1. לירן סרדל עם העונה הטובה בקרירה שלו ונחשב לאחד השחקנים הטובים ביותר בהפועל חיפה העונה.הפועלעולה כתב:כצפוי אתם מאשימים את הקשרים במקום להאשים את מי שמפקיר אותם משחק אחרי משחק.
לא אוגו, לא הובאן ולא פאביניו היו מצליחים לעזור לקבוצה שלנו כל עוד בכר ימשיך להיות אנטי של אמצע חזק.
עונה שעברה ראינו את אוגו נראה כמו סמרטוט ב85% מהמשחקים בגלל המערכים ההזויים של בכר.
לגבי הגניבת דעת עם אלמוג כהן, הוא עדיין גרוע מאוד. לירן סרדל מקום רביעי בתיקולים, ו...? מה זה אומר? מה עם שאר הפרמטרים?
ואגב זה נתון שבכלל לא נכון כי כהן עם 66 ניסיונות תיקולים ו-42 מהם מוצלחים. שמיר עם 64 ניסיונות ו-41 מוצלחים. יחס יותר מוצלח עבור שמיר. שוב, לא שזה אומר משהו, אבל אם כבר משתמשים בנתונים - תשתמשו בהם בצורה נכונה.
2. שים לב שאלמוג כהן בתחילת העונה לא בלט בשום פרמטר, כלומר כדי להגיע לאיפה שהוא הגיע היום הוא היה צריך שיפור משמעותי ביכולת שלו במחזורים האחרונים.
3. בניגוד לסרדל ואלמוג כהן, את עדן שמיר אני רואה כל שבוע, והעיניים שלי מזהות ירידה דרסטית ביכולת, גם בתמיכה בהתקפה, גם באיבודי הכדור, גם בכמות הפעמים שהוא נוגע בכדור ומעורב במשחק, וגם בדומיננטיות.
דווקא בכל הקשור לחטיפות כדור אני חושב ששמיר הוא עדין בסדר גמור, אבל בכל שאר הדברים, כולל מה שנקרא דומיננטיות במגרש, הוא נחלש מאז המשחק מול מכבי תל אביב.