טוני נוואקמה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
dardasmiley

Re: טוני נוואקמה

שליחה על ידי dardasmiley »

סתם ספוקלציה שלי לאור ההתפתחויות האחרונות, בסוף עוד יש מצב שהבן של יעקב יבין שאצלנו יקבל הכי הרבה ושבחיפה לא יתנו לו שקל יותר. הוא יזרוק לאבא כמה גובות ובזמן שהחמדן יהיה בקזינו הבן יחתום אצלנו. ואז קוואנקה יוסט לשמאל והבן של יעקב ישאר במקום שלו.
יצא שהחלפנו וואקמה בקוואנקה...

סמל אישי של משתמש
Guevara
Title: 4EVER BEER7

שליחה על ידי Guevara »

כולנו קיוונו שאיכשהו הוא יעבור מתחת לראדר וימשיך לתת משחקים מפחידים אבל בתוך תוכנו ידענו שזה לא לתמיד. עם יד על הלב, כבר חצי שנה מרגישים שטוני לא מאותגר מספיק ושהוא מיצה את עצמו פה (ולמרות זאת אני משאיר אותו אם היה רוצה שלא יהיה ספק) ולפעמים צריך לנצל הזדמנויות וללכת צעד אחורה כדי לקחת זינוק קדימה. מוכר אותו במחיר משתלם מאד ומקווה שיש תוכנית מגירה למועדון. בלי קשר אין מה להיות מודאג, עם אלונה וברק אנחנו נהיה בסדר.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

תמונה

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

dardasmiley כתב:סתם ספוקלציה שלי לאור ההתפתחויות האחרונות, בסוף עוד יש מצב שהבן של יעקב יבין שאצלנו יקבל הכי הרבה ושבחיפה לא יתנו לו שקל יותר. הוא יזרוק לאבא כמה גובות ובזמן שהחמדן יהיה בקזינו הבן יחתום אצלנו. ואז קוואנקה יוסט לשמאל והבן של יעקב ישאר במקום שלו.
יצא שהחלפנו וואקמה בקוואנקה...
לא נראה לי שזה יקרה....
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

מה שבעיקר מדאיג זה שכרגע להצלחה וההשתלבות של קוואנקה יש משקל הרבה יותר גבוה.
עם טוני עוד יכולנו לחיות עם נפילה שלו, עכשיו חייבים שיספק את הסחורה.

סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

שליחה על ידי אסי, דגים »

אני יודע שאני חופר, מתנצל מראש, פעם אחרונה - אתם יודעים איזה כנף שמאל אפשר להביא ב-5 מיליון יורו? רמז: השם שלו מתחיל ב׳א׳ ונגמר בחלילוביץ׳
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
galaaa

שליחה על ידי galaaa »

טוני שחקן ענק,
אין לו מחליף זה שחקן יחודי.
רשום גם בוואלה שחזר להתאמן..

לפי מה שנראה לי
הטורקים החיים בסרט שסיימו מקום 15 עונה שעברה הציעו 1.5 (פחחחח)
והסינים המשוגעים הכפילו.

סמל אישי של משתמש
galaaa

שליחה על ידי galaaa »

אסי, דגים כתב:אני יודע שאני חופר, מתנצל מראש, פעם אחרונה - אתם יודעים איזה כנף שמאל אפשר להביא ב-5 מיליון יורו? רמז: השם שלו מתחיל ב׳א׳ ונגמר בחלילוביץ׳
חחחח תהיה בטוח שאי אפשר להביא אותו ב5 מליון יורו

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

אני לא מאמין שיש לו הצעה של יותר ממיליון יורו שכר. סתם חרטא של נמני.
טוני מרוויח גרושים אצלנו. אני מקווה שבמועדון לא מתכוונים לשחרר אותו בלי להציע לו שדרוג לפחות ל400 אלף יורו.

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

yanivnew91 כתב:מה שדי מוריד את הסבירות לספין היא העובדה שהוא עזב באמצע האימון ללא שום סיבה הגיונית
זה חמור מאוד, אף שחקן לא יכול לעשות דין לעצמו כדי להשתחרר ועוד לפני משחק כל כך קריטי למועדון. יריקה בפרצוף(בהנחה שהוא ימשיך לעשות שביתות ולא ישחק)

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

לפי וואלה, יחזור להתאמן הערב, יקבל הצעה לשדרוג בשכר ובכל מקרה ייטול חלק במשחק ביום רביעי.

סמל אישי של משתמש
hb7

שליחה על ידי hb7 »

נשמע כמו חרטה של נימני הסינים לא קונים שחקנים ב3 מיליון

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

CrazyRed7 כתב:אני לא מאמין שיש לו הצעה של יותר ממיליון יורו שכר. סתם חרטא של נמני.
טוני מרוויח גרושים אצלנו. אני מקווה שבמועדון לא מתכוונים לשחרר אותו בלי להציע לו שדרוג לפחות ל400 אלף יורו.
אם זה חרטוט אז העיתוי גרוע ביותר וזו ממש חוצפה לטעמי

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

שיש כתב: זה חמור מאוד, אף שחקן לא יכול לעשות דין לעצמו כדי להשתחרר ועוד לפני משחק כל כך קריטי למועדון. יריקה בפרצוף(בהנחה שהוא ימשיך לעשות שביתות ולא ישחק)
היה לו ממי ללמוד.
כשלא הגבת כמו שצריך בפעם הראשונה שזה קרה במועדון ונתת לשחקן את מה שביקש אל תצפה שזה לא יהפוך לדפוס פעולה קבוע של שחקנים שרוצים שחרור.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

delta7 כתב: היה לו ממי ללמוד.
כשלא הגבת כמו שצריך בפעם הראשונה שזה קרה במועדון ונתת לשחקן את מה שביקש אל תצפה שזה לא יהפוך לדפוס פעולה קבוע של שחקנים שרוצים שחרור.
נראה שזה עבר לאנשים פה מתחת לראדר, כשזה היה אופיר אז קטלו אותו אבל טוני זה בסדר אפשר להחרים אימון לפני המשחק הכי חשוב של העונה( כן הכי חשוב)

סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

שליחה על ידי אסי, דגים »

שיש כתב: זה חמור מאוד, אף שחקן לא יכול לעשות דין לעצמו כדי להשתחרר ועוד לפני משחק כל כך קריטי למועדון. יריקה בפרצוף(בהנחה שהוא ימשיך לעשות שביתות ולא ישחק)
אתם קופצים למסקנות. זה לא כמו אופיר שהחרים אימון, הוא ניגש לבכר, ביקש להשתחרר מהאימון ונענה בחיוב
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;

שלח תגובה