ליגת העל ושאר הכדורגל בכלל

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

Re: ליגת העל ושאר הכדורגל בכלל

שליחה על ידי yossi »

זוכרים את הצהוב השני שקיבל טוטו לאחר שסימן שקט עם אצבע על הפה לעבר אוהדי בית״ר בטדי?
אוהדי הפועל השתוללו מזעם על איך השופט מעז להוציא צהוב על דבר כזה, והביאו שלל מקרים מהעולם.
הפועל עולה ליתרון בטדי זה פוטנציאל נפץ לא פחות מדרבי. יש לי הרגשה שאם אוהד בית״ר מהלה פמיליה יורד להרביץ לטוטו אף אחד מאוהדי הפועל לא היה חושב שטוטו אשם.
אז זהבי יכול להימנע מזה, אך כל הדיבורים על איך הוא הביא את זה על עצמו מיותרים.

בלי קשר, אם הייתי צריך להמר הייתי הולך על כך שהמקרה תוכנן מראש בלי לחשוב פעמיים.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

בואו נחזור רגע להשלכות.
אני מזהה כאן אפשרות יוצאת דופן להוציא את מכבי, הארגון הכל כך מקצועני הזה מאיזון.
זו יכולה להיות הזדמנות שלא תשוב.

לזהבי יקח זמן להתאושש ואם אני הסוכן שלו, בינואר הוא על המטוס מכאן
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

yossi כתב:זוכרים את הצהוב השני שקיבל טוטו לאחר שסימן שקט עם אצבע על הפה לעבר אוהדי בית״ר בטדי?
אוהדי הפועל השתוללו מזעם על איך השופט מעז להוציא צהוב על דבר כזה, והביאו שלל מקרים מהעולם.
הפועל עולה ליתרון בטדי זה פוטנציאל נפץ לא פחות מדרבי. יש לי הרגשה שאם אוהד בית״ר מהלה פמיליה יורד להרביץ לטוטו אף אחד מאוהדי הפועל לא היה חושב שטוטו אשם.
אז זהבי יכול להימנע מזה, אך כל הדיבורים על איך הוא הביא את זה על עצמו מיותרים.

בלי קשר, אם הייתי צריך להמר הייתי הולך על כך שהמקרה תוכנן מראש בלי לחשוב פעמיים.
אבי נימני, יוסי אבוקסיס, איציק זוהר וכו' היו שחקנים שעברו דברים לא פחות קשים מזהבי, אם לא יותר.
אבל תמיד ידעו לשמור על פאסון, ולמרות שעברו 15 מדורי גיהנום בשעת משחק, לא זכורה לי התגרות שלהם.
ולגבי מה שאמרת toti אין סיכוי!
זהבי לא יעזוב, כי זה פשוט לא באופי שלו, ההיפך הוא הנכון.
ומכבי עכשיו תהיה קבוצה הרבה יותר מגובשת וחייתית שלא לדבר על זה שהקהל שלהם יהיה מאחוריהם ב100%.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

מה שחשוב בסוף,לאחר כל אירועי הדרבי,שגם הם וגם ק"ש לא צברו נקודות,ולא יצרו פער.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אדום זקן כתב:מה שחשוב בסוף,לאחר כל אירועי הדרבי,שגם הם וגם ק"ש לא צברו נקודות,ולא יצרו פער.
מסכים

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

החגיגה ממשיכה מחוץ לבית המשפט. במשך דקות רבות 2 מחנות האוהדים הולכים מכות ברחוב ושום שוטר/מאבטח לא מגיע.
היערכות למופת. לא ידעו שיגיעו אוהדים?

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

אדום זקן אבוקסיס וזוהר התגרו באוהדי ב"ש כמה פעמים עם תנועות מגונות...
זוהר כשיחק באשדוד, ואבוקסיס כששיחק בבי"תר.. ואף אחד לא ירד לדשא להרביץ להם.

אחי, זהבי ילד טוב. אם אותו אןהד היה עושה את זה לאנשים שמעורבבים עם חבר'ה מפוקפקים כמו חיים רביבו או אבי נימני... הוא למחרת היה על כסא גלגלים. אז תיהיהבטוח שהם לא שומרים על פאסון.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

שמעון א כתב:אדום זקן אבוקסיס וזוהר התגרו באוהדי ב"ש כמה פעמים עם תנועות מגונות...

אחי, זהבי ילד טוב. אם אותו אןהד היה עושה את זה לאנשים שמעורבבים עם חבר'ה מפוקפקים כמו חיים רביבו או אבי נימני... הוא למחרת היה על כסא גלגלים. אז תיהיהבטוח שהם לא שומרים על פאסון.
אם הוא היה עושה את זה לאגידה, אוגו, דקל קינן ואחרים מסוגם, הוא היה על הכיסא בשידור חי

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

שמעון א כתב:אדום זקן אבוקסיס וזוהר התגרו באוהדי ב"ש כמה פעמים עם תנועות מגונות...

נו,, אז התגרו, מה לנו ולהם?
אתה צריך לחיות במרכז בשביל להבין את הטינה לזהבי, זה משהו מטורף.
על אותו משקל שאתה אומר לי שהוא סובל מקללות, אני יכול להגיד לך שמאז חזר לארץ הוא לא מפסיק להקניט אותם ולעצבן, וזה היה ברור שמתישהו מישהו יעשה מעשה.
הוא אלים לא פחות מהם בדרך שלו.

סמל אישי של משתמש
OMERREMO33

שליחה על ידי OMERREMO33 »

להוציא את זהבי תלית שכולה תכלת זה פשוט עיוורון...
ואין שום קשר לכמה אשם/טיפש/פושע האוהד שהתפרץ עליו.
זהבי לא הראשון ולא האחרון ולא רק בישראל שמוקנט/מאויים/מקולל וכו' עי "אוהדים", וזה עדיין לא נותן לו לגיטימציה להחזיר להם בכל הזדמנות ולהתגרות כמו ילד קטן.
יכל לצאת גדול, יצא קטן.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

עכשיו הראו בחדשות 2 ונזכרתי במקרה שחבורת נערים תקפו סדרן מבוגר במשחק בליגת הנוער. פשוט הכו אותו בלי רחמים, בן אדם שיכול להיות אבא ואולי סבא שלהם.
אם אחרי זה לא היה שום שינוי, אז אחרי מה שהיה אתמול בטוח שלא יהיה שינוי.
הבעיה של האלימות חמורה הרבה יותר ברחובות ובמקומות הבילוי. האלימות במגרשים היא כמו טיפה בים לעומת מה שהולך במדינה.
השינוי צריך להגיע בחינוך. בבית הספר ומעל הכל בבית, בחינוך של ההורים.

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

וגם ענישה !
אם לא יענישו בחומרה מתפרעים - זה לא יפסק אלא יחמיר.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

בסופו של דבר קצת יצאנו מפרופורציה .. מה שקרה אתמול זה מהקרה נדיר. לא בארץ, בעולם.

מדובר בבן אדם חמום מוח שהיה שיכור. הרי כבר שנתיים הסאגה הזו של זהבי והפועל ת"א רצה, ומלבד איומים לא נעשה כלום.

אז להגיד שבגלל בן אדם אחד שיכור החינוך של מדינת ישראל קלוקל וכאלה דברים זה קצת להיסחף ..

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

אדום בלב בנשמהההה כתב:בסופו של דבר קצת יצאנו מפרופורציה .. מה שקרה אתמול זה מהקרה נדיר. לא בארץ, בעולם.

מדובר בבן אדם חמום מוח שהיה שיכור. הרי כבר שנתיים הסאגה הזו של זהבי והפועל ת"א רצה, ומלבד איומים לא נעשה כלום.

אז להגיד שבגלל בן אדם אחד שיכור החינוך של מדינת ישראל קלוקל וכאלה דברים זה קצת להיסחף ..
זה לא בגלל, אלא מראה, דוגמא מייצגת, מקרה שברמה מסוימת בהחלט מעיד על הכלל, גם אם לא קרו מקרים רבים מסוג זה במגרשים.

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

כיף (לי בכל אופן) לשמוע שחקנים מליגת העל תומכים ומחזקים את זהבי. במיוחד שזה אליניב שלנו.

נעול