ULTRASOUTH
Re: ULTRASOUTH
ראיתי את הסרטון.
בהנחה שיש דברים שאני לא יודע, ואני לא פוסל את זה כי החבר'ה של הארגון באמת עשו רושם עד עכשיו של חבר'ה רציניים שלא מחפשים לעשות בלגאן סתם, מה הם רוצים מהמשטרה?
הפגנה רועשת, ללא אישורים ובאמצע הכביש, מה הם באים בטענות למי שההגדרה המובהקת לתפקיד שלהם זה שמירה על הסדר הציבורי?
והתגובות שם... כמה שפעת.
בהנחה שיש דברים שאני לא יודע, ואני לא פוסל את זה כי החבר'ה של הארגון באמת עשו רושם עד עכשיו של חבר'ה רציניים שלא מחפשים לעשות בלגאן סתם, מה הם רוצים מהמשטרה?
הפגנה רועשת, ללא אישורים ובאמצע הכביש, מה הם באים בטענות למי שההגדרה המובהקת לתפקיד שלהם זה שמירה על הסדר הציבורי?
והתגובות שם... כמה שפעת.
Cameo כתב:ראיתי את הסרטון.
והתגובות שם... כמה שפעת.
אני לא יודע אם אתה יודע אבל הארגון הוא לא ארגון דת ולא ארגון חברתי,הארגון הוא ארגון אולטראס,האלה עם החולצות השחורות,האלה עם המשקפי שמש,האלה שנגד המשטרה,
האלה עם הגרפיטי,האלה שאחראים על התפאורות,האלה שגנבו את הבאנר מהפנאטיקס ועוד.
תקרא על אולטראס בעולם ותבין.. וכנראה החב'רה הרציניים שאתה מדבר אליהם זה בעיקר אנשי הגדר שמחובתם ומתפקידם חייבים להתנהג בהתאם..
לגיטמי שיהיו נגד המשטרה,ואני חושב שזה התחיל מזה שהודלקו אבוקות בצעדה ואז התחילו לעשות בלאגן...
בכללי אבל השאלה שלי הייתה האם המשטרה לקחו את השלט מהם?
קשה לי להאמין שזה לא מתואם ולא מאושר, בהתחשב בעובדה שהמשטרה ליוותה את זה באופן צמוד ועקבה אחרי כל צעד שקרה שם. זה גם היה ברחובות הסגורים, ככה שלא הפריע לתנועה. לדעתי המשטרה התערבה (בחוסר פרופורציה משוועה לסיטואציה) כשנדלקה אבוקה. במקום להבין שלרוץ עם סוסים לתוך ההמון הרבה יותר מסוכן מאבוקה שדולקת על הכביש הגם ככה חסום, הם רצו כמו מטורפים לתוך ההמון.Cameo כתב:ראיתי את הסרטון.
והתגובות שם... כמה שפעת.
וואו, יחסית לסנגוריה כזאת עלובה אתה די בטוח בעצמך שאתה מרשה לעצמך עם ההתנשאות הזאת.LIAV00S כתב:
אני לא יודע אם אתה יודע אבל הארגון הוא לא ארגון דת ולא ארגון חברתי,הארגון הוא ארגון אולטראס,האלה עם החולצות השחורות,האלה עם המשקפי שמש,האלה שנגד המשטרה,
האלה עם הגרפיטי,האלה שאחראים על התפאורות,האלה שגנבו את הבאנר מהפנאטיקס ועוד.
תקרא על אולטראס בעולם ותבין.. וכנראה החב'רה הרציניים שאתה מדבר אליהם זה בעיקר אנשי הגדר שמחובתם ומתפקידם חייבים להתנהג בהתאם..
לגיטמי שיהיו נגד המשטרה,ואני חושב שזה התחיל מזה שהודלקו אבוקות בצעדה ואז התחילו לעשות בלאגן...
בכללי אבל השאלה שלי הייתה האם המשטרה לקחו את השלט מהם?
תודה שאפיינת לי קבוצת אולטראס כ-"אלה עם המשקפי שמש והגרפיטי ששונאים משטרה". החכמתי.
ואם ננסה לצאת רגע מההגדרות הסטריאוטפיות, אין הגדרה כזאת על קבוצת אולטראס כאנטי משטרה, בד"כ יש חיכוך בגלל הפרות סדר והתפרעויות, מה שלא מאפיין את הארגון שלנו, מפה הפליאה.
נשמע מאוד הגיוני, בגלל זה הדגשתי את ההנחה שיכול להיות שאני לא יודע דברים, בין השאר תיאום כזה או אחר.סניור כתב:
קשה לי להאמין שזה לא מתואם ולא מאושר, בהתחשב בעובדה שהמשטרה ליוותה את זה באופן צמוד ועקבה אחרי כל צעד שקרה שם. זה גם היה ברחובות הסגורים, ככה שלא הפריע לתנועה. לדעתי המשטרה התערבה (בחוסר פרופורציה משוועה לסיטואציה) כשנדלקה אבוקה. במקום להבין שלרוץ עם סוסים לתוך ההמון הרבה יותר מסוכן מאבוקה שדולקת על הכביש הגם ככה חסום, הם רצו כמו מטורפים לתוך ההמון.
אתה באמת לא יודע דברים.Cameo כתב: נשמע מאוד הגיוני, בגלל זה הדגשתי את ההנחה שיכול להיות שאני לא יודע דברים, בין השאר תיאום כזה או אחר.
- The red one
כמה שהקבוצה מפתיעה כל פעם מחדש - ככה גם הארגון. אין מילים
https://ultrasbeersheva.com/uncategoriz ... %A8%D7%90/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://ultrasbeersheva.com/uncategoriz ... %A8%D7%90/" onclick="window.open(this.href);return false;
- dardasmiley
לא זוכר איפה קראתי שמישהו כתב, השחקן ה12 ה13 ה14 וה15 שלנו. מדהימים כל פעם מחדש. שאפו לעובדים המלאכה.The red one כתב:כמה שהקבוצה מפתיעה כל פעם מחדש - ככה גם הארגון. אין מילים
האם אין מנואלה בגלל שיקולים תקציב? או שיש בעיות בירוקרטיות?
בעיות בירוקרטיות, לבנות פרגולה במדינה הזאת זה סיפור מהתחת
דורשים שיזוזו את ההתקן בגג כמה מטרים קדימה
משרד העבודה והזיבי כושלאימאשלהם
דורשים שיזוזו את ההתקן בגג כמה מטרים קדימה
משרד העבודה והזיבי כושלאימאשלהם
כמה אהבה יש לי לאירגון הזה. יזמים אחד אחד!!
- yanivnew91
אני חושב שגם אם היה אישור למנואלה, לא היה נכון להפעיל אותה ברביעי האחרון. המנואלה דורשת הרבה יותר מכל תפאורה אחרת. ושנית, זה מוריד מהאפקט קצתdardasmiley כתב:
לא זוכר איפה קראתי שמישהו כתב, השחקן ה12 ה13 ה14 וה15 שלנו. מדהימים כל פעם מחדש. שאפו לעובדים המלאכה.
האם אין מנואלה בגלל שיקולים תקציב? או שיש בעיות בירוקרטיות?
לא חושב שהוא חשב שתיהיה מנואלה הוא פשוט שאל והתעניין.
כולם יודעים שמנואלה זה למשחקים גדולים , פליאוף אלופות/שלב בתים אלופות/אירופאית,מכבי , משחק אליפות וכאלה .
כולם יודעים שמנואלה זה למשחקים גדולים , פליאוף אלופות/שלב בתים אלופות/אירופאית,מכבי , משחק אליפות וכאלה .
- yanivnew91
אם ככה אז כנראה שלא הבנתי את הכוונה שלוהראל כתב:לא חושב שהוא חשב שתיהיה מנואלה הוא פשוט שאל והתעניין.
אז...המנואלה חוזרת?
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."