עבדו עלינו

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

Re: עבדו עלינו

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

קראתי את הריאיון לפניי של ניר קלינגר, איזה שקרן,פשוט שקרן עלוב, העליבות של המאמן הזה פשוט מפתיעה אותי כל פעם מחדש...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

שמעון א כתב:דווקא לדעתי השחקנים הצעירים שלנו קיבלו לא מעט דקות משחק לעומת השנים הקודמות.

זינו שיחק די הרבה, אבו לאבן שיחק בתחילת העונה, איציק וקנין אם לא המקרה ההוא יכול להיות שהיה שחקן הרכב עד סוף העונה.
אתה רציני או שכתבת בציניות?
גל דהן עם 4 משחקים (3 כמחליף).
יוני אוזן עם 2 משחקים (שניהם כמחליף).
ירדן אבו חצירא עם משחק 1 (גם כמחליף).
יוסף אבו לאבן עם 14 משחקים (7 כמחליף).
לוטם זינו עם 20 משחקים (17 כמחליף).
איציק ועקנין עם 11 משחקים (3 כמחליף).

שורה תחתונה, כל שחקני הבית הצעירים שלנו (אלה שבגללם בנו "קבוצה צעירה" בקיץ שעבר) פתחו יחדיו ב19 משחקים בהרכב. רק לשם השוואה, אחד ננאד קיסו פתח לבדו ב16 משחקים. ואחד סיראג' נאסר פתח השנה ב28 משחקים.

אם בעונה כל כך חלשה, עם שחקנים ברמה מאוד נמוכה לא הרווחנו לפחות עוד שחקן אחד להרכב הראשון, אז לדעתי מדובר בכישלון של המערכת, לא פחות.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

כפי שמסתמן כעת, לפחות בעמדה אחת (השוער המחליף) יוחלף שחקן הרכש (ליפשיץ', לדעתי אחת מההחתמות המיותרות בהיסטוריה של המועדון שלנו) בשחקן בית:
https://www.one.co.il/Article/11-12/1,1 ... 00713.html" onclick="window.open(this.href);return false;

"שוער המשנה דניאל ליפשיץ שחתום לעוד שנתיים במועדון לא צפוי להמשיך ובוחן מספר אופציות בליגה הלאומית וגם בחו"ל. במועדון לא צפויים לעמוד בדרכו של השוער כשהעובדה שליפשיץ מחזיק בדרכון שבדי עשויה לסייע לו במציאת קבוצה מעבר לים".

סיכוים גבוהים שגם המחליף בעמדת המגן השמאלי יהיה שחקן בית (שמעון לוגסי):
"שחקן נוסף שלא ימשיך במועדון הוא המגן שמעון הרוש שמחזיק בהצעות מהפועל חיפה, בני סכנין והפועל עכו. סוכנו של הרוש, גלעד קצב, ייפגש השבוע עם הנהלת המועדון כדי לסכם את תנאי עזיבתו של המגן".
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
ואיך הבנת שבונים על סולימנפור כעל השוער המחליף?
לי נראה שילכו על שוער מבוגר שיסכים לשבת על הספסל.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

yossi כתב:בס"ד
ואיך הבנת שבונים על סולימנפור כעל השוער המחליף?
לי נראה שילכו על שוער מבוגר שיסכים לשבת על הספסל.
קשה לי להאמין (ונראה לי גם מאוד טיפשי) שיביאו שוער מבחוץ כדי שיהיה השוער השני. מניח שאם זה היה הרצון היו משאירים את ליפשיץ'.
מקווה שהבינו שגם מבחינת התקציב וגם מבחינת הזהות עדיף שהשוער שני יהיה שחקן בית (בטח כשיש לא מעט שוערים מוכשרים במחלקת הנוער).

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

משה אוחיון כתב: אתה רציני או שכתבת בציניות?
גל דהן עם 4 משחקים (3 כמחליף).
יוני אוזן עם 2 משחקים (שניהם כמחליף).
ירדן אבו חצירא עם משחק 1 (גם כמחליף).
יוסף אבו לאבן עם 14 משחקים (7 כמחליף).
לוטם זינו עם 20 משחקים (17 כמחליף).
איציק ועקנין עם 11 משחקים (3 כמחליף).

שורה תחתונה, כל שחקני הבית הצעירים שלנו (אלה שבגללם בנו "קבוצה צעירה" בקיץ שעבר) פתחו יחדיו ב19 משחקים בהרכב. רק לשם השוואה, אחד ננאד קיסו פתח לבדו ב16 משחקים. ואחד סיראג' נאסר פתח השנה ב28 משחקים.

אם בעונה כל כך חלשה, עם שחקנים ברמה מאוד נמוכה לא הרווחנו לפחות עוד שחקן אחד להרכב הראשון, אז לדעתי מדובר בכישלון של המערכת, לא פחות.
יחסית לעונה האחרונה, שהייתה הכי לא מתאימה שאפשר לשילוב הצעירים, הנתונים שאתה מביא פה די מפתיעים אותי. זה לא מעט בכלל.
והשחקן האחרון שיכולת להביא לביסוס הטענה שלך הוא נאסר..

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

bs war כתב:
יחסית לעונה האחרונה, שהייתה הכי לא מתאימה שאפשר לשילוב הצעירים, הנתונים שאתה מביא פה די מפתיעים אותי. זה לא מעט בכלל.
והשחקן האחרון שיכולת להביא לביסוס הטענה שלך הוא נאסר..
1. תעבור על הטופיק הזה מתחילתו עד סופו. תקרא את השמות ששיחקו השנה לפני הילדים בשלב זה או אחר (תורג'מן, סולימאן, הרוש, קיסו ואני אוסיף גם את אדלי) ותבין שמהשנה הזאת היית יכול להוציא יותר.

2. אני חושב שהדוגמא של קיסו טובה יותר (הגיע רק בינואר, הציג יכולת בינונית מינוס על גבול החלשה ועדין פתח בהרכב כמעט אותם מספר פעמים כמו כל הילדים ביחד), אבל גם הדוגמא של נאסר (שעד לפליאוף התחתון המשיך להיות לא יציב) היא טובה שכן היא מלמדת על העובדה שגם שחקן לא מוגמר כמו נאסר פתח בהרכב הרבה יותר פעמים מהילדים.

3. חשוב להגיד שגם הילדים לא חפים מביקורת.
איציק ועקנין קיבל את ההזדמנות ופיספס אותה בהתנהגות לא ספורטיבית ולא מקצוענית.
לוטם זינו בתחילת העונה הורחק יותר מידי פעמים (למרות שבפעמיים שאני ראיתי אותו מקבל את הכרטיס האדום הוא הורחק שלא בצדק).
יוסף אבו לאבן לא הצליח להיות מגוון מספיק כדי לשחק בכנף בבוגרת והגביל את עצמו לעמדת החלוץ.

ועדין, אני מרגיש שאם היו הולכים עם הצעירים באמת ובתמים מתחילת השנה, שאם היו מאמינים בהם לאורך כל הדרך ולא "זורקים" אותם למים כשהמצב נהיה קשה (עד כמובן שהגיע הרכש מינואר שדףף אותם שוב החוצה), היינו מרוויחים לפחות עוד שחקן אחד להרכב בשנה הבאה.
לוטם זה השם הראשון שעולה לי לראש, בטח לאור העובדה שמינואר קיסו החלש פתח בהרכב. אבל גם עם אבו לאבן לדעתי היו צריכים להתנהל אחרת ולהמשיך לתת לו דקות כדי לשדר לו שמאמינים בו.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

חבל שאין סטטיסטיקה של איבודי כדור בין השחקני בית שלך לקיסו...
הוא לוקח בהליכה.
נכון לא שחקן מבריק לא עושה הרבה אבל נתן לנו את מה שאנחנו צריכים לעונה נתונה... לא איבד כדורים.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

ולדעתי בשנה כזאת היינו צריכים שחקנים מנוסים, רגועים עם ביטחון ולא ילדים בשנתם הראשונה בבוגרים

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

משה אוחיון כתב: 1. תעבור על הטופיק הזה מתחילתו עד סופו. תקרא את השמות ששיחקו השנה לפני הילדים בשלב זה או אחר (תורג'מן, סולימאן, הרוש, קיסו ואני אוסיף גם את אדלי) ותבין שמהשנה הזאת היית יכול להוציא יותר.

2. אני חושב שהדוגמא של קיסו טובה יותר (הגיע רק בינואר, הציג יכולת בינונית מינוס על גבול החלשה ועדין פתח בהרכב כמעט אותם מספר פעמים כמו כל הילדים ביחד), אבל גם הדוגמא של נאסר (שעד לפליאוף התחתון המשיך להיות לא יציב) היא טובה שכן היא מלמדת על העובדה שגם שחקן לא מוגמר כמו נאסר פתח בהרכב הרבה יותר פעמים מהילדים.

3. חשוב להגיד שגם הילדים לא חפים מביקורת.
איציק ועקנין קיבל את ההזדמנות ופיספס אותה בהתנהגות לא ספורטיבית ולא מקצוענית.
לוטם זינו בתחילת העונה הורחק יותר מידי פעמים (למרות שבפעמיים שאני ראיתי אותו מקבל את הכרטיס האדום הוא הורחק שלא בצדק).
יוסף אבו לאבן לא הצליח להיות מגוון מספיק כדי לשחק בכנף בבוגרת והגביל את עצמו לעמדת החלוץ.

ועדין, אני מרגיש שאם היו הולכים עם הצעירים באמת ובתמים מתחילת השנה, שאם היו מאמינים בהם לאורך כל הדרך ולא "זורקים" אותם למים כשהמצב נהיה קשה (עד כמובן שהגיע הרכש מינואר שדףף אותם שוב החוצה), היינו מרוויחים לפחות עוד שחקן אחד להרכב בשנה הבאה.
לוטם זה השם הראשון שעולה לי לראש, בטח לאור העובדה שמינואר קיסו החלש פתח בהרכב. אבל גם עם אבו לאבן לדעתי היו צריכים להתנהל אחרת ולהמשיך לתת לו דקות כדי לשדר לו שמאמינים בו.
ראשית, ההשוואה בין נאסר לשחקני הבית שציינת מגוחכת.
דבר שני, השחקנים שציינת לא הגיעו אחרי אליפות בליגת העל לנוער. בסה"כ אחרי עונה בליגה השנייה.
לוטם זינו עשה התקדמות מסוימת העונה ולדעתי צריך לקבל מקום בהרכב בעונה הקרובה.
השאר לא היו טובים מספיק (חוץ מהמקרה של ועקנין שנזרק מסיבות אחרות).

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

bs war כתב:ולדעתי בשנה כזאת היינו צריכים שחקנים מנוסים, רגועים עם ביטחון ולא ילדים בשנתם הראשונה בבוגרים
תפסיקו לדבר בסיסמאות ותדברו כדורגל.
במה יוסי תורג'מן או אמג'ד סולימאן שהיו כאן בתחילת העונה עדיפים על אחד כמו לוטם זינו? מה הופך אותם למנוסים, רגועים או עם ביטחון? כמה עונות יש להם בליגת העל? בכמה עונות בליגת העל הם הוכיחו את עצמם?
במה ננאד קיסו, שחקן בן 22 שזאת הפעם הראשונה שהוא משחק מחוץ לארצו מנוסה, רגוע או עדיף על לוטם זינו?
דווקא איציק ועקנין (עד לאותה פרשה) היה השחקן שעלה לכל משחק עם אש בעיניים וביטחון כשהוא לא רואה אף אחד ממטר.

מילא היו משחקים כאן דג'אני או ראדי לפני הילדים, אז הייתי מבין את הביטחון שהדברים כאן נאמרים בהם. אבל מי ששיחק כאן השנה אלה שחקנים ברמה נמוכה מאוד ובלי שום ניסיון או עבר מוצלח בקבוצה בליגת העל.

אלדר כתב:חבל שאין סטטיסטיקה של איבודי כדור בין השחקני בית שלך לקיסו...
הוא לוקח בהליכה.
נכון לא שחקן מבריק לא עושה הרבה אבל נתן לנו את מה שאנחנו צריכים לעונה נתונה... לא איבד כדורים.
סוף סוף מדברים כדורגל.
קיסו שיחק תמיד לרוחב או אחורה, בגלל זה הוא גם איבד מעט כדורים. תספר לי בבקשה כמה בישולים או שערים היו לו ב16 המשחקים ששיחק? אתה יודע מה, תספר לי כמה פעמים הוא הציב שחקנים באחד על אחד? כמה בעיטות מסוכנות לשער הוא יצר? כמה כדורים הוא חטף בממוצע למשחק? התשובה לכל השאלות היא 0 (למעט החטיפות וגם שם המספר קרוב לאפס).
קיסו הוא שחקן פרווה. כמעט ולא מורגש במשחק, לא תורם להנעת הכדור כי הוא לא מסוגל לתת אפילו פס פשוט קדימה, לא מצטרף מאחור בהתקפות, לא נע לשטחים מתים מאחורי ההגנה כדי לכבוש, לא לוקח סיכונים במשחק שלו וגם לא חוטף כדורים.
עכשיו לך תשווה את קיסו לשחקן כמו לוטם זינו, שגם אם עדין נמצא בהתפתחות כשחקן, החבילה שלו מגוונת הרבה יותר וגם משחק המסירות שלו (לא רק לרוחב ואחורה) טוב יותר.
izguy83 כתב: ראשית, ההשוואה בין נאסר לשחקני הבית שציינת מגוחכת.
דבר שני, השחקנים שציינת לא הגיעו אחרי אליפות בליגת העל לנוער. בסה"כ אחרי עונה בליגה השנייה.
לוטם זינו עשה התקדמות מסוימת העונה ולדעתי צריך לקבל מקום בהרכב בעונה הקרובה.
השאר לא היו טובים מספיק (חוץ מהמקרה של ועקנין שנזרק מסיבות אחרות).
קבוצת הנוער עשתה בשנה שעברה את המקסימום וזה אליפות של ליגה שנייה והגעה לגמר גביע המדינה. לא חושב שצריך לזלזל בזה.
נאסר, למרות שזאת כבר העונה השלישית שלו בקבוצה ולמרות ששותף במעל ל30 משחקים העונה, הוא עדין בוסר. הוא סיים את העונה בצורה טובה, אבל כפי שאתה יכול לראות בטופיק שמדבר עליו כאן בפורום, באמצע העונה הביקורות עליו עדין היו חריפות. קבלת ההחלטות שלו עדין רעה בלא מעט מהמקרים והוא עדין לא יציב מספיק, גם תוך כדי משחק (מסוגל לעשות מהלך אחד חכם ואז לאבד ארבעה כדורים בטיפשות) וגם תוך כדי עונה (מסוגל לתת שני משחקים טובים ואז שניים איומים).
אם שחקן כמו נאסר צובר בעונה מעל ל30 משחקים והופך להיות האיש שרוב הכדורים בקבוצה מגיעים אליו (לפחות עד שסבע הגיע), אז זה מלמד הכל על האיכויות של הקבוצה שהייתה כאן בשנה שעברה.
ואם בעונה כל כך רעה, עם חומר שחקנים כל כך רע, אנחנו לא מרוויחים לפחות עוד שחקן בית אחד להרכב, אז נכשלנו.

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

גילינו שחקן, סיראז' נאסר. לא מבין מה ההבדל בינו לבין שחקן בית.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

yedidel כתב:גילינו שחקן, סיראז' נאסר. לא מבין מה ההבדל בינו לבין שחקן בית.
סטיגמה, כיף להוציא עליו את העצבים, פופוליסטיות.
תבחר מה שבא לך.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

נכון שקיסו פרווה אבל אני בעונה כזאת גרועה מעדיף שחקן שלא מאבד כדורים ונותן למי שכן יודע לחלק מאשר שחקן שחושב שהוא יודע לחלק כדורים ומאבד אותם. אל תקח כניסות של לוטם זינו בדקה ה90 וגול מכריע לשגע אותך יחסית לעונה ראשונה בבוגרים אני מרוצה!! שחקנים קיבלו בדיוק את הדקות שצריכים ובזמן... ראית מה קורה כשזורקים אותם למים!!

בעניין נאסר, אני לא מבין מה נתפסתם עליו.. הוא ושבחון היחידים שלקחו על עצמם בתקופות הכי קשות הדבר הכי גרוע שיש בנאסר זה התזמון של חילופי המשמרות שלו עם מליקסון תמיד ישב לנו בראש איך מליקסון מנהיג ואיך נאסר ונרצה או לא אנחנו נשווה ומה לעשות נאסר הוא לא מליקסון!!

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

yedidel כתב:גילינו שחקן, סיראז' נאסר. לא מבין מה ההבדל בינו לבין שחקן בית.
צודק ידידאל, בוא נסגור את מחלקת הנוער. למה צריך אותה בעצם?

שלח תגובה