הילה חדד כתב: ואם כבר אז במקביל למצוא תחליף לגארידו. הוא נוראי.
נוראי זו לא מילה.
לא מספיק שהשאיר את אבוחצירא לבד בגול שלהם במקום להיצמד אליו, בקרן האחרונה הוא שוב השאיר את אבוחצירא לבד מול לויטה בקרן שבנס הסתיימה ללא גול.
הילה חדד כתב:
אופציה לא רעה בכלל, ואם כבר אז במקביל למצוא תחליף לגארידו. הוא נוראי.
מוזר מה שקורה עם גארידו. מדובר בשחקן שהיה בלם מעולה בשנתייים האחרונות. אמנם עבר פציעה קשה, אבל נראה שדווקא ההבנת משחק והמיקום אצלו נפגעו.
מעניין אם גל דהן בשל לבוגרים.
אביחי שושן כתב:הפיתרון נמצא מתחילת העונה בספסל הקבוצה הבלם המצוין גל דהאן השחקן הנכון ובזמן הנכון ראוי בהחלת להיות השחקן שיוכל להתמודד ברמות הגבוהות בליגה.
יש לי תחושה שאתה מקורב לגל דהאן או שזה אתה בעצמך, שמתי לב אליך כבר המון המון זמן ועכשיו באמת שהסתכלתי על כל ההודעות שלך בפורום, אז אין הודעה שלא הזכרת את שמו של גל.
אם זה גל, בכבוד אתה מוזמן לומר את האמת ונכבד שחקן של המועדון בצורה היפה ביותר וגם אתה מקורב זה בסדר אבל רבאק תהיה קצת אובייקטיבי.
התחושות שלך מוטעות ורחוקות ידידי, אוי לנו אם כל פעם שנכתוב ונביע את דעתנו על שחקן מסויים יחשבו שזה השחקן בעצמו...נכון אני מכיר את השחקן וגם עוקב אחריו עוד כשהיה שחקן בנערים ומכיר את הפוטנציאל שיש בו ומביע את דעתי המקצועית והאישית שלי ותאמין לי שאני מבין בכדורגל!!! ותגובתי הייתה למה שנאמר בפורום שכן, דהאן בהחלט יכול להשתלב בהרכב בהגנה..למה לא לפרגן לצעירים שלנו מבית יש כמה מהם שראויים מאד להיות חלק מההרכב. שיהיה לך לילה טוב.
באופן עקרוני אתה צודק ידידי אבל אני באמת לא חבר שלו ,לא יכול להיות חבר שלו אני כפול ממנו בגיל...חחחח. מכיר אותו ואת הכישרון שלו ובהחלט מאמין בו ובעוד צעירים שאני מכיר ועוקב אחריהם כמו זינו וקנין אבו לאבן ואבו חצירא...