רגע לפני שהיא סוגרת החתמה סופר מרשימה, מי שלח אותה הביתה בקיץ ורוצה להכות על חטא?
בסוף נראה שהיא מבינה כדורגל יותר מכל אחד מאיתנו.
Melikson24 כתב: ↑22 ינואר 2025, 13:57![]()
רגע לפני שהיא סוגרת החתמה סופר מרשימה, מי שלח אותה הביתה בקיץ ורוצה להכות על חטא?
בסוף נראה שהיא מבינה כדורגל יותר מכל אחד מאיתנו.
+1M.I.O.E כתב: ↑22 ינואר 2025, 14:08אולי ממש בודדים,כמו רן למשל, קראו להחליף אותה.
אני חושב שרן וגם האחרים התכוונו עותר לראות שוב את אלונה הרעבה
זאת שמזהה טרף ומנצלת את הרגע. בדיוק כמו שעשתה בחלון הזה. כי לפניי שנתיים היינו בסיטואציה קצת דומה ובסוף החתמנו את מרמטיני בשעה האחרונה של החלון.
בינתיים בוא נשאיר את העקיצות והתקופה המכוערת של הקיץ מאחורינו.
כי מאז שמזהי התהליכים נטשו, הרבה יותר נחמד להיכנס ולקרוא כאן.
לא בקטע של לעקוץ. אני אפילו לא זוכר מי כתב מה.M.I.O.E כתב: ↑22 ינואר 2025, 14:08אולי ממש בודדים,כמו רן למשל, קראו להחליף אותה.
זאת שמזהה טרף ומנצלת את הרגע. בדיוק כמו שעשתה בחלון הזה. כי לפניי שנתיים היינו בסיטואציה קצת דומה ובסוף החתמנו את מרמטיני בשעה האחרונה של החלון.
חד משמעית עומד מאחורי מה שכתבתי, כתבתי במפורש אם היא ממשיכה בדרך שהייתה לפני הקיץ הנוכחי, לא היה טעם שהיא תמשיך בצורה הזאת, בלי שאיפות, לאורך זמן הקהל היה מתהפך על זה.M.I.O.E כתב: ↑22 ינואר 2025, 14:08אולי ממש בודדים,כמו רן למשל, קראו להחליף אותה.