מופרזים, תן לי את מה שהשקעתי ואני מבסוט.
את אותו מיתוג אתה עושה דרך שחקן מוביל, ולא שחקן שיש לך אינטרס ברור למכור כדי להרוויח שעוד אפשר.
ברגע שאין לך שחקנים מובילים את המיתוג תעשה בחכמה על כל שחקן שאתה מוציא
ברגע שמבינים שממך יוצאים בגרושים אז גם שחקן מוביל( שלא בטוח שיהיה לך בטווח הקרוב) יצא בזול
- Sir Alex Ferguson
+ 2
לא, זה נמוך מדי.Sir Alex Ferguson כתב: ↑07 יוני 2024, 16:26השאלה מה זה עיסקה טובה? 200 אלף וגרופר או 400 אלף וגרופר (שעלה להם 100 אלף יורו בזמנו) זה לדעתך עיסקה טובה כלכלית גם אם לדעתך סטויאנוב לא יעלה במחיר בשנים הבאות?
אין לי מה לעשות עם 400 אלף, להביא תחליף יאכל לי את כל הכסף.
מדבר על אזור המיליון יורו, זה כן כסף שאפשר לעשות איתו משהו.
לגיטימי מאוד לחשוב שהוא שווה גם 3 מיליון, השאלה היא מה הסיכוי שיום אחד הוא באמת יהיה שווה משהו כזה.
בסוף זה עניין של תמחור, כל אחד יכול לעשות את זה כראות עיניו. בעיניי הוא שחקן שלא שווה הרבה, לכן בסכום מעניין שיאפשר לי שדרוג אני הולך על זה בלי למצמץ.
אומר משהו שיושב לי בראש, אני מאוכזב מגאנח בסיום העונה הזו.
אני לא רואה במה גאנח שסיים את העונה טוב יותר מגאנח שהתחיל אותה. אבל אותו לא הייתי מוכר, כי אם הוא משפר כמה אלמנטים במשחק שלו, הוא יהיה שחקן משמעותי.
אצל סטויאנוב אני לא רואה איך הוא הופך לשחקן משמעותי יותר. הפעמים הבודדות שהוא נראה כמו שחקן כדורגל זה אחרי שהוא מסבך את עצמו ועושה איזה דריבל על שטח קטן שהוא באמת יכול להיות מרשים. אבל זהו בערך. ועם זה אין מה ללכת למכולת.
הוא צריך גם הכוונה ויכולת אימון שתבליט את היתרונות שלוyossi כתב: ↑08 יוני 2024, 14:14לא, זה נמוך מדי.
לגיטימי מאוד לחשוב שהוא שווה גם 3 מיליון, השאלה היא מה הסיכוי שיום אחד הוא באמת יהיה שווה משהו כזה.
בסוף זה עניין של תמחור, כל אחד יכול לעשות את זה כראות עיניו. בעיניי הוא שחקן שלא שווה הרבה, לכן בסכום מעניין שיאפשר לי שדרוג אני הולך על זה בלי למצמץ.
אני לא רואה במה גאנח שסיים את העונה טוב יותר מגאנח שהתחיל אותה. אבל אותו לא הייתי מוכר, כי אם הוא משפר כמה אלמנטים במשחק שלו, הוא יהיה שחקן משמעותי.
אצל סטויאנוב אני לא רואה איך הוא הופך לשחקן משמעותי יותר. הפעמים הבודדות שהוא נראה כמו שחקן כדורגל זה אחרי שהוא מסבך את עצמו ועושה איזה דריבל על שטח קטן שהוא באמת יכול להיות מרשים. אבל זהו בערך. ועם זה אין מה ללכת למכולת.
קודם כל אם יש לכם תלונות לכל שחקני ההתקפה אז כנראה שהרבה מזה על המאמן ולא רק על השחקנים.
וגם אם הם לא מרשימים (ממש לא מסכים לגבי גנאח), זאת העונה הראשונה שלהם בקבוצה. אם הולכים לתהליך עם שחקנים צעירים אז צריך להתחייב אליו ולא להרים ידיים בנקודת היציאה הראשונה.
נראה כמה סטויאנוב וגנאח יתקדמו בעונה הבאה.
בכל מקרה כל הדיון הזה התחיל מהצעה שיש (או אין) על סטויאנוב. נחכה לראות את הפרטים המלאים ונשפוט.
מי שרוצה לשחרר בכזאת קלות שיסתכל רגע על השוק הישראלי ויגיד לי מה מחכה לנו שם.
וגם אם הם לא מרשימים (ממש לא מסכים לגבי גנאח), זאת העונה הראשונה שלהם בקבוצה. אם הולכים לתהליך עם שחקנים צעירים אז צריך להתחייב אליו ולא להרים ידיים בנקודת היציאה הראשונה.
בכל מקרה כל הדיון הזה התחיל מהצעה שיש (או אין) על סטויאנוב. נחכה לראות את הפרטים המלאים ונשפוט.
- Sir Alex Ferguson
שחקן נבחרת בולגריה בן 23, שקבוצה בולגרית מעוניינת בו, מיליון יורו זה כל מה שאתה דורש?yossi כתב: ↑08 יוני 2024, 14:14לא, זה נמוך מדי.
שילמת עליו 150 אלף יורו כשהיה שחקן מליגה נמוכה בלי הופעות בנבחרת, אז אחרי שנתיים שבהם נתן עונה יפה בקבוצה ליגה ראשונה ועוד עונה בקבוצה כמו שלנו, והגיע לנבחרת, 850 אלף יורו רווח, זה כל מה שיצא לך מהתהליך?
כמו גלזר לדעתי הסכומים נמוכים מידי.
בן 21 מתומחר יותר גבוהה משחקן בן 23.Sir Alex Ferguson כתב: ↑08 יוני 2024, 14:47שחקן נבחרת בולגריה בן 23, שקבוצה בולגרית מעוניינת בו, מיליון יורו זה כל מה שאתה דורש?
שילמת עליו 150 אלף יורו כשהיה שחקן מליגה נמוכה בלי הופעות בנבחרת, אז אחרי שנתיים שבהם נתן עונה יפה בקבוצה ליגה ראשונה ועוד עונה בקבוצה כמו שלנו, והגיע לנבחרת, 850 אלף יורו רווח, זה כל מה שיצא לך מהתהליך?
כמו גלזר לדעתי הסכומים נמוכים מידי.
עוד עונה כזו של סטויאנוב ותגיד תודה אם מישהו בכלל ישים כסף על השולחן.
1. אתה צודק, ברדה מאמן התקפה לא טוב וזו הסיבה שהוא החליף את כל החלק הקדמי כמה פעמים ותמיד גול שלנו היה דבר קשה מאוד.הפועלעולה כתב: ↑08 יוני 2024, 14:28קודם כל אם יש לכם תלונות לכל שחקני ההתקפה אז כנראה שהרבה מזה על המאמן ולא רק על השחקנים.
2. במה גאנח התקדם?
מחזיק ממנו מאוד, אבל לא מזהה מספיק ניסיונות ללכת לקו ולא רק לאמצע, לא מזהה עלייה בניסיונות להכניס כדור ולא רק לבעוט, לא מזהה בעצם שיפור בדברים בהם הוא חלש.
אם הוא יישאר שחקן שפעם ב מצליח לעשות את החיתוך ולתת בומבה הרבה לא יצא ממנו.
גם בעבושה בלי כדור, הוא צריך לתת הרבה יותר.
מסכים שגם פה ברדה מאוד הקשה עליו את החיים, כשהוא המון פעמים שיחק בלי מגן שיוריד לו שומר מהגב, ובמשחק עם קבוצת התקפה שאין לה לא סדר ולא אגף ימין, והשיטה הייתה למסור לו ולקוות לטוב, בלי שום ניסיון של בידוד או ריווח.
- Sir Alex Ferguson
גאנח, סטויאנוב וספר חייבים לברדה את הקרירה.
הראשון קיבל דקות קבועות למרות הגיל והעובדה שהרבה פעמים התקשה במשחקים שפתח.
השני והשלישי המשיכו לקבל מברדה דקות וביטחון גם בתקופות פחות טובות ובזכותו הם נתנו את העונה הטובה בקריירה שלהם בגילאים 22 ו 23.
מאמנים אחרים לא היו נותנים לגאנח דקות ובטח שלא הייתה להם הסבלנות להמשיך לתת הזדמנויות לסטויאנוב וספר שבתחילת הדרך שלהם כאן הקהל והתקשורת שחטו אותם.
בסוף מדובר בשחקנים צעירים, בוסרים ומאוד לא יציבים. אני חושב שבכולם ברדה סחט את המקסימום מהלימון, בטח לאור חוסר הניסיון שלהם בקבוצה גדולה ומגבלות ברורות שלכל אחד מהם יש מבחינת הדברים שהוא מביא.
זה לא פרץ, קניקובסקי, מילסון וזהבי, או אצילי, סבע, שרי, רפאלוב…
הראשון קיבל דקות קבועות למרות הגיל והעובדה שהרבה פעמים התקשה במשחקים שפתח.
השני והשלישי המשיכו לקבל מברדה דקות וביטחון גם בתקופות פחות טובות ובזכותו הם נתנו את העונה הטובה בקריירה שלהם בגילאים 22 ו 23.
מאמנים אחרים לא היו נותנים לגאנח דקות ובטח שלא הייתה להם הסבלנות להמשיך לתת הזדמנויות לסטויאנוב וספר שבתחילת הדרך שלהם כאן הקהל והתקשורת שחטו אותם.
בסוף מדובר בשחקנים צעירים, בוסרים ומאוד לא יציבים. אני חושב שבכולם ברדה סחט את המקסימום מהלימון, בטח לאור חוסר הניסיון שלהם בקבוצה גדולה ומגבלות ברורות שלכל אחד מהם יש מבחינת הדברים שהוא מביא.
זה לא פרץ, קניקובסקי, מילסון וזהבי, או אצילי, סבע, שרי, רפאלוב…