חצי גמר גביע הטוטו הפועל ב״ש נגד ק״ש 10/11-1-2012

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
זה שי !

Re: חצי גמר גביע הטוטו המועל ב״ש נגד ק״ש 10/11-1-2012

שליחה על ידי זה שי ! »

מי זה האידיוט ששבר את הנבדל בדקה ה120 ?
זה שי !
תמונה

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

מעליב קצת לראות איך במשך משחק שלם השדרן והפרשן מדברים רק על קיריית שמונה! כאילו שזה משחק של נבחרת ישראל נגד אזבקיסטן ומה שמעניין זה רק ישראל.

מזכיר קצת את המשחקים שלנו בלאומית שכמעט כל משחק שהיינו משודרים זכינו במלאו התשומת לב

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

זה שי ! כתב:מי זה האידיוט ששבר את הנבדל בדקה ה120 ?
זה שי !
בס"ד
אם אני לא טועה זה היה שמעון לוגסי.

וקנין במשחק נהדר, מאוד נייד, לוחץ, ומרווח את המשחק בצורה טובה.
אקסברד גם כן במשחק טוב, הצליח להרוויח כדורים וחילק כמה מסירות עומק נהדרות לשבחון וסוארס שהיו יכולות להיגמר בשער.
נאסר שוב היה חלש בקבלת ההחלטות, היו לו כמה התקפות מתפרצות שיכל לסיים עם שער.
בסופו של דבר ק"ש הייתה טובה מאיתנו, חבל שאם כבר נאלצנו לשחק 120 דקות לא השכלנו לשמור על השער עוד 2 דקות ולהגיע לפנדלים.
בסה"כ אין מה להתאכזב יותר מדי, המשחק בשבת חשוב הרבה יותר.
:יאללה הפועל:

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

מי ששבר את קו הנבדל היה וקנין, לא לוגסי.

באמת חבל, אם כבר להתעייף לפני מכבי עם 120 דקות במפעל זניח, באמצע שבוע, אז לפחות לצאת נשכרים..

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

חייב להגיד משפט לא על המשחק :
איזה אצטדיון!!!
חוויית הצפייה הטובה בארץ.
אין דברים כאלה.
מתי כבר יהיה לנו משהו דומה...

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

נאסר שוב הוכיח למי שהיו לו ספקות למה מקומו מחוץ להרכב הפותח ואולי גם מחוץ לסגל של קבוצת ליגת על.
תקע את המשחק, שחרר כדורים בפזיזות דווקא שהיה צריך לרוץ קדימה או לחכות עוד שניה ודווקא כשהיה צריך לשחרר כדור בנגיעה הוא ממשיך להתעקש להחזיק את הכדור. בקיצור הרס לנו את המשחק.
כמובן שאפו לקהל הרב יחסית לשעת וליום המשחק. לפחות נהננו מהאצטדיון הבאמת מדהים שבנו שם בפ״ת. בקרוב אצלנו, אמן.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: חצי גמר גביע הטוטו הפועל ב״ש נגד ק״ש 10/11-1-2012

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

הגול בדקה ה119 רשום על שמו של אדלי שבמקום לשים גוף, לתת לכדור לצאת ולשמור את הכדור אצלנו הוציא את הכדור לקרן. קריית שמונה הוציאה קרן מהירה לפני שהספקנו להסתדר והשאר היסטוריה.
הגול לא הפתיע אותי, יש לנו מספר שחקנים בקבוצה עם אינטליגנצית משחק נמוכה מאוד. הרוש, נאסר וכן גם אדלי. ואנחנו משלמים על זה.

אומנם חשבתי שיבוא יותר קהל מבאר שבע, אבל לאור השעה הלא נוחה והמפעל הלא אטרקטיבי, 450 הצופים שהגיעו היו בהחלט מספר מכובד. לא רק קריית שמונה, גם הפועל ת"א ומכבי פתח תקווה שהמשחק התקיים באיצטדיון שלה, הביאו פחות אוהדים מאיתנו.

האקוסטיקה באיצטדיון נפלאה. בכלל מדובר באיצטדיון מדהים שחבל שאתמול היה יחסית ריק.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

ההאשמות האישיות שלך הן משהו...

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

yedidel כתב:ההאשמות האישיות שלך הן משהו...
יש דברים שאני מוכן לקבל ידידאל. שחקן הגנה שבמקום לשמור על הכדור אצלנו נותן ליריבה קרן במתנה בדקה כל כך קריטית, זה חוסר הבנת משחק שאני לא מוכן לקבל.
בכלל, הבנת משחק היא דבר בסיסי לדעתי, זה מעבר ליכולת טובה במשחק נתון כזה או אחר. אני תמיד אחמיר אם אלה שעושים טעויות שנובעים מכך שהם פשוט לא שחקנים חכמים (כמו השמות שציינתי למעלה).

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

משה אוחיון כתב: יש דברים שאני מוכן לקבל ידידאל. שחקן הגנה שבמקום לשמור על הכדור אצלנו נותן ליריבה קרן במתנה בדקה כל כך קריטית, זה חוסר הבנת משחק שאני לא מוכן לקבל.
בכלל, הבנת משחק היא דבר בסיסי לדעתי, זה מעבר ליכולת טובה במשחק נתון כזה או אחר. אני תמיד אחמיר אם אלה שעושים טעויות שנובעים מכך שהם פשוט לא שחקנים חכמים (כמו השמות שציינתי למעלה).
אני לא חושב כמוך, אבל חוסר האובייקטיביות שלך שוב זועק לשמיים. מה עם מר אבולאבן שהרס יותר ממה שתרם אתמול? ובלי לענות עם התשובה המוכנה בשרוול (הוא לא שיחק בתפקיד שלו)... אפילו את הבסיס הוא לא עשה. נ.ב - השחקנים לא רצו ברבע השעה האחרונה ובגלל זה קיבלנו גול, כמ לפני זה היו קרנות ומצבים נוחים ולא קיבלנו גול.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

משה אוחיון כתב: יש דברים שאני מוכן לקבל ידידאל. שחקן הגנה שבמקום לשמור על הכדור אצלנו נותן ליריבה קרן במתנה בדקה כל כך קריטית, זה חוסר הבנת משחק שאני לא מוכן לקבל.
אתה יודע כמה קרנות/מצבים נייחים "סתם" היו במשחק (משני הצדדים)? מה עם ועקנין ששבר את הנבדל, גביש שהשאיר את עאבד חופשי, כל הקבוצה בערך שחלמה בזמן שהם הוציאו קרן קצרה...
להגיד שאדלי חתום על הגול... נו באמת

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

yedidel כתב:
אתה יודע כמה קרנות/מצבים נייחים "סתם" היו במשחק (משני הצדדים)? מה עם ועקנין ששבר את הנבדל, גביש שהשאיר את עאבד חופשי, כל הקבוצה בערך שחלמה בזמן שהם הוציאו קרן קצרה...
להגיד שאדלי חתום על הגול... נו באמת
שוב אני חוזר ואומר טעויות קרו ויקרו. בלי טעויות לא היו שערים בכדורגל. ואני מקבל את זה. אבל מה שאני לא מקבל זה טעות שנובעת מחוסר הבנת משחק.
אלה טעויות של נאסר שבועט כשהוא צריך למסור ומוסר כשהוא צריך לבעוט.
אלה הטעויות של הרוש שלא יודע מתי לפתוח באגף ומתי להישאר מאחורה, מתי לסגור את הקו ומתי לסגור את האמצע.
וכן, גם הטעויות שאדלי עושה, כמו לתת לקבוצה היריבה קרן בדקה 119, מה שהיה נמנע עם טיפת מחשבה. אדלי אגב נכנס דקה 45, ככה שגם אי אפשר להגיד שמדובר בטעות כתוצאה של עייפות. נטו חוסר מחשבה, נטו חוסר בהבנת המשחק. ואלה הטעויות שאני לא מוכן לקבל.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

משה תודה כבר, "אני לא מוכן לקבל טעויות שלא נעשות ע"י שחקני בית"...

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

yedidel כתב:משה תודה כבר, "אני לא מוכן לקבל טעויות שלא נעשות ע"י שחקני בית"...
אתה כמובן טועה ומטעה.
התאכזבתי וכעסתי שאבו לאבן לא ניצל את המצב שהיה לו לבעיטה והעדיף למסור. התאכזבתי וכעסתי באחד מהמקרים שההרמה של דוידזאדה לרחבה לא הייתה מדויקת. גם התאכזבתי וכעסתי מכך ששבחון לא ניצל שני מצבים באיזור הרחבה כדי לכבוש (באחד הוא איבד את הכדור ובשני בעט לשמיים). אבל בניגוד לנאסר, הרוש ואדלי, לשלושה למעלה יש הבנה בכדורגל. הטעויות שלהם לא נבעו ממחסור בחוכמת משחק.

בגלל זה אגב הקהל מעריך ומעודד שחקנים כמו אבו לאבן, דוידזאדה ושבחון. הקהל יודע להעריך שחקן שאתה רואה שיש לו מה שצריך כדי להצליח, שמבין את המשחק.
בסופו של יום, תקופות טובות או תקופות רעות, זה לא ישנה את העובדה שהמשחק של שחקנים כמו נאסר, הרוש ואדלי הוא לא חכם. עם שחקנים כמו השלושה האלה, אנחנו לעולם לא נגיע למקומות שאנחנו רוצים להגיע אליהם.

אז כן, מפריע לי הרבה יותר טעויות של חוסר בהבנת משחק או טעויות של חוסר בחוכמת משחק. וזה מה שהיה אתמול עם אדלי.

סמל אישי של משתמש
Mordechai
Title: באר שבע בטוב וברע

שליחה על ידי Mordechai »

אני חייב להסכים עם משה ,
טעות כל כך טיפשית , אדלי בקלות יכל להמנע מהקרן הזו ובמקום זה "החתים כרטיס" , והעיף את הכדור
אני לא מסכים עם האימרה כמה קרנות היו במשחק וכו' , יש דקות קריטיות - Money Time שבהן אתה משתדל לבצע מינימום שגיאות,כי בדקות הללו אין דרך חזרה משגיאות.
תמונה

שלח תגובה