איסאק קוונאקה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
גדי

Re: איסאק קוונאקה

שליחה על ידי גדי »

אלדר כתב: או אה מקורב אחד כבר יצא מהשק?

מתי תשפוט אנשים לפי המקצועיות שלהם ולא לפי טיב היחסים?

מבחינתי הוא עיתונאי עד שיוכיח שהוא אוהד.
ולא ההפך.

יש לו ימי חסד... כן ממני אלדר.
אני כמובן לא אשיב לו ולא אקרא אותו אבל באופן עקרוני אני לא מצפה ממי שהוא עיתונאי שיהיה אוהד. מצפה מאנשים שיהיו מקצוענים. שיהיו נאמנים למקצוע שלהם אחרת נקבל פייט ניוז. לא רוצה כתבי חצר. סומך על הקבוצה שלי שתדע להתמודד עם תקשורת. ואם לא אז שתלמד.

אם הוא לא הגון ולא ישר אז זה סיפור אחר. סיקרו אותנו כתבים שהם לא אוהדים שהיו הוגנים ולהפך.

כל זה כמובן לא רלוונטי לפלטפורמה שהוא עובד בה כי אין לה שום קשר למקצוע.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

עזבו שטויות, מתי מוצאים מחליף לשירי הסתומה בערוץ הספורט?

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

עזוב שטויות, מה בסוף עם קואנקה? יש סיכוי למשחק ברביעי או שבת?

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

The red one כתב: התגובה שלך העלתה גיחוך רציני. שופט אותו כאילו הוא חייב לך משהו. נותן לו אולטימטום, דרישות. שחרר, דעתך לא שווה הרבה ונשים בצד את העובדה שעד עכשיו הוא לא הוכיח שום דבר אחרת. אני (בטעות) שמעתי את אחת התכניות של אופירע שהוא דיבר בטעות על באר שבע בגוף ראשון ("אנחנו" "ניסינו") ואז ברקו ואופירע נכנסו בו שהוא כבר לא אוהד אלא כתב. יש מצב שזה יתן לו נקודה והוא יחזור להיות על 0 אצלך, או שעדיין מינוס אחד?

מה שכן - יצאת גבר שנתת לו ימי חסד. מקווה שהוא ישכיל להשתמש בהם
עזוב, אתה חולה במחלה של העיר הזו.
שופטים לפי קרבה ולא לפי יכולת.

אני לא כזה. והרבה אנשים שחשבו שדעתי לא נחשבת בסוף הלכו אחרי. כי להבדיל מכל השחיתויות של מקורבים/חברים/תן לי אתן לך וכו זה פשוט לא חלק ממני. תהנה מהצד שלך במפה. אני לא בצד הזה. הפועל באר שבע חשובה לי יותר.

בהצלחה לך ולכתב הבכיר שדרך אגב אין לי שום דבר נגדו, רק שופט אותו לפי יכולת נטו. ואם על דבר כזה קמת ככה זה רק מסביר כמה הוא מסוכן להפועל בש. יכרסם יופי במערכת

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

גדי כתב:
אני כמובן לא אשיב לו ולא אקרא אותו אבל באופן עקרוני אני לא מצפה ממי שהוא עיתונאי שיהיה אוהד. מצפה מאנשים שיהיו מקצוענים. שיהיו נאמנים למקצוע שלהם אחרת נקבל פייט ניוז. לא רוצה כתבי חצר. סומך על הקבוצה שלי שתדע להתמודד עם תקשורת. ואם לא אז שתלמד.

אם הוא לא הגון ולא ישר אז זה סיפור אחר. סיקרו אותנו כתבים שהם לא אוהדים שהיו הוגנים ולהפך.

כל זה כמובן לא רלוונטי לפלטפורמה שהוא עובד בה כי אין לה שום קשר למקצוע.
מצוין, אז שאף אחד לא ישווק אותו כאוהד. כי על זה בדיוק דיברתי. 99% הופכים את עורם.

ובגלל שאנשים מכירים אותו או שיחקו איתו מטקות בים הפכו אותו לקדוש. לא קונה אותי הבלופים האלה

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אלדר כתב: עזוב, אתה חולה במחלה של העיר הזו.
שופטים לפי קרבה ולא לפי יכולת.

אני לא כזה. והרבה אנשים שחשבו שדעתי לא נחשבת בסוף הלכו אחרי. כי להבדיל מכל השחיתויות של מקורבים/חברים/תן לי אתן לך וכו זה פשוט לא חלק ממני. תהנה מהצד שלך במפה. אני לא בצד הזה. הפועל באר שבע חשובה לי יותר.

בהצלחה לך ולכתב הבכיר שדרך אגב אין לי שום דבר נגדו, רק שופט אותו לפי יכולת נטו. ואם על דבר כזה קמת ככה זה רק מסביר כמה הוא מסוכן להפועל בש. יכרסם יופי במערכת
אני ממש זורם עם התגובות שלך בדרך כלל ואני חושב שאתה אחלה ואוהב לקרוא אותך. אבל אתה מדבר על בן אדם שאתה לא מכיר עם אנשים שכן מירים. "מסוכן להפועל ב"ש" "יכרם יופי במערכת"..תשמע, אתה רחווווקקקקקקקקקקקקקקקק מזה כמו בעיטה של ערן לוי ברגל ימין, עדיף שתשחרר. יש להביע דעה ויש להגזים ועוד מול אנשים שיודעים דבר אחד או שניים (או שלושה) יותר ממך.

תירגע, לא תהיה פה הפיכה שלטונית. עליי.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

The red one כתב: אני ממש זורם עם התגובות שלך בדרך כלל ואני חושב שאתה אחלה ואוהב לקרוא אותך. אבל אתה מדבר על בן אדם שאתה לא מכיר עם אנשים שכן מירים. "מסוכן להפועל ב"ש" "יכרם יופי במערכת"..תשמע, אתה רחווווקקקקקקקקקקקקקקקק מזה כמו בעיטה של ערן לוי ברגל ימין, עדיף שתשחרר. יש להביע דעה ויש להגזים ועוד מול אנשים שיודעים דבר אחד או שניים (או שלושה) יותר ממך.

תירגע, לא תהיה פה הפיכה שלטונית. עליי.
אחי. אין פה משהו אישי חלילה.
האמרה של לכרסם במערכת היא נובעת מזה - שאם הוא עיתונאי, ויש לו לגיטימציה מהעיר(!) ומהאוהדים, לעשות את עבודתו נאמנה משמע: לכרסם במערכת. זה מה שיקרה בסופו של יום.

כי כמו שגדי אמר, הוא מצפה שיהיה מקצוען, ומשמעות של מקצוענות בעיתונאות היא לדעת הכל, להוציא החוצה ולכרסם.

עכשיו ברור שאם יחשוף דברים לא תקינים זה מבורך. השאלה שנשאלת היא האם הוא יוציא את הצהוב (שלא מעניין) החוצה

פה הוא נמדד בין עיתונאי ערכי לבין הזבל התקשורתי שיש במתכונת הנוכחית.

חובת ההוכחה עליו. ואיך אומרים בכדורגל? אתה טוב כמו המשחק האחרון שלך.. ככה שאם הוא אוהד מבטן ולידה, לא הופך אותו לעיתונאי שנולד לאהוב את הפועל בש. כי זה נוגד את ערכי המקצוע. זו צומת דרכים שהוא יצטרך להתגבר עליה.

אני רק צופה מהצד לשפוט, כמו שאנחנו שופטים שחקני כדורגל, בעלים של קבוצה ואת העידוד במשחק האחרון.

מאחל לו הצלחה מכל הלב

סמל אישי של משתמש
oranu
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי oranu »

אלדר כתב:אורן בלי קשר להיותו אוהד.

בתפקיד העיתונאי 99% הופכים את עורם למען הפרנסה ומאבדים את הערכים שלהם.

גם לזריהן וברמן בהתחלה זה קרה ואז מהר יתיישרו אחרי ביקורת קשה מצד האוהדים.

הוא לא קדוש ולא מעניין אותי כמה הוא אוהב את הקבוצה מאז היותו ילד.

עכשיו זו הבמה האמיתית שלו להוכיח אם הוא באמת אוהד ופועל באחריות או שהוא סתם קשקשן שנבחר לעבוד שם כי הוא פפי של אופריע.

הוא צריך למצוא את דרך המלך ולא לפחד כי היא צריכה אותו לא פחות ממה שהוא צריך אותה (יש לו קשרים ו״פרצות אבטחה״ במועדון וכרגע יש לו גם לגיטימציה מהאוהדים)

אז לפני שאתם מגנים עליו כי הוא חבר, אוהד שרוף וכו
תשפטו אותו לפי המעשים שלו.

נקודה לרעתו כבר בשידור הראשון
ציון מינוס 1 כרגע
הוא צריך לאזן
חחחחחחח תגיד לי אלדר אתה רציני?
קודם כל הוא לא צריך להוכיח לאף אחד גם לא לך ולי אם הוא אוהד או לא זה דבר ראשון.

דבר שני יש לו עכשיו תפקיד לעשות והפרנסה שלו והעתיד שלו תלויים בתפקיד והוא צריך לעשות אותו בצורה הטובה ביותר והמקצועית ביותר.

במידה והיה מתנהל בצורה לא מקצועית הייתי הראשון לבקר אותו בטח כשהוא חבר שלי באופן אישי.

הבן אדם עבד בצורה מקצועית והגונה גם אם לחלק מאוהדי הפועל באר שבע לא נעים לשמוע את האמת הכואבת שהרכש הססגוני של הקיץ נפצע שוב.

במבחן התוצאה במקרה הזה כלפי לא הנפיץ ולא רשם פייק ניוז, כשיעשה כך אני אבקר אותו אישית.

עד אז אין שום הצדקה לשטויות שרשמת בטח לא מינוס 1 ובטח לא שהוא צריך להוכיח משהו למישהו.

הוא צריך להוכיח את עצמו לבוסים שלו ולעשות זאת תוך כדי התנהלות עיתונאית מקצועית ואחראית, בזה זה נגמר.
שוב אגיד- במידה ולא יתנהל בצורה הזו בעתיד אני אהיה הראשון לבקר אותו.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

אלדר כתב: אחי. אין פה משהו אישי חלילה.
האמרה של לכרסם במערכת היא נובעת מזה - שאם הוא עיתונאי, ויש לו לגיטימציה מהעיר(!) ומהאוהדים, לעשות את עבודתו נאמנה משמע: לכרסם במערכת. זה מה שיקרה בסופו של יום.

כי כמו שגדי אמר, הוא מצפה שיהיה מקצוען, ומשמעות של מקצוענות בעיתונאות היא לדעת הכל, להוציא החוצה ולכרסם.

עכשיו ברור שאם יחשוף דברים לא תקינים זה מבורך. השאלה שנשאלת היא האם הוא יוציא את הצהוב (שלא מעניין) החוצה

פה הוא נמדד בין עיתונאי ערכי לבין ה*** התקשורתי שיש במתכונת הנוכחית.

חובת ההוכחה עליו. ואיך אומרים בכדורגל? אתה טוב כמו המשחק האחרון שלך.. ככה שאם הוא אוהד מבטן ולידה, לא הופך אותו לעיתונאי שנולד לאהוב את הפועל בש. כי זה נוגד את ערכי המקצוע. זו צומת דרכים שהוא יצטרך להתגבר עליה.

אני רק צופה מהצד לשפוט, כמו שאנחנו שופטים שחקני כדורגל, בעלים של קבוצה ואת העידוד במשחק האחרון.

מאחל לו הצלחה מכל הלב
אתה קצת מתבלבל חבר.
הוא לא עובד אצלל, הוא עובד בתקשורת.
ואם תהיה ידיעה צהובה ונכונה (בדגש על נכונה) הוא חייב אבל חייב לדווח עליה.

זה שלנו כאוהדים לא נוח לקרוא שאופיר החרים אימון או שקוואנקה שוב נפצע או שיש מתיחות בין מאור למאור בחדר הלבשה וזה כיף ונוח לצאת על מי שכתב ולהתעלם זה סבבה, זה עדיין לא אומר שזה נכון.

שורה תחתונה - נכנסת פה על 180 בכתב שאתה לא מכיר ובמקום לשפוט אותו על סמך מה שהוא כותב שפטת אותו על סמך מקרי עבר וכבר קבעת איך הוא יהרוס ויפגע בקבוצה.

תנוח בן אדם, אנשים צריכים להתפרנס ולבנות קריירה ואם זה אומר שהם צריכים להיכנס במועדון כשיש על מה להיכנס בו והכל מבוסס על עובדות זה בסדר ואפילו ראוי.

המועדון צריך לדעת להתמודד עם התקשורת והיא צריכה לעשות תפקידה נאמנה (וברור לי שלא כולם עושים תפקידם נאמנה ויכול להיות שגם כלפי יחטא בזה בעתיד אבל כרגע הוא ממש לא שם ולא עשה שום דבר שיצדיק את ההאשמות שלך).

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

הקבוצה העלתה בפייסבוק סרטון של האימון.
קיצר, אפשר לראות שם את קואנקה במשחקון של 5 נגד 5.

סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

שליחה על ידי אסי, דגים »

הפועלעולה כתב:הקבוצה העלתה בפייסבוק סרטון של האימון.
בשורות טובות, תודה.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

הפועלעולה כתב:הקבוצה העלתה בפייסבוק סרטון של האימון.
זריהן שם?

סמל אישי של משתמש
LIAV00S

שליחה על ידי LIAV00S »

טוב לראות אותו נוגע בכדור ונכנס לזה.. מזכיר בתנועה שלו את מליקסון

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

ForeverRed כתב: זריהן שם?
האיכות לא משהו, אבל די בטוח שכן. נתן שם עקב בין 2 שלחצו אותו.
מיכאל ממשיך לפרפר את כולם.

סמל אישי של משתמש
hb7

שליחה על ידי hb7 »

yossi כתב: האיכות לא משהו, אבל די בטוח שכן. נתן שם עקב בין 2 שלחצו אותו.
מיכאל ממשיך לפרפר את כולם.
נתן כדור ענק,לא כוחות לשחק נגד אוחנה

שלח תגובה