ULTRASOUTH

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Cameo
Title: קרייזי-רד

Re: ULTRASOUTH

שליחה על ידי Cameo »

ראיתי את הסרטון.
בהנחה שיש דברים שאני לא יודע, ואני לא פוסל את זה כי החבר'ה של הארגון באמת עשו רושם עד עכשיו של חבר'ה רציניים שלא מחפשים לעשות בלגאן סתם, מה הם רוצים מהמשטרה?
הפגנה רועשת, ללא אישורים ובאמצע הכביש, מה הם באים בטענות למי שההגדרה המובהקת לתפקיד שלהם זה שמירה על הסדר הציבורי?
והתגובות שם... כמה שפעת.

סמל אישי של משתמש
LIAV00S

שליחה על ידי LIAV00S »

Cameo כתב:ראיתי את הסרטון.
בהנחה שיש דברים שאני לא יודע, ואני לא פוסל את זה כי החבר'ה של הארגון באמת עשו רושם עד עכשיו של חבר'ה רציניים שלא מחפשים לעשות בלגאן סתם, מה הם רוצים מהמשטרה?
הפגנה רועשת, ללא אישורים ובאמצע הכביש, מה הם באים בטענות למי שההגדרה המובהקת לתפקיד שלהם זה שמירה על הסדר הציבורי?
והתגובות שם... כמה שפעת.

אני לא יודע אם אתה יודע אבל הארגון הוא לא ארגון דת ולא ארגון חברתי,הארגון הוא ארגון אולטראס,האלה עם החולצות השחורות,האלה עם המשקפי שמש,האלה שנגד המשטרה,
האלה עם הגרפיטי,האלה שאחראים על התפאורות,האלה שגנבו את הבאנר מהפנאטיקס ועוד.

תקרא על אולטראס בעולם ותבין.. וכנראה החב'רה הרציניים שאתה מדבר אליהם זה בעיקר אנשי הגדר שמחובתם ומתפקידם חייבים להתנהג בהתאם..

לגיטמי שיהיו נגד המשטרה,ואני חושב שזה התחיל מזה שהודלקו אבוקות בצעדה ואז התחילו לעשות בלאגן...

בכללי אבל השאלה שלי הייתה האם המשטרה לקחו את השלט מהם?

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

Cameo כתב:ראיתי את הסרטון.
והתגובות שם... כמה שפעת.
קשה לי להאמין שזה לא מתואם ולא מאושר, בהתחשב בעובדה שהמשטרה ליוותה את זה באופן צמוד ועקבה אחרי כל צעד שקרה שם. זה גם היה ברחובות הסגורים, ככה שלא הפריע לתנועה. לדעתי המשטרה התערבה (בחוסר פרופורציה משוועה לסיטואציה) כשנדלקה אבוקה. במקום להבין שלרוץ עם סוסים לתוך ההמון הרבה יותר מסוכן מאבוקה שדולקת על הכביש הגם ככה חסום, הם רצו כמו מטורפים לתוך ההמון.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

קפצו על החבר'ה בגלל האבוקה כאילו יש מחבל מתאבד שם .

הרס את כל הסרטון .
תמונה

סמל אישי של משתמש
Cameo

שליחה על ידי Cameo »

LIAV00S כתב:

אני לא יודע אם אתה יודע אבל הארגון הוא לא ארגון דת ולא ארגון חברתי,הארגון הוא ארגון אולטראס,האלה עם החולצות השחורות,האלה עם המשקפי שמש,האלה שנגד המשטרה,
האלה עם הגרפיטי,האלה שאחראים על התפאורות,האלה שגנבו את הבאנר מהפנאטיקס ועוד.

תקרא על אולטראס בעולם ותבין.. וכנראה החב'רה הרציניים שאתה מדבר אליהם זה בעיקר אנשי הגדר שמחובתם ומתפקידם חייבים להתנהג בהתאם..

לגיטמי שיהיו נגד המשטרה,ואני חושב שזה התחיל מזה שהודלקו אבוקות בצעדה ואז התחילו לעשות בלאגן...

בכללי אבל השאלה שלי הייתה האם המשטרה לקחו את השלט מהם?
וואו, יחסית לסנגוריה כזאת עלובה אתה די בטוח בעצמך שאתה מרשה לעצמך עם ההתנשאות הזאת.
תודה שאפיינת לי קבוצת אולטראס כ-"אלה עם המשקפי שמש והגרפיטי ששונאים משטרה". החכמתי.
ואם ננסה לצאת רגע מההגדרות הסטריאוטפיות, אין הגדרה כזאת על קבוצת אולטראס כאנטי משטרה, בד"כ יש חיכוך בגלל הפרות סדר והתפרעויות, מה שלא מאפיין את הארגון שלנו, מפה הפליאה.

סמל אישי של משתמש
Cameo

שליחה על ידי Cameo »

סניור כתב:
קשה לי להאמין שזה לא מתואם ולא מאושר, בהתחשב בעובדה שהמשטרה ליוותה את זה באופן צמוד ועקבה אחרי כל צעד שקרה שם. זה גם היה ברחובות הסגורים, ככה שלא הפריע לתנועה. לדעתי המשטרה התערבה (בחוסר פרופורציה משוועה לסיטואציה) כשנדלקה אבוקה. במקום להבין שלרוץ עם סוסים לתוך ההמון הרבה יותר מסוכן מאבוקה שדולקת על הכביש הגם ככה חסום, הם רצו כמו מטורפים לתוך ההמון.
נשמע מאוד הגיוני, בגלל זה הדגשתי את ההנחה שיכול להיות שאני לא יודע דברים, בין השאר תיאום כזה או אחר.

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

Cameo כתב: נשמע מאוד הגיוני, בגלל זה הדגשתי את ההנחה שיכול להיות שאני לא יודע דברים, בין השאר תיאום כזה או אחר.
אתה באמת לא יודע דברים.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

כמה שהקבוצה מפתיעה כל פעם מחדש - ככה גם הארגון. אין מילים

https://ultrasbeersheva.com/uncategoriz ... %A8%D7%90/" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

The red one כתב:כמה שהקבוצה מפתיעה כל פעם מחדש - ככה גם הארגון. אין מילים

https://ultrasbeersheva.com/uncategoriz ... %A8%D7%90/" onclick="window.open(this.href);return false;
לא זוכר איפה קראתי שמישהו כתב, השחקן ה12 ה13 ה14 וה15 שלנו. מדהימים כל פעם מחדש. שאפו לעובדים המלאכה.

האם אין מנואלה בגלל שיקולים תקציב? או שיש בעיות בירוקרטיות?

סמל אישי של משתמש
RedBend

שליחה על ידי RedBend »

בעיות בירוקרטיות, לבנות פרגולה במדינה הזאת זה סיפור מהתחת
דורשים שיזוזו את ההתקן בגג כמה מטרים קדימה
משרד העבודה והזיבי כושלאימאשלהם

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

כמה אהבה יש לי לאירגון הזה. יזמים אחד אחד!!

סמל אישי של משתמש
yanivnew91

שליחה על ידי yanivnew91 »

dardasmiley כתב:
לא זוכר איפה קראתי שמישהו כתב, השחקן ה12 ה13 ה14 וה15 שלנו. מדהימים כל פעם מחדש. שאפו לעובדים המלאכה.

האם אין מנואלה בגלל שיקולים תקציב? או שיש בעיות בירוקרטיות?
אני חושב שגם אם היה אישור למנואלה, לא היה נכון להפעיל אותה ברביעי האחרון. המנואלה דורשת הרבה יותר מכל תפאורה אחרת. ושנית, זה מוריד מהאפקט קצת

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

לא חושב שהוא חשב שתיהיה מנואלה הוא פשוט שאל והתעניין.

כולם יודעים שמנואלה זה למשחקים גדולים , פליאוף אלופות/שלב בתים אלופות/אירופאית,מכבי , משחק אליפות וכאלה .
תמונה

סמל אישי של משתמש
yanivnew91

שליחה על ידי yanivnew91 »

הראל כתב:לא חושב שהוא חשב שתיהיה מנואלה הוא פשוט שאל והתעניין.

כולם יודעים שמנואלה זה למשחקים גדולים , פליאוף אלופות/שלב בתים אלופות/אירופאית,מכבי , משחק אליפות וכאלה .
אם ככה אז כנראה שלא הבנתי את הכוונה שלו

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

אז...המנואלה חוזרת?
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

שלח תגובה