The red one כתב:
אני ממש זורם עם התגובות שלך בדרך כלל ואני חושב שאתה אחלה ואוהב לקרוא אותך. אבל אתה מדבר על בן אדם שאתה לא מכיר עם אנשים שכן מירים. "מסוכן להפועל ב"ש" "יכרם יופי במערכת"..תשמע, אתה רחווווקקקקקקקקקקקקקקקק מזה כמו בעיטה של ערן לוי ברגל ימין, עדיף שתשחרר. יש להביע דעה ויש להגזים ועוד מול אנשים שיודעים דבר אחד או שניים (או שלושה) יותר ממך.
תירגע, לא תהיה פה הפיכה שלטונית. עליי.
אחי. אין פה משהו אישי חלילה.
האמרה של לכרסם במערכת היא נובעת מזה - שאם הוא עיתונאי, ויש לו לגיטימציה מהעיר(!) ומהאוהדים, לעשות את עבודתו נאמנה משמע: לכרסם במערכת. זה מה שיקרה בסופו של יום.
כי כמו שגדי אמר, הוא מצפה שיהיה מקצוען, ומשמעות של מקצוענות בעיתונאות היא לדעת הכל, להוציא החוצה ולכרסם.
עכשיו ברור שאם יחשוף דברים לא תקינים זה מבורך. השאלה שנשאלת היא האם הוא יוציא את הצהוב (שלא מעניין) החוצה
פה הוא נמדד בין עיתונאי ערכי לבין הזבל התקשורתי שיש במתכונת הנוכחית.
חובת ההוכחה עליו. ואיך אומרים בכדורגל? אתה טוב כמו המשחק האחרון שלך.. ככה שאם הוא אוהד מבטן ולידה, לא הופך אותו לעיתונאי שנולד לאהוב את הפועל בש. כי זה נוגד את ערכי המקצוע. זו צומת דרכים שהוא יצטרך להתגבר עליה.
אני רק צופה מהצד לשפוט, כמו שאנחנו שופטים שחקני כדורגל, בעלים של קבוצה ואת העידוד במשחק האחרון.
מאחל לו הצלחה מכל הלב