ליגת העל ושאר הכדורגל בכלל
Re: ליגת העל ושאר הכדורגל בכלל
זוכרים את הצהוב השני שקיבל טוטו לאחר שסימן שקט עם אצבע על הפה לעבר אוהדי בית״ר בטדי?
אוהדי הפועל השתוללו מזעם על איך השופט מעז להוציא צהוב על דבר כזה, והביאו שלל מקרים מהעולם.
הפועל עולה ליתרון בטדי זה פוטנציאל נפץ לא פחות מדרבי. יש לי הרגשה שאם אוהד בית״ר מהלה פמיליה יורד להרביץ לטוטו אף אחד מאוהדי הפועל לא היה חושב שטוטו אשם.
אז זהבי יכול להימנע מזה, אך כל הדיבורים על איך הוא הביא את זה על עצמו מיותרים.
בלי קשר, אם הייתי צריך להמר הייתי הולך על כך שהמקרה תוכנן מראש בלי לחשוב פעמיים.
אוהדי הפועל השתוללו מזעם על איך השופט מעז להוציא צהוב על דבר כזה, והביאו שלל מקרים מהעולם.
הפועל עולה ליתרון בטדי זה פוטנציאל נפץ לא פחות מדרבי. יש לי הרגשה שאם אוהד בית״ר מהלה פמיליה יורד להרביץ לטוטו אף אחד מאוהדי הפועל לא היה חושב שטוטו אשם.
בלי קשר, אם הייתי צריך להמר הייתי הולך על כך שהמקרה תוכנן מראש בלי לחשוב פעמיים.
בואו נחזור רגע להשלכות.
אני מזהה כאן אפשרות יוצאת דופן להוציא את מכבי, הארגון הכל כך מקצועני הזה מאיזון.
זו יכולה להיות הזדמנות שלא תשוב.
לזהבי יקח זמן להתאושש ואם אני הסוכן שלו, בינואר הוא על המטוס מכאן
אני מזהה כאן אפשרות יוצאת דופן להוציא את מכבי, הארגון הכל כך מקצועני הזה מאיזון.
זו יכולה להיות הזדמנות שלא תשוב.
לזהבי יקח זמן להתאושש ואם אני הסוכן שלו, בינואר הוא על המטוס מכאן
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אבי נימני, יוסי אבוקסיס, איציק זוהר וכו' היו שחקנים שעברו דברים לא פחות קשים מזהבי, אם לא יותר.yossi כתב:זוכרים את הצהוב השני שקיבל טוטו לאחר שסימן שקט עם אצבע על הפה לעבר אוהדי בית״ר בטדי?
אבל תמיד ידעו לשמור על פאסון, ולמרות שעברו 15 מדורי גיהנום בשעת משחק, לא זכורה לי התגרות שלהם.
ולגבי מה שאמרת toti אין סיכוי!
זהבי לא יעזוב, כי זה פשוט לא באופי שלו, ההיפך הוא הנכון.
ומכבי עכשיו תהיה קבוצה הרבה יותר מגובשת וחייתית שלא לדבר על זה שהקהל שלהם יהיה מאחוריהם ב100%.
מה שחשוב בסוף,לאחר כל אירועי הדרבי,שגם הם וגם ק"ש לא צברו נקודות,ולא יצרו פער.
מסכיםאדום זקן כתב:מה שחשוב בסוף,לאחר כל אירועי הדרבי,שגם הם וגם ק"ש לא צברו נקודות,ולא יצרו פער.
החגיגה ממשיכה מחוץ לבית המשפט. במשך דקות רבות 2 מחנות האוהדים הולכים מכות ברחוב ושום שוטר/מאבטח לא מגיע.
היערכות למופת. לא ידעו שיגיעו אוהדים?
היערכות למופת. לא ידעו שיגיעו אוהדים?
אדום זקן אבוקסיס וזוהר התגרו באוהדי ב"ש כמה פעמים עם תנועות מגונות...
זוהר כשיחק באשדוד, ואבוקסיס כששיחק בבי"תר.. ואף אחד לא ירד לדשא להרביץ להם.
אחי, זהבי ילד טוב. אם אותו אןהד היה עושה את זה לאנשים שמעורבבים עם חבר'ה מפוקפקים כמו חיים רביבו או אבי נימני... הוא למחרת היה על כסא גלגלים. אז תיהיהבטוח שהם לא שומרים על פאסון.
אחי, זהבי ילד טוב. אם אותו אןהד היה עושה את זה לאנשים שמעורבבים עם חבר'ה מפוקפקים כמו חיים רביבו או אבי נימני... הוא למחרת היה על כסא גלגלים. אז תיהיהבטוח שהם לא שומרים על פאסון.
אם הוא היה עושה את זה לאגידה, אוגו, דקל קינן ואחרים מסוגם, הוא היה על הכיסא בשידור חישמעון א כתב:אדום זקן אבוקסיס וזוהר התגרו באוהדי ב"ש כמה פעמים עם תנועות מגונות...
נו,, אז התגרו, מה לנו ולהם?שמעון א כתב:אדום זקן אבוקסיס וזוהר התגרו באוהדי ב"ש כמה פעמים עם תנועות מגונות...
אתה צריך לחיות במרכז בשביל להבין את הטינה לזהבי, זה משהו מטורף.
על אותו משקל שאתה אומר לי שהוא סובל מקללות, אני יכול להגיד לך שמאז חזר לארץ הוא לא מפסיק להקניט אותם ולעצבן, וזה היה ברור שמתישהו מישהו יעשה מעשה.
הוא אלים לא פחות מהם בדרך שלו.
- OMERREMO33
להוציא את זהבי תלית שכולה תכלת זה פשוט עיוורון...
ואין שום קשר לכמה אשם/טיפש/פושע האוהד שהתפרץ עליו.
זהבי לא הראשון ולא האחרון ולא רק בישראל שמוקנט/מאויים/מקולל וכו' עי "אוהדים", וזה עדיין לא נותן לו לגיטימציה להחזיר להם בכל הזדמנות ולהתגרות כמו ילד קטן.
יכל לצאת גדול, יצא קטן.
ואין שום קשר לכמה אשם/טיפש/פושע האוהד שהתפרץ עליו.
זהבי לא הראשון ולא האחרון ולא רק בישראל שמוקנט/מאויים/מקולל וכו' עי "אוהדים", וזה עדיין לא נותן לו לגיטימציה להחזיר להם בכל הזדמנות ולהתגרות כמו ילד קטן.
יכל לצאת גדול, יצא קטן.
עכשיו הראו בחדשות 2 ונזכרתי במקרה שחבורת נערים תקפו סדרן מבוגר במשחק בליגת הנוער. פשוט הכו אותו בלי רחמים, בן אדם שיכול להיות אבא ואולי סבא שלהם.
אם אחרי זה לא היה שום שינוי, אז אחרי מה שהיה אתמול בטוח שלא יהיה שינוי.
הבעיה של האלימות חמורה הרבה יותר ברחובות ובמקומות הבילוי. האלימות במגרשים היא כמו טיפה בים לעומת מה שהולך במדינה.
השינוי צריך להגיע בחינוך. בבית הספר ומעל הכל בבית, בחינוך של ההורים.
אם אחרי זה לא היה שום שינוי, אז אחרי מה שהיה אתמול בטוח שלא יהיה שינוי.
הבעיה של האלימות חמורה הרבה יותר ברחובות ובמקומות הבילוי. האלימות במגרשים היא כמו טיפה בים לעומת מה שהולך במדינה.
השינוי צריך להגיע בחינוך. בבית הספר ומעל הכל בבית, בחינוך של ההורים.
וגם ענישה !
אם לא יענישו בחומרה מתפרעים - זה לא יפסק אלא יחמיר.
אם לא יענישו בחומרה מתפרעים - זה לא יפסק אלא יחמיר.
- The red one
בסופו של דבר קצת יצאנו מפרופורציה .. מה שקרה אתמול זה מהקרה נדיר. לא בארץ, בעולם.
מדובר בבן אדם חמום מוח שהיה שיכור. הרי כבר שנתיים הסאגה הזו של זהבי והפועל ת"א רצה, ומלבד איומים לא נעשה כלום.
אז להגיד שבגלל בן אדם אחד שיכור החינוך של מדינת ישראל קלוקל וכאלה דברים זה קצת להיסחף ..
מדובר בבן אדם חמום מוח שהיה שיכור. הרי כבר שנתיים הסאגה הזו של זהבי והפועל ת"א רצה, ומלבד איומים לא נעשה כלום.
אז להגיד שבגלל בן אדם אחד שיכור החינוך של מדינת ישראל קלוקל וכאלה דברים זה קצת להיסחף ..
זה לא בגלל, אלא מראה, דוגמא מייצגת, מקרה שברמה מסוימת בהחלט מעיד על הכלל, גם אם לא קרו מקרים רבים מסוג זה במגרשים.אדום בלב בנשמהההה כתב:בסופו של דבר קצת יצאנו מפרופורציה .. מה שקרה אתמול זה מהקרה נדיר. לא בארץ, בעולם.
כיף (לי בכל אופן) לשמוע שחקנים מליגת העל תומכים ומחזקים את זהבי. במיוחד שזה אליניב שלנו.