N.B.A

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
niv1

Re: N.B.A

שליחה על ידי niv1 »

מה אתה בוכה?
תבין אין לי ספק שלברון היה כישלון בסדרת הגמר(הגמר, לא הפליאוף!) אבל מזה ועד להפוך אותו ללוזר נצחי שלא מסוגל לקחת אליפות בחיים זה רחוק מאוד.. אני מתכוון שאתה ממש מקצין את מה שקרה ללברון.. קבוצה בלי סנטר ורכז לא יכולה לקחת אליפות.. לא ייתכן שלברון יהיה הרכז של הקבוצה..

אל תשכח שבגיל שלו ג'ורדן חלם על אליפות המזרח שללברון כבר יש 2 כאלו...(לא משווה אותו לג'ורדן רק דוגמא שצריך לקחת הכל בפרופורציה..)

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

בשעה טובה נגמרה השביתה!
יאללה כבר התגעגעתי לקום ב3 בבוקר..

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

סופסוף הגיע היום.. 9 וחצי בספורט 5 מי שרוצה לראות שיחזור של הגמר דאלאס-מיאמי.. עוד לפני זה יש עוד משחק שמבטיח הרבה בין הניקס עם השלישיה הקידמית הכי טובה בליגה אבל כל השאר פח נגד בוסטון שגדלו הקשישים שגדלו בעוד שנה אבל תמיד סוכנים..

לאחר מכן יש שיקגו המבטיחה נגד הלייקרס שנחלשו ועודמשחק מעולה בין אורלנדו לאוקלהומה..

אחלה משחקים לפתיחת עונה

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

יאללה שיקגו...

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

אם רק לברון היה נותן חצי ממה שהוא נתן אתמול בסדרה שנה שעברה..חבל.. אבל אולי השנה תיהיה השנה.. אם הם ישחקו ככה כל העונה אין בכלל ספק.. אם עונה שעברה זה היה טריו שקולע ועוד איזה 20 נקודות משאר השחקנים נראה שהעונה זה יהיה שונה, אתמול בוש היה על הפנים מה שלא הפריע למיאמי להשפיל את דאלאס שהמשחק היה לה הרבה פחות חשוב מאשר למיאמי שרצתה מיני נקמה..

קליבלנד וכספי פותחים היום עונה מול טורנטו, אחת החלשות- הזדמנות מעולה לקנות מקום בהרכב.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

ואיזה סל ניצחון של רוז!!!

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

העונה אמנם מקוצרת אבל היא הרבה יותר הינתנסבית ככה שיהיה מצב שקבוצות ישחקו 6 משחקים ב8 ימים! מה שלדעתי יוביל למצב של יותר הפסדים לא צפויים.. ובגלל שהעונה קצרה כל הפסד יכול להיות קריטי
כבר עכשיו במזרח שיקאגו,בוסטון ואורלנדו עם הפסד
במערב דאלאס לייקרס(ועוד היום יש להם משחק שלישי רצוף) כבר עם 2 הפסדים, ממפיס שהגיע לחצי מערב עם הפסד

וזה רק אחרי יומיים..

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

https://www.youtube.com/watch?v=nLr6Mx8 ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
אחרי שמיאמי ניצחה זה מצחיק אבל זה טעות שיכלה להכריע משחק..

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

עבר שבוע מתחילת העונה וזה ההימור שלי ל4 המקומות הראשונים בשני האזורים:
מזרח:
1. מיאמי
2. שיקאגו
3. אורלנדו
4. בוסטון

מערב:
1. אוקלהומה
2. סן אנטוניו
3. לייקרס
4. קליפרס

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

חודש לסיום העונה הרגילה, המצב במערב עד אתמול היה בדיוק בדיוק כמו שהימרתי(קליפרס ירדו לחמישי אתמול) אבל ממקום 4 עד מקום 9 הכל ממש צמוד..

במזרח, מיאמי ושיקאגו ראש בראש על מקום ראשון, אורלנדו כנראה תסיים מקום 3, ההפתעה כרגע שמקומות 4-6 הם של פילדפיה,אינדיאנה ואטלנטה, ואם בוסטון לא יתנו "ספרינט" לקראת הסיום הם כנראה יסימו מקום 7 לקראת הדחה מוקדמת מול מיאמי/שיקאגו, על מקום 8 נאבקים ניו-יורק הלא יציבה ומילווקי היעילה אם בסופו של דבר ניו יורק יסימו מקום 8 הולך להיות סדרה לא פשוטה בכלל למיאמי/שיקאגו..

יאללה רק עוד חודש הפליאוף מתחיל..

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

מחר בשעה טובה מתחיל הפליאוף..
במזרח הסיבוב הראשון יהיה פחות מעניין או שהעולות ידועות ראש(שיקאגו, בוסטון) או שהסידרה לא ממש מעניינת(אורלנדו-אינדיאנה)
הסדרה הכי מעניינת בסיבוב הראשון במזרח ואלי בכלל תהיה בין מיאמי לבין הניקס שמאז שהחליפו מאמן נראים כמו קבוצה מעולה אבל מיאמי עדיין אמורה לעבור..

במערב הסדרות לפחות על הנייר יהיה צמודות יותר, אותי יעניין לראות את דאלאס מול אוקלהומה.. כל העונה דלאס ונוביצקי היו בינוניים מינוס וכרגע אף אחד בכלל לא נותן להם סיכוי, אבל ככה היו בדיוק לפני הפליאוף הקודם, תחושה שלי זה יהיה מוקש גדול לאוקלהומה

אני כבר מעכשיו מהמר שהגמר הכללי יהיה בין סן אנטוניו למיאמי כאשר לברון סופסוף יסגור מעגל(הגמר הראשון שלו היה מולם) ויקח את הטבעת הזאת כבר..

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

עבר הסיבוב וכרגע הסיפור של הפליאוף זה הפציעות הבלתי נגמרות..

אורלנדו עוד לפני שהתחיל הפליאוף כבר בחוץ עקב פציעה של הווארד, שיקאגו שהייתה אחת מהפיבורטיות לאליפות והמאזן הכי טוב בליגה עפים סיבוב ראשון בגלל פציעות של רוז ונואה, קליפרס איבדו יתרון 3-1 ל 3-3 בעיקר בגלל פציעות וממפיס לא ניצחה במשחק המכריע בעיקר בגלל לוזריות אבל גם לפציעות היה חלק נכבד..

והים הגיע התור של בוש להיפצע שגורם לסיכויים של מיאמי ולברון לאליפות לקטון משמעותית..
עד עכשיו רוב הפציעות היו במזרח אבל שיש במערב 2 סדרות לפוטנציאל של 7 משחקים הסיכויים לפציעות עולים

המצב כרגע:
מזרח:
מיאמי-אינדיאנה-(כרגע 1-0 מיאמי) לא מספיק אינדיאנה ביתרון פיזי על מיאמי כמעט בכל עמדה, עכשיו גם בוש הריבאונדר המצטיין בחוץ.. עקב הפציעה הסדרה הזאת הולכת להיות ארוכה לדעתי משו כמו 6-7 משחקים.
בוסטון-פילדלפיה-(כרגע 1-0 בוסטון) דוקא הקצה אולי הכי זקנה בליגה בינתיים עומדת יפה ובלי פצועים(יש פצועים מתחילת העונה אבל למדו כבר לשחק בלעדיהם) בלי פציעות בוסטון תנצח בקלות את פילדלפיה שניצלו את הפציעות של רוז ונואה בשביל להגיע לכאן בכלל..

מערב:
סן אנטוניו-קליפרס- ס"א באים אחרי מנוחה של יותר משבוע והקליפרסם באים אחרי סדרה קשה של 7 משחקים.. על הנייר אולי הסידרה עם השחקנים הכי אינטלגנטים במגרש שיהיה הכי מהנה לראות.. לדעתי ס"א לוקחת 4-2
אוקלהומה- לייקרס- עוד סדרה שהולכת להיות מרתקת, מצד אחד טריו אימתני של דוראנט-ווסטברוק-הרדן בשילוב של שחקני הגנה אדירים(איבקה ופרקינס) ומצד שני יש את קובי הלא נגמר עם שילוב של שחקני הפנים הטובים בליגה. למרות שהמשחקים יהיו צמודים אני הולך על 4-1 לאוקלהומה

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

מוזר שיש כל כך הרבה פציעות על אף שהעונה הייתה קצרה יחסית...
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

לא אף אלא בגלל.. ההכנה לא הייתה טובה(שבועיים במקום חודש וחצי ויותר) והעומס היה גדול(שיחקו חודשיים פחות והורידו רק 15 משחקים) מעונה רגילה..

אגב, גם הניקס בגלל פציעות רבות לא היו פקטור מול מיאמי..

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

כרגע נראה שהאלופה תבור מהמערב..
כל העונה 4 קבוצות היו מעל השאר במערב זה אוקלהומה וסן אנטוניו שכבר הבטיחו את העליה לגמר המערב. אוקלהומה ב4-1 בדיוק כמו שאמרתי וסן אנטוניו עברה גם את החצי ב4-0 מפחיד למדי וסך הכל כבר סופרים 18 נצחונות רצופים. יהיה סדרה אדירה שממנה כנראה תצא האלופה

במזרח, הקבוצות שהיו מעל השאר הם שיקאגו ומיאמי שהפציעות הורסות אותם. שיקאגו כבר עפו מוקדם מהצפוי סיבוב ראשון ומיאמי שעל הנייר הייתה צריכה לעבור את אינדיאנה די בקלות מסתבכת מולם בגלל פציעת בוש והמצב כרגע הוא 2-2 בסדרה ורק בזכות משחק 4 מטורף של לברון (40 נקודות, 18 ריבאונדים 9 אסיסטים ו 2 חטיפות ובלוקים) מיאמי עדיין חייה ונושמת בפליאוף..
כל עוד בוש לא חוזר מפציעה ולברון לא ייתן כל משחק תצוגה של "אללה גורדן" מיאמי לא תאיים על התואר.

החצי השני בין בוסטון לפילדפיה בינתיים בוסטון ביתרון 3-2 אבל ממש לא מרשימה.

כל עוד בוש לא חוזר במיאמי כל 4 הקבוצות שנשארו במזרח לא יוכלו לאיים על מי שיבוא מהמערב. אני עדיין הולך על ההימור ההתחלתי שלי מלפני התחלת הפליאוף של מיאמי מול סן אנטוניו אבל בלי כרגע הסיכווים לא ממש גבוהים לזה

שלח תגובה