טוני נוואקמה
- dardasmiley
Re: טוני נוואקמה
סתם ספוקלציה שלי לאור ההתפתחויות האחרונות, בסוף עוד יש מצב שהבן של יעקב יבין שאצלנו יקבל הכי הרבה ושבחיפה לא יתנו לו שקל יותר. הוא יזרוק לאבא כמה גובות ובזמן שהחמדן יהיה בקזינו הבן יחתום אצלנו. ואז קוואנקה יוסט לשמאל והבן של יעקב ישאר במקום שלו.
יצא שהחלפנו וואקמה בקוואנקה...
כולנו קיוונו שאיכשהו הוא יעבור מתחת לראדר וימשיך לתת משחקים מפחידים אבל בתוך תוכנו ידענו שזה לא לתמיד. עם יד על הלב, כבר חצי שנה מרגישים שטוני לא מאותגר מספיק ושהוא מיצה את עצמו פה (ולמרות זאת אני משאיר אותו אם היה רוצה שלא יהיה ספק) ולפעמים צריך לנצל הזדמנויות וללכת צעד אחורה כדי לקחת זינוק קדימה. מוכר אותו במחיר משתלם מאד ומקווה שיש תוכנית מגירה למועדון. בלי קשר אין מה להיות מודאג, עם אלונה וברק אנחנו נהיה בסדר.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לא נראה לי שזה יקרה....dardasmiley כתב:סתם ספוקלציה שלי לאור ההתפתחויות האחרונות, בסוף עוד יש מצב שהבן של יעקב יבין שאצלנו יקבל הכי הרבה ושבחיפה לא יתנו לו שקל יותר. הוא יזרוק לאבא כמה גובות ובזמן שהחמדן יהיה בקזינו הבן יחתום אצלנו. ואז קוואנקה יוסט לשמאל והבן של יעקב ישאר במקום שלו.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מה שבעיקר מדאיג זה שכרגע להצלחה וההשתלבות של קוואנקה יש משקל הרבה יותר גבוה.
עם טוני עוד יכולנו לחיות עם נפילה שלו, עכשיו חייבים שיספק את הסחורה.
עם טוני עוד יכולנו לחיות עם נפילה שלו, עכשיו חייבים שיספק את הסחורה.
אני יודע שאני חופר, מתנצל מראש, פעם אחרונה - אתם יודעים איזה כנף שמאל אפשר להביא ב-5 מיליון יורו? רמז: השם שלו מתחיל ב׳א׳ ונגמר בחלילוביץ׳
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
טוני שחקן ענק,
אין לו מחליף זה שחקן יחודי.
רשום גם בוואלה שחזר להתאמן..
לפי מה שנראה לי
הטורקים החיים בסרט שסיימו מקום 15 עונה שעברה הציעו 1.5 (פחחחח)
והסינים המשוגעים הכפילו.
אין לו מחליף זה שחקן יחודי.
רשום גם בוואלה שחזר להתאמן..
לפי מה שנראה לי
הטורקים החיים בסרט שסיימו מקום 15 עונה שעברה הציעו 1.5 (פחחחח)
והסינים המשוגעים הכפילו.
חחחח תהיה בטוח שאי אפשר להביא אותו ב5 מליון יורואסי, דגים כתב:אני יודע שאני חופר, מתנצל מראש, פעם אחרונה - אתם יודעים איזה כנף שמאל אפשר להביא ב-5 מיליון יורו? רמז: השם שלו מתחיל ב׳א׳ ונגמר בחלילוביץ׳
אני לא מאמין שיש לו הצעה של יותר ממיליון יורו שכר. סתם חרטא של נמני.
טוני מרוויח גרושים אצלנו. אני מקווה שבמועדון לא מתכוונים לשחרר אותו בלי להציע לו שדרוג לפחות ל400 אלף יורו.
טוני מרוויח גרושים אצלנו. אני מקווה שבמועדון לא מתכוונים לשחרר אותו בלי להציע לו שדרוג לפחות ל400 אלף יורו.
זה חמור מאוד, אף שחקן לא יכול לעשות דין לעצמו כדי להשתחרר ועוד לפני משחק כל כך קריטי למועדון. יריקה בפרצוף(בהנחה שהוא ימשיך לעשות שביתות ולא ישחק)yanivnew91 כתב:מה שדי מוריד את הסבירות לספין היא העובדה שהוא עזב באמצע האימון ללא שום סיבה הגיונית
לפי וואלה, יחזור להתאמן הערב, יקבל הצעה לשדרוג בשכר ובכל מקרה ייטול חלק במשחק ביום רביעי.
נשמע כמו חרטה של נימני הסינים לא קונים שחקנים ב3 מיליון
אם זה חרטוט אז העיתוי גרוע ביותר וזו ממש חוצפה לטעמיCrazyRed7 כתב:אני לא מאמין שיש לו הצעה של יותר ממיליון יורו שכר. סתם חרטא של נמני.
היה לו ממי ללמוד.שיש כתב: זה חמור מאוד, אף שחקן לא יכול לעשות דין לעצמו כדי להשתחרר ועוד לפני משחק כל כך קריטי למועדון. יריקה בפרצוף(בהנחה שהוא ימשיך לעשות שביתות ולא ישחק)
כשלא הגבת כמו שצריך בפעם הראשונה שזה קרה במועדון ונתת לשחקן את מה שביקש אל תצפה שזה לא יהפוך לדפוס פעולה קבוע של שחקנים שרוצים שחרור.
נראה שזה עבר לאנשים פה מתחת לראדר, כשזה היה אופיר אז קטלו אותו אבל טוני זה בסדר אפשר להחרים אימון לפני המשחק הכי חשוב של העונה( כן הכי חשוב)delta7 כתב: היה לו ממי ללמוד.
כשלא הגבת כמו שצריך בפעם הראשונה שזה קרה במועדון ונתת לשחקן את מה שביקש אל תצפה שזה לא יהפוך לדפוס פעולה קבוע של שחקנים שרוצים שחרור.
אתם קופצים למסקנות. זה לא כמו אופיר שהחרים אימון, הוא ניגש לבכר, ביקש להשתחרר מהאימון ונענה בחיובשיש כתב: זה חמור מאוד, אף שחקן לא יכול לעשות דין לעצמו כדי להשתחרר ועוד לפני משחק כל כך קריטי למועדון. יריקה בפרצוף(בהנחה שהוא ימשיך לעשות שביתות ולא ישחק)
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;