מנויים 2016/2017
Re: מנויים 2016/2017
אם לא החרימו אז בסדר.
מקובל לגמרי.
פשוט בתחילת ההודעות רשמו שהחרימו.
מקובל לגמרי.
פשוט בתחילת ההודעות רשמו שהחרימו.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
לא מצליח להבין איך אנשים עוד באים בטענות על האכיפה הזו.
מת לשמוע באיזה עוד מקום הייתם ככה מתלוננים אחרי שהייתם מנסים לעקוץ את המערכת או שוכחים דבר בסיסי כמו תעודה מזהה\תעודה שמזכה בהנחה.
ואני שם בצד את המקרים הבודדים שהיו טעויות כמו ילדים שנראו מבוגרים מדי או חיילים שהשתחררו ונפלו בדיוק בתווך.
מקווה שימשיכו לאכוף את זה. כל מי ש"נתקע" עם מנוי ימים\שעות\דקות לפני המשחק מוזמן לפנות לקבוצת 'מחיר עלות' בפייסבוק ומבטיח לו שהוא יצליח "להציל" תוך דקות בודדות את הכרטיס.
מת לשמוע באיזה עוד מקום הייתם ככה מתלוננים אחרי שהייתם מנסים לעקוץ את המערכת או שוכחים דבר בסיסי כמו תעודה מזהה\תעודה שמזכה בהנחה.
ואני שם בצד את המקרים הבודדים שהיו טעויות כמו ילדים שנראו מבוגרים מדי או חיילים שהשתחררו ונפלו בדיוק בתווך.
מקווה שימשיכו לאכוף את זה. כל מי ש"נתקע" עם מנוי ימים\שעות\דקות לפני המשחק מוזמן לפנות לקבוצת 'מחיר עלות' בפייסבוק ומבטיח לו שהוא יצליח "להציל" תוך דקות בודדות את הכרטיס.
א. האכיפה רצויה, הדרך (כמו שתיארו אחרים) לא. אם צריך שיבדקו אוהד אוהד אבל בכבוד, בשיקול דעת ובאדיבות. האוהדים הם הלקוחות של המועדון.RedRock כתב:לא מצליח להבין איך אנשים עוד באים בטענות על האכיפה הזו.
ב. צריך להבדיל בין זכאי להנחה שלא הביא תעודה למי שלא זכאי להנחה ומנצל את ה"עיוורון" של השערים. הראשון לא תקין אבל יכול לקרות והשני בזוי וראוי לכל גינוי.
ג. מי שדואג לתשלום המלא כלפי מעלה (בוגרים) ראוי שידאג לתשלום ההולם גם כלפי מטה (בעלי ההנחות). שיתכבד המועדון ויאפשר להשלים את ההפרש בין מחיר ילד או חייל למחיר מבוגר וגם יזכה את מי שקנה מנוי רגיל והפך לזכאי להנחה בהתאם.
מה עושה סטודנט או חייל שמסיים באמצע העונה?
אני החל מסוף דצמבר כבר לא סטודנט. מה אני אמור לעשות?
פשוט מאוד.CrazyRed7 כתב:מה עושה סטודנט או חייל שמסיים באמצע העונה?
נכשלים במבחן,שניים,קובעים מועד ג' עם אופציה לקורס חוזר ומאריכים קצת את תקופת הלימודים.
מקווה שעזרתי.
חחחחח לא בא בחשבון.אדום זקן כתב: פשוט מאוד.
נכשלים במבחן,שניים,קובעים מועד ג' עם אופציה לקורס חוזר ומאריכים קצת את תקופת הלימודים.
מקווה שעזרתי.
לא יכול לראות כבר את המכללה הזאת. מעדיף שיחרימו לי את המנוי

וברצינות עכשיו, המועדון חייב לספק פתרון לדבר כזה.
אני בתחילת העונה, כשחידשתי את המנוי, שאלתי לגבי זה והבחורה משפע אמרה שלא תהיה בעיה.
תעודת סטודנט זה לשנה שלמה לא קלנדרית, כמו עונת משחקים (2016/17).CrazyRed7 כתב:מה עושה סטודנט או חייל שמסיים באמצע העונה?
לגבי חייל אני לא יודע מה המדיניות.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אריאל2 כתב: א. האכיפה רצויה, הדרך (כמו שתיארו אחרים) לא. אם צריך שיבדקו אוהד אוהד אבל בכבוד, בשיקול דעת ובאדיבות. האוהדים הם הלקוחות של המועדון.
ב. צריך להבדיל בין זכאי להנחה שלא הביא תעודה למי שלא זכאי להנחה ומנצל את ה"עיוורון" של השערים. הראשון לא תקין אבל יכול לקרות והשני בזוי וראוי לכל גינוי.
ג. מי שדואג לתשלום המלא כלפי מעלה (בוגרים) ראוי שידאג לתשלום ההולם גם כלפי מטה (בעלי ההנחות). שיתכבד המועדון ויאפשר להשלים את ההפרש בין מחיר ילד או חייל למחיר מבוגר וגם יזכה את מי שקנה מנוי רגיל והפך לזכאי להנחה בהתאם.
די עם הצדקנות הזו.
אני לא בא בטענות על האכיפה, אבל אף אחד פה לא בזוי וראוי לכל גינוי, בטח לא במציאות בה המועדון בעצמו חוטא בחטא הזה מהצד השני כשלא מנפיק מנויי ילד/חייל לדרומי ולמערבי ומאלץ אלפי ילדים וחיילים לשלם מחיר מבוגר, וכנ"ל לגבי כרטיסים לצפוני למשחקים בודדים - יותר מדי פעמים ילדים וחיילים משלמים כמו מבוגר כי הוציאו כמות זעומה של כרטיסי ילד/חייל.
וחוץ מזה - 90% מהאנשים פה נכנסו לא מעט פעמים עם כרטיסי ילד/חייל למשחקי חוץ, למרות שהם בוגרים.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
גם אם בנאדם נכנס ברמאות הוא צריך לדעת שאם תופסים אותו הוא מקבל בראש, איך אתה יכול לבוא בטענות על זה שאתה לא ישר.אורי אדום בנשמה כתב:
די עם הצדקנות הזו.
אני לא בא בטענות על האכיפה, אבל אף אחד פה לא בזוי וראוי לכל גינוי, בטח לא במציאות בה המועדון בעצמו חוטא בחטא הזה מהצד השני כשלא מנפיק מנויי ילד/חייל לדרומי ולמערבי ומאלץ אלפי ילדים וחיילים לשלם מחיר מבוגר, וכנ"ל לגבי כרטיסים לצפוני למשחקים בודדים - יותר מדי פעמים ילדים וחיילים משלמים כמו מבוגר כי הוציאו כמות זעומה של כרטיסי ילד/חייל.
וחוץ מזה - 90% מהאנשים פה נכנסו לא מעט פעמים עם כרטיסי ילד/חייל למשחקי חוץ, למרות שהם בוגרים.
Dont do the crime if you cant do the time.
להתבאס זה דבר אחד, לבוא בתלונות זאת חוצפה.
מכיר את המונח אין עונשין למפרע? תלמד עליו.avivgolan כתב:
גם אם בנאדם נכנס ברמאות הוא צריך לדעת שאם תופסים אותו הוא מקבל בראש, איך אתה יכול לבוא בטענות על זה שאתה לא ישר.
Dont do the crime if you cant do the time.
להתבאס זה דבר אחד, לבוא בתלונות זאת חוצפה.
שוב, אין בעיה לאכוף זה אפילו מתבקש, הדרך, הטלת הסנקציות המיידית והשינוי ההתנהגותי והתפיסתי של המועדון בעניין הזה לא נכונה.
עד היום יצרתם מצג כאילו זה "בסדר" וביום אחד אתם מחליטים לשבור את הכלים? לא מכובד.
היו צריכים לעשות בדיוק מה שעשו, אבל להחזיר את המנויים ולהזהיר שבפעם הבאה הסנקציות יהיו כאלה.
ואז לעשות את זה שוב.
רק אהבה תנצח...
- The red one
אבל החזירו ת'מנויים. לא החרימו.nitsande כתב: מכיר את המונח אין עונשין למפרע? תלמד עליו.
שוב, אין בעיה לאכוף זה אפילו מתבקש, הדרך, הטלת הסנקציות המיידית והשינוי ההתנהגותי והתפיסתי של המועדון בעניין הזה לא נכונה.
עד היום יצרתם מצג כאילו זה "בסדר" וביום אחד אתם מחליטים לשבור את הכלים? לא מכובד.
היו צריכים לעשות בדיוק מה שעשו, אבל להחזיר את המנויים ולהזהיר שבפעם הבאה הסנקציות יהיו כאלה.
ואז לעשות את זה שוב.
החרימו, ושלחו את בעלי המנויים למועדון לקחת אותם. בנוסף ממה ששמעתי (לא רישמי) גם שוללים להם את הזכות לשנה הבאה...
סנקציות
סנקציות
רק אהבה תנצח...
- The red one
זה כן רשמי, כתבו את זה בהודעה רשמית.nitsande כתב:החרימו, ושלחו את בעלי המנויים למועדון לקחת אותם. בנוסף ממה ששמעתי (לא רישמי) גם שוללים להם את הזכות לשנה הבאה...
סנקציות
והחרימו אבל החזירו זה לא בדיוק החרימו אתה יודע.
אולי, ורק אולי, יש מצב שלא היו צריכים לשלול זכות בבדיקה הראשונית אבל לי יש תחושה פנימית שלא באמת ישללו להם. לגבי השאר אני מסכים, אין שום סיבה לוותר.
נקווה שישללו....אני חייב מנוי...The red one כתב: זה כן רשמי, כתבו את זה בהודעה רשמית.
והחרימו אבל החזירו זה לא בדיוק החרימו אתה יודע.
אולי, ורק אולי, יש מצב שלא היו צריכים לשלול זכות בבדיקה הראשונית אבל לי יש תחושה פנימית שלא באמת ישללו להם. לגבי השאר אני מסכים, אין שום סיבה לוותר.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
שיש כתב: נקווה שישללו....אני חייב מנוי...
אגואיסטי משהו.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר