כל אחד יכול להיות מאמן הפועל

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
bs war

Re: כל אחד יכול להיות מאמן הפועל

שליחה על ידי bs war »

niv1 כתב:1. שוב אתה אי אפשר להצליח בנבחרת? אז בשביל מה יש אותה?! בוא נסגור אותה! אתה מדבר שטויות!!

2. לא צריך להיות מאמן מספר שנים את הנבחרת בשביל לנצח את הנמושה הזאת, נבחרת שהשחקן הכי טוב שלה הוא שחקן מחליף במילואים של האנובר. שהבלם שלה מועמד לקבוצה מליגה א אצלנו.
בשביל לנצח את האפסים האלו, גוטמן צריך להיות מאמן מספר שנים?!

3. תאמין לי שהדירוג יהיה משנה מאוד שבהגרלה הבאה (אם הנבחרת תמשיך ככה) תהיה בקבוצת האיכות החמישית..

4. אפשר לא לנצח, אבל לפחות לראות שיטה, לראות משהו, במזל אתמול לא הפסדנו לחבורת דייגים!! 6 משחקים גוטמן ניהל ובכולם ישראל נראתה על הפנים בלי שום שיטה!
העיקר אבל פותח עם ורמוט על חשבון בניון או עזרא ששבוע שלם תורגל בהרכב הראשון! בדיחה!

אני אשמח לגלות שאני טועה ופתאום הנבחרת תראה מהפוטנציאל שלה (ויש פה נבחרת כישרונית ביותר מה שרק מעצים את הכישלון) אבל כרגע זה לא נראה שזה הולך לקראת וכל משחק פשוט הולכים אחורה ברמה. בונקר מול דייגים?! זה פשוט עליבות
1. כל עוד ימשיכו בדרך של העפלה או פיטורים אז אין לאן להתקדם. כשתהיה יו"ר התאחדות תוכל לבחור, או לשנות גישה או לסגור את הנבחרת.

2. זה משחק אחד. שוב, נבחרות איכותיות מאיתנו כבר איבדו שם נקודות, לא נראה לי שערפו למאמן שם את הראש.

4. דווקא אתמול נראו קצת ניצוצות של הנעת כדור כמו שגוטמן אוהב, מאמין שעם הזמן זה ישתפר עוד.
כולם חכמים בדיעבד, כשבניון פתח אמרו שהוא גמר את הסוס. שלמה שרף מול הונגריה התבכיין כל המשחק שורמוט לא פותח, ואתמול לא הפסיק לרדת עליו. לכל אחד יש דעה שונה לגבי ההרכב, בסופו של דבר גוטמן צריך להחליט. ואני סומך עליו.

גם אם גוטמן ייכשל בנבחרת (ואם זה אומר כל דבר פרט להעפלה- אז כנראה זה מה שיקרה) זה לא יגמד את מה שעשה לפני הנבחרת. גם קשטן "נכשל" בנבחרת, זה לא מונע ממנו להיות אחד המאמנים המעוטרים והמצליחים בהיסטוריה של הכדורגל הישראלי.

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

bs war כתב:
1. כל עוד ימשיכו בדרך של העפלה או פיטורים אז אין לאן להתקדם. כשתהיה יו"ר התאחדות תוכל לבחור, או לשנות גישה או לסגור את הנבחרת.

2. זה משחק אחד. שוב, נבחרות איכותיות מאיתנו כבר איבדו שם נקודות, לא נראה לי שערפו למאמן שם את הראש.

4. דווקא אתמול נראו קצת ניצוצות של הנעת כדור כמו שגוטמן אוהב, מאמין שעם הזמן זה ישתפר עוד.
כולם חכמים בדיעבד, כשבניון פתח אמרו שהוא גמר את הסוס. שלמה שרף מול הונגריה התבכיין כל המשחק שורמוט לא פותח, ואתמול לא הפסיק לרדת עליו. לכל אחד יש דעה שונה לגבי ההרכב, בסופו של דבר גוטמן צריך להחליט. ואני סומך עליו.

גם אם גוטמן ייכשל בנבחרת (ואם זה אומר כל דבר פרט להעפלה- אז כנראה זה מה שיקרה) זה לא יגמד את מה שעשה לפני הנבחרת. גם קשטן "נכשל" בנבחרת, זה לא מונע ממנו להיות אחד המאמנים המעוטרים והמצליחים בהיסטוריה של הכדורגל הישראלי.
התעלמת מ3 כנראה כי הבנת שהדירוג כן חשוב..
מבחינתי כישלון זה לא להיות בכלל יריב, זה להתחרות עם צפון אירלנד על מקום רביעי, מבחינתי זה כישלון. אם נסיים מקום 3 אחרי רוסיה ופורטוגל שהם עדיפות ונשחק טוב זה לא כישלון. כמו שזה נראה כרגע צריך לקוות שלא נסיים מתחת למקום רביעי שבהגרלה הבאה לא נהיה מדורגים במקום שעוד לפני ההגרלה כנראה ולא יהיה לנו סיכוי..
ואל תשווה את קשטן שהוא אגדה לגוטמן שעם הסגל אולי הטוב ביותר שהיה פה סיים 3 פעמים עם פחות נקודות ממכבי חיפה.(ואני לא יתחיל שוב להיכנס למה שאני חושב על מה שהוא עשה בקבוצות, כל מה שאני חושב כבר רשמתי לפני)

רק בגלל שזה ורמוט ולא שחקן אחר זה מפריע, נותן עדיפות לשחקנים שלו מהפועל, לא ורמוט ולא שכטר היו צריכים לפתוח אתמול, ידין בכלל לא היה אמור לשחק במשחק ההכנה הקודם.

אוו ראו ניצוצות מול דייגים?! צריך לעמוד ולמחוא כפיים!! זה היה עליבות מה שהיה אתמול! בונק מול נבחרת חצי חובבנית! מי שמע על דבר כזה?!

ולהזכיר לך אני לא מדבר רק על המשחק אתמול, הנושא הזה עוד ממתי שהתמנה וכבר אז אמרתי שהוא סתם מוערך יותר מדי, בינתיים לצערי אני צודק.. הלוואי שאני יאכל את הכובע כבר עוד 3 ימים מול רוסיה..

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

כמה קטלו בארץ את פרננדז.. ליד גוטמן הוא מוריניו

סמל אישי של משתמש
intertal

שליחה על ידי intertal »

אין לשחקנים שום מחוייבות לנבחרת , גוטמן רמז כשאמר והזכיר את החומה של הרוסים ואיך הם קופצים ומתאבדים לאומת ישראל שמפחדים

השחקנים הם הבעיה הם תמיד היו הבעיה!

לצערי למרות שלא תמכתי במהלך כזה בעבר אבל חייב מאמן בדמות של אייל ברקוביץ , היחיד שיהיה לו ביצים להסתכל לשחקנים בלבן של העיניים , לומר להם מי שלא מתאבד על המגרש מנופה מהנבחרת לאלתר

אם לא היורו under 21 הייתי משחק עם האולימפית לפחות שיתחברו ל2016

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

intertal כתב:אין לשחקנים שום מחוייבות לנבחרת , גוטמן רמז כשאמר והזכיר את החומה של הרוסים ואיך הם קופצים ומתאבדים לאומת ישראל שמפחדים

השחקנים הם הבעיה הם תמיד היו הבעיה!

לצערי למרות שלא תמכתי במהלך כזה בעבר אבל חייב מאמן בדמות של אייל ברקוביץ , היחיד שיהיה לו ביצים להסתכל לשחקנים בלבן של העיניים , לומר להם מי שלא מתאבד על המגרש מנופה מהנבחרת לאלתר

אם לא היורו under 21 הייתי משחק עם האולימפית לפחות שיתחברו ל2016
יש לי שאלה, אתה אומר שהשחקנים זה הבעיה.
אז איך זה שפרננדז לא היה רחוק מעליה והוא נחשב לכישלון? זה הרי בבסיס אותם שחקנים.. ואל תתחיל לזלזל ביוון או קרואטיה כי יוון הדיחה את רוסיה ולקרואטיה לא היה חסר הרבה בשביל להיות ברבע על חשבון איטליה..

לא ייתכן שכשפרננדז לא הצליח זה אשמתו אבל שגוטמן לא זה השחקנים. עם פרננדז לפחות עד למשחקים האחרונים עוד היינו בתמונת העלייה, פה כבר אחרי 180 דקות נגמר קמפיין! זה פשוט בושה.

איך לעזעזל גוטמן פותח עם שכטר שמסמר חלוד פחות חלוד ממנו?! אותו דבר לגבי בן חיים! איך בן שהר שאיזה חצי שנה לא שיחק בכלל מזומן?! איך 3 חלוצים משחקים היום ואף אחד מהם זה לא חמד שכרגע החלוץ מספר אחד שלנו?!

גוטמן עד עכשיו, לצערי, בדיוק כמו שחזיתי. מאמן בינוני שהתקשורת ניפחה אותו

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

גם פרננדס לא היה אשם. וכך גם כל המאמנים שהיו לפניו.

פשוט השחקנים לא מספיק טובים. נקודה.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

אני לא מאמין שגם אחרי המשחק היום ואחרי 42 שנה (!!!!!!!!. ועוד פעם: !!!!!!) בלי טורניר יש אנשים במדינה הזאת שעדיין חושבים שהמאמן זו הבעיה.
נערך לאחרונה על ידי bs war ב 11 ספטמבר 2012, 22:05, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
כרגיל כולם בתקשורת יפלו על גוטמן ועל כמה ששיטת המשחק שלו כשלה, הזימונים ודקות המשחק הלא מוצדקות וכו' וכו'.
הבעיה נעוצה בקבוצות הישראליות והנבחרת היא רק מראה לריקבון המקצועי.
מאמני ילדים שעובדים בחצי משרה, מתקנים עלובים, חיסכון של כל שקל מתקציב הנוער כדי להביא לבוגרת עוד זר כושל וכו'.
ביום שתהיה פה השקעה אמיתית בנוער עם מאמנים רציניים וקפדניים, אז אולי נגדל שחקנים שישיגו קצת יותר מכיסא מרופד בדולרים של קבוצה כלשהי מהליגה הבלגית\קפריסאית\פולנית.
הבעיה היא שפה מחפשים רק לכבות שרפות, אז נפטר עוד מאמן ולוזון יכין את הכיסא לאחיין מהצעירה...

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

bs war כתב:אני לא מאמין שגם אחרי המשחק היום ואחרי 42 שנה (!!!!!!!!. ועוד פעם !!!!!!) בלי טורניר יש אנשים במדינה הזאת שעדיין חושבים שהמאמן זו הבעיה.
אם נבחרת 6 משחקים רצוף לא מנצחת, אם נבחרת עושה תיקו מול דייגים, אם נבחרת מושפלת בבית, אם לנבחרת אין שום שיטה זה אשמת המאמן!!

גם לפרננדז הייתה אותה נבחרת וכל מה שרשום למעלה לא קרה לו! תוציא תיקו מול גיאורגיה בחוץ(שהיא הרבה יותר טובה מהדייגים והנה היום ספרד מנצחת שם רק בדקה ה90) וישראל ניצחה את כל המשחקים מול החלשות ממנה בדירוג.
הנבחרת של פרננדז לא הייתה קרובה לחטוף השפלה מקרואטיה או יוון( שהדיחה את רוסיה!!)

אז חלאס להגן עליו, כמו שאמרתי עוד לפני המשחק הראשון שלו - בלוף!

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

yossi כתב:בס"ד
אז נפטר עוד מאמן ולוזון יכין את הכיסא לאחיין מהצעירה...
הלוואי, תיהיה בטוח שאצל גיא לוזון הנבחרת לא תראה ככה.
לפני חודש בערך הצעירה של לוזון יצאה למשחק בחוץ מול רוסיה, נגמר 2-2 ואחרי זה (לפי דבריו) העיתונאים שם מחו להם כפיים על סגנון המשחק.
מאמן כזה צריך שלא עושה חשבון ולא עוד איזה טקטיקן

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

ניב, תשטוף פנים ותתעורר.

א'- אם עוד לא הבנת, לא משנה מה גוטמן יעשה בנבחרת, לי ולאנשים רבים בפורום ובכלל הארץ זה לא יוריד במאומה מההערכה אליו. הוא הוכיח את עצמו מספיק עוד הרבה לפני.

ב'- כשגיא לוזון יגיע לעשירית ממה שגוטמן השיג בקריירה, אז תתחיל להשוות ביניהם (ותתחיל בהבדלים בין הקדנציות של שניהם בהפועל ת"א). עד אז, זה פשוט מגוחך.

ג'- מעולם לא טענתי שפרננדז הייתה הבעיה. אנשים בעסק הזה פשוט עיוורים. 42 שנה בלי לעלות לטורניר גדול ועדיין מתעסקים במאמנים. אני דווקא קצת שמח מהתבוסה היום, אולי סוף סוף ייפול למישהו האסימון לגבי גודל השינוי שדרוש כאן.

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

1. נראלך מעניין אותי אם אתה מעריך את גוטמן או לא?! שורה תחתונה, אחרי 2 משחקים רשמיים הוא כבר חתום על שיא שלילי של משחקים ללא נצחון(בנבחרות סופרים גם ידידות..)
לפחות להיראות כמו נבחרת! 4-0 בבית!! זה ביזיון, 1-1 מול דייגים!!

2. אתה יכול לראות בתחילת הנושא מה אני חושב על ה"הישגים" של גוטמן, לטעמי גוטמן מאמן בינוני והוא יכול ללמוד מלא מלוזון.

אם הוא עוד היה לפחות מוציא מקסימום ממה שהיה לו עוד מילא, אבל אפילו לא קרוב.

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

2 משחקים, שותפו בערך 20 שחקנים, אפשר להגיד שכולם היו חלשים.
אם כל השחקנים היו חלשים ב2 משחקים(ואפשר להוסיף לזה את הידידות שהיה אותו דבר) זה אך ורק אשמה של מאמן! זה לא ששחקו מול ספרד! מול דייגים ומול נבחרת שלא עברת את הבית הכי קל ביורו. אם שחקנים בודדים לא היו טובים עוד אפשר להגיד השחקנים לא מספיק טובים אבל שכל שחקן ושחקן משחק גרוע זה אשמה של מאמן. נקודה.

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

https://one.co.il/Article/205819.html" onclick="window.open(this.href);return false;
צודק מאוד

שלח תגובה