1
הפועל באר שבע החליטה בפעם השנייה ברציפות לדחות את שעת המשחק שאותו היא מארחת מהשעה 18:00 לשעה 19:00 בערב.
מצד אחד, בזכות הדחיה יוכלו להגיע למשחק גם אוהדי הקבוצה שומרי השבת.
מהצד השני, ישנם אוהדים שסיום המשחק בשעה 21:00 מונע מהם לעבוד במוצאי שבת, בנוסף לכך, פעמים רבות השעה 18:00 היא שעה נוחה יותר לכדורגל, ולא הזכרנו את אוהדי קבוצת החוץ שמגיעים לבאר שבע וצריכים לחזור למרכז/לצפון בשעה מאוחרת יותר.
מה דעתכם בנושא?
2
לאחרונה עלה סקר באתר ספורט 1/2 שהתוצאות שלו יקבעו איזה משחק ישודר בשידור ישיר בשבת הקרובה. גם המשחק שלנו מול אשדוד מופיע בסקר (כרגע אנחנו שניים עם 35% מכלל ההצבעות).
השאלה שעולה היא מה לדעתכם עדיף, שהמשחק שלנו ישודר בטלויזיה ובכך כל אוהד שלנו, גם כאלה שאינם יכולים להגיע למשחק, יוכל לצפות במשחק. או שאולי עדיף שהמשחק לא ישודר מה שיגרום לכך שצופים רבים שמתלבטים בין הספה בבית לוסרמיל יבחרו לבוא למגרש כדי לצפות במשחק?
שתי סוגיות דיון אחד
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: שתי סוגיות דיון אחד
לא זכור שמשחקים בשידור מתחשבים בשעה מתי לחזור הביתה.
רק לפני שבועיים מי שנסע לקריית שמונה הגיע הביתה עם הזריחה, אין מה לעשות. ואני גם לא חושבת ששינוי השעה כ"כ קריטי(במידה ויקבעו מראש את השעה 19:00 במקום לקבוע ל18:00 ובהמשך לבקש דחייה) כמו העובדה שעבור שומרי השבת זה נראה הכרחי יותר.
סוגיה 2, לא לשדר. במצבנו, משחק במזג אוויר נוח, עם החשיבות של התוצאה למצבנו בטבלה, חייב למלא את וסרמיל. חייב. מחירים מוזלים וללא שידור, יוכל לעזור יותר. (אגב, אין ספק שאם השידור היה לטובתנו האחוזים בהצבעה היו עם רוב מוחץ שלנו. אין מה להשוות בכמויות הקהל שלנו למול נתניה וכו'.)
רק לפני שבועיים מי שנסע לקריית שמונה הגיע הביתה עם הזריחה, אין מה לעשות. ואני גם לא חושבת ששינוי השעה כ"כ קריטי(במידה ויקבעו מראש את השעה 19:00 במקום לקבוע ל18:00 ובהמשך לבקש דחייה) כמו העובדה שעבור שומרי השבת זה נראה הכרחי יותר.
סוגיה 2, לא לשדר. במצבנו, משחק במזג אוויר נוח, עם החשיבות של התוצאה למצבנו בטבלה, חייב למלא את וסרמיל. חייב. מחירים מוזלים וללא שידור, יוכל לעזור יותר. (אגב, אין ספק שאם השידור היה לטובתנו האחוזים בהצבעה היו עם רוב מוחץ שלנו. אין מה להשוות בכמויות הקהל שלנו למול נתניה וכו'.)

"סוגיה 2, לא לשדר. במצבנו, משחק במזג אוויר נוח, עם החשיבות של התוצאה למצבנו בטבלה, חייב למלא את וסרמיל."
לצערנו (לפחות עפ"י החזאים) דווקא צפוי מזג אויר חורפי וגשום...
לא שזה ימנע ממני להגיע אבל מאמין שמהרבה אנשים כן...
לעניין הדיון, נראה לי ששידור כן\לא פחות יפגע ממה שנראה לפחות הפעם.. גם בגלל מצב הקבוצה וגם בגלל המחירים והשעה הנוחים..
ובנוגע לסוגייה הראשונה בוודאות עדיפה השעה שבע על שש
לצערנו (לפחות עפ"י החזאים) דווקא צפוי מזג אויר חורפי וגשום...
לא שזה ימנע ממני להגיע אבל מאמין שמהרבה אנשים כן...
לעניין הדיון, נראה לי ששידור כן\לא פחות יפגע ממה שנראה לפחות הפעם.. גם בגלל מצב הקבוצה וגם בגלל המחירים והשעה הנוחים..
ובנוגע לסוגייה הראשונה בוודאות עדיפה השעה שבע על שש
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח
הילה סיכמת במדוייק שאת מה שאני חושב
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אממ יש לכם טעות קלה המשחק מול בני יהודה שמועמד לשידור הוא משחק חוץ ככה שלא משנה מה קהל הכורסא לא יגיע (ואני ביניהם לצערי) לכן חשוב דווקא כן להשפיע לטובת המשחק.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
בתור שומר שבת אני מעדיף שיהיה שידור למשחקי חוץ, משום שכמעט תמיד זה אומר ששעת המשחק תהיה מאוחרת יותר ואז אולי תהיה הזדמנות להגיע פיזית לאותו משחק.
לגבי סוגיית משחקי הבית - כל עוד יש אפשרות להזיז את שעת המשחקים למוצאי שבת (בעוד חודש אנחנו עוברים לשעון קיץ גם ככה) - מה טוב.
לגבי סוגיית משחקי הבית - כל עוד יש אפשרות להזיז את שעת המשחקים למוצאי שבת (בעוד חודש אנחנו עוברים לשעון קיץ גם ככה) - מה טוב.
הפועל אני כבר משתגע
היה גם את המשחק מול אשדוד לבחירת הצופים.דר אדום בנשמה כתב:אממ יש לכם טעות קלה המשחק מול בני יהודה שמועמד לשידור הוא משחק חוץ ככה שלא משנה מה קהל הכורסא לא יגיע (ואני ביניהם לצערי) לכן חשוב דווקא כן להשפיע לטובת המשחק.

בתור אחד שגר בצפון ולא אוכל להגיע למשחק,ברור שאשמח שיהיה שידור.אני מכיר עוד כמה עשרות כמוני שלא
יוכלו להגיע ובטוח שיש עוד כמה מאות כאלה.לשידור כמעט אין משמעות,מי שיכול מגיע.גם אני עושה דרכי לב"ש כמה
פעמים בשנה למרות שיש שידורים.אז קדימה....להשפיע.
יוכלו להגיע ובטוח שיש עוד כמה מאות כאלה.לשידור כמעט אין משמעות,מי שיכול מגיע.גם אני עושה דרכי לב"ש כמה
פעמים בשנה למרות שיש שידורים.אז קדימה....להשפיע.