רוני לוי

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

Re: רוני לוי

שליחה על ידי yossi »

Sir Alex Ferguson כתב:
25 ינואר 2022, 13:21
ברור, רוני לוי יקח אליפות ואלונה לא תמשיך איתו, ברור.
אם יקרה הנס הזה ורוני לוי יקח אליפות השנה, הרוב המוחלט של הקהל שלנו גם ירצה שהוא ימשיך, ובצדק.
מה אלונה תעשה זה משהו אחד, מה הדבר שנכון לעשות זה משהו אחר.
משוכנע שגם במקרה והנס יקרה הקהל ברובו יתנגד להמשך הסבל בצפייה של הקבוצה תחתיו.

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום
Title: CrazyRed

שליחה על ידי 4 לב אדום »

Sir Alex Ferguson כתב:
25 ינואר 2022, 11:36
לא יודע שמות, כן יודע שאומרים שבתחילת העונה השחקנים היו מאוד איתו ואחרי המשחקים האחרונים יש כבר שחקנים בכירים שמתחילים לדבר נגדו.
לפי השמועות, רוני לוי פנה לאלונה בבקשה לשבת על חוזה חדש לעונה הבאה, היא שוחחה עם שחקנים, עם הצוות המקצועי, ואז הודיעה לו שידבר איתה בסוף העונה...
הייתה לי הרגשה ואפילו כתבתי על זה גם כאן כבר בתחילת השבוע שזה מה שיקרה . תתכוננו לרצף תוצאות מעניין ..
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
gooner

שליחה על ידי gooner »

בראיון לאחר המשחק נגד חיפה, שכטר אמר נדמה לי שהוא גאה בשחקנים תחת המגבלות.
אני לא זוכר את המלים המדוייקות, אבל אני קיבלתי מהן תחושה שהוא בעדינות רבה רומז לחוסר היכולת לשחק היטב תחת רוני לוי.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

ForeverRed כתב:
25 ינואר 2022, 13:41
לא בקטע רע, אבל לא זוכר מתי בפעם האחרונה שמועה שהבאת לפה התבררה כנכונה.
אז אומרים.
העניין בכיאל? הסיכום עם מיכה? הבעיות בין ברק לאלונה בזמנו? כל מה שהלך בתקופת הקורונה בזמנו.
אבל שוב, בגלל שלא מדובר בדברים שאני יודע מידיעה אישית אני מראש כותב "שמועות" כדי שכל אחד יתייחס אליהם כפי שהוא רואה לנכון.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

Sir Alex Ferguson כתב:
25 ינואר 2022, 18:42
העניין בכיאל? הסיכום עם מיכה? הבעיות בין ברק לאלונה בזמנו? כל מה שהלך בתקופת הקורונה בזמנו.
אבל שוב, בגלל שלא מדובר בדברים שאני יודע מידיעה אישית אני מראש כותב "שמועות" כדי שכל אחד יתייחס אליהם כפי שהוא רואה לנכון.
לפי השמועות האלו רוני לוי לא נשאר פה עונה הבאה?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
4everb7

שליחה על ידי 4everb7 »

למחוק כפול
נערך לאחרונה על ידי 4everb7 ב 25 ינואר 2022, 20:42, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
4everb7

שליחה על ידי 4everb7 »

יצא לי לדבר עם חבר היום על זה.

ואללה אני חושב שאם מיכה היה פותח טוב את העונה
והקבוצה היתה בצלמו של מיכה בסגנון שאנחנו אוהבים...
לדעתי הינו 10-12 נקודות מתחת והינו אומרים זה עונת בניה.

בסגל הזה אין מה למכור חוץ מלב ונשמה.
שנה הבאה נביא איכות בהתקפה. עוד איכות באמצע. עוד עונה שהשחקנים מתאמנים יחד.
ואז הדרישה לכדורגל שמח ושוטף תהיה הגיונית.

אני לא רואה מצב שבאר שבע היתה משחקת את סגנון המשחק שאנחנו רוצים ולא נופלת לפחות 4 פעמים עד היום ומאבדת נקודות על נאיביות.

זה שאנחנו מזכירים את המילה אליפות זה נס מארץ הניסים.

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

4everb7 כתב:
25 ינואר 2022, 20:39

אני לא רואה מצב שבאר שבע היתה משחקת את סגנון המשחק שאנחנו רוצים ולא נופלת לפחות 4 פעמים עד היום ומאבדת נקודות על נאיביות.

זה ספקולציות . כנראה שלעולם לא נדע .
אף אחד לא ציפה לאליפות בתחילת עונה , אבל אם כבר נקרתה הזדמנות , מצפים מכל מועדון גדול שיריח דם ויעוט על הטרף .
אנלוגיה אחרת למצבנו -
הכביש הוא כביש שהנסיעה המותרת בו היא 100 קמ"ש .
אם הייתה לנו פיאט 127 - לא הייתי מצפה שנעבור מהירות 70-80 קמ"ש .
כרגע יש לנו משפחתית טובה סטייל יונדאי i30 שמסוגלת להגיע בשקט גם ל-120 קמ"ש בלי להתאמץ .
בשנה הבאה לעומת זאת - נצפה כבר להשתדרג לרמת הפרארי .
אבל צריך גם נהג מתאים . ;)
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
El_Medico

שליחה על ידי El_Medico »

זיו אריה?
לעונה הבאה, נשמע הגיוני.
דעתכם חברים

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

El_Medico כתב:
27 ינואר 2022, 17:51
זיו אריה?
לעונה הבאה, נשמע הגיוני.
דעתכם חברים
מה עכשיו? חסרים דבעים?

סמל אישי של משתמש
El_Medico

שליחה על ידי El_Medico »

dardasmiley כתב:
27 ינואר 2022, 17:52
מה עכשיו? חסרים דבעים?
תשמע,
דבעים יש בכמויות אבל, לא בטוח עוד עד כדאי כך דבע.
בהסתכלות על הפרופיל שלו בטרנספר מרקט מגלים שמאזן השערים למשחק לא רחוק מזה של בכר בתקופתו כמאמן קריית שמונה (בכר עם 1.71 זיו עם 1.54).
נכון שזיו אימן את קטמון בליגה השנייה מאידך, הסגל של בכר היה יותר טוב משל זיו (כמאמן קש).
הוא נשמע מאוד מנותק בראיונות שלו (במיוחד בראיון שלו אחרי המשחק נגדינו).
סגנון משחק שלו 4-3-3.
זורק רעיון

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

4everb7 כתב:
25 ינואר 2022, 20:39

שמע קראתי את כל הדיון פה, להגיד שאי אפשר להוציא יותר ושהוא עושה קסמים מהסגל זה שערורייה.
כשאתה מצפה משחקן להיכנס לקצב אתה לא יכול לתת לו 20 דק' במשחק במקרה הטוב.
אתה לא יכול לשחק בלי שום שיטה, פשוט להתגונן מאחורה בצורה מפוחדת גם נגד הפועל ירושלים ולעקוץ במתפרצות.
אם אני מוציא את ויטור מההרכב בסגנון משחק הזה אנחנו עם 20 נקודות פחות. רוני לוי פה אך ורק בגלל כמות הנקודות שלנו, אחרת ממזמן היה עף.
היכולת יכולה להיות טובה בהרבה, אתה שופך פה רשימה של השחקנים ומתאר אותם אחד אחד אבל שוכח להשוות גם לרמת הליגה, כן מבחינת סגל אנחנו 2 רמות מעל מכבי תל אביב נכון לעונה הנוכחית.
אנחנו צריכים להיות במקום שאנחנו נמצאים בהליכה וכמובן בתצוגות כדורגל טובות נגד כל היריבות שמתחת, מה שקרה בפועל זה ששיחקנו העונה אולי 3 משחקים טובים אני יכול לספור אותם על כף יד אחת, 3 משחקים טובים בנצחונות שלנו.
כמעט כל המשחקים בניצחונות יצאתי עצבני על הכדורגל הדוחה הזה, גם נגד קבוצות קטנות שאנחנו אמורים לשבור להם את הצורה. כן אני מצפה ממאמן שגם אם אתה טוען שאין לו כלים התקפיים (שזה בדיחה להגיד את זה) שלפחות יעשה משחק לחץ גבוה.
אז צר לי לאכזב אותך כי אני יודע דבר או שניים שמתחוללים באימונים, הבנאדם לא עובד על התקפה, לא מעניין אותו לחץ, הוא כל כך מפחד לצאת להתקפה כדי לא לקבל גול. היו 2 משחקים העונה שפתחנו בלחץ גבוה וזה נראה שזה היה רק בגלל שספורי החליט ללחוץ וסחף אחריו את כל הקבוצה ועם ההתלהבות של הקהל בטרנר, היריבות השתתקו בדקות האלה ולא עברו את ה-20 מטר מהשער שלהם. למה לא המשכנו ככה? כי אין מאמן נורמלי על הקווים. הוא מיושן, הוא די נעול על הסגנון העתיק הזה והוא גם מאוד מאוד שחצן בקטע של להקשיב להיות פתוח להצעות. היה לו מאוד קשה לקבל את ההתעקשות של אליניב על 5 מאחורה וגם את זה הוא עשה נורא וגרם לזה להיראות הגנתי. אז נכון הוא מעלים את היכולת בפני חלק מהאוהדים שמסתנוורים מצבירת נקודות וניצחונות, אבל אוהדים שמבינים קצת כדורגל יודעים שדבר כזה לא יחזיק ואם אתה משחק בצורה כזאת זה ייעצר מתישהו בפיצוץ גדול. איך אמרתי בפגישת אוהדים עם ברדה ופרימור: הקהל של הפועל ב"ש מאז ומעולם אהב כדורגל התקפי. מי שלא ישחק פה בסגנון הזה לא יעריצו אותו פשוט כך. ואתם תראו איך בעונה הבאה פתאום מדברים על ד.נ.א של מועדון וסגנון. ואני מקווה שהמטרה בשנים הבאות תהיה להביא רק מאמנים שמתאימים לסגנון הזה שהקהל רוצה. אני מאמין שיש פה הרבה מאוד אוהדים שהיו רוצים לראות כדורגל טוב והתקפי וליהנות מהפועל ב"ש במקום קצב צבירת הנקודות השקרי הזה. להביא אירופה יכולנו גם בסגנון התקפי ויפה, אליפות לא ניקח גם עוד 100 שנה בסגנון כזה, אין לנו שום הרתעה על היריבות ואליפות לוקחים עם הרתעה.

סמל אישי של משתמש
yosisa

שליחה על ידי yosisa »

אנחנו רוצים כדורגל לוחץ, שסוחף את טרנר באנרגיות. מי שלא יעשה את זה, הקהל יעיף אותו על טיל.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

בעיניי זה יותר עמוק.
אין לי בעיה לקבל סגנון שהוא לא דומיננטי. כזה שדוגל בכדורגל ישיר נניח ופחות מחזיק בכדור כדי למשוך גבוה את קו ההגנה של היריב.

הסגנון הוא לא העניין, העניין הוא המטודה. מה עושים כדי להוציא את עקרונות המשחק לפועל.
רוני לוי בנה את הסגל הזה כמעט מאפס, כלומר זה לא שהוא נחת לסיטואציה בה היה צריך להתאים שיטה לחומר, הוא יכל לבנות את החומר סביב כל אג'נדה בה יחפוץ.
אין שום שיטה בהפועל ב"ש הנוכחית. לא הגנתית, בטח שלא התקפית.
התקפית זה פשוט הרבה יותר חמור וקל לראות, בהגנה כשאתה עומד נמוך עם בלמים טובים כמו שיש לנו, ועם ההתקפות העלובות של היריבות אז לא נספוג יותר מדי גם בלי מאמן.
גם אבוקסיס לא ספג יותר מדי, ולא היה לו את חאתם או טיבי. ויטור אחד זה יותר טוב מהמתחזים על הקווים.
משחק ההתקפה שלנו הוא מהעלובים שראיתי. פשוט אין שום דבר, הכל בנוי על יכולת אישית ומצבים נייחים.
הפחדנות בבלומפילד זה היה השיא. הוא פוגש הפועל חיפה בצהוב עם ביטחון בתחתונים, ופשוט נותן להם את המשחק על מגש. בונה על גניבה מטעות שלהם או קרן. רק על ההופעה הזו הוא צריך להיות מפוטר במועדון הישגי.

הבעיה היא במי שמתפלא. רוני לוי רוכב עד היום על הסגל החלומי ההוא של חיפה.
מאז הוא עם תוצאות כמו של מימר כשאימן סגלים טובים משאר המורים לספורט בזכות השם שלו, כשהציג כדורגל דוחה בכולם.
לא סתם אף קהל לא סובל אותו. הוא פשוט נהנה מגב תקשורתי רחב מאוד שיגרום גם לקבוצה הבאה לאכול את הלקרדה.

סמל אישי של משתמש
xboy

שליחה על ידי xboy »

ran כתב:
28 ינואר 2022, 11:08
שמע קראתי את כל הדיון פה, להגיד שאי אפשר להוציא יותר ושהוא עושה קסמים מהסגל זה שערורייה.
כשאתה מצפה משחקן להיכנס לקצב אתה לא יכול לתת לו 20 דק' במשחק במקרה הטוב.
אתה לא יכול לשחק בלי שום שיטה, פשוט להתגונן מאחורה בצורה מפוחדת גם נגד הפועל ירושלים ולעקוץ במתפרצות.
אם אני מוציא את ויטור מההרכב בסגנון משחק הזה אנחנו עם 20 נקודות פחות. רוני לוי פה אך ורק בגלל כמות הנקודות שלנו, אחרת ממזמן היה עף.
היכולת יכולה להיות טובה בהרבה, אתה שופך פה רשימה של השחקנים ומתאר אותם אחד אחד אבל שוכח להשוות גם לרמת הליגה, כן מבחינת סגל אנחנו 2 רמות מעל מכבי תל אביב נכון לעונה הנוכחית.
אנחנו צריכים להיות במקום שאנחנו נמצאים בהליכה וכמובן בתצוגות כדורגל טובות נגד כל היריבות שמתחת, מה שקרה בפועל זה ששיחקנו העונה אולי 3 משחקים טובים אני יכול לספור אותם על כף יד אחת, 3 משחקים טובים בנצחונות שלנו.
כמעט כל המשחקים בניצחונות יצאתי עצבני על הכדורגל הדוחה הזה, גם נגד קבוצות קטנות שאנחנו אמורים לשבור להם את הצורה. כן אני מצפה ממאמן שגם אם אתה טוען שאין לו כלים התקפיים (שזה בדיחה להגיד את זה) שלפחות יעשה משחק לחץ גבוה.
אז צר לי לאכזב אותך כי אני יודע דבר או שניים שמתחוללים באימונים, הבנאדם לא עובד על התקפה, לא מעניין אותו לחץ, הוא כל כך מפחד לצאת להתקפה כדי לא לקבל גול. היו 2 משחקים העונה שפתחנו בלחץ גבוה וזה נראה שזה היה רק בגלל שספורי החליט ללחוץ וסחף אחריו את כל הקבוצה ועם ההתלהבות של הקהל בטרנר, היריבות השתתקו בדקות האלה ולא עברו את ה-20 מטר מהשער שלהם. למה לא המשכנו ככה? כי אין מאמן נורמלי על הקווים. הוא מיושן, הוא די נעול על הסגנון העתיק הזה והוא גם מאוד מאוד שחצן בקטע של להקשיב להיות פתוח להצעות. היה לו מאוד קשה לקבל את ההתעקשות של אליניב על 5 מאחורה וגם את זה הוא עשה נורא וגרם לזה להיראות הגנתי. אז נכון הוא מעלים את היכולת בפני חלק מהאוהדים שמסתנוורים מצבירת נקודות וניצחונות, אבל אוהדים שמבינים קצת כדורגל יודעים שדבר כזה לא יחזיק ואם אתה משחק בצורה כזאת זה ייעצר מתישהו בפיצוץ גדול. איך אמרתי בפגישת אוהדים עם ברדה ופרימור: הקהל של הפועל ב"ש מאז ומעולם אהב כדורגל התקפי. מי שלא ישחק פה בסגנון הזה לא יעריצו אותו פשוט כך. ואתם תראו איך בעונה הבאה פתאום מדברים על ד.נ.א של מועדון וסגנון. ואני מקווה שהמטרה בשנים הבאות תהיה להביא רק מאמנים שמתאימים לסגנון הזה שהקהל רוצה. אני מאמין שיש פה הרבה מאוד אוהדים שהיו רוצים לראות כדורגל טוב והתקפי וליהנות מהפועל ב"ש במקום קצב צבירת הנקודות השקרי הזה. להביא אירופה יכולנו גם בסגנון התקפי ויפה, אליפות לא ניקח גם עוד 100 שנה בסגנון כזה, אין לנו שום הרתעה על היריבות ואליפות לוקחים עם הרתעה.
שולח לך 10,000 לייקים בביט.

שלח תגובה