מנויים 2016/2017

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
izguy83

Re: מנויים 2016/2017

שליחה על ידי izguy83 »

אם לא החרימו אז בסדר.
מקובל לגמרי.
פשוט בתחילת ההודעות רשמו שהחרימו.

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

לא מצליח להבין איך אנשים עוד באים בטענות על האכיפה הזו.
מת לשמוע באיזה עוד מקום הייתם ככה מתלוננים אחרי שהייתם מנסים לעקוץ את המערכת או שוכחים דבר בסיסי כמו תעודה מזהה\תעודה שמזכה בהנחה.

ואני שם בצד את המקרים הבודדים שהיו טעויות כמו ילדים שנראו מבוגרים מדי או חיילים שהשתחררו ונפלו בדיוק בתווך.

מקווה שימשיכו לאכוף את זה. כל מי ש"נתקע" עם מנוי ימים\שעות\דקות לפני המשחק מוזמן לפנות לקבוצת 'מחיר עלות' בפייסבוק ומבטיח לו שהוא יצליח "להציל" תוך דקות בודדות את הכרטיס.

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

RedRock כתב:לא מצליח להבין איך אנשים עוד באים בטענות על האכיפה הזו.
מת לשמוע באיזה עוד מקום הייתם ככה מתלוננים אחרי שהייתם מנסים לעקוץ את המערכת או שוכחים דבר בסיסי כמו תעודה מזהה\תעודה שמזכה בהנחה.

ואני שם בצד את המקרים הבודדים שהיו טעויות כמו ילדים שנראו מבוגרים מדי או חיילים שהשתחררו ונפלו בדיוק בתווך.

מקווה שימשיכו לאכוף את זה. כל מי ש"נתקע" עם מנוי ימים\שעות\דקות לפני המשחק מוזמן לפנות לקבוצת 'מחיר עלות' בפייסבוק ומבטיח לו שהוא יצליח "להציל" תוך דקות בודדות את הכרטיס.
א. האכיפה רצויה, הדרך (כמו שתיארו אחרים) לא. אם צריך שיבדקו אוהד אוהד אבל בכבוד, בשיקול דעת ובאדיבות. האוהדים הם הלקוחות של המועדון.
ב. צריך להבדיל בין זכאי להנחה שלא הביא תעודה למי שלא זכאי להנחה ומנצל את ה"עיוורון" של השערים. הראשון לא תקין אבל יכול לקרות והשני בזוי וראוי לכל גינוי.
ג. מי שדואג לתשלום המלא כלפי מעלה (בוגרים) ראוי שידאג לתשלום ההולם גם כלפי מטה (בעלי ההנחות). שיתכבד המועדון ויאפשר להשלים את ההפרש בין מחיר ילד או חייל למחיר מבוגר וגם יזכה את מי שקנה מנוי רגיל והפך לזכאי להנחה בהתאם.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

מה עושה סטודנט או חייל שמסיים באמצע העונה?
אני החל מסוף דצמבר כבר לא סטודנט. מה אני אמור לעשות?

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

CrazyRed7 כתב:מה עושה סטודנט או חייל שמסיים באמצע העונה?
פשוט מאוד.
נכשלים במבחן,שניים,קובעים מועד ג' עם אופציה לקורס חוזר ומאריכים קצת את תקופת הלימודים.
מקווה שעזרתי.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

אדום זקן כתב: פשוט מאוד.
נכשלים במבחן,שניים,קובעים מועד ג' עם אופציה לקורס חוזר ומאריכים קצת את תקופת הלימודים.
מקווה שעזרתי.
חחחחח לא בא בחשבון.
לא יכול לראות כבר את המכללה הזאת. מעדיף שיחרימו לי את המנוי :)

וברצינות עכשיו, המועדון חייב לספק פתרון לדבר כזה.
אני בתחילת העונה, כשחידשתי את המנוי, שאלתי לגבי זה והבחורה משפע אמרה שלא תהיה בעיה.

סמל אישי של משתמש
avivgolan

שליחה על ידי avivgolan »

CrazyRed7 כתב:מה עושה סטודנט או חייל שמסיים באמצע העונה?
תעודת סטודנט זה לשנה שלמה לא קלנדרית, כמו עונת משחקים (2016/17).
לגבי חייל אני לא יודע מה המדיניות.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

אריאל2 כתב: א. האכיפה רצויה, הדרך (כמו שתיארו אחרים) לא. אם צריך שיבדקו אוהד אוהד אבל בכבוד, בשיקול דעת ובאדיבות. האוהדים הם הלקוחות של המועדון.
ב. צריך להבדיל בין זכאי להנחה שלא הביא תעודה למי שלא זכאי להנחה ומנצל את ה"עיוורון" של השערים. הראשון לא תקין אבל יכול לקרות והשני בזוי וראוי לכל גינוי.
ג. מי שדואג לתשלום המלא כלפי מעלה (בוגרים) ראוי שידאג לתשלום ההולם גם כלפי מטה (בעלי ההנחות). שיתכבד המועדון ויאפשר להשלים את ההפרש בין מחיר ילד או חייל למחיר מבוגר וגם יזכה את מי שקנה מנוי רגיל והפך לזכאי להנחה בהתאם.

די עם הצדקנות הזו.
אני לא בא בטענות על האכיפה, אבל אף אחד פה לא בזוי וראוי לכל גינוי, בטח לא במציאות בה המועדון בעצמו חוטא בחטא הזה מהצד השני כשלא מנפיק מנויי ילד/חייל לדרומי ולמערבי ומאלץ אלפי ילדים וחיילים לשלם מחיר מבוגר, וכנ"ל לגבי כרטיסים לצפוני למשחקים בודדים - יותר מדי פעמים ילדים וחיילים משלמים כמו מבוגר כי הוציאו כמות זעומה של כרטיסי ילד/חייל.

וחוץ מזה - 90% מהאנשים פה נכנסו לא מעט פעמים עם כרטיסי ילד/חייל למשחקי חוץ, למרות שהם בוגרים.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
avivgolan

שליחה על ידי avivgolan »

אורי אדום בנשמה כתב:

די עם הצדקנות הזו.
אני לא בא בטענות על האכיפה, אבל אף אחד פה לא בזוי וראוי לכל גינוי, בטח לא במציאות בה המועדון בעצמו חוטא בחטא הזה מהצד השני כשלא מנפיק מנויי ילד/חייל לדרומי ולמערבי ומאלץ אלפי ילדים וחיילים לשלם מחיר מבוגר, וכנ"ל לגבי כרטיסים לצפוני למשחקים בודדים - יותר מדי פעמים ילדים וחיילים משלמים כמו מבוגר כי הוציאו כמות זעומה של כרטיסי ילד/חייל.

וחוץ מזה - 90% מהאנשים פה נכנסו לא מעט פעמים עם כרטיסי ילד/חייל למשחקי חוץ, למרות שהם בוגרים.
גם אם בנאדם נכנס ברמאות הוא צריך לדעת שאם תופסים אותו הוא מקבל בראש, איך אתה יכול לבוא בטענות על זה שאתה לא ישר.
Dont do the crime if you cant do the time.
להתבאס זה דבר אחד, לבוא בתלונות זאת חוצפה.

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

avivgolan כתב:
גם אם בנאדם נכנס ברמאות הוא צריך לדעת שאם תופסים אותו הוא מקבל בראש, איך אתה יכול לבוא בטענות על זה שאתה לא ישר.
Dont do the crime if you cant do the time.
להתבאס זה דבר אחד, לבוא בתלונות זאת חוצפה.
מכיר את המונח אין עונשין למפרע? תלמד עליו.
שוב, אין בעיה לאכוף זה אפילו מתבקש, הדרך, הטלת הסנקציות המיידית והשינוי ההתנהגותי והתפיסתי של המועדון בעניין הזה לא נכונה.
עד היום יצרתם מצג כאילו זה "בסדר" וביום אחד אתם מחליטים לשבור את הכלים? לא מכובד.
היו צריכים לעשות בדיוק מה שעשו, אבל להחזיר את המנויים ולהזהיר שבפעם הבאה הסנקציות יהיו כאלה.
ואז לעשות את זה שוב.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

nitsande כתב: מכיר את המונח אין עונשין למפרע? תלמד עליו.
שוב, אין בעיה לאכוף זה אפילו מתבקש, הדרך, הטלת הסנקציות המיידית והשינוי ההתנהגותי והתפיסתי של המועדון בעניין הזה לא נכונה.
עד היום יצרתם מצג כאילו זה "בסדר" וביום אחד אתם מחליטים לשבור את הכלים? לא מכובד.
היו צריכים לעשות בדיוק מה שעשו, אבל להחזיר את המנויים ולהזהיר שבפעם הבאה הסנקציות יהיו כאלה.
ואז לעשות את זה שוב.
אבל החזירו ת'מנויים. לא החרימו.

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

החרימו, ושלחו את בעלי המנויים למועדון לקחת אותם. בנוסף ממה ששמעתי (לא רישמי) גם שוללים להם את הזכות לשנה הבאה...
סנקציות
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

nitsande כתב:החרימו, ושלחו את בעלי המנויים למועדון לקחת אותם. בנוסף ממה ששמעתי (לא רישמי) גם שוללים להם את הזכות לשנה הבאה...
סנקציות
זה כן רשמי, כתבו את זה בהודעה רשמית.

והחרימו אבל החזירו זה לא בדיוק החרימו אתה יודע.

אולי, ורק אולי, יש מצב שלא היו צריכים לשלול זכות בבדיקה הראשונית אבל לי יש תחושה פנימית שלא באמת ישללו להם. לגבי השאר אני מסכים, אין שום סיבה לוותר.

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

The red one כתב: זה כן רשמי, כתבו את זה בהודעה רשמית.

והחרימו אבל החזירו זה לא בדיוק החרימו אתה יודע.

אולי, ורק אולי, יש מצב שלא היו צריכים לשלול זכות בבדיקה הראשונית אבל לי יש תחושה פנימית שלא באמת ישללו להם. לגבי השאר אני מסכים, אין שום סיבה לוותר.
נקווה שישללו....אני חייב מנוי...

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

שיש כתב: נקווה שישללו....אני חייב מנוי...

אגואיסטי משהו.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

שלח תגובה