25 דקות של בושה ! - שבת של כדורגל one.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
orenmass

Re: 25 דקות של בושה ! - שבת של כדורגל one.

שליחה על ידי orenmass »

איזה מזל היה להם שלא הובקע שער בווסרמיל במשך 25 דקות אלו....ההחטאה של קיסו היתה לצידם.
טוב ששלחת מייל גיל,אבל מעבר לזה עזבו,אנחנו את שלנו נעשה עם הקבוצה,לא נוכל לשנות דרכיהם.
שילכו לכל הרוחות.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

מה לנו כי נלין כשיש לנו עיתונאים מקומיים כמו זיפט אברג'יף ודומיו, שעושים הכל כדי ללקק את החור של הבוסים ה"צפוניים" שלהם, כולל להכפיש בכל מצב כמעט את אוהדי הקבוצה העיקר שהם יקבלו "זמן מסך"...
אז נכון.. אני בן דוד שלו ואני לא אובייקטיבי אבל איך אני מתגעגע לימים שמשה ניר היה משדר אותנו ואך ורק אותנו ב"רדיו דרום" רגע לפני שכל מיני בעלי אינטרסים "בעטו" אותו החוצה משם, וחסר היה שמישהו יתנשא ככה על העיר הקבוצה והאוהדים.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

8red כתב:מה לנו כי נלין כשיש לנו עיתונאים מקומיים כמו זיפט אברג'יף ודומיו, שעושים הכל כדי ללקק את החור של הבוסים ה"צפוניים" שלהם, כולל להכפיש בכל מצב כמעט את אוהדי הקבוצה העיקר שהם יקבלו "זמן מסך"...
אז נכון.. אני בן דוד שלו ואני לא אובייקטיבי אבל איך אני מתגעגע לימים שמשה ניר היה משדר אותנו ואך ורק אותנו ב"רדיו דרום" רגע לפני שכל מיני בעלי אינטרסים "בעטו" אותו החוצה משם, וחסר היה שמישהו יתנשא ככה על העיר הקבוצה והאוהדים.
אכן כן, חסר לנו עיתונאי מקומי עם שיניים ואהבת אמת לקבוצה, משה ניר הוא דוגמא טובה.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

משה ניר? אהבת אמת? חחח
אולי הוא אוהב את העיר באר שבע. כי את הקבוצה הוא ממש לא אוהב.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

פעם ברדיו דרום היה כייף, היו שומעים רק על הפועל באר שבע ועל הספורט בנגב, ובתקופה שהקבוצה שיחקה בליגה הלאומית בעונת העלייה הראשונה (או ליתר דיוק שנייה...) גם שידרו אותה.

היום בשביל לקרוא או לשמוע זרזיף של ידיעה על הקבוצה שלא לדבר על לשמוע משחק צריך לשמוע את כל המשחקים ולקוות לא להתעצבן כי לא עוברים למשחק...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Chen

שליחה על ידי Chen »

אני עדיין בשוק שהיא אמרה את מה שהיא אמרה לטל בנין.
חתיכת כלבה, שתישרף.

חוצמזה שאני מת שנגיע ביום מן הימים לאירופה רק בשביל להכין שלט "מייצגים את מדינת הנגב ולא את ישראל"!

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
ועכשיו ברדיו דרום:
ריאיון עם אלונה ברקת, גיא לוי, אבי יחיאל ולוטם זינו.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

אופירה מהנגב במקור(דימונה), היא צריכה להתבייש שהיא מוציאה דבר כזה מהפה. היא מכירה את האזור והיא יודעת שזה פוגע בהמון אנשים אמירות כאלה. אני לא מתייחס לפיני גרשון, זאת לא הפעם הראשונה שיוצאים לו דברים טפשיים מהפה. לא רק על באר שבע. כל המדינה כבר מכירה את הפה ג'ורה שלו.

אם אני לא טועה, היה פעם(1997) מין תחרות כזאת של הגבר הכי יפה בדרום או משהו כזה. אז ג'ובאני רוסו זכה בתואר. אז אופירה אמרה: "אפשר לחשוב כמה אנשים יפים יש בדרום".... משהו כזה אני לא כ"כ זוכר במדויק.

הורסת משפחות. על זה אלוהים לא סולח. "היא חלמה להצמיד מיקרופון לג'ובאני רוסו, ובדרך ניהלה רומן מדובר עם המאמן הנשוי שלו, אלי גוטמן" https://www.haaretz.co.il/misc/1.1454510" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
יניב

שליחה על ידי יניב »

מייצגים את הנגב ולא את ישראל
התקשורת ממדינת תל אביב, אולי באמת נציב מחסומים בצומת להבים ונחסום את הכניסה לעיר!!!!
רק מי שעם דרכון יכנס.(-:
אתם רוצים להשפיע? נמאס לכם מהאפליה... תחרימו אתone.
מחאה אנשים רק מחאה אמיתית תעזור, אוהדי הפועל תח אביב חיים מזה, וברוב הפעמים הם גם מצליחים לשנות.

שלח תגובה