עדן שמיר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: עדן שמיר

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

הפועלעולה כתב:כצפוי אתם מאשימים את הקשרים במקום להאשים את מי שמפקיר אותם משחק אחרי משחק.
לא אוגו, לא הובאן ולא פאביניו היו מצליחים לעזור לקבוצה שלנו כל עוד בכר ימשיך להיות אנטי של אמצע חזק.
עונה שעברה ראינו את אוגו נראה כמו סמרטוט ב85% מהמשחקים בגלל המערכים ההזויים של בכר.

לגבי הגניבת דעת עם אלמוג כהן, הוא עדיין גרוע מאוד. לירן סרדל מקום רביעי בתיקולים, ו...? מה זה אומר? מה עם שאר הפרמטרים?
ואגב זה נתון שבכלל לא נכון כי כהן עם 66 ניסיונות תיקולים ו-42 מהם מוצלחים. שמיר עם 64 ניסיונות ו-41 מוצלחים. יחס יותר מוצלח עבור שמיר. שוב, לא שזה אומר משהו, אבל אם כבר משתמשים בנתונים - תשתמשו בהם בצורה נכונה.
1. לירן סרדל עם העונה הטובה בקרירה שלו ונחשב לאחד השחקנים הטובים ביותר בהפועל חיפה העונה.

2. שים לב שאלמוג כהן בתחילת העונה לא בלט בשום פרמטר, כלומר כדי להגיע לאיפה שהוא הגיע היום הוא היה צריך שיפור משמעותי ביכולת שלו במחזורים האחרונים.

3. בניגוד לסרדל ואלמוג כהן, את עדן שמיר אני רואה כל שבוע, והעיניים שלי מזהות ירידה דרסטית ביכולת, גם בתמיכה בהתקפה, גם באיבודי הכדור, גם בכמות הפעמים שהוא נוגע בכדור ומעורב במשחק, וגם בדומיננטיות.
דווקא בכל הקשור לחטיפות כדור אני חושב ששמיר הוא עדין בסדר גמור, אבל בכל שאר הדברים, כולל מה שנקרא דומיננטיות במגרש, הוא נחלש מאז המשחק מול מכבי תל אביב.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

Sir Alex Ferguson כתב:
1. לירן סרדל עם העונה הטובה בקרירה שלו ונחשב לאחד השחקנים הטובים ביותר בהפועל חיפה העונה.

2. שים לב שאלמוג כהן בתחילת העונה לא בלט בשום פרמטר, כלומר כדי להגיע לאיפה שהוא הגיע היום הוא היה צריך שיפור משמעותי ביכולת שלו במחזורים האחרונים.

3. בניגוד לסרדל ואלמוג כהן, את עדן שמיר אני רואה כל שבוע, והעיניים שלי מזהות ירידה דרסטית ביכולת, גם בתמיכה בהתקפה, גם באיבודי הכדור, גם בכמות הפעמים שהוא נוגע בכדור ומעורב במשחק, וגם בדומיננטיות.
דווקא בכל הקשור לחטיפות כדור אני חושב ששמיר הוא עדין בסדר גמור, אבל בכל שאר הדברים, כולל מה שנקרא דומיננטיות במגרש, הוא נחלש מאז המשחק מול מכבי תל אביב.
יש מישהו שלא ירד ביכולת מתחילת העונה? שטקוס, ויטור, ב.ביטון, ע.ביטון, סבג, שמיר, האלסביינק...
היחיד שנחלש מתחילת העונה ואחראי לכל הבלאגן הזה הוא בכר. אין לי שום סנטימנטים ל85% מהקבוצה הזאת ועדיין בעיניי זה ברור כשמש מתי התחילה הנפילה ומי יזם את הכדור שלג.

ועדיין עם היכולת הנוכחית שלו אני לוקח את שמיר אלף פעם על חשבון אלמוג כהן שמרוויח 250-300 אלף יורו ל-5 שנים ולא מסוגל לתת חצי פס קדימה. סורי.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

הפועלעולה כתב: יש מישהו שלא ירד ביכולת מתחילת העונה? שטקוס, ויטור, ב.ביטון, ע.ביטון, סבג, שמיר, האלסביינק...
היחיד שנחלש מתחילת העונה ואחראי לכל הבלאגן הזה הוא בכר. אין לי שום סנטימנטים ל85% מהקבוצה הזאת ועדיין בעיניי זה ברור כשמש מתי התחילה הנפילה ומי יזם את הכדור שלג.

ועדיין עם היכולת הנוכחית שלו אני לוקח את שמיר אלף פעם על חשבון אלמוג כהן שמרוויח 250-300 אלף יורו ל-5 שנים ולא מסוגל לתת חצי פס קדימה. סורי.
אלמוג כהן כבר לא מעניין (אם כבר הייתי שמח לראות שילוב שלו עם שמיר ביחד), מי שכן מעניין הוא שמיר, והירידה אצלו משמעותית מאחרים בגלל שבניגוד לסבג נגיד, הוא אמור להיות המנוע/הברומטר שלך בקישור, וגם ברק דיבר על זה במסיבת העיתונאים האחרונה.
טוב מאוד שגם כששמיר חלש הוא נלחם ומחלץ כדורים, אבל הוא חייב לתת לנו יותר, ולא מעט בגלל הירידה שלו האמצע שלנו מרגיש הרבה פחות דומיננטי לאחרונה.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

Sir Alex Ferguson כתב: אלמוג כהן כבר לא מעניין (אם כבר הייתי שמח לראות שילוב שלו עם שמיר ביחד), מי שכן מעניין הוא שמיר, והירידה אצלו משמעותית מאחרים בגלל שבניגוד לסבג נגיד, הוא אמור להיות המנוע/הברומטר שלך בקישור, וגם ברק דיבר על זה במסיבת העיתונאים האחרונה.
טוב מאוד שגם כששמיר חלש הוא נלחם ומחלץ כדורים, אבל הוא חייב לתת לנו יותר, ולא מעט בגלל הירידה שלו האמצע שלנו מרגיש הרבה פחות דומיננטי לאחרונה.
עדן שחקן נהדר אבל לא שחקן מוביל, עדיין לא. הוא יהיה ענק כשהקבוצה מתפקדת אבל לא מהשחקנים שישדרגו את אלו שסביבם.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

dor69 כתב: עדן שחקן נהדר אבל לא שחקן מוביל, עדיין לא. הוא יהיה ענק כשהקבוצה מתפקדת אבל לא מהשחקנים שישדרגו את אלו שסביבם.
אתה כותב שהוא לא שחקן מוביל, אבל לך למסיבת העיתונאים אחרי חיפה ותשמע איך ברק תופס את שמיר, מבחינתו מדובר במנוע שלנו והשחקן הכי חשוב בקישור המרכזי.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

Sir Alex Ferguson כתב: אתה כותב שהוא לא שחקן מוביל, אבל לך למסיבת העיתונאים אחרי חיפה ותשמע איך ברק תופס את שמיר, מבחינתו מדובר במנוע שלנו והשחקן הכי חשוב בקישור המרכזי.
הוא השחקן הכי טוב היום מהקישור המרכזי. הוא לא שחקן מוביל באופי שלו, זה לא השחקן שאני יודע שהוא ייקח את סבג וקלטינס על הגב ויעשה אותם טובים יותר. אם יש חולשה כללית הוא יידבק בה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

שוב, עזוב מה אתה ואני חושבים, עובדתית ברק מדבר עליו כמנוע והשחקן המוביל בקישור, ככה ברק בנה את הקישור.
מבחינת חטיפות הוא עדין טוב מאוד, בשאר הפרמטרים הוא בירידה גדולה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

עדן יכול להגיע רחוק, אך על מנת שזה יקרה הוא יהיה חייב לשפר את היכולת הטכנית שלו.
צודק מי שאומר שהוא בירידה גדולה לאחרונה.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

אין לו סיכוי להצליח בלי גרזן לצידו.
חייב את קלטינס/קבהא(ממש גרזן...)/זר כלשהו

סמל אישי של משתמש
MikiRed
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי MikiRed »

שמעון א כתב:אין לו סיכוי להצליח בלי גרזן לצידו.
חייב את קלטינס/קבהא(ממש גרזן...)/זר כלשהו
בדיוק. שים מאחוריו את קלנטיס וקבהא ותקבל את שמיר המנוע מתחילת העונה, עם קישור בלתי עביר.

סמל אישי של משתמש
a-t

שליחה על ידי a-t »

לדעתי הנפילה הגיעה ברגע שהוא הוסט לעמדה יותר אחורית. יש לנו יותר מידי שחקנים על אותה עמדה וזה מה שקורה שמתחילים לאלתר. אף שחקן לא מציג את היוכלת שלו.
צריך להחליט מי ה2 השחקנים שרוצים שימשיכו עונה הבאה בכל עמדה ולשחרר את השאר

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

עוגן. יופי יופי של שחקן. הלוואי ומתישהו ירכיבו קישור ראוי לצידו.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

באמת מרחם עליו, כל משחק דורשים ממנו להחזיק אמצע לבד (מבחינה הגנתית) וזה לא בשבילו. היום עשה את זה יחסית בסדר אבל זה לא יכול להחזיק, הוא חייב עוד קשר עם אוריינטציה הגנתית לידו.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

השתפר אחרי תקופה רעה. המערך והציוותים אכן מקשים עליו את החיים.

רשמתי כבר שהייתי מנסה לשחק משולש קישור של קבהא 6, שמיר אמצע ימין וז'סוואה אמצע שמאל. משולש קלאסי ב4-3-3.
חושב שזה הקישור בעל הסיכוי הטוב ביותר להצליח כרגע.

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

yossi כתב:השתפר אחרי תקופה רעה. המערך והציוותים אכן מקשים עליו את החיים.

רשמתי כבר שהייתי מנסה לשחק משולש קישור של קבהא 6, שמיר אמצע ימין וז'סוואה אמצע שמאל. משולש קלאסי ב4-3-3.
חושב שזה הקישור בעל הסיכוי הטוב ביותר להצליח כרגע.
מסכים פעמיים.
יופי עדן טוב שחזרת
רק אהבה תנצח...

שלח תגובה