הנעלם X (=יוסי שבחון) שוב משחק ובאר שבע נראית רע
Re: הנעלם X (=יוסי שבחון) שוב משחק ובאר שבע נראית רע
שבחון היה הטוב במגרש אתמול מי שאומר שלא לא מבין בכדורגל כל כדור כמעט עבר דרכו הביא איזה 2 3 פסים לגול
זה שי !
זה שי !

- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
משה אוחיון כתב:שבחון היה מהשחקנים החלשים במגרש אתמול ואיבד יותר מידי כדורים.
המשחק שלו היה לא מפוקס ואדיש משהו כמו בכל התקופה האחרונה.
אני מקווה שהגול שלו אתמול יוציא אותו לדרך החדשה, כי זה נראה שגיא לוי לא מתכוון להביא קשר יצרתי לאמצע בינואר, ולהמשיך לתת את הקרדיט לשבחון.
clark kent כתב:שבחון היה הכי חלש במגרש אתמול ומי שרואה שער ומתהפך שיבושם לו.
הלוואי שהשער יתן לו ביטחון ונראה משהו שמזכיר במעט את יכולתו הטובה מהעבר.
היום הוא נראה יותר כמו גרסת בטא של שחקן יצירתי, רך מדי ולא מדויק.
על הטכניקה שברגליים אין עוררין אבל בכל הקשור בהוצאה לפועל לצערי, טעון שיפור.
תודה רבה!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לדעתי שבחון שיחק סביר, אבל שוב הוא לא מספיק טוב בשביל לבנות עליו את משחק הקישור, ולכן יותר ממתבקש להביא יחד איתו או במקומו שחקן 50-50 (סטייל דוד רביבו) וקשר כנף (סטייל מאור מליקסון) בנוסף לזה לנסות להביא חלוץ והסגל יראה הרבה יותר טוב ומאוזן לדעתי.
אגב לדעתי העמדה היחידה שלא דרוש בה חיזוק היא ההגנה כי ההגנה התייצבה מאז הגעתו של אוהד לויטה (שספג 14 שערים ב11 משחקים שזה 1.27 שערים למשחק).
אגב לדעתי העמדה היחידה שלא דרוש בה חיזוק היא ההגנה כי ההגנה התייצבה מאז הגעתו של אוהד לויטה (שספג 14 שערים ב11 משחקים שזה 1.27 שערים למשחק).
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
הקבוצה לא נראית יותר טוב בלי שבחון, לא יודע מי המציא את זה ועל מה מתבססת הטענה הזו.
גם בשבת מהרגע שנכנס התחלנו להגיע קצת למצבים.
שבחון מחזיק כדור, משחק בשקט, ולא עושה שטויות. אתמול הוא סידר כמה מצבים מצוינים לגבאי. מוביל כדור קלאסי! אותי זה פשוט מקומם שהחיצים מופנים כלפיו בזמן שיש לנו על המגרש שערוריות הרבה יותר גדולות כמו דוידזאדה, נאסר, מלכה ואילוז..
שבחון מחזיק כדור, משחק בשקט, ולא עושה שטויות. אתמול הוא סידר כמה מצבים מצוינים לגבאי. מוביל כדור קלאסי! אותי זה פשוט מקומם שהחיצים מופנים כלפיו בזמן שיש לנו על המגרש שערוריות הרבה יותר גדולות כמו דוידזאדה, נאסר, מלכה ואילוז..
סוף סוף בנאדם ששם משקפיים במשחקים ורואה לפעמיים אני חושב שחצי מהאוהדים שלנו עיוורים !bs war כתב:הקבוצה לא נראית יותר טוב בלי שבחון, לא יודע מי המציא את זה ועל מה מתבססת הטענה הזו.
זה שי !

בס"ד
שבחון לא נתן משחק גדול ואני מסכים שהוא עשה לא מעט טעויות אבל הוא סוף סוף בא במשך כל המשחק כדי להנהיג את הקישור מהאמצע.
שבחון לא ברח מהכדור והיה מעורב בכל התקפה, אני מקווה שהשער שכבש ייתן לו זריקת ביטחון ונראה שבחון חד יותר וטוב יותר.
בסגל הנוכחי שבחון הוא מהאסים היותר חשובים שלנו, חייבים אותו ביכולת כמה שיותר גבוהה.
שבחון לא נתן משחק גדול ואני מסכים שהוא עשה לא מעט טעויות אבל הוא סוף סוף בא במשך כל המשחק כדי להנהיג את הקישור מהאמצע.
שבחון לא ברח מהכדור והיה מעורב בכל התקפה, אני מקווה שהשער שכבש ייתן לו זריקת ביטחון ונראה שבחון חד יותר וטוב יותר.
בסגל הנוכחי שבחון הוא מהאסים היותר חשובים שלנו, חייבים אותו ביכולת כמה שיותר גבוהה.
בבקשה מאז שהוא הוחלף מול רמת השרון הקבוצה לא עשתה כלום ושום דבר !
רק מראה כמה הוא תורם לקבוצה
זה שי !
רק מראה כמה הוא תורם לקבוצה
זה שי !

שבחון באחת המחציות הטובות שלו.
מהרגע שהוא יצא, הקבוצה איבדה את הקישור. שיחקנו מהגנה להתקפה, בלי שום בעל בית.
היום במחצית הראשונה ראינו מה שבחון מסוגל וכמה הוא חשוב לקבוצה.
חבל עם חוסר המזל של הפציעה שגם שיבשה את התוצאה, בכל מקרה הוא כנראה יהיה כשיר לשבת הבאה.
מהרגע שהוא יצא, הקבוצה איבדה את הקישור. שיחקנו מהגנה להתקפה, בלי שום בעל בית.
היום במחצית הראשונה ראינו מה שבחון מסוגל וכמה הוא חשוב לקבוצה.
חבל עם חוסר המזל של הפציעה שגם שיבשה את התוצאה, בכל מקרה הוא כנראה יהיה כשיר לשבת הבאה.

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אני חושב שהחיסרון של סוארס היה גדול יותר. גם עם שבחון רמת השרון תקפה והגיעה להזדמנוייות. עם זאת, הבעיה הייתה שבלי שבחון אף אחד לא בא לקבל כדור ולא הייתה הנעת כדור.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
פששש לפני שלושה שבועות אמרת משהו אחרמשה אוחיון כתב:אני חושב שהחיסרון של סוארס היה גדול יותר. גם עם שבחון רמת השרון תקפה והגיעה להזדמנוייות. עם זאת, הבעיה הייתה שבלי שבחון אף אחד לא בא לקבל כדור ולא הייתה הנעת כדור.
זה שי !

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לא אמרתי לרגע שאין לו כדורגל. אמרתי, ואני עדיין אומר את זה, שהוא לא יציב מספיק וביותר מידי משחקים לא מרגישים אותו. בשביל שחקן שאמור להיות הברומטר שלנו הוא חייב להיות יציב יותר ולדפוק נוכחות בכל משחק.זה שי ! כתב:
פששש לפני שלושה שבועות אמרת משהו אחר
זה שי !
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
שאתה משחק עם חצי קבוצה שהם ליצנים זה קשה הוא עדיין לא מסי !משה אוחיון כתב: לא אמרתי לרגע שאין לו כדורגל. אמרתי, ואני עדיין אומר את זה, שהוא לא יציב מספיק וביותר מידי משחקים לא מרגישים אותו. בשביל שחקן שאמור להיות הברומטר שלנו הוא חייב להיות יציב יותר ולדפוק נוכחות בכל משחק.
בכל מיקרה בכל משחק הוא משחק יותר טוב מכל אחד על המגרש כניראה שאתה לא שם לב למה שאתה מדבר !
כל משחק לפחות הוא בא לקבל כדור משחק קדימה עם הפנים לשער מוסר מסירות קצרות וארוכות ובונה לך את המשחק !
בזמן שכל אחד עסוק בלהתחבא !
זה שי !

והיום סוף סוף הגיע ועשה את ההבדל.
גול של שחקן גדול שלוקח משחק עונה עליו.
תשמע, פרגון ממך לשבחון... הגענו לזמנים טוביםyedidel כתב:והיום סוף סוף הגיע ועשה את ההבדל.

- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
והגול הזה נסך בו וואחד ביטחון... ראו את זה בבירור כמעט כל נגיעה שלו בכדור.
נקווה שישכיל למנף את זה הלאה...
נקווה שישכיל למנף את זה הלאה...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר