1. כל עוד ימשיכו בדרך של העפלה או פיטורים אז אין לאן להתקדם. כשתהיה יו"ר התאחדות תוכל לבחור, או לשנות גישה או לסגור את הנבחרת.niv1 כתב:1. שוב אתה אי אפשר להצליח בנבחרת? אז בשביל מה יש אותה?! בוא נסגור אותה! אתה מדבר שטויות!!
2. לא צריך להיות מאמן מספר שנים את הנבחרת בשביל לנצח את הנמושה הזאת, נבחרת שהשחקן הכי טוב שלה הוא שחקן מחליף במילואים של האנובר. שהבלם שלה מועמד לקבוצה מליגה א אצלנו.
בשביל לנצח את האפסים האלו, גוטמן צריך להיות מאמן מספר שנים?!
3. תאמין לי שהדירוג יהיה משנה מאוד שבהגרלה הבאה (אם הנבחרת תמשיך ככה) תהיה בקבוצת האיכות החמישית..
4. אפשר לא לנצח, אבל לפחות לראות שיטה, לראות משהו, במזל אתמול לא הפסדנו לחבורת דייגים!! 6 משחקים גוטמן ניהל ובכולם ישראל נראתה על הפנים בלי שום שיטה!
העיקר אבל פותח עם ורמוט על חשבון בניון או עזרא ששבוע שלם תורגל בהרכב הראשון! בדיחה!
אני אשמח לגלות שאני טועה ופתאום הנבחרת תראה מהפוטנציאל שלה (ויש פה נבחרת כישרונית ביותר מה שרק מעצים את הכישלון) אבל כרגע זה לא נראה שזה הולך לקראת וכל משחק פשוט הולכים אחורה ברמה. בונקר מול דייגים?! זה פשוט עליבות
2. זה משחק אחד. שוב, נבחרות איכותיות מאיתנו כבר איבדו שם נקודות, לא נראה לי שערפו למאמן שם את הראש.
4. דווקא אתמול נראו קצת ניצוצות של הנעת כדור כמו שגוטמן אוהב, מאמין שעם הזמן זה ישתפר עוד.
כולם חכמים בדיעבד, כשבניון פתח אמרו שהוא גמר את הסוס. שלמה שרף מול הונגריה התבכיין כל המשחק שורמוט לא פותח, ואתמול לא הפסיק לרדת עליו. לכל אחד יש דעה שונה לגבי ההרכב, בסופו של דבר גוטמן צריך להחליט. ואני סומך עליו.
גם אם גוטמן ייכשל בנבחרת (ואם זה אומר כל דבר פרט להעפלה- אז כנראה זה מה שיקרה) זה לא יגמד את מה שעשה לפני הנבחרת. גם קשטן "נכשל" בנבחרת, זה לא מונע ממנו להיות אחד המאמנים המעוטרים והמצליחים בהיסטוריה של הכדורגל הישראלי.