4everb7 כתב: ↑25 ינואר 2022, 20:39
יצא לי לדבר עם חבר היום על זה.
ואללה אני חושב שאם מיכה היה פותח טוב את העונה
והקבוצה היתה בצלמו של מיכה בסגנון שאנחנו אוהבים...
לדעתי הינו 10-12 נקודות מתחת והינו אומרים זה עונת בניה.
בסגל הזה אין מה למכור חוץ מלב ונשמה.
שנה הבאה נביא איכות בהתקפה. עוד איכות באמצע. עוד עונה שהשחקנים מתאמנים יחד.
ואז הדרישה לכדורגל שמח ושוטף תהיה הגיונית.
אני לא רואה מצב שבאר שבע היתה משחקת את סגנון המשחק שאנחנו רוצים ולא נופלת לפחות 4 פעמים עד היום ומאבדת נקודות על נאיביות.
זה שאנחנו מזכירים את המילה אליפות זה נס מארץ הניסים.
שמע קראתי את כל הדיון פה, להגיד שאי אפשר להוציא יותר ושהוא עושה קסמים מהסגל זה שערורייה.
כשאתה מצפה משחקן להיכנס לקצב אתה לא יכול לתת לו 20 דק' במשחק במקרה הטוב.
אתה לא יכול לשחק בלי שום שיטה, פשוט להתגונן מאחורה בצורה מפוחדת גם נגד הפועל ירושלים ולעקוץ במתפרצות.
אם אני מוציא את ויטור מההרכב בסגנון משחק הזה אנחנו עם 20 נקודות פחות. רוני לוי פה אך ורק בגלל כמות הנקודות שלנו, אחרת ממזמן היה עף.
היכולת יכולה להיות טובה בהרבה, אתה שופך פה רשימה של השחקנים ומתאר אותם אחד אחד אבל שוכח להשוות גם לרמת הליגה, כן מבחינת סגל אנחנו 2 רמות מעל מכבי תל אביב נכון לעונה הנוכחית.
אנחנו צריכים להיות במקום שאנחנו נמצאים בהליכה וכמובן בתצוגות כדורגל טובות נגד כל היריבות שמתחת, מה שקרה בפועל זה ששיחקנו העונה אולי 3 משחקים טובים אני יכול לספור אותם על כף יד אחת, 3 משחקים טובים בנצחונות שלנו.
כמעט כל המשחקים בניצחונות יצאתי עצבני על הכדורגל הדוחה הזה, גם נגד קבוצות קטנות שאנחנו אמורים לשבור להם את הצורה. כן אני מצפה ממאמן שגם אם אתה טוען שאין לו כלים התקפיים (שזה בדיחה להגיד את זה) שלפחות יעשה משחק לחץ גבוה.
אז צר לי לאכזב אותך כי אני יודע דבר או שניים שמתחוללים באימונים, הבנאדם לא עובד על התקפה, לא מעניין אותו לחץ, הוא כל כך מפחד לצאת להתקפה כדי לא לקבל גול. היו 2 משחקים העונה שפתחנו בלחץ גבוה וזה נראה שזה היה רק בגלל שספורי החליט ללחוץ וסחף אחריו את כל הקבוצה ועם ההתלהבות של הקהל בטרנר, היריבות השתתקו בדקות האלה ולא עברו את ה-20 מטר מהשער שלהם. למה לא המשכנו ככה? כי אין מאמן נורמלי על הקווים. הוא מיושן, הוא די נעול על הסגנון העתיק הזה והוא גם מאוד מאוד שחצן בקטע של להקשיב להיות פתוח להצעות. היה לו מאוד קשה לקבל את ההתעקשות של אליניב על 5 מאחורה וגם את זה הוא עשה נורא וגרם לזה להיראות הגנתי. אז נכון הוא מעלים את היכולת בפני חלק מהאוהדים שמסתנוורים מצבירת נקודות וניצחונות, אבל אוהדים שמבינים קצת כדורגל יודעים שדבר כזה לא יחזיק ואם אתה משחק בצורה כזאת זה ייעצר מתישהו בפיצוץ גדול. איך אמרתי בפגישת אוהדים עם ברדה ופרימור: הקהל של הפועל ב"ש מאז ומעולם אהב כדורגל התקפי. מי שלא ישחק פה בסגנון הזה לא יעריצו אותו פשוט כך. ואתם תראו איך בעונה הבאה פתאום מדברים על ד.נ.א של מועדון וסגנון. ואני מקווה שהמטרה בשנים הבאות תהיה להביא רק מאמנים שמתאימים לסגנון הזה שהקהל רוצה. אני מאמין שיש פה הרבה מאוד אוהדים שהיו רוצים לראות כדורגל טוב והתקפי וליהנות מהפועל ב"ש במקום קצב צבירת הנקודות השקרי הזה. להביא אירופה יכולנו גם בסגנון התקפי ויפה, אליפות לא ניקח גם עוד 100 שנה בסגנון כזה, אין לנו שום הרתעה על היריבות ואליפות לוקחים עם הרתעה.