עוד תבוסה משפילה לאוסף - 6-1 בבית להפועל ת"א במשחק השלמה
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
עוד תבוסה משפילה לאוסף - 6-1 בבית להפועל ת"א במשחק השלמה
מה יהיה הסוף? 

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
Re: עוד תבוסה משפילה לאוסף - 6-1 בבית להפועל ת"א במשחק השלמה
לא כ"כ מפתיע...
בסופו של דבר יש לזכור שזו קבוצה שרק עלתה ליגה...
לצד משחקים יפים, יש גם תקופות פחות טובות... זו אחת מהן. אין מה לקחת קשה הכי חשוב שהבטיחו הישארותם בליגה ויצאו שחקנים לבוגרת.
לצד משחקים יפים, יש גם תקופות פחות טובות... זו אחת מהן. אין מה לקחת קשה הכי חשוב שהבטיחו הישארותם בליגה ויצאו שחקנים לבוגרת.

- אורי אדום בנשמה
לקחת את תפקיד הסניגור ברצינות רבה מדי, הילה..
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מה קורה לך הילה? העונה הזאת היא כישלון מוחלט! אז מה שאנחנו מקום 6 עם משחק חסר (שאם ננצח בו נעלה למקום ה4)? אז מה שעלינו רק השנה ליגה? אז מה שאיציק ועקנין, לוטם זינו, גל דהן, יוסף אבו לאבן, יוני אוזן, ירדן אבוחצירא ומור ברבי קיבלו השנה דקות בבוגרים? אז מה שכל השנה היה מעבר של שחקנים בין קבוצת הנוער לקבוצת הבוגרים מה שגרם לחוסר יציבות? מה שחשוב זה שלקבוצה יש סף שבירה נמוך. בזה צריך להתמקד וזה צריך להגדיר את העונה שלנו.הילה חדד כתב:לא כ"כ מפתיע...
מה יהיה הסוף?
- אורי אדום בנשמה
קשקשנות זו מחלה קשה..
אני חושב שמה שקצת צורם אינה העונה עצמה, מכיוון שזו שגרתית בסטנדרטים של הפועל באר שבע, לכל אורך השנים בעשורים האחרונים הקבוצה הייתה מדורגת באמצע הטבלה פחות או יותר.
להבדיל הפעם מושקע כסף רב כבר שנים ולנוער עולים שנתונים שהם תוצר של השקעה כספית רבה לאורך שנים כך שבהחלט אפשר לשים כמה סימני שאלה איך משתמשים בכל שחקן נוער שעלה לבוגרים כתירוץ, איך זה שאין עתודה ואיך נוצרת הקריסה המקצועית הזו פעם אחר פעם? האם הבעיה ביכולת מחלקת הנוער לטפח כישרונות לנוער או בבעיה מקצועית של מאמן או בהתנהלות קלוקלת בין הנוער לבוגרים? כל אחת מהאפשרויות לא מבשרת טובות.
כולנו גם מבינים שהסיפור של עליית השחקנים לבוגרים נבע לא מהצלחת מחלקת הנוער אלא בעיקר כתוצאה משינוי מדיניות חד מדי בעקבות המיאוס מלגיונות הזרים בקבוצת הבוגרים, כך שהפעם עלו שחקנים לא בשלים לבוגרים ובכמות גדולה מדי, בהחלטה חפוזה במועדון שעליה עד היום כולנו משלמים את המחיר. ברור שעוד שנתיים-שלוש מעטים מכל אלה שעלו, אם בכלל, יהיו שחקני הפועל באר שבע.. שילובם הרב של שחקני הנוער בבוגרים היא לא יותר מקפריזה שהשאלה היחידה היא באיזו ליגה תהיה הקבוצה אחריה?
תזכורת כואבת אבל השנתון הזה שכלל גם את אופיר דוידזדה, אבולבן, זינו, ועקנין, גל דהן וכו' לא הצליח לעלות מהליגה השנייה בשנה הראשונה אחרי הירידה, אלא רק בעונה השנייה הקבוצה הצליחה במשימה. העונה רובם של שחקנים אלה שותפים במשחקי הנוער ושותפים לתבוסות שהקבוצה סופגת. זה לפחות צריך לשים כמה סימני שאלה על הכול? ובכל זאת, זה אמור להיות דווקא היתרון הכי גדול של קבוצת הנוער, כמה קבוצות בליגת הנוער יש עם כל כך הרבה שחקנים שמשולבים במשחקי הבוגרים? אולי רק מכבי ת"א והתוצאה שלהם אחרת משלנו: הם דורסים את הליגה!
בכל אופן עצם ההסתמכות על שנתון אחד, אפילו שנסכים שהוא מוכשר והוכיח את עצמו בנוער, שבעקבותיו אלונה חשבה שהצליחה עם מהפכת הצעירים, ניסו חשב שהוא מאמן גדול ויקו עושה כתבות תדמית לכל כלי תקשורת, היא בדיוק הבעיה איפה השיטה איפה הדרך איפה ההמשכיות זו השאלה? פוקסים יש הרי גם בשכונה, בשביל זה לא צריך מחלקת נוער
להבדיל הפעם מושקע כסף רב כבר שנים ולנוער עולים שנתונים שהם תוצר של השקעה כספית רבה לאורך שנים כך שבהחלט אפשר לשים כמה סימני שאלה איך משתמשים בכל שחקן נוער שעלה לבוגרים כתירוץ, איך זה שאין עתודה ואיך נוצרת הקריסה המקצועית הזו פעם אחר פעם? האם הבעיה ביכולת מחלקת הנוער לטפח כישרונות לנוער או בבעיה מקצועית של מאמן או בהתנהלות קלוקלת בין הנוער לבוגרים? כל אחת מהאפשרויות לא מבשרת טובות.
כולנו גם מבינים שהסיפור של עליית השחקנים לבוגרים נבע לא מהצלחת מחלקת הנוער אלא בעיקר כתוצאה משינוי מדיניות חד מדי בעקבות המיאוס מלגיונות הזרים בקבוצת הבוגרים, כך שהפעם עלו שחקנים לא בשלים לבוגרים ובכמות גדולה מדי, בהחלטה חפוזה במועדון שעליה עד היום כולנו משלמים את המחיר. ברור שעוד שנתיים-שלוש מעטים מכל אלה שעלו, אם בכלל, יהיו שחקני הפועל באר שבע.. שילובם הרב של שחקני הנוער בבוגרים היא לא יותר מקפריזה שהשאלה היחידה היא באיזו ליגה תהיה הקבוצה אחריה?
תזכורת כואבת אבל השנתון הזה שכלל גם את אופיר דוידזדה, אבולבן, זינו, ועקנין, גל דהן וכו' לא הצליח לעלות מהליגה השנייה בשנה הראשונה אחרי הירידה, אלא רק בעונה השנייה הקבוצה הצליחה במשימה. העונה רובם של שחקנים אלה שותפים במשחקי הנוער ושותפים לתבוסות שהקבוצה סופגת. זה לפחות צריך לשים כמה סימני שאלה על הכול? ובכל זאת, זה אמור להיות דווקא היתרון הכי גדול של קבוצת הנוער, כמה קבוצות בליגת הנוער יש עם כל כך הרבה שחקנים שמשולבים במשחקי הבוגרים? אולי רק מכבי ת"א והתוצאה שלהם אחרת משלנו: הם דורסים את הליגה!
בכל אופן עצם ההסתמכות על שנתון אחד, אפילו שנסכים שהוא מוכשר והוכיח את עצמו בנוער, שבעקבותיו אלונה חשבה שהצליחה עם מהפכת הצעירים, ניסו חשב שהוא מאמן גדול ויקו עושה כתבות תדמית לכל כלי תקשורת, היא בדיוק הבעיה איפה השיטה איפה הדרך איפה ההמשכיות זו השאלה? פוקסים יש הרי גם בשכונה, בשביל זה לא צריך מחלקת נוער
כן לאיחוד בין הקאמלס לקרייזי רד
- Sir Alex Ferguson
1. אני חושב שהשילוב של שתי העונות האחרונות של מחלקת הנוער (עלייה לליגה הראשונה + הגעה לגמר הגביע + המיקום בצמרת בעונה הנוכחית) בתוספת לכמות השחקנים שעלו לקבוצה הבוגרת וקיבלו הזדמנות מלמדת על הצלחת מחלקת הנוער.
2. לא יודע כמה מהדור הנוכחי ישחקו בבוגרים בעתיד. כן יודע שמדובר בדור הכי מוכשר שהיה כאן מאז הדור שעלה לבוגרים בתקופת לופא.
אופיר דוידזאדה, יוסף אבו לאבן, איציק ועקנין, צחי מכלוף ולוטם זינו, כולם הוכיחו בשלב כזה או אחר שהם בהחלט יכולים להיות שחקנים ראוים לקבוצה הבוגרת.
עכשיו זה כבר לא בידיים של ניסו, עכשיו זה בידיים של אותם ילדים + המאמנים שיעבדו איתם בקבוצה הבוגרת כדי שיקחו את הכישרון ויעזרו לו לבוא לידי ביטוי במגרש.
3. אם אני מסתכל לעתיד, גם שחקנים כמו גל דהאן, ירדן אבוחצירא, יוני אוזן ודרור טזזו (ששייך כבר לשנתון הבא וקטן מהשמות שציינתי) יכולים להתפתח לשחקנים ראוים.
אחרי הרבה מאוד שנים יש הרבה מאוד שחקנים מקבוצת הנוער שראוים לקבל את הצאנס בקבוצה הבוגרת.
אחרי הרבה מאוד שנים קבוצת הנוער מצליחה בליגה לנוער (הגעה לגמר הגביע, התבססות בצמרת כבר אחרי עונה אחת).
אני חושב שאנחנו צריכים להתמקד בזה ולשמוח שסוף סוף אחרי שנים אנחנו יכולים להגיד שיש לנו מחלקת נוער ראויה.

2. לא יודע כמה מהדור הנוכחי ישחקו בבוגרים בעתיד. כן יודע שמדובר בדור הכי מוכשר שהיה כאן מאז הדור שעלה לבוגרים בתקופת לופא.
אופיר דוידזאדה, יוסף אבו לאבן, איציק ועקנין, צחי מכלוף ולוטם זינו, כולם הוכיחו בשלב כזה או אחר שהם בהחלט יכולים להיות שחקנים ראוים לקבוצה הבוגרת.
עכשיו זה כבר לא בידיים של ניסו, עכשיו זה בידיים של אותם ילדים + המאמנים שיעבדו איתם בקבוצה הבוגרת כדי שיקחו את הכישרון ויעזרו לו לבוא לידי ביטוי במגרש.
3. אם אני מסתכל לעתיד, גם שחקנים כמו גל דהאן, ירדן אבוחצירא, יוני אוזן ודרור טזזו (ששייך כבר לשנתון הבא וקטן מהשמות שציינתי) יכולים להתפתח לשחקנים ראוים.
אחרי הרבה מאוד שנים יש הרבה מאוד שחקנים מקבוצת הנוער שראוים לקבל את הצאנס בקבוצה הבוגרת.
אחרי הרבה מאוד שנים קבוצת הנוער מצליחה בליגה לנוער (הגעה לגמר הגביע, התבססות בצמרת כבר אחרי עונה אחת).
אני חושב שאנחנו צריכים להתמקד בזה ולשמוח שסוף סוף אחרי שנים אנחנו יכולים להגיד שיש לנו מחלקת נוער ראויה.

- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
שאלת תם -משה אוחיון כתב:1. אני חושב שהשילוב של שתי העונות האחרונות של מחלקת הנוער (עלייה לליגה הראשונה + הגעה לגמר הגביע + המיקום בצמרת בעונה הנוכחית) בתוספת לכמות השחקנים שעלו לקבוצה הבוגרת וקיבלו הזדמנות מלמדת על הצלחת מחלקת הנוער.
כמה פעמים בחייך ראית את 8 השחקנים שציינת (כלומר, כל מי שציינת חוץ מדוידזאדה)?
- Sir Alex Ferguson
לא מעט. סוף עונה שעברה ועד אמצע העונה הנוכחית במשחקי הנוער והבוגרת.RedRock כתב:
שאלת תם -
כמה פעמים בחייך ראית את 8 השחקנים שציינת (כלומר, כל מי שציינת חוץ מדוידזאדה)?
מבטיח לך שראיתי אותם יותר פעמים מאשר גיא לוי ראה את קיסו, בוזוביץ' וגרביץ גם יחד.
- RedRock
- יצירת קשר:
מה עניין שמיטה להר סיני?משה אוחיון כתב: לא מעט. סוף עונה שעברה ועד אמצע העונה הנוכחית במשחקי הנוער והבוגרת.
מבטיח לך שראיתי אותם יותר פעמים מאשר גיא לוי ראה את קיסו, בוזוביץ' וגרביץ גם יחד.
כמה פעמים ראית בסוף העונה שעברה?
כמה פעמים היית במשחקי הנוער העונה?
- Sir Alex Ferguson
מתאר לעצמי שסך הכל (כולל משחקי הגביע בשנה שעברה) ראיתי את הנוער בערך 15-20 פעם השנה ושנה שעברה. לזה יש להוסיף את ההופעות של השחקנים שציינתי בבוגרת (חלקם יותר כמו לוטם, אבו לאבן וועקנין, וחלקם פחות כמו דהאן, אבו חצירא ואוזן).RedRock כתב:
מה עניין שמיטה להר סיני?
מה משנה כמה פעמים ראה? הוא לא סקאוטר, אנחנו אוהדים מותר להביע דעה מהתרשמות כלליתRedRock כתב:
מה עניין שמיטה להר סיני?
כן לאיחוד בין הקאמלס לקרייזי רד
- RedRock
- יצירת קשר:
אשמח אם תוכל לפרט באיזה משחקים היית השנה... עד כמה שזכור לך. מעניין אותי מאוד לדעת איך הגעת ל20...
בכמה משחקי גביע היית שנה שעברה? 2? ומול יריבות בליגה שנה שעברה תרשה לי לא להרחיב.
אגב, יכול להיות שחלקם באמת כשרוניים. אבל אני רוצה שתסביר לי כמה משחקים גרמו לך לראות את זה כדי שחלילה (חלילה!!!) לא אחשוב שאתה אומר את זה בגלל הת.ז
בכמה משחקי גביע היית שנה שעברה? 2? ומול יריבות בליגה שנה שעברה תרשה לי לא להרחיב.
אגב, יכול להיות שחלקם באמת כשרוניים. אבל אני רוצה שתסביר לי כמה משחקים גרמו לך לראות את זה כדי שחלילה (חלילה!!!) לא אחשוב שאתה אומר את זה בגלל הת.ז
- אורי אדום בנשמה
וכאשר הקשקשנות מתובלת (ונגדיר זאת בעדינות..) בהצגת נתונים לא נכונים וביודעין בכדי לגבות אג'נדה ב"עובדות" - זו מחלה קשה שבעתיים...
הפועל השלשה שיחקה העונה עד כה 11 משחקי בית..
עד העונה הנוכחית במשך שנים נכחתי כמעט בכל משחק בית של השלשה, ואני קצת זוכר פרצופים... ברוך השם אני רואה 6/6, אז כנראה שיש לנו פה דני דין...
[ואת המסקנות לגבי הרצינות בה אמורים דבריו של דני דין להילקח (בכלל באופן כללי..), אני כבר משאיר לשיפוטם של הגולשים...]
הפועל השלשה שיחקה העונה עד כה 11 משחקי בית..
עד העונה הנוכחית במשך שנים נכחתי כמעט בכל משחק בית של השלשה, ואני קצת זוכר פרצופים... ברוך השם אני רואה 6/6, אז כנראה שיש לנו פה דני דין...
[ואת המסקנות לגבי הרצינות בה אמורים דבריו של דני דין להילקח (בכלל באופן כללי..), אני כבר משאיר לשיפוטם של הגולשים...]
- Sir Alex Ferguson
אולי לא הבנת אותי, אני ראיתי 15-20 משחקים השנה ושנה שעברה גם יחד (כדי לראות כמות כזאת העונה הייתי צריך להיות פלוס מינוס בכל משחקי הבית והחוץ). זה כולל כמובן גם את המשחקים שראיתי בטלויזיה.RedRock כתב:אשמח אם תוכל לפרט באיזה משחקים היית השנה... עד כמה שזכור לך. מעניין אותי מאוד לדעת איך הגעת ל20...
ועכשיו להסבר מדוע כתבתי את המשפט -
"מבטיח לך שראיתי אותם יותר פעמים מאשר גיא לוי ראה את קיסו, בוזוביץ' וגרביץ גם יחד".
מכיוון שידעתי שהכיוון שאתה חותר אליו הוא שאני מציין את השמות האלה בגלל הת.ז שלהם ולא בגלל היכולת שלהם, ציינתי שאני ראיתי את הילדים הנ"ל יותר פעמים ממספר הפעמים שגיא לוי ראה את שחקני הרכש שהוחתמו בקבוצה.
ככה שאם נותנים לקיסו, בוזוביץ' וגרביץ את ההזדמנות בהסתמך על קליפים מיוטיוב, אני בהחלט יכול להגיד שצריך לתת את הצאנס לילדים על סמך X משחקים שראיתי (במיוחד כשבניגוד לשחקני הרכש שהובאו, את הדעה שלי על הילדים אני מבסס על משחקים שלמים שראיתי ולא על לקט מהלכים בולטים ממשחק כזה או אחר).
ורק כדי לחדד את הנושא, בכישרון של אבו לאבן למשל (בכוונה לוקח אותו כי הוא הרשים אותי יותר מכולם) אפשר להבחין כבר במשחק הראשון שרואים אותו. אחרי שלושה ארבעה משחקים שרואים אותו כבר מבינים את גודל הכישרון ואת העובדה שעם טיפול נכון יכול לגדול לנו כאן חלוץ איכותי.
אין מה לעשות, הילד ענק!
[BBvideo 425,350]https://www.youtube.com/watch?v=kAuuWwhoNwY[/BBvideo]