שלושת המוסקטרים.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שלושת המוסקטרים.

שליחה על ידי גיל שגיב »

נכון להיום ניתן לקבוע כי על פי שלשת השחקנים הבאים יישק דבר : לויטה,סבע ואקסברד.

הראשון, במופע שוערות שלא רואים בדר"כ במחוזותינו.
ניתן לומר שבעזרתו האדיבה שדדנו בחזרה את 3 הנקודות ששדדו לנו בשבוע שעבר.
(ניתן גם לומר שיש ללויטה חלק בשוד בשבוע שעבר....)
בסך הכול מדובר בשוער טוב עד כמעט טוב מאוד שאם נשאר ליגה זה יזקף הרבה לזכותו
בטח לנוכח זכרו המבהיל משהו של הליצן מפולין.....

השני, דיא סבע.
אם תרצו אז בעצם הבאנו את 'חן עזרא' הצעיר. מהירות פריצה,משחק טכני משובח,משחק חכם...
אין ספק שעוד כמה שנים מחירו יהיה באזור המליון יורו פלוס ומכבי עשתה בחוכמה
שלא אפשרה לאלונה אפילו אופציית רכישה עתידית - כמה חבל.

המוסקטר השלישי, אקסברד.
מכיוון שדודו אוהב להזכיר לי מידי פעם (אבל רק כשזה משרת את האינטרס שלו....חחחח)
אז כתבתי זה מכבר בתחילת העונה "תנו לי אקסברד ואנחנו מסודרים" (רציתי עוד חלוץ אבל לא נורא...)
אקסברד אם תרצו זה השחקן ההכי קרוב לסקורר שיש בסגל הנוכחי, מבחינתי לפחות מקומו בהרכב הוא בגדר
הכרח קיומי, נכון שיש את מלכה,דובב ואולי אבו לבן אבל רבותי הם לא היו ולא יהיו סקוררים לעולם.
ובכלל, אם תקחו את כמות השערים של אקסברד ביחס לדקות בהם שיחק תקבלו ממוצע שמציב אותו בצמרת מבקיעי ליגת העל...
נתון מדהים בהתחשב בכמות השערים שהקבוצה כבשה עד כה.

ומשהו למשחק הבא -
מפחיד עד כמה בקלות הגיעו שחקני מכבי פ"ת מול לויטה....לא הייתי בונה על שלל עצירות שלו גם מול אשדוד...
חייבים לייצב את משחק ההגנה, אחרת גם נקודה מול אשדוד תחשב לנס.

שבוע דבש. :גאוות הנגב:

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

Re: שלושת המוסקטרים.

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
הגזמת לגבי אקסברד.
אומנם מגיע לו מחמאות על הצמד אתמול והוא הביא לנו לא מעט נקודות אך עדיין, כשגבאי כשיר אני הייתי בוחר בו.
בעמדת החלוץ (בדגש על חלוץ ולא קשר אגף) יש לגבאי יבול טוב מאוד ביחס לדקות ששיחק שם, גם המשחק הכללי של הקבוצה שוטף יותר וטוב יותר שהוא שם.
לויטה הוא נכס, הלוואי וישאר פה גם בעונה הבאה.
כנ"ל לגבי סבע.

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

אין לנו חלוצים. לא אקסברד, לא דובב ולא אבו לאבן.
לבחור בין חלוץ גרוע לחלוץ גרוע פחות זה קצת מעצבן.

בכל מקרה, ביחס למגבלות שלו - התרומה של אקסברד מדהימה.
במיוחד צריך לשים לב לווינריות ולגולים החשובים באמת...
לגבי הכמות פר דקות - לא מדובר בנתון כל כך מעולה.

המחמאות לסבע מוגזמות לחלוטין.
אין ספק שיש לו כדורגל.
אבל יש לו עוד המון המון מה לשפר.
במיוחד בפרמטרים של בעיטה וקבלת החלטות.
אם ישפר הוא ישתדרג משמעותית, אבל אז הוא כבר לא יהיה כאן...

לויטה פשוט ענק. אם כי גם אתמול ניתן להטיל עליו חלק מהאחריות לשער (לאן יצא?)

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

לדעתי האישית אקסברד פחות טוב מדובב, דובב גבאי אלמלא הפציעות התכופות היה מלך השערים של הקבוצה, אבל כל פעם שהוא מצליח להציג יכולת נהדרת משהו רודף אותו והוא נכשל פעם אחר פעם וזה מתסכל אותי כי לדעתי הוא יותר טוב מאקסברד שקיבלת יותר דקות ממנו במיוחד במעדת החלוץ (לא מעט משחקים דובב שיחק בכל כקשר ><).
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
orenmass

שליחה על ידי orenmass »

אם כבר דעות אישיות.....אז לדעתי הגישה מוטעית.
אנחנו צריכים לשחק עם 2 חלוצים,מה שיוריד לחץ מההגנה ויביא לידי ביטוי את אקסברד.אם יהיה לו למי
למסור או להוריד כדור זה יראה אחרת.כל יריבותינו מעתה הן קבוצות לא משהו,אז די לפחד.די.בואו נתקוף.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

yossi כתב:בס"ד
הגזמת לגבי אקסברד.
אומנם מגיע לו מחמאות על הצמד אתמול והוא הביא לנו לא מעט נקודות אך עדיין, כשגבאי כשיר אני הייתי בוחר בו.
בעמדת החלוץ (בדגש על חלוץ ולא קשר אגף) יש לגבאי יבול טוב מאוד ביחס לדקות ששיחק שם, גם המשחק הכללי של הקבוצה שוטף יותר וטוב יותר שהוא שם.
לויטה הוא נכס, הלוואי וישאר פה גם בעונה הבאה.
כנ"ל לגבי סבע.
למה הגזמתי ?

עובדתית, אין לנו חלוץ אמצע אמיתי ברמה של אקסברד.
הגיע הזמן שתבדילו בין חלוץ מס' 9 קלאסי כמו אחמד סבע,טוטו תמוז,ברק יצחקי,תומר חמד וכן גם עידו אקסברד.
לחלוצים בסגנון של גבאי.
לא מדובר באותו סוג של חלוץ ולא בתפקוד זהה.

ועוד דבר, תיקח את 7 השערים שלו ותחבר לדקות המשחק שקיבל ותבין שיש כאן נתון שלא מבייש את צמרת החלוצים בליגת העל.
אז הוא לא שיא הכשרון ולא שיא החדות אבל הוא בהחלט חלוץ סביר + בטח בליגה המצחיקה שלנו.

סמל אישי של משתמש
gate5

שליחה על ידי gate5 »

גיל.. אולי כדאי שתגיע למשחקים כדי לדעת באמת מה קורה? תפסיק לחיות על כתבות ב ONE או על סטטיסטיקות. וגם ככה אתה לא מדבר כראוי.

נראה לך הגיוני שבין " שלושת המוסקטרים " שלך.. נאסר לא יכלל ? הגיוני ?
כל משחק שנאסר לא שיחק נראינו פח אשפה. ילד בן 21 שכל העונה העגומה הזאת נופלת לכתפיו.

בושה וחרפה לכל אותם אוהדים שלא מעריכים אותו. ולא רק שלא מעריכים אלא מקללים אותו!!!!!! זה פשוט בושה.

איך שדיע סבא הגיע ירד קצת לחץ מנאסר וקיבלנו שחקן יצירתי מאד. שחקן מסוכן. שממוצע בכל משחק עושה 3-4 מהלכים של גולים.

הקהל של ב"ש ידוע כ " מבין גדול בכדורגל " ולכן הרבה שחקנים שקיללו אותם פה הצליחו במקום אחר.

כמו שמישהו פעם אמר: אם נאסר יהיה טוב נשאר בליגה. אם לא - נרד.
אז גיל לפני שאתה רושם מהבית ורואה מהקורסה שלך את המשחקים של הפועל .. תגיע למשחקים. ולכל האוהדים שמקללים את נאסר - תתביישו.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

gate5 כתב:גיל.. אולי כדאי שתגיע למשחקים כדי לדעת באמת מה קורה? תפסיק לחיות על כתבות ב ONE או על סטטיסטיקות. וגם ככה אתה לא מדבר כראוי.

נראה לך הגיוני שבין " שלושת המוסקטרים " שלך.. נאסר לא יכלל ? הגיוני ?
כל משחק שנאסר לא שיחק נראינו פח אשפה. ילד בן 21 שכל העונה העגומה הזאת נופלת לכתפיו.

בושה וחרפה לכל אותם אוהדים שלא מעריכים אותו. ולא רק שלא מעריכים אלא מקללים אותו!!!!!! זה פשוט בושה.

איך שדיע סבא הגיע ירד קצת לחץ מנאסר וקיבלנו שחקן יצירתי מאד. שחקן מסוכן. שממוצע בכל משחק עושה 3-4 מהלכים של גולים.

הקהל של ב"ש ידוע כ " מבין גדול בכדורגל " ולכן הרבה שחקנים שקיללו אותם פה הצליחו במקום אחר.

כמו שמישהו פעם אמר: אם נאסר יהיה טוב נשאר בליגה. אם לא - נרד.
אז גיל לפני שאתה רושם מהבית ורואה מהקורסה שלך את המשחקים של הפועל .. תגיע למשחקים. ולכל האוהדים שמקללים את נאסר - תתביישו.
נו באמת.....
נתחיל בזה שהייתי בכמה משחקים העונה (אשדוד,ראשל"צ,בית"ר,חיפה,מכבי תל אביב) חלק לא מבוטל ראיתי בשידור ישיר בטלוויזיה אז ככה שאני בהחלט יכול לחוות דיעה מנקודת מבט אישית ולא על סמך כתבות.
בנוגע לנאסר, בטח קראת פה ושם את דעתי על הבחור.....קללות מחוץ לסיפור בשום תנאי !

אבל להכניס אותו לרשימת השחקנים החשובים ? התחלנו עם הבדיחות לפורים ??? :מתגלגל מצחוק:

שלח תגובה