יוני סטויאנוב חתם ל-4 עונות בהפועל "מחסני השוק" באר שבע
Re: יוני סטויאנוב חתם ל-4 עונות בהפועל "מחסני השוק" באר שבע
חאלס נחמדות
2 מיליון מינימום
2 מיליון מינימום
- ForeverRed
מזכיר לי כתבה שקראתי אתמול על התעניינות של אא״ק אתונה במילסון עם הציטוט הבא מיוון:
"מכבי תל אביב רכשה אותו ב-700 אלף יורו בלבד, אבל במכבי תל אביב כמו במכבי תל אביב, ההיסטוריה מוכיחה שהיא בכל מקרה מוכרת ביוקר", הוסיפו, "הרקורד של האלופה הישראלית מראה שאם א.א.ק באמת רוצה את מילסון, היא תצטרך לשלם והרבה".
ככה ממתגים מועדון.
"מכבי תל אביב רכשה אותו ב-700 אלף יורו בלבד, אבל במכבי תל אביב כמו במכבי תל אביב, ההיסטוריה מוכיחה שהיא בכל מקרה מוכרת ביוקר", הוסיפו, "הרקורד של האלופה הישראלית מראה שאם א.א.ק באמת רוצה את מילסון, היא תצטרך לשלם והרבה".
ככה ממתגים מועדון.
מסכים ומבין מה שאתה אומר, אבל הברנד הזה נוצר על ידי מכירה של שחקנים מובילים ולא שחקני קצה.ForeverRed כתב: ↑05 יוני 2024, 14:41מזכיר לי כתבה שקראתי אתמול על התעניינות של אא״ק אתונה במילסון עם הציטוט הבא מיוון:
ככה ממתגים מועדון.
אצלנו זה היה צריך להיות עם גלזר.
עשכיו נשאלת השאלה, מגיעה הצעה של מיליון יורו על שחקן שאני בספק גדול אם יהיה יותר משחקן רוטציה טוב, לא שווה למכור ולשדרג את הסגל רק בשביל עיקרון עתידי?
אני לא חושב. מאוכזב מאוד מיוני, הוא רוב העונה פשוט הסריח את הדשא. אני לא רואה את זה מתרומם, הייתי שמח למכור תמורת סכום יפה.
מיליון יורו זה יפה אבל זה גרושים לעומת הכספים שרצים באירופה.yossi כתב: ↑06 יוני 2024, 19:21מסכים ומבין מה שאתה אומר, אבל הברנד הזה נוצר על ידי מכירה של שחקנים מובילים ולא שחקני קצה.
עשכיו נשאלת השאלה, מגיעה הצעה של מיליון יורו על שחקן שאני בספק גדול אם יהיה יותר משחקן רוטציה טוב, לא שווה למכור ולשדרג את הסגל רק בשביל עיקרון עתידי?
אני לא חושב. מאוכזב מאוד מיוני, הוא רוב העונה פשוט הסריח את הדשא. אני לא רואה את זה מתרומם, הייתי שמח למכור תמורת סכום יפה.
יש לו גם רזומה בנבחרת בולגריה.
- ForeverRed
הוא שחקן נבחרת צעיר ומוכשר שמשחק תדיר במועדון גדול.yossi כתב: ↑06 יוני 2024, 19:21מסכים ומבין מה שאתה אומר, אבל הברנד הזה נוצר על ידי מכירה של שחקנים מובילים ולא שחקני קצה.
זה כשלעצמו אמור להציב תג מחיר נאה.
מיליון יורו זה המינימום שבמינימום, אבל אני בראש שלך.
על לאן ילך הכסף אנחנו חלוקים. חלק לא מבוטל ממנו לא יחזור לרכישות אחרות.
דיבור על טרייד על גרופר ועוד כסף מצידם
שחקן צעיר עונה ראשונה אצלנו ואתה כבר אומר שזה לא יתרומם ואני לא בטוחyossi כתב: ↑06 יוני 2024, 19:21מסכים ומבין מה שאתה אומר, אבל הברנד הזה נוצר על ידי מכירה של שחקנים מובילים ולא שחקני קצה.
לגבי מכירה חייבים להיות קמת יוצר נוקשים ולדרוש רק ככה נקבל הכרה, מצד אחד קבוצה שמוציאה לחול ( שגיב, יחזקאל, גלזר) ומצד שני בגרושים.....
מצד אחד מיליון תגובות על זה שהוא שחקן עם תקרה נמוכה,שאין לו שכל ושכל אי אפשר ללמד ושבמקרה הטוב הוא יכול להיות שחקן ספסל אצלנו, מצד שני מיליון תגובות (בין היתר של אותם אנשים) על כך שמיליון יורו זה סכום נמוך מדי עבורו. סה״כ מאוד ברורה הדעה עליו
ככה זה תמיד.
בעיקר בקיץ שאין איזה הופעה קרובה.
גם חטואל שיעזוב יגרור הרבה תגובות ביקורתיות. ככה זה תמיד.
לא יודע מה שווה גרופר. גם אם הוא בא בטרייד, מקווה שזה לא יוריד סכום משמעותי כי אני בספק מאוד שהוא שווה את זה.
הוא שחקן עם תקרה גבוהה רק שברדה עשה לו הנמכת תקרה בגבס רצינית . על יד אחת אפשר לספור את הפעמים שהוא שיחק בעמדה החזקה שלו ( 10 או כנף שמאל ) .
מפספסים אותו ולכן הוא שווה רק מיליון יורו ולא הרבה יותר .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
- ForeverRed
תפסיקו לתת לו תירוצים והנחות.
אחד השחקנים הכי טיפשים ומפוזרים ששיחקו כאן בשנים האחרונות וברוך השם לא חסרים כאלה.
ובכל זאת, יש טיקט וצריך לשווק נכון.
את גרופר נורא אהבתי בהפועל. מגן עם יכולות התקפיות.
לא יודע מה קרה איתו מאז וגם עבר פציעה קשה.
אחד השחקנים הכי טיפשים ומפוזרים ששיחקו כאן בשנים האחרונות וברוך השם לא חסרים כאלה.
ובכל זאת, יש טיקט וצריך לשווק נכון.
את גרופר נורא אהבתי בהפועל. מגן עם יכולות התקפיות.
לא יודע מה קרה איתו מאז וגם עבר פציעה קשה.
במכירות אין ערך למה שאנחנו חושבים על השחקן, כל עוד יש לו ביקוש בחול - תוציא את המקסימום, תן בוסט משמעותי לתקציב ותמתג את המועדון. אם עוד פעם זה יסתכם ברק מיליון יורו קח את הדיבורים שלה על גירעון ותזרוק לים, פערי התקציב לא באמת מפריעים לה
בדיוק.
במיוחד בסכומי העברות ההזויים של היום אז למה לא לנסות לחלוב כמה שיותר.
במיוחד בסכומי העברות ההזויים של היום אז למה לא לנסות לחלוב כמה שיותר.
1. תנסה מי אמר שתצליח?
2. לא תמכור החלון, גם את מה שיכולת להוציא סיכוי טוב מאוד שלא תוכל להוציא עליו עוד ומכאן המחיר רק ירד.
אם מישהו בונה על זה שעונה הבאה זה ייראה אחרת לגמרי אז סעיף 2 כמובן לא תקף לגביו.
אם זה היה שחקן טוב הייתי מבין את ההתלבטות. ברגע שזה לא, אני רואה פה אחלה נקודת יציאה.
זה כמו שעל אליאס אני ממש לא אבקש סכומים מופרזים, תן לי את מה שהשקעתי ואני מבסוט.
את אותו מיתוג אתה עושה דרך שחקן מוביל, ולא שחקן שיש לך אינטרס ברור למכור כדי להרוויח שעוד אפשר.
2. לא תמכור החלון, גם את מה שיכולת להוציא סיכוי טוב מאוד שלא תוכל להוציא עליו עוד ומכאן המחיר רק ירד.
אם מישהו בונה על זה שעונה הבאה זה ייראה אחרת לגמרי אז סעיף 2 כמובן לא תקף לגביו.
אם זה היה שחקן טוב הייתי מבין את ההתלבטות. ברגע שזה לא, אני רואה פה אחלה נקודת יציאה.
זה כמו שעל אליאס אני ממש לא אבקש סכומים מופרזים, תן לי את מה שהשקעתי ואני מבסוט.
את אותו מיתוג אתה עושה דרך שחקן מוביל, ולא שחקן שיש לך אינטרס ברור למכור כדי להרוויח שעוד אפשר.