לגבי משחקי חוץ - חוץ מהמשחק הראשון בחוץ נגד חיפה בשבת הקרובה ואולי אחר כך במושבה נגד הפועל פ"ת (בהנחה שהיא לא תרד תיאורטית עד אז) - אני לא רואה עדיפות מספרית לקהלים של שאר הקבוצות. ככה שהרגשה ואווירה ביתית אנחנו יכולים וחייבים לספק בכל משחק.
תקראו לי מזוכיסט - אבל אני אוהב את המתח הזה, שלכל משחק אתה מתחיל להרגיש את הפרפרים בבטן כבר מיום ראשון ומבין שמעכשיו כל משחק הוא פשוט מלחמת קיום. כמובן בתקווה שהסוף יהיה מתוק מתוק.
אווירה ומתח של התמודדות על אליפות לא יודע מתי ניראה פה אז לפחות שניזכה לחוות שמחה של השארות. שמעתי שהיא לא פחות מתוקה...
משחקי הפלייאוף התחתון.
Re: משחקי הפלייאוף התחתון.
הפועל אני כבר משתגע
ההגרלה טובה לנו.
מכבי פ"ת שהיא כרגע המועמדת הבכירה לירידה משחקת מול ביתר לאחר מכן מול הפועל חיפה ואז מולנו
שלושת המשחקים הקשים בפלייאוף.
אם תפסיד את שלושתם ב"ה היורדת השלישית כבר סגורה.
מכבי פ"ת שהיא כרגע המועמדת הבכירה לירידה משחקת מול ביתר לאחר מכן מול הפועל חיפה ואז מולנו
רק אהבה תנצח...
מצד שני אתה יוצא לשני משחקי חוץ לא קלים על ההתחלה וחייב להוציא בהם תוצאות טובות.nitsande כתב:ההגרלה טובה לנו.
שוכחים שאחרי השלושה משחקים קשים של מכבי פ״ת יש לה עוד אחד קשה....
דרבי מול הפועל פ״ת שגם אם כבר תהיה רשמית בלאומית היא ממש תשמח לקחת איתה את היריבה העירונית
דרבי מול הפועל פ״ת שגם אם כבר תהיה רשמית בלאומית היא ממש תשמח לקחת איתה את היריבה העירונית
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח