אלונה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Melikson24
Title: CrazyRed

Re: אלונה

שליחה על ידי Melikson24 »

:מאוהב:

רגע לפני שהיא סוגרת החתמה סופר מרשימה, מי שלח אותה הביתה בקיץ ורוצה להכות על חטא?

בסוף נראה שהיא מבינה כדורגל יותר מכל אחד מאיתנו.

M.I.O.E
Title: זה יתכן זה אפשרי!!

שליחה על ידי M.I.O.E »

Melikson24 כתב:
22 ינואר 2025, 13:57
:מאוהב:

רגע לפני שהיא סוגרת החתמה סופר מרשימה, מי שלח אותה הביתה בקיץ ורוצה להכות על חטא?

בסוף נראה שהיא מבינה כדורגל יותר מכל אחד מאיתנו.

אולי ממש בודדים,כמו רן למשל, קראו להחליף אותה.
אני חושב שרן וגם האחרים התכוונו עותר לראות שוב את אלונה הרעבה
זאת שמזהה טרף ומנצלת את הרגע. בדיוק כמו שעשתה בחלון הזה. כי לפניי שנתיים היינו בסיטואציה קצת דומה ובסוף החתמנו את מרמטיני בשעה האחרונה של החלון.
בינתיים בוא נשאיר את העקיצות והתקופה המכוערת של הקיץ מאחורינו.
כי מאז שמזהי התהליכים נטשו, הרבה יותר נחמד להיכנס ולקרוא כאן.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

M.I.O.E כתב:
22 ינואר 2025, 14:08
זאת שמזהה טרף ומנצלת את הרגע. בדיוק כמו שעשתה בחלון הזה. כי לפניי שנתיים היינו בסיטואציה קצת דומה ובסוף החתמנו את מרמטיני בשעה האחרונה של החלון.
+1
קיבלנו מה שרצינו, את אלונה במוד

סמל אישי של משתמש
Red Tiger
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Red Tiger »

מת לדעת מי האוהד שיצא עליה אתמול עליה ברשת על זה שהיא ״זרקה את ספר״.
אני אומר לכם החול לפעמים לא עושה טוב לעיר,משבש את השכל.

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

אנחנו מספרים לעצמנו סיפורים אם מישהו חושב שלפני שנה ושנתיים היינו באותה סיטואציה, העונה הקבוצה הרבה יותר איכותית והיריבות הרבה פחות מרשימות ממה שהן היו.

בינואר כשמרמנטיני הגיע נזכיר שאת אותה עונה פתחנו עם רוני לוי...
איפה הכדורגל של קוז׳וק ואיפה הכדורגל של המורה לספורט הזה.

כשיש לאלונה מאמן שהיא מאמינה בו כמו בכר וקוזוק שהצליחו להעמיד קבוצות ברמה גבוהה אז היא גם יודעת להחזיר אמון ביד יותר פתוחה ברכש, לגיטימי לחלוטין.

ברדה לפרקים עשה עבודה גדולה אבל בכל הקשור לבניית סגל ולהטמעת DNA הוא לא הוכיח את עצמו מספיק ולמרות זאת קיבל גב
כלכלי עד שהקבוצה כבר קרסה לחלוטין.

סמל אישי של משתמש
Melikson24

שליחה על ידי Melikson24 »

M.I.O.E כתב:
לא בקטע של לעקוץ. אני אפילו לא זוכר מי כתב מה.
אם הייתי רוצה לעקוץ הייתי מצטט ספציפי.

אפשר להקפיץ את הנושא גם כשטוב לא רק כשרע :) מגיע לה אחרי הקיץ הקשה שעברה קצת הערכה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

וואלה הקדמתם אותי עם ההקפצה.
ציפיתי ממנה להתעלות לגודל השעה והיא עשתה את זה בענק. שאפו. ככה אנחנו אוהבים לראות אותה.

סמל אישי של משתמש
אודי

שליחה על ידי אודי »

איך אתם מסבירים את זה שברדה בא בדרישות לאלונה בשנה שעברה ואמר לה לעלות את התקציב בשביל להנחית פה שחקנים איכותיים...
וקוזוק עם אותו תקציב בלי לעלות הצליח לפגוע בשחקנים, להביא צוות מקצועי איכותי ביחד איתו, ויש פה את הכדורגל הכי יפה מאז 2016
אז אלונה כל עונה באה שמה כסף מכיסה הפרטי להצלחת הקבוצה, וברדה כשל בכל השחקנים שהביא, סיים עונה במקום שלישי ובלי גביע, ועוד דרש ממנה יותר.
אני רק עכשיו מבין עד כמה אלונה גדולה וביום שהיא לא תהיה פה אנשים יעריכו אותה יותר ממה שהיום

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

כשהקהל אפילו לא מצליח להביא 2000 למשחק חוץ כשהקבוצה בפורמה כזו + לא מצליח למלא את האצטדיון הביתי שלו באף משחק, זה רק מעצים את האבסורד בביקורת עליה כאילו היא זו שתוקעת את המועדון, ואם תלך יהיה טוב יותר.
כן, יש דברים שצריך לעשות יותר טוב, אבל בקיץ היו בקהל שלנו קולות שהתבלבלו לחלוטין.

סמל אישי של משתמש
itzik2999

שליחה על ידי itzik2999 »

רק אומר..תודה רבה על הכול.

סמל אישי של משתמש
hb7

שליחה על ידי hb7 »

בלי ריגוש בחצי השעה האחרונה של החלון זאת לא אלונה :מאושר מאוד:

סמל אישי של משתמש
red and white
Title: Almog

שליחה על ידי red and white »

מלכת הדרום.
תמיד הייתה ותמיד תיהיה.
ים של אהבה והערכה.

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

M.I.O.E כתב:
חד משמעית עומד מאחורי מה שכתבתי, כתבתי במפורש אם היא ממשיכה בדרך שהייתה לפני הקיץ הנוכחי, לא היה טעם שהיא תמשיך בצורה הזאת, בלי שאיפות, לאורך זמן הקהל היה מתהפך על זה.
מזלנו שאחרי השחרור של ברדה היא כל כך רצתה להוכיח שהיא לא טעתה אז היא החליטה לחזק את הקבוצה, מי שחושב שהתקציב לא עלה עם כל ההחתמות האלה שיחשוב שוב. המשכורות גבוהות יותר, סכומי העברות חצו את רף החצי מליון אירו העונה ובגדול מה שרציתי קרה.
אלונה חזרה להשקיע בזרים איכותיים, להביא שחקנים גם אם הם בהעברה חופשית (דן ביטון, יורי) אבל הם איכותיים והשכר שלהם גבוה, בשונה מהחופשיים שהגיעו עד לא מזמן שרק לפי השכר שלהם אתה מבין שהם לא ברמה. אמרתי מליון פעם שאם תחזור אלינו אלונה הרעבה, זאת שכמו שכתבת ״מזהה טרף״, אני מעדיף אותה על כל בעלים אחר בפער.
אין ולא היה לי שום דבר עם האישה הזאת, להיפך, היא הביאה לנו רגעי אושר בחיים ולא שוכח לה לרגע והקפדתי להדגיש את זה גם בהודעות שלי בעבר. לא חושב שאני צריך להתנצל על זה שאני ממשיך להיות רעב כאוהד כדי להצליח עוד ועוד ולא מסתפק ב-3 אליפויות שלקחנו. וכן יודע איפה היינו לפני 20 ו-30 שנה ובאיזה מצב, הייתי שם גם תאמינו לי.
החוכמה היא להזכיר לי דברים לא בתקופות של הצלחה שהכל הולך ושבעצם מה שרציתי קרה, אני גם כשהקבוצה יחסית הצליחה (הזכייה האחרונה בגביע) אבל התהליך היה לא נכון הקפדתי לרשום על זה כאן. גם היום אם יהיה משהו לא נכון אני ארשום. כמו שרשמתי שאם לא נביא את 2 הזרים במהירות זה יהיה בעייתי.
עד כה העונה מתפתחת, מתנהלת ומרגישה בדרך הכי נכונה שיש ועל זה שאפו ענק לכולם, מי שרואה תתגובות שלי בפייסבוק למועדון רואה כמה אני מפרגן שם עכשיו.

סמל אישי של משתמש
סימיוני

שליחה על ידי סימיוני »

הרבה צביעות יש פה והסתמכות על זיכרון קצר מצד אותם אלו ש" גמרו עם אלונה" וסימנו אותה כבעייה הגדולה של המועדון. מעליש.... כזה הוא הקהל בעוד הרבה מקומות. העיקר שעכשיו כולם מרוצים, מהללים ומשבחים.
Red tiger כתב בעקביות על חשיבותה של הבעלים מהסוג הזה, גם כשהיה פחות טוב והקיץ נראה ממש לא מבטיח. אני מקווה שאולי כולם יפנימו את חכמת הזקנים. מותר וצריך לבקר, אסור לשבור את הכלים, כי יש לנו משהו טוב ביד שאסור, אבל אסור לוותר עליו.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

לא חושב שהיו פה יותר מדי שבירת כלים , הייתה פה העברת ביקורת מוצדקת ולגיטימית.
ועכשיו היא גם מוכיחה ומצדיקה את המעבירי ביקורת.
תמונה

שלח תגובה